Saturday, December 22, 2018

κωνσταντινος αργυρος παναθηναικος

Η εφημερίδα yeniozgurpolitika και ο δημοσιογράφος Εrem Kansou δημοσίευσαν συνέντευξη με τον «Έλληνα Ιβάν» ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό των Κούρδων και πολεμά.


Συγκεκριμένα αναφέρει στην συνέντευξή του: «Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε μια οικογένεια σοσιαλιστών - κομμουνιστών. Άκουγα πάντοτε αντάρτικα τραγούδια και για τους αγώνες της ελληνικής Αριστεράς. Τα ακούσματα και η κουλτούρα που διαμόρφωσα έχουν να κάνουν με προσωπικούς λόγους. Ήταν σε ένα βαθμό το κίνητρο για να πολεμήσω εδώ. Το να πυροβολώ κατά του φασισμού σε ένα πεδίο πολεμικής μάχης ήταν για μένα παιδικό όνειρο».


Όπως συνεχίζει ο συντάκτης του δημοσιεύματος, «ο Ιβάν αγαπά τους συντρόφους του, έχει γίνει ειδήμων στη χρήση του Β7 συνδράμει στην παροχή ιατρικής βοήθειας σε τραυματίες, ανιχνεύει νάρκες που έχουν θάψει τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους κ. α».


κωνσταντινος αργυρος παναθηναικος

Ο δημοσιογράφος επίσης αναφέρει ότι «κάθ´όλη τη διάρκεια της συνέντευξης το δάχτυλο του Ιβάν είναι προσεκτικά "καρφωμένο" στη σκανδάλη του όπλου του».


επιγονατιδες για crossfit

Το προηγούμενο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την περιοχή με οπλισμένους κουκουλοφόρους μπροστά σε έναν τοίχο με ελληνικά συνθήματα.


ivan



η χρονια του υδροχοου

No comments:

Post a Comment