Saturday, March 30, 2019

χαμογελο λαρισα

βιοδιασπώμενο στα αγγλικα

Τότε, εμφανιζόταν σε ένα βίντεο να κόβει το χέρι του με ένα μαχαίρι και έλεγε ότι θέλει να αγοράσει ένα όπλο. Το εν λόγω βίντεο είχε υποπέσει στην αντίληψη των Αρχών, που όμως αποφάνθηκαν ότι λάμβανε επαρκή ψυχολογική υποστήριξη, έγραψε σήμερα αμερικανική εφημερίδα.


Σε βάρος του Κρουζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πολλαπλούς φόνους τους οποίους διέπραξε την περασμένη Τετάρτη στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στο Πάρκλαντ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας South Florida Sun Sentinel, ένα βίντεο που γύρισε ο Κρουζ όπου εμφανιζόταν να κόβει το χέρι του κι είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat τον Σεπτέμβριο του 2016, προκάλεσε την ανησυχία των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, αλλά και των κοινωνικών υπηρεσιών Ανηλίκων και Οικογένειας της Φλόριντας.


επεισοδια παοκ αεκ θεσσαλονικη

«Ο Κρουζ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι σκόπευε να πάει να αγοράσει ένα όπλο. Δεν γνωρίζουμε για ποιον σκοπό θέλει να αγοράσει το όπλο» αναφέρεται στην αναφορά που συντάχθηκε, αφού αστυνομικοί ανέκριναν τον νεαρό άνδρα, γράφει η South Florida Sun Sentinel.


χαμογελο λαρισα

ΗΠΑ: Θλίψη και οργή για την πολύνεκρη τραγωδία στη Φλόριντα



No comments:

Post a Comment