Friday, March 29, 2019

καταβολή συντάξεων ικα νοεμβρίου 2015

πανεπιστημιο γειλ

Μέχρι την Τρίτη (30/10/2018) είχαν διενεργηθεί 148 αυτοψίες, κατά τις οποίες κρίθηκαν κατάλληλα 76 κτήρια ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε όλα τα όλα τα δημόσια κτήρια, σχολεία, νοσοκομεία, κτήρια κρατικών φορέων, βιβλιοθήκες κ. λπ.


Από τους ελέγχους, σημειώνει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, διαπιστώθηκε η καταλληλότητα χρήσης όλων των κτηρίων πλην δυο στατικώς ανεξάρτητων αιθουσών σε ισάριθμα σχολεία, στις οποίες θα πρέπει να γίνουν επισκευές, χωρίς να είναι απαραίτητη η διακοπή λειτουργίας τους. Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα και το Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων.


καταβολή συντάξεων ικα νοεμβρίου 2015

Οι αυτοψίες θα συνεχιστούν από τα εξειδικευμένα κλιμάκια Μηχανικών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τις επόμενες ημέρες. Ήδη, μέχρι την Τρίτη είχαν κατατεθεί από σεισμόπληκτους κατοίκους, 201 αιτήσεις.


Τα σχολεία πάντως παραμένουν και σήμερα, για τρίτη ημέρα κλειστά στο νησί, με απόφαση του δημάρχου, Παύλου Κολοκοτσά, μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους του νησιού.


επσανα βαθμολογια τζουνιορ

Άλλαξε χρώμα η θάλασσα στο «Ναυάγιο» μετά τον σεισμό


Αυτοψία στη Ζάκυνθο και στον χώρο του «Ναυαγίου» έκανε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του Οργανισµού Αντισεισµικού Σχεδιασµού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) Ευθύμιος Λέκκας.




No comments:

Post a Comment