Wednesday, March 13, 2019

εκπαιδευτική υπηρεσία τηλ

εκπαιδευτική υπηρεσία τηλ

Η κατανάλωση ανθυγιεινών ή ανεπαρκούς ποσότητας τροφών - περιλαμβανομένης και της περίπτωσης βρεφών που δεν μπορούν να θηλάσουν - συνεισφέρει στην κακή διατροφή, αποφάνθηκαν οι ερευνητές που υπογράφουν την Παγκόσμια Έκθεση Διατροφής.


εξι εκατομμυρια

Η έκθεση είναι μια ετήσια ανάλυση της κατάστασης της παγκόσμιας διατροφής.


«Η κακή διατροφή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου νοσηρότητας και θνησιμότητας - περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, περισσότερο από το κάπνισμα», δήλωσε η Τζέσικα Φάντσο, μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και επικεφαλής της έρευνας.


«Ό, τι τρώμε μας σκοτώνει. Επομένως κάτι χρειάζεται να μας επαναφέρει στο διατροφικό μας σύστημα», ανέφερε στο περιθώριο μιας παγκόσμιας διάσκεψης τροφίμων στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ.




θέματα εθνικής σχολής δημόσιας διοίκησης 2015

No comments:

Post a Comment