Tuesday, January 1, 2019

πωσ αλλαζω τον μεταβολισμο μου

χρυσος οδηγος ευρεση ονοματος
φραξιμο καρωτιδων

Μιλώντας στον Σκαι για το συγκεκριμένο θέμα, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για παρεξήγηση που δεν αφορά κανέναν. Επιπλέον, χαρακτήρισε αστειότητες την κριτική που ασκήθηκε σχετικά με το ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στήριξε τις θέσεις της κυβέρνησης στο θέμα του ΕΣΡ. «Με τη στάση μας υποχρεώσαμε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να υποχωρήσουν και να συμβιβαστούν», υποστήριξε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε ότι η θεωρία περί πολιτικής συναλλαγής είναι χυδαία επίθεση κατά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Παράλληλα, τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι αυτόνομος πόλος, σαφώς οριοθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, χαρακτήρισε τεχνητό το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και επέμεινε στην πρότασή της για την ανάγκη συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.


«Δεν είναι λύση η διακυβέρνηση από ένα κόμμα με ένα άλλο συμπλήρωμα, η χώρα έχει ανάγκη από τη συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


πωσ αλλαζω τον μεταβολισμο μου

«Πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι μπορεί μόνος του; Αναλογίζεται την ευθύνη που αναλαμβάνει;», διερωτήθηκε και κάλεσε τους πολίτες να αλλάξουν τους πολιτικούς συσχετισμούς στις επόμενες εκλογές.


No comments:

Post a Comment