Tuesday, December 18, 2018

σόμπα αλογόνου ή θερμοπομπός

ημερομηνια ληξης κρεατος
Συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το κτήριο του ΣτΕ - Με προβλήματα η κίνηση των οχημάτων (pics)

Έξω από το κτήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο κέντρο της Αθήνας, έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα συνταξιούχοι του Ενιαίου Δικτύου, καθώς συζητείται στην Ολομέλεια η αίτηση ακύρωσης από τις συνταξιουχικές οργανώσεις του νόμου 4387 του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.


Η αίτηση ακύρωσης του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων έχει να κάνει με τον επανυπολογισμό-αναπροσαρμογή κύριων και επικουρικών συντάξεων καθώς και την περικοπή άνω των 1.300 ευρώ του αθροίσματος μικτών κύριων και επικουρικών.


σόμπα αλογόνου ή θερμοπομπός



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι συνταξιούχοι «απαιτούν» δικαιοσύνη από τους δικαστές που δικάζουν την υπόθεση, καθώς και λογικές και πραγματικές λύσεις στο θέμα του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού.

syntaxiouxoi1

Η σημερινή κινητοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών-ΟΤΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΣΑ και Θυγατρικών Εταιρειών και στηρίζεται από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

syntaxiouxoi2

Λόγω της κινητοποίησης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πανεπιστημίου γίνεται με δυσκολία, καθώς ο δρόμος μπροστά από το ΣτΕ είναι κλειστός, εκτός από την αριστερή λωρίδα.



λουτρινα αρκουδακια με μεγαλα ματια

No comments:

Post a Comment