Wednesday, April 24, 2019

επιληψία στα παιδιά

επιληψία στα παιδιά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Pais, ο εισαγγελέας ζήτησε ακόμα τη φυλάκιση τριών βουλευτών και την απελευθέρωση δύο άλλων, οι οποίοι επίσης κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


Η Κάρμεν Φορκαντέλ και οι πέντε βουλευτές αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί «στάσης», «αποσχιστικής δράσης» και κατάχρησης δημοσίων πόρων με στόχο την κήρυξη της ανεξαρτησίας της ισπανικής κοινότητας.


Σύμφωνα με την εισαγγελία, «η στρατηγική αυτή για την κήρυξη της ανεξαρτησίας» ετέθη σε εφαρμογή πολύ πριν από την επίσημη πράξη κήρυξης της ανεξαρτησίας από το καταλανικό κοινοβούλιο στις 27 Οκτωβρίου και η οποία ακυρώθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας.


νυφικα με μακρια μανικια

Ο δικαστής θα αποφασίσει για την φυλάκισή τους ή μη για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.


Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο δικαστικές πηγές που δεν κατονομάζει, στην κατάθεσή της η Φορκαντέλ δήλωσε ότι το έγγραφο με το οποίο κηρύσσεται η ανεξαρτησία της Καταλονίας, δεν είναι νομικά δεσμευτικό, ένα σχόλιο που θα μπορούσε να υπονομεύσει την αποσχιστική ώθηση της περιοχής.


Η υπαναχώρηση αυτή θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τις πιθανότητες ελευθέρωσής του υπό όρους, γεγονός που θα τους επέτρεπε να συμμετάσχουν ελεύθερα στις εκστρατείες για τις περιφερειακές εκλογές στις 21 Δεκεμβρίου.


pppp


Πηγή: Reuters



το νερο στο σωμα μασ

No comments:

Post a Comment