Tuesday, January 29, 2019

τροπος κατεβασματος ταινιων

νεες μειωσεις μισθων 2015
Εκτροχιάστηκαν βαγόνια της γραμμής Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη

Δε λειτουργεί προσωρινά η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη λόγω εκτροχιασμού της μηχανής και πέντε βαγονιών εμπορικού τρένου, περίπου στις 7:15, στην περιοχή του Κορδελιού.


Από τον εκτροχιασμό του τρένου, το οποίο είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη, δε σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Δράμας, ενώ υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.


δριμεία συνωνυμα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και για την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής, με επόμενη ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



τροπος κατεβασματος ταινιων

No comments:

Post a Comment