Tuesday, March 26, 2019

καταστηματα εσωρουχων καλαμαρια

καταστηματα εσωρουχων καλαμαρια

Στους ηλεκτρονικούς αυτούς φακέλους έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών για την περίοδο 2002-2014 και η δεξαμενή των φορολογουμένων προέκυψε από το «πάντρεμα» των διαφόρων καταλόγων που είχαν περιέλθει στην κατοχή του ΣΔΟΕ ή της ΓΓΔΕ τα τελευταία χρόνια, από τη λίστα Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς έως τα αρχεία που είχε συγκεντρώσει η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, με όλες τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών φορολογουμένων οι οποίοι είχαν κάνει συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο, ή μία κίνηση άνω των 100.000 ευρώ.


Σύμφωνα με τα «Νέα» την περασμένη εβδομάδα άρχισε η πρώτη διαλογή των υποθέσεων και εφόσον η διασταύρωση των καταθέσεων με τα δηλωθέντα εισοδήματα των φορολογουμένων, όπως έχουν αποτυπωθεί στις φορολογικές τους δηλώσεις, βγάλει σημαντικές αποκλίσεις, θα ακολουθήσει έλεγχος.


ωραριο ζαρα χανιων

Σύμφωνα με στελέχη της ΓΓΔΕ πλέον διαμορφώνονται οι συνθήκες για μετρήσιμα αποτελέσματα όχι μόνο λόγω των προαναφερομένων διασταυρώσεων, αλλά και λόγω του νομοσχεδίου για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων κεφαλαίων, το οποίο βρίσκεται στον προθάλαμο της Βουλής.


Οι κεντρικοί άξονες του νομοσχεδίου είναι από καιρό έτοιμοι. Το μοναδικό που μένει να κλείσει είναι το ύψος του φορολογικού συντελεστή. Οι εκπρόσωποι των δανειστών στην πράξη ουδέποτε υπαναχώρησαν από την αρχική τους θέση για την επιβολή πολύ υψηλού συντελεστή, έως και 90% του κεφαλαίου που έχει κρατηθεί κρυφό από την Εφορία, σε όσους οικειοθελώς αποκαλύψουν αδήλωτα εισοδήματα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή από ποινικές κυρώσεις για πράξεις φοροδιαφυγής. Στους κόλπους της κυβέρνησης, η κυρίαρχη γραμμή αφορά την καθιέρωση ελκυστικού, πολλαπλάσια χαμηλότερου συντελεστή προκειμένου το μέτρο να έχει επιτυχία.


γη και ουρανος επεισοδιο 1


No comments:

Post a Comment