Sunday, December 30, 2018

ραδιοταξι χωρις χρεωση πειραιας

28η Οκτωβρίου 1940: Ο ρόλος του Πολεμικού Ναυτικού στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο (pics)

28η Οκτωβρίου | Ειδήσεις: Συνολικά 78 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Κυριακή (28/10/2018), από την έναρξη του Ελληνοϊταλικού Πολέμου και η Υπηρεσία Ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δράσεις του Π. Ν. κατά τη διάρκεια του ηρωικού Έπους του ’40.


Πολυσήμαντος και καθοριστικός ήταν ο ρόλος των δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού που έδρευαν στην Πάτρα κατά την διάρκεια του ελληνο-ϊταλικού πολέμου, όπως προκύπτει από τα ιστορικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του υποπλοιάρχου Π. Ν.(Ο) Παναγιώτη Γέροντα, «Μεθ' Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού 1821 – 1945».


ραδιοταξι χωρις χρεωση πειραιας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr (πηγές: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού)


Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει το υποβρύχιο
01
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει το υποβρύχιο "Πρωτεύς" στην Κέρκυρα εν ημικαταδύσει, Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018. Πολυσήμαντος και καθοριστικός ήταν ο ρόλος των δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού που έδρευαν στην Πάτρα κατά την διάρκεια του ελληνο-ϊταλικού πολέμου, όπως προκύπτει από τα ιστορικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του υποπλοιάρχου Π. Ν.(Ο) Παναγιώτη Γέροντα, «Μεθ' Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού 1821 – 1945», έκδοση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού/STR












ποτε κοβεται η περιοδος στην εγκυμοσυνη
μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου λυμενες ασκησεις βιβλιου

No comments:

Post a Comment