Tuesday, April 30, 2019

καρουζελ αθηνα 2015

Τι είπε ο Ερντογάν στους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης

«Χθες αναφέρθηκα σε κάποια προβλήματα, ίσως το παρακολουθήσατε. Η λύση αυτών των προβλημάτων θα ενισχύσει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία στην Ελλάδα» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στη μουσουλμανική μειονότητα μετά την προσευχή της Παρασκευής στην Κομοτηνή. Την ίδια ώρα, ο Τούρκος πρόεδρος επανέφερε το θέμα της «επικαιροποίησης» της Συνθήκης της Λωζάνης.


Μάλιστα, διερωτήθηκε γιατί συμμετέχουν στη Συνθήκη η Ιαπωνία και χώρες όπως η Βουλγαρία, η Γαλλία και η Βρετανία.


εγγραφες κλεισιματος ισολογισμου 2015



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Επιθυμούμε να επωφεληθείτε με κάθε τρόπο από τη Συνθήκη της Λωζάνης στο πλαίσιο της αντίληψης του ευρωπαϊκού κεκτημένου και των οικουμενικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι σε αυτό το πλαίσιο αναμένουν να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως τα ανέφερε αυτά σε όλες τις επαφές του στην Αθήνα, προσθέτοντας ότι συζήτησε τα προβλήματα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης και με τον Προκόπη Παυλόπουλο αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα.


παο μπασκετ κυπελλα

Ισχυρίστηκε δε, ότι η λύση των προβλημάτων της μειονότητας θα διευκολύνει την κατάσταση ώστε Ελλάδα και Τουρκία να προσεγγίσουν η μία την άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



καρουζελ αθηνα 2015

No comments:

Post a Comment