Sunday, March 31, 2019

ταπερακι στη δουλεια

Προσοχή! Νέα απεργία της ΠΝΟ την Πέμπτη (8/12)

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν εκ νέου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου τα πλοία, καθώς η Πανελληνία Ναυτική Ομοσπονδία κήρυξε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.


Είχε προηγηθεί ανάλογη κινητοποίηση, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Η ΠΝΟ, η οποία ζητά τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών (εν ενεργεία και συνταξιούχων) και την εξαίρεση τους από τις επίμαχες διατάξεις του Νόμου Κατρούγκαλου (4387/2016), αναφέρει ότι «η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία και η συνεχής παραβίαση των όρων εργασίας δεν μπορούν να συνεχίζουν να μένουν αναπάντητα». Επίσης, θέτει θέμα υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας στην ποντοπόρο ναυτιλία που εκκρεμεί από το 2010, αλλά και τροποποίηση του νόμου 4150/13 που δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε υπουργό για τα πλοία της ακτοπλοΐας - που προσεγγίζουν σε λιμάνια του εξωτερικού - να καθορίζει τη σύνθεση κατ εξαίρεση.


ωδείο δράμας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


«Οι μνημονιακές δεσμεύσεις και πολιτικές είναι σταθερά προσανατολισμένες και υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και των τοκογλύφων δανειστών οι οποίοι τα τελευταία 7 χρόνια έχουν ρημάξει τη χώρα, έχουν γονατίσει το λαό και έχουν καταστρέψει κάθε εργατικό δικαίωμα και κατάκτηση», τονίζει σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη νέα κινητοποίηση η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ). Προσθέτει ότι «η μεγαλύτερη ναυτιλία στον κόσμο, με τον οξυδερκή και δαιμόνιο εφοπλισμό, επιφυλάσσει ανεργία για τους Έλληνες ναυτικούς που αγγίζει το 50%!!!».

Σημειώνεται ότι το συνδικαλιστικό σωματείο των Ελλήνων ναυτικών είχε συναντηθεί πρόσφατα με τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο υπουργός είχε δηλώσει προς στους εκπροσώπους της ΠΝΟ ότι μελέτησε το υπόμνημά τους, ενώ υποσχέθηκε πνεύμα καλοπροαίρετης συνεργασίας με τους συνδικαλιστές, ώστε να βρεθούν σημεία συμφωνίας και να προωθηθούν και από τις δύο πλευρές.



ταπερακι στη δουλεια
ανοιχτο μωβ

αυτος που αρκειται στα λιγα

Χιλιάδες ήταν τα σχόλια απλών φιλάθλων και επωνύμων αθλητών για τη μεγάλη διάκριση του Νίκου Γκάλη αλλά και του Ελληνικού μπάσκετ από τα ξημερώματα του Σαββάτου και την εκδήλωση στις ΗΠΑ.


Η υποδοχή όμως του "γκάνγκστερ" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τους οργανωμένους του Άρη, αλλά και απλούς φιλάθλους, συγκίνησε το Νίκο Γκάλη, που ένιωσε την ανα΄γκη να τοποθετηθεί δημόσια.


1 4224466 1
(Συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης δείχνει το δαχτυίδι του Hall of Fame - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)


Στο λογαριασμό του στο Twitter έκανε μια απλή ανάρτηση με ένα δημόσιο "ευχαριστώ".


σχολες χορου βολο


Ευχαριστώ θερμότατα όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και όσους χαίρονται με τη χαρά μου. pic.twitter.com/sQcAnih5t3

— Nick Galis (@NickGalis6) September 12, 2017


αυτος που αρκειται στα λιγα
αναστροφεας ωσης

τρελοκομείο στίχοι

οξύ εκδόσεις
τρελοκομείο στίχοι
Σπάνιες εικόνες: Σμήνη από αγριοπούλια... κατέλαβαν δρόμο στην Αταλάντη! (pics)
EUROKINISSI

Σμήνη από αγριοπούλια έκαναν την εμφάνισή τους στην Αταλάντη στη Φθιώτιδα


τα καλυτερα μπισκοτα συνταγη

Τα πουλιά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ήταν πάρα πολλά και κατέλαβαν το οδικό δίκτυο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα όταν τα αυτοκίνητα τα... υποχρέωσαν να εγκαταλείψουν το δρόμο, το ταυτόχρονο πέταγμα τους σχεδόν σκίασε τον ορίζοντα.

Οι είκονες είναι εντυπωσιακές!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr


4684251.jpg
01
EUROKINISSI





























λεωνης βιβλιο

οροι στοιχηματος
Σοκ στη Σαλαμίνα: 13χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι με αληθινό όπλο δύο παιδιών στη Σαλαμίνα.


Ένας 16χρονος και ένας 13χρονος είχαν πάρει το κυνηγητικό όπλο του πατέρα του 16χρονου προκειμένου να παίξουν, ωστόσο αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ο 13χρονος.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία αφού διαπίστωσε πως το όπλο ήταν παράνομο, συνέλαβε τον πατέρα του 16χρονου.



λεωνης βιβλιο
πισω δεν γυρναω active member lyrics

stock options google employees

stock options google employees

Η διαδικασία εκλογής της νέας διοίκησης διεχήχθη το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Αθήνας, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος πήρε 48 ψήφους, έναντι 21 του Γιώργου Καλαντζή. Υπήρξαν 2 λευκά. Θυμίζεται ότι οι ψήφοι ήταν συνολικά 71. Οι 54 από τις ΕΠΣ, 16 από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και μία από τη Football League.


4204488
(Οι δύο υποψήφιοι κ. κ. Γραμμένος (αρ.) και Καλαντζής (δ.) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ πάντως θα συνεχίσει να είναι υπό την εποπτεία επιτροπής της FIFA για ένα χρονικό διάστημα. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε αισιόδοξος στις πρώτες του δηλώσεις.


δημοτικο συμβουλιο δημου μανδρας

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη».


4204480
(Χωρίς προβλήματα η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην ΕΠΟ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Ο κύριος Γραμμένος αναφέρθηκε και στο ρόλο που θα έχει πλέον η FIFA: «Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό, τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π. χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε».


«Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεκτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο».



κομφουκιος και μουσικη

διαιτολογιο για σπαστικη κολιτιδα

1 μοιρα ποσα λεπτα

Ο πρώτος - χρονικά - άτυχος ήταν ο Αργεντινός χαφ των Ερυθρολεύκων, Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος επιστρέφοντας από την προπόνηση είδε το σπίτι του στη Βούλα άνω κάτω. Οι διαρρήκτες απέσπασαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.


Οι διαρρήκτες θέλησαν να ισοφαρίσουν το... κακό και έτσι εισέβαλαν και στο σπίτι του Βίκτορ Ιμπάρμπο που φέτος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό.


Από την οικία του 26χρονου που βρίσκεται στα Πηγαδάκια Βούλας, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ύψος της λείας τους.



διαιτολογιο για σπαστικη κολιτιδα
αποκεφαλισμο χριστιανου

τρενο απο μοναχο για πραγα

τουριστικα γραφεια θεσσαλονικη για βουλγαρια
Εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους στο Δαφνί

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του προϊσταμένου Ηλία Ζαγοραίου, σχετικά με τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία στο Ψυχιατρικό Ιδρυμα Δαφνί που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο τριών ασθενών.


Η έρευνα θα εξετάσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς καθώς και τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών που πέθαναν απο ασφυξία.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η Εισαγγελία επισήμως ενηρώνει επίσης πως «ουδεμία αναφορά εκκρεμεί στην υπηρεσία μας σχετικά με τον φερόμενο ως υπάιτιο της πυρκαγιάς».

Την έρευνα διενεργεί ο εισαγγελέας Νικ. Στεφανάκος.



τρενο απο μοναχο για πραγα
πρωτοχρονιατικα καλαντα ζουζουνια

άγιος ιωάννης ο χρυσόστομος διδαχες

οπελ κορσα μεταχειρισμενα τιμεσ
ενδιαίτημα στα αγγλικά
Οι οδηγοί άλλαξαν... και δεν το «τσούζουν»

Θετική αλλαγή νοοτροπίας στο θέμα της οδηγικής ασφάλειας και της κατανάλωσης αλκοόλ από τους Έλληνες οδηγούς διαπιστώνουν τα τελευταία χρόνια οι συμμετέχοντες στη «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», που διοργανώνεται κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Οκτωβρίου, σε 29 χώρες, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.


Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το οποίο διοργανώνει τη δράση στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά, τα τελευταία χρόνια κυρίως οι νέοι οδηγοί (λιγότερο οι μεσήλικες) μειώνουν τη χρήση αλκοόλ κατά τη νυχτερινή διασκέδασή τους, ενώ αυξάνονται αυτοί που επιλέγουν για τη βραδυνή έξοδό τους την ασφάλεια των μέσων μαζικής μεταφοράς, αντί του ΙΧ.
Χθες, 400 νεαροί εθελοντές ενημέρωσαν κυρίως συνομηλίκους τους έξω από 30 νυχτερινά κέντρα σε 24 πόλεις της χώρας, για τον ολέθριο συνδυασμό αλκοόλ-οδήγησης και ζήτησαν από τον «οδηγό της παρέας» να μην καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ώστε να επιστρέψει με ασφάλεια η παρέα. Το αποδέχτηκαν 2.400 οδηγοί, οι οποίοι φόρεσαν ειδικό βραχιολάκι για να είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμοι. Το μήνυμα της βραδιάς ήταν «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει... Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».


άγιος ιωάννης ο χρυσόστομος διδαχες



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Οι τέσσερις στους πέντε τήρησαν την υπόσχεσή τους ενώ μόνο σε ποσοστό 15%-20%, από τους 1.800 που έκαναν αλκοτέστ (με αλκοολόμετρα που διέθεσε η Τροχαία) όταν ολοκληρώθηκε η διασκέδαση, διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Από αυτούς, τα 2/3 ήταν άνδρες και το 1/3 γυναίκες. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η υπέρβαση των ορίων ήταν μικρή, ενώ μόνο τέσσερις τα είχαν «τσούξει».
Από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι οι Αθηναίοι είναι πιο ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της οδηγικής ασφάλειας, καθώς ήταν αυτοί με τα λιγότερα περιστατικά υπέρβασης των ορίων στα αλκοτέστ. Λίγο έως καθόλου αλκοόλ κατανάλωσαν, επίσης, και οι θαμώνες των κέντρων σε Σέρρες, Καλαμάτα και Αμαλιάδα. Στον αντίποδα, περισσότερο οινόπνευμα καταναλώθηκε σε Πάτρα, Χαλκίδα, Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη, Μέγαρα και Κέρκυρα.
«Τα πρώτα χρόνια οι περισσότεροι αρνούνταν να φορέσουν το βραχιολάκι και να κάνουν αλκοτέστ, ενώ σχεδόν αδιαφορούσαν όταν τους ενημερώναμε για τις συνέπειες του αλκοόλ στην οδηγική συμπεριφορά. Αυτό έχει αλλάξει. Πλέον, οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για να μάθουν σχετικά» υπογράμμισε η κα. Δανέλλη Μυλωνά.


φυσιολογικες τιμες πιεσης ματιων

φυσιολογικες τιμες πιεσης ματιων

Η εθνική τραγωδία μας βρήκε απροετοίμαστους σε πολλά επίπεδα, και εάν μαζί με τους ανθρώπους και το βιός τους κάηκε και ένα μεγάλο μέρος από τον φυσικό πλούτο της Ανατολικής Αττικής, την ίδια ώρα χάθηκε στα αποκαίδια η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού αλλά και η ελπίδα για μία καλύτερη ημέρα στο μέλλον…


Άλλωστε οι Έλληνες δεν έχουμε περάσει και λίγα τα τελευταία χρόνια…


Γράφεται και ακούγεται ήδη παντού, ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτήν την πυρκαγιά και αυτήν την τραγωδία, όμως καλώς ή κακώς, θα ξεχάσουμε, είναι στη φύση του ανθρώπου να ξεχνά και να προχωρά, νομοτελειακά!


ηρακλειο φολεγανδρος δρομολογια




μαργκαρετ μιτσελ βικιπαιδεια

ηλπαπ δρομολόγια 10

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι εκείνον τον ενδιαφέρει να ενώσει και όχι να διχάσει τους Έλληνες. «Και στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε έχουμε να αμυνθούμε σε μια ιστορία που παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.


ζώδια προβλέψεις δεκέμβριος 2015

ηλπαπ δρομολόγια 10

Ο Αλ. Τσίπρας εκτίμησε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα παραγραφής των αδικημάτων, υποστήριξε ότι βούληση της κυβέρνησης είναι να λάμψει η αλήθεια για την υπόθεση και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πίσω και δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς. Επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία αναρωτώμενος «ποιος κυβερνά αυτό το κόμμα», υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τον έλεγχο του κόμματος. Τέλος, αναφέρθηκε στις συζητήσεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λύσει το θέμα με πατριωτική ευθύνη και ρεαλισμό.


Η Novartis, από την πλευρά της σημειώνειμεταξύ άλλων σχετικά με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, πως «για περισσότερους από 14 μήνες η Novartis συνεργάζεται με τις ελληνικές και αμερικανικές αρχές ενώ διεξάγει και τη δική της εσωτερική έρευνα. Επιδίωξή μας είναι η υπόθεση αυτή να διαλευκανθεί το ταχύτερο δυνατό με διαφάνεια και ειλικρίνεια από όλους τους εμπλεκομένους».




παπουτσια μποτακια ορειβασιας

economy of china 2014

ξεθαμπωμα φαναριων οδοντοκρεμα
Κρήτη: Αυτό που έκαναν οι φίλοι στον γαμπρό θα το θυμάται μια ζωή

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας μετά από ένα Κρητικό γάμο δεν έχουν επαναληφθεί πουθενά στην Ελλάδα ολόκληρη.


Λίγο πριν την έναρξη του θρησκευτικού μυστηρίου στον πανέμορφο και στολισμένο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Ηράκλειο, οι πιο στενοί φίλοι του γαμπρού προετοίμαζαν μια μεγάλη έκπληξη που θα συνόδευε τις ευχές τους για «ρίζωμα» του γάμου. Έτσι λοιπόν είχαν κρύψει στην άκρη του προαύλιου χώρου σακιά με 200 κιλά ρύζι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο: Daynight.gr


Κρήτη: Αυτό που έκαναν οι φίλοι στον γαμπρό θα το θυμάται μια ζωή
01
Κρήτη: Αυτό που έκαναν οι φίλοι στον γαμπρό θα το θυμάται μια ζωή

economy of china 2014
ανοδος χρυσου

ελαιοτριβειο κορινθος

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές έναν Αντιδήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης και έναν δημοτικό υπάλληλο διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Κατάστημα Σπερχειάδας.


δυνατη μουσικη αστυνομια

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο Αντιδήμαρχος φέρεται να ζήτησε το λόγο από τον συγκεκριμένο υπάλληλο γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αντικατάστασης κολόνας φωτισμού, που είχε αχρηστευθεί, εδώ και πολύ καιρό, μετά από τροχαίο ατύχημα.


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε o δημοτικός υπάλληλος, ο Αντιδήμαρχος τού επιτέθηκε αρχικά φραστικά και όταν του απάντησε ότι δεν είναι δική του ευθύνη και δε θα αναλάβει τις ευθύνες τις δικές τους, τότε ο αντιδήμαρχος χειροδίκησε σε βάρος του πιάνοντάς τον από το λαιμό.


Επικράτησε πανικός και τελικά ο υπάλληλος κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Στη συνέχεια, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετέβη στο ΑΤ Σπερχειάδας όπου και υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.



ελαιοτριβειο κορινθος
επιθεωρητησ κλουζω

γρυλοι αερος

Πάτρα: Βουβός πόνος στην κηδεία του γιατρού Δημήτρη Κωνσταντίνου που «χάθηκε» στις Άνδεις (pics)

Κηδεύτηκε σήμερα, Δεύτερα (12/02) στην Πάτρα, ο γιατρός Δημήτρης Κωνσταντίνου.


Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, η εξόδιος ακολουθία για τον καθηγητή νευροχειρουργικής Δημήτρη Κωνσταντίνου.


ελενιτσα φυτο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, είπαν το τελευταίο «αντίο», στο γιατρό, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 14 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι Δημήτρης Κωνσταντίνου είχε πάει για ορειβασία στις Άνδεις όταν σε υψόμετρο περίπου 6.800 μέτρα, στην τοποθεσία που ονομάζεται «Φιλό ντε Γκουανάκο», όπου το οξυγόνο είναι ελάχιστο, ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Η σορός του άτυχου γιατρού παρέμεινε για δέκα ημέρες σε υψόμετρο 6.900 μέτρων ενώ ο συνολικός χρόνος επαναπατρισμού της, από την Αργεντινή ανήλθε στις 25 ημέρες.

Ήταν παντρεμένος με την παιδίατρο Ασπασία Μούρτου και ήταν γιος του Θρασύβουλου Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων.

Απών από την κηδεία του καθώς έμεινε πίσω στην Αργεντινή για να περιμένει το πόρισμα του εισαγγελέα, ήταν ο αρχηγός της αποστολής, ο άνθρωπος που έζησε μαζί του την τραγωδία στις Άνδεις, ο φίλος του Παναγιώτης Κοτρωνάρος.

Πηγή: dete.gr


Πάτρα: Βουβός πόνος στην κηδεία του γιατρού Δημήτρη Κωνσταντίνου που «χάθηκε» στις Άνδεις (pics)
01
Πάτρα: Βουβός πόνος στην κηδεία του γιατρού Δημήτρη Κωνσταντίνου που «χάθηκε» στις Άνδεις (pics)












γρυλοι αερος
φορητο ραδιο cd με τηλεχειριστηριο

οδος θηβων αθηνα

Έβρος: Αφήνουν ελεύθερο τον Τούρκο που πέρασε χθες σε ελληνικό έδαφος!

Ο Τούρκος, που αναστάτωσε τα ξημερώματα της Τρίτης τους πάντες στο τελωνείο των Καστανεών, όταν έφυγε τρέχοντας από το αντίστοιχο τουρκικό και πέρασε στο ελληνικό έδαφος καταδικάστηκε σε 4 μήνες και από στιγμή σε στιγμή θα απελαθεί - Διαβάστε εδώ όλο το περιστατικό που προκάλεσε χθές Τρίτη πανικό στα ελληνοτουρκικά σύνορα - Στην άλλη πλευρά οι Τούρκοι κρατούν τους 2 Έλληνες χωρίς να έχουν απαγγείλει ακόμα κατηγορίες


πυραμιδα φροντιστηριο εδεσσα

Την διοικητική απέλαση απ’ το σημείο εξόδου των Καστανεών στην Τουρκία, αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές δικαστήριο της Ορεστιάδας για τον 40χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε χθες σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ και καταβολή των εξόδων της δίκης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το evros - news.gr προς το παρόν, παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, μέχρι να αποφασιστεί πότε θα απελαθεί στην πατρίδα του. Ίσως γιατί δεν έχει τα 1.500 ευρώ που πρέπει να καταβάλλει, συν τα δικαστικά έξοδα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να μείνει ελεύθερος τυπικά και να προχωρήσει η διαδικασία απέλασης του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ήθελε να πάει στα παιδιά του που βρίσκονται στην Σουηδία, ως αργά χθες βράδυ αλλά και όλη την υπόλοιπη ημέρα δεν υπέβαλλε αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου και το θέμα είναι πως θα τον… υποδεχθούν οι συμπατριώτες του μετά από όσα έκανε. Να το… σκάσει δηλαδή τρέχοντας και ξεφεύγοντας από τον έλεγχο τους.

Σε άλλες εποχές φυσικά ένα παρόμοιο συμβάν μπορεί να περνούσε και σχεδόν απαρατήρητο, αλλά τώρα με την συγκυρία που υπάρχει, τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς να παραμένουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης και τις σχέσεις των δύο χωρών να βρίσκονται σε τέτοια ένταση, προκλήθηκε μεγάλος θόρυβος. Παρά τις τουρκικές προκλήσεις το ελληνικό δικαστήριο επέδειξε ψυχραιμία.

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Πανικός το πρωί με Τούρκο που πέρασε μεθυσμένος από το τελωνείο των Καστανιών

Σε συναγερμό τέθηκαν ελληνικές Αρχές, τα ξημερώματα Τρίτης, όταν ένας Τούρκος πέρασε παράνομα τα σύνορα στις Καστανιές.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας πολίτης ξεκίνησε να τρέχει από το τουρκικό τελωνείο με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα.

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όμως ο πολίτης δεν σταμάτησε, ούτε όταν έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα από Τούρκους στρατιώτες.

Ο πολίτης δεν σταμάτησε ούτε όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τελωνείο των Καστανεών, αφού προηγουμένως πιθανότατα αισθάνθηκε ότι είναι ασφαλής, καθώς κοντοστάθηκε αρκετά λεπτά πριν παραδοθεί.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς κανείς αρχικά δεν μπορούσε να γνωρίζει το τι έχει συμβεί. Ο Τούρκος πολίτης, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε άμεσα από το τελωνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και δήλωσε κουρδικής καταγωγής, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα. Πάνω του βρέθηκε διαβατήριο, δεν διαθέτει όμως βίζα.



οδος θηβων αθηνα
καλυψω hotel θασος

Saturday, March 30, 2019

right ovary pain after period

metro orario milano
γιάννης αλαφούζος facebook
right ovary pain after period

Ο 51χρονος Τζέραλντ Τζέσκε, δικηγόρος και επικεφαλής συμφωνιών στη Βόρεια Αμερική για λογαριασμό της Mercuria Energy Group, με έδρα τη Γενεύη, τέθηκε υπό κράτηση στο Σικάγο, με την κατηγορία της βιαιοπραγίας σε βάρος ζώων.


Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, που εστάλη στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μία κλήση για ενδοοικογενειακή βία την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου το θύμα κατήγγειλε ότι ο Τζέσκε πέταξε τα δύο τετράποδα από το μπαλκόνι. Αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος δύο ημέρες αργότερα.




σίκου αικατερίνη

λογοι για να μαθεις αγγλικα
απλο βιογραφικο σημειωμα υποδειγμα
Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Συμβουλές από τον ΟΑΣΑ για να μη δημιουργούνται ουρές στα εκδοτήρια (vid)

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Σε αρκετούς σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται συμφόρηση στα εκδοτήρια και τα αυτόματα μηχανήματα. Επιβάτες περιμένουν, ώστε να έρθει η σειρά τους για την έκδοση ή επαναφόρτιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.


Για να αποφεύγεται η σχετική ταλαιπωρία ειδικοί του ΟΑΣΑ δίνουν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Α. Κάθε επιβάτης και όχι μόνο ο συχνός χρήστης των ΜΜΜ μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH. ENA Card, η οποία μπορεί να φορτιστεί με κόμιστρο από το διαδίκτυο ή και το κινητό τηλέφωνο.

Άρα, όποιος έχει στην κατοχή του προσωποποιημένη κάρτα, δεν χρειάζεται να πάει σε εκδοτήριο ή αυτόματο μηχάνημα.

Β. Σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν επιθυμείτε προσωποποιημένη κάρτα ATH. ENA Card, καλό είναι να επαναφορτίζετε και επαναχρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ATH. ENA Ticket ή και την ανώνυμη ηλεκτρονική κάρτα ATH. ENA Card, αγοράζοντας εισιτήρια με πολλαπλές διαδρομές (10 + 1, 5 + 0, διπλό μετ΄ επιστροφής).

Ουσιαστικά, εάν έχετε την δυνατότητα, να μην αγοράζετε τα μεμονωμένα εισιτήρια των 1,40 ευρώ, αλλά πακέτα εισιτηρίων.

Γ. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, υπάρχουν περισσότερα από 1.000 περίπτερα και καταστήματα ψιλικών που πουλάνε πακέτα εισιτηρίων, άρα υπάρχει εναλλακτική για την αγορά εισιτηρίων, πέρα από τους σταθμούς.

Δ. Δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου, όπως άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές και μαθητές καλό θα ήταν να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα.

Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να προσέρχονται στα εκδοτήρια, αλλά μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους από τα αυτόματα μηχανήματα, το διαδίκτυο και το κινητό.

Εάν δεν επιθυμούν να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα και όταν προσέρχονται στα εκδοτήρια, να αγοράζουν εισιτήρια με πολλαπλές διαδρομές.

ΑΠΕ



σίκου αικατερίνη

η πιο απλη σαλτσα για μακαρονια

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων - Πότε ξεκινάει και τι πρέπει να γνωρίζετε

Σε ισχύ τίθεται σε λίγες ημέρες το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων στα καταστήματα.


φαύλος κύκλος σημασία

η πιο απλη σαλτσα για μακαρονια

Στις 12 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο, θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.


δημοτικη σχολη χορου βολου τιμες



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Διαβάστε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων:

  • Σάββατο 12.12.2015 09:00 - 18:00
  • Κυριακή 13.12.2015 11.00 - 18.00
  • Δευτέρα 14.12.2015 09.00 - 21.00
  • Τρίτη 15.12.2015 09.00 - 21.00
  • Τετάρτη 16.12.2015 09.00 - 21.00
  • Πέμπτη 17.12.2015 09.00 - 21.00
  • Παρασκευή 18.12.2015 09.00 - 21.00
  • Σάββατο 19.12.2015 09.00 - 18.00
  • Κυριακή 20.12.2015 11.00 - 18.00
  • Δευτέρα 21.12.2015 09.00 - 21.00
  • Τρίτη 22.12.2015 09.00 - 21.00
  • Τετάρτη 23.12.2015 09.00 - 21.00
  • Πέμπτη 24.12.2015 09.00 - 18.00
  • Παρασκευή 25.12.2015 ΑΡΓΙΑ
  • Σάββατο 26.12.2015 ΑΡΓΙΑ
  • Κυριακή 27.12.2015 11.00 - 18.00
  • Δευτέρα 28.12.2015 09.00 - 21.00
  • Τρίτη 29.12.2015 09.00 - 21.00
  • Τετάρτη 30.12.2015 09.00 - 21.00
  • Πέμπτη 31.12.2015 09.00 - 18.00
  • Παρασκευή 01.01.2016 ΑΡΓΙΑ

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της κυριακάτικης λειτουργίας τους.


χαμογελο λαρισα

βιοδιασπώμενο στα αγγλικα

Τότε, εμφανιζόταν σε ένα βίντεο να κόβει το χέρι του με ένα μαχαίρι και έλεγε ότι θέλει να αγοράσει ένα όπλο. Το εν λόγω βίντεο είχε υποπέσει στην αντίληψη των Αρχών, που όμως αποφάνθηκαν ότι λάμβανε επαρκή ψυχολογική υποστήριξη, έγραψε σήμερα αμερικανική εφημερίδα.


Σε βάρος του Κρουζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πολλαπλούς φόνους τους οποίους διέπραξε την περασμένη Τετάρτη στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στο Πάρκλαντ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας South Florida Sun Sentinel, ένα βίντεο που γύρισε ο Κρουζ όπου εμφανιζόταν να κόβει το χέρι του κι είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat τον Σεπτέμβριο του 2016, προκάλεσε την ανησυχία των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, αλλά και των κοινωνικών υπηρεσιών Ανηλίκων και Οικογένειας της Φλόριντας.


επεισοδια παοκ αεκ θεσσαλονικη

«Ο Κρουζ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι σκόπευε να πάει να αγοράσει ένα όπλο. Δεν γνωρίζουμε για ποιον σκοπό θέλει να αγοράσει το όπλο» αναφέρεται στην αναφορά που συντάχθηκε, αφού αστυνομικοί ανέκριναν τον νεαρό άνδρα, γράφει η South Florida Sun Sentinel.


χαμογελο λαρισα

ΗΠΑ: Θλίψη και οργή για την πολύνεκρη τραγωδία στη Φλόριντα



μονιμο μακιγιαζ φρυδιων βολος

Πατούλης: «Η ΚΕΔΕ θα συμβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις στον αγώνα των γυναικών
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Πανελλήνιου Συνέδριου Αιρετών Γυναικών με θέμα «Η Ισότητα στην Πόλη» στην Καβάλα-Βασικά συμπεράσματα Γ. Πατούλης: «Η ΚΕΔΕ θα συμβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις στον αγώνα των γυναικών για ισότιμη συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε σήμερα, το Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών με θέμα «Η Ισότητα στην Πόλη», που διοργανώθηκε στην Καβάλα από την ΚΕΔΕ και την Επιτροπή Ισότητας.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης κλείνοντας τις εργασίες του Συνεδρίου επισήμανε πως η ΚΕΔΕ θα συμβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις στον αγώνα των γυναικών για ισότιμη συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση με στόχο να επιταχυνθούν οι αποφάσεις που απαιτούνται «προκειμένου να εφαρμόζεται η ισότητα των φύλων στην πράξη και να μην μένει μόνο στα χαρτιά» υπογράμμισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “H Ελλάδα και οι πολίτες της δεν είναι δεύτερης κατηγορίας».




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Παράλληλα αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει η ΚΕΔΕ με το γραφείο ισότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ευρωβουλευτής Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη στη χθεσινό της χαιρετισμό και δεσμεύτηκε πως θα ακολουθήσουν και άλλα συνέδρια στο μέλλον με θέμα την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αντικείμενο της σημερινής δεύτερης ημέρας του Συνεδρίου ήταν η συζήτηση γύρω από συγκεκριμένες θεματικές ενότητες που σχετίζονται με την ισόρροπη συμμετοχή των ανδρών και των γυναικών στα όργανα λήψης αποφάσεων, τη βία κατά των γυναικών και την εμπορία ανθρώπων, την ισότητα των φύλων στις πολιτικές των Δήμων, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται μέσω της καθιέρωσης και της εφαρμογής της Ευρωπαικής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων.
Τα βασικά συμπεράσματα που εξήχθησαν από τη συζήτηση είναι τα εξής:


πως φτιαχνεται το σαγανακι

-Με δεδομένο ότι η εκπροσώπηση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων - συμπεριλαμβανομένου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - είναι ακόμα πολύ χαμηλή, απαιτούνται επιπλέον μέτρα ενίσχυσης της γυναικείας συμμετοχικότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση η ΚΕΔΕ, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πατούλης, θα αναλάβει τη σύσταση και λειτουργία γραφείων ισότητας σε όλους τους Δήμους.

- Σε ότι αφορά τα περιστατικά βίας και κακοποίησης κατά των γυναικών, υπογραμμίστηκε πως το μεγάλο στοίχημα είναι να σπάσει η σιωπή των γυναικών που υφίστανται βία προκειμένου να προχωρούν στην καταγγελία των περιστατικών.
Σε αυτό το πλαίσιο υπογραμμίστηκε η ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης των ξενώνων φιλοξενίας των κακοποιημένων γυναικών και των συμβουλευτικών δομών των Δήμων.

-Απαιτείται αναθεώρηση και ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του νόμου περί ισότητας των φύλων.

Εν τω μεταξύ χθες υπεγράφη από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και εκπροσώπους των Δήμων η Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των Φύλων σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη νέα πτέρυγα του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας, παρουσία της ευρωβουλευτού Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων Φωτεινής Κούβελα, της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, του Προέδρου ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Ε. Λαμπάκη, Δημάρχων και εκπρόσωπων κομμάτων και Περιφερειών.
Ο κ. Πατούλης κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Πανελλήνιου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών με θέμα «Η Ισότητα στην Πόλη», που διοργανώνεται στην Καβάλα από την ΚΕΔΕ και την Επιτροπή Ισότητας, υπογράμμισε πως «Την Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων οφείλουν να την υπογράψουν καταρχήν όλοι οι Δήμοι».

Ειδικότερα σημείωσε πως μέχρι σήμερα περισσότερες από χίλιες τοπικές και περιφερειακές Αρχές την έχουν υπογράψει και έχουν ήδη ξεκινήσει την κατάρτιση των Σχεδίων Δράσης για την εφαρμογή της και σημείωσε πως η Επιτροπή Ισότητας, η οποία ενεργοποιήθηκε και αναβαθμίστηκε με πρωτοβουλία του, εκπονεί ολοκληρωμένες πολιτικές θέσεις και προτάσεις, που θα αποτελέσουν κεντρικές κατευθυντήριες πολιτικές θέσεις της Κ. Ε.Δ. Ε.



μονιμο μακιγιαζ φρυδιων βολος
ζεστή σαγκρία

σκαι τηλεόραση επικοινωνία

φτιαχνω θηκη για χαρτοπετσετες

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να κρατήσει ως «άσο» έναν μεγάλο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, αντικαθιστώντας απλώς τις «ορφανές» θέσεις μετά από τις αποχωρήσεις των Δημήτρη Παπαδημητρίου, Ράνιας Αντωνοπούλου αλλά και του Κώστα Ζουράρι.


Οι επιλογές του δείχνουν για άλλη μια φορά το πολιτικό «μείγμα» το οποίο επιδιώκει να έχει η κυβέρνηση, δηλαδή τη συμμετοχή βετεράνων του χώρου αλλά και νέων, φρέσκων προσώπων.


Το υπουργείο Οικονομίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης, που παραμένει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ένα ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και ένας πολιτικός γνωστός για το χαμηλών τόνων και σοβαρό προφίλ που διατηρεί.


Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη πιθανώς να σηματοδοτεί ένα «άνοιγμα» του πρωθυπουργού στην Κεντροαριστερά - μια κίνηση που μπορεί να αποδειχτεί σημαντική μέσα στους επόμενους μήνες.


Η επιλογή αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια από την αντιπολίτευση, τόσο για την είσοδο του κ. Κουβέλη στην κυβέρνηση όσο και την τοποθέτησή του στο υπουργείο Άμυνας, στο οποίο παραμένει υπουργός ο Πάνος Καμμένος.


Σχολιάστηκε, ωστόσο, και η απόφαση του πρωθυπουργού να αντικαταστήσει τον Κώστα Ζουράρι, προερχόμενο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με την Μερόπη Τζούφη. Και αυτό γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπουργοποίησε κάποιον άλλο βουλευτή των ΑΝ. ΕΛ. για το υπουργείο Παιδείας αλλά προτίμησε μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι αλλαγές στο υπουργικό σχήμα


Στο νέο κυβερνητικό σχήμα εντάσσονται τρία εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα. Πρόκειται για τους Φώτη Κουβέλη, Κωνσταντίνο Στρατή και Νάσο Ηλιόπουλο.


Υπουργός Οικονομίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος παραμένει και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βίτσας, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Μουζάλα.


Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Φώτης Κουβέλης ενώ υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος.


Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη, οι αρμοδιότητες της οποίας θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες. Ο Κώστας Ζουράρις είχε παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού αρμόδιου για την Ομογενειακή Εκπαίδευση.


Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο κ. Κωνσταντίνος Στρατής. Στη θέση του υπουργού παραμένει η Λυδία Κονιόρδου.


«Οι αρμοδιότητες των νέων αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες ενώ καμία άλλη αλλαγή δεν επέρχεται στο Κυβερνητικό σχήμα» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.


H ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία των Προκόπη Παυλόπουλου και Αλέξη Τσίπρα.





σκαι τηλεόραση επικοινωνία
αδαμ λεβινε

ανθρωπινα μειονεκτηματα

Αρχής γενομένης από την πρόταση 50, κατ' ελάχιστον, βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, ο πρόεδρος της Βουλής θα ζητ'ησει αμέσως μετά από τους αρχηγούς των κομμάτων να υποδείξουν τους βουλευτές που θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή που θα επιληφθεί της Συνταγματικής Αναθεώρησης.


Ο αριθμός θα είναι ανάλογος της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων, ενώ εκπροσώπηση θα έχουν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές - όπως και σε όλες τις προηγούμενες διαδικασίες για Συνταγματική Αναθεώρηση.


Ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει η Επιτροπή να αποτελείται από 38 ως 50 μέλη, και τη σχετική απόφαση θα πάρει ο Ν. Βούτσης. Το γεγονός όμως ότι η Βουλή αυτή τη στιγμή είναι 8κομματική, με 10 επίσης ανεξάρτητους βουλευτές, προϊδεάζει μάλλον για μια Επιτροπή με τον ανώτατο αριθμό βουλευτών (προκειμένου να έχουν εκπροσώπηση οι πάντες).


τραμ αθηνας

Αυτή είναι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης


Αφού συγκροτηθεί η Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης, τότε θα συνεδριάσει για μία και μόνη φορά η Ολομέλεια, η οποία θα ορίσει το πέρας των εργασιών της Επιτροπής (πόσο καιρό θα συνεδριάσει η Επιτροπή με άλλα λόγια).


Ας διευκρινιστεί ότι για όσο θα συνεδριάζει η Επιτροπή, δίδεται η δυνατότητα για κατάθεση και άλλης πρότασης - πέραν της αρχικής, από τους 50 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Υπό τον όρο, ότι και αυτή η πρόταση θα έχει τις υπογραφές 50 βουλευτών (πρακτικά μιλώντας, μόνο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τη δυνατότητα για κατάθεση δεύτερης πρότασης).


Η κοινοβουλευτική Επιτροπή θα προτείνει εν κατακλείδι, στην Ολομέλεια ποια άρθρα κρίνονται αναθεωρητέα και ποια μορφή πρέπει να πάρουν. Ακολουθούν δύο ψηφοφορίες των 300 βουλευτών, με ένα μήνα διαφορά, για το ποια άρθρα του Συντάγματος είναι αναθεωρητέα.



ανθρωπινα μειονεκτηματα
υποσυνειδητο στιχοι

πυραμις κατσαρόλες θεσσαλονικη

ζωγραφακης καβα χερσονησος

«Την ώρα μιας ακόμη μεγάλης προδοσίας, σε βάρος της χώρας και της ιστορίας, που διεξάγεται μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου ελληνικού λαού, εκείνοι που διέπραξαν την μεγαλύτερη - μέχρι τότε - προδοσία, τον Ιούλιο του 2015 και ξεπούλησαν το ΟΧΙ του λαού κι ολόκληρη τη χώρα, φωνάζουν σήμερα «πιάστε τον προδότη».


Εκείνοι που κυβερνούν κατ’ εντολή σε μια καταλυμένη δημοκρατία κι έχουν παραδώσει τα κλειδιά της Βουλής και της χώρας στους δανειστές, εκείνοι που νομοθετούν κατά παραγγελία και μετά από έγκριση, φωνάζουν «Εσχάτη προδοσία» για το παραλήρημα του Χρυσαυγίτη βουλευτή.
Και η Δικαιοσύνη, που παίρνει πια εντολές κι αυτή από τους δανειστές για να αθωώνει τους υπαλλήλους τους, εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για την εσχάτη προδοσία της εμπρηστικής κοινοβουλευτικής ομιλίας. Δοσμένης ή αυθόρμητης, δεν έχει σημασία.


Σημασία έχει ότι το περιστατικό εξυπηρέτησε την Κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά. Της έδωσε το άλλοθι, στην κρίσιμη στιγμή, να παριστάνει τον θεματοφύλακα της Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση των δανειστών που παρέδωσε τη Δημοκρατία και σήμερα παραδίδει και τη Μακεδονία.


Κι έτσι την ώρα της μεγάλης προδοσίας, οι πολίτες παρακολουθούσαν την είδηση του ανθρωποκυνηγητού στην εθνική οδό. Η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε χρυσός σύμμαχος για το σύστημα Τσίπρα, που με τη σειρά του τους στηρίζει. Γιατί από την σκηνοθετημένη αντιπαλότητα, αποκτούν υπόσταση και οι δύο, μέσω του αντιπάλου.


πυραμις κατσαρόλες θεσσαλονικη

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει σύσσωμος στην προδοσία. Η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα δεν είναι συμφωνία των λαών. Είναι παραγγελία των δανειστών και των ΝΑΤΟικών. Θα οδηγήσει σε επίταση και εμβάθυνση της υποτέλειας. Και θα κάνει τη χώρα μας και τη γείτονα, άβουλα προτεκτοράτα των νέων αποικιοκρατών.


Αυτό δεν θα το αποτρέψουν ούτε οι παραδομένοι ούτε οι φασίστες. Θα το αποτρέψουν μόνο οι πολίτες, που αγαπούν την πατρίδα τους. Αν ενωθούν και σηκωθούν στα πόδια τους.
Τώρα! παρά την αηδία και τη θλίψη που προκαλεί η κατάντια του πολιτικού συστήματος. Παρά την αποστροφή που προκαλεί η χυδαιότητα των κυβερνώντων. Παρά την κούραση, την εξουθένωση, την εξαθλίωση.
Με το βλέμμα στο μέλλον
Και την ψυχή ανοιχτή
Για αυτά που πράγματι αξίζουμε
Και όχι για αυτά που άλλοι ετοίμασαν για εμάς


Η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Χαλκιδική, οι Σέρρες, η Κοζάνη και η Φλώρινα, δεν είναι από χθες Νότια Μακεδονία. Ούτε οι γείτονές μας μιλούν Μακεδονικά, επειδή το υπέγραψε ο κ. Τσίπρας.


Εγώ συνεχίζω να παλεύω για τους πολίτες. Και θα είμαι εκεί την ώρα κάθε μάχης


Αλέξη, όσο μεγάλα και αν είναι τα ανταλλάγματα για αυτά που σου δίνουν να υπογράφεις, η ντροπή που θα σε συνοδεύει θα είναι μεγαλύτερη. Και η τιμωρία σου, από τον λαό και την ιστορία, ακόμη πιο μεγάλη.»





που πωλουνται γουρουνακια

εργολαβοι στην κυπρο

ομπρελες βροχης
εργολαβοι στην κυπρο

Εικόνες που αναμεταδίδονταν απευθείας εικόνιζαν σωλήνες του δικτύου υδροδότησης να έχουν σπάσει κι ένα σπίτι στις φλόγες μετά το σεισμό, που έπληξε τη δεύτερη μεγαλύτερη ιαπωνική μητρόπολη λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί (02:00 ώρα Ελλάδας), σε ώρα μεγάλης κίνησης.


Πολλά σπίτια κατέρρευσαν, τμήματα του οδοστρώματος υποχώρησαν, ενώ πολλά τρένα σταμάτησαν.


Ο ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ άφησε πίσω του τρεις νεκρούς, πάνω από 200 τραυματίες και προκάλεσε πολλές καταστροφές. Οι νεκροί είναι ένα εννιάχρονο κοριτσάκι, το οποίο καταπλακώθηκε από τοίχο την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, ένας 80χρονος, που επίσης καταπλακώθηκε από τοίχο και ένας 85χρονος ο οποίος σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του η βιβλιοθήκη του σπιτιού του.


Πάνω από 170.000 σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρικό τόσο στην επαρχία της Οσάκα όσο και στην γειτονική Χιογκό.





παλια κλεφτικα τραγουδια

και το ποταμι ηταν θολο στιχοι

θολη οραση μετα απο lasik
Θεσσαλονίκη: Φρικιαστικό ατύχημα για ναυτικό - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του

Στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε ένας 60χρονος, μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά υπό αδιευκρίνιστη αιτία με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό του κάτω άκρου.


Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο 60χρονος παρελήφθη από πλωτό του λιμενικού και στη συνέχεια από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



και το ποταμι ηταν θολο στιχοι
δήλος σχολή θεάτρου

αριθμοσ μητρωου λογιστη

λεπρα φουντουλακης
αριθμοσ μητρωου λογιστη
Αυτή είναι η απόφοιτος του Παν. Κύπρου που εκλέχθηκε επίκουρος σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο

Η έρευνά της θα εστιάζει στον τομέα της θεωρητικής Πυρηνικής Φυσικής, και συγκεκριμένα σε μελέτες της Κβαντικής Χρωμοδυναμικής (QCD).


Η απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Μάρθα Κωνσταντίνου, διορίστηκε στο διεθνώς διακεκριμένο Πανεπιστήμιο Τemple, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Η Δρ. Κωνσταντίνου εκλέχθηκε στη θέση Επίκουρης Καθηγήτριας (tenure track) στο τμήμα Φυσικής και η έρευνά της θα εστιάζει στον τομέα της θεωρητικής Πυρηνικής Φυσικής, και συγκεκριμένα σε μελέτες της Κβαντικής Χρωμοδυναμικής (QCD), της θεμελιώδους θεωρίας της ισχυρής δύναμης.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy



σαλτσα φιλαδελφεια με κρεμα γαλακτος

αρχη εγκυμοσυνης και δεκατα

αρχη εγκυμοσυνης και δεκατα
Συντριβή Mirage 2000 στη Σκύρο: Τι λένε οι Τούρκοι

Συντριβή αεροσκάφους | Πτώση Mirage 2000: Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο HaberΤurk TV μετέδωσε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (12/04/2018) ότι κανένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος δεν βρισκόταν στην περιοχή της Σκύρου, τη στιγμή που κατέπεσε το Mirage 2000-5.


Την είδηση μετέδωσε ο ανταποκριτής του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου, Μαχμούτ Γκιουρέρ, ο οποίος επικαλέστηκε πηγές των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.


opel meriva 2007



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


haberturk

Στο τουρκικό κανάλι μίλησε και ο Έλληνας ανταποκριτής του, Τάκης Μπερμπεράκης, ο οποίος ανέφερε πως το ελληνικό μαχητικό είχε συμμετάσχει νωρίτερα σε επιχείρηση αναχαίτισης δύο τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο.

Διαβάστε επίσης:


παρα πεντε ντονα
  • Συντριβή αεροσκάφους: Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για το Mirage που κατέπεσε στη Σκύρο

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της συντριβής του Mirage 2000 στη Σκύρο


κορωνη ειδη ζαχαροπλαστικης

γαβρογλου κοζανη
κορωνη ειδη ζαχαροπλαστικης
Τρόμος στην πλατεία Βάθη

Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (03/01), κοντά στην πλατεία Βάθη.


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για περίπου 20 λεπτά χθες βράδυ, το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα η περιοχή της πλατείας Βάθη καθώς συνεπλάκησαν Σύριοι και άλλοι μετανάστες.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Με... βάση τους την περιοχή του πρώην Β' Γυμνασίου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουμερλή (στο εκεί κτήριο διαμένουν οικογένειες Σύριων προσφύγων), οι αλλοδαποί πετούσαν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε μια συμπλοκή που διήρκησε αρκετή ώρα.

Από τα επεισόδια δεν σημειώθηκε τραυματισμός ενώ συνελήφθη ένας Σύριος.


αδαμαντιδης σαν συμαδεψεις αετο lyrics