Thursday, January 31, 2019

δακτυλιος τραχηλου

πως να κανω φωτομονταζ
δακτυλιος τραχηλου
Αναβλήθηκε η τοποθέτηση σταυρού στον Αγιο Νικόλαο Νέας Υόρκης

Εξαιτίας ισχυρών ανέμων αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για χθες 21 Νοεμβρίου εκδήλωση για την τοποθέτηση σταυρού στο υψηλότερο σημείο της οικοδομής στον υπό ανέγερση ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν του Μανχάταν, που καταστράφηκε την 11η Σεπτεμβρίου 2001.


Εξαιτίας ισχυρών ανέμων αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για χθες 21 Νοεμβρίου εκδήλωση για την τοποθέτηση σταυρού στο υψηλότερο σημείο της οικοδομής στον υπό ανέγερση ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν του Μανχάταν, που καταστράφηκε την 11η Σεπτεμβρίου 2001.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ηταν προγραμματισμένο να παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος μαζί με τους αρχιτέκτονες και την ομάδα ανοικοδόμησης, προκειμένου να ευχαριστήσουν τους αφοσιωμένους εργάτες και να αναπέμψουν προσευχές για τη συνέχιση της οικοδομής του ναού, ο οποίος θα ονομασθεί Εθνικό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από Ελληνορθόδοξος ναός θα είναι κι ένα είδος παναμερικανικού και παγκόσμιου Προσκυνήματος, στο οποίο θα μπορούν άνθρωποι κάθε φυλής, θρησκευτικής απόχρωσης και πολιτιστικής ταυτότητας να εισέρχονται στην ειδική αίθουσα περισυλλογής και προσευχής.

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στον Αγιο Νικόλαο στην ομιλία του στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα, όπως διαβάζουμε στον Εθνικό Κήρυκα Ν. Υόρκης.



παλιες φωτογραφιες μυτιληνης

βαλίτσες ταξιδιού τρόλεϋ diplomat

διαβρωτικα οξεα
Πνίγηκε στην προσπάθειά του να φάει ένα μανταρίνι - Τραγικός θάνατος για άνδρα στο Βόλο

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 88χρονος από τον Βόλο, όταν πνίγηκε στην προσπάθειά του να φάει ένα μανταρίνι, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη του.


Μέσα σε συνθήκες σύγχυσης, η κόρη του 88χρονου που ήταν η οδηγός, μετέφερε τον πατέρα της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά ήταν ήδη νεκρός, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στην σορό θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 88χρονου.



βαλίτσες ταξιδιού τρόλεϋ diplomat
στοιχειωμενο σπιτι λαρισα

γιορτη κρασιου δραμα

αγγελου νικολαοσ

«Το πλεονέκτημα του δικού μας ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα είναι - επειδή θα είναι ένα ανοιχτό σύστημα - ότι θα μπορούν εκτός από τις αστικές συγκοινωνίες να ενταχθούν και διάφορες άλλες δραστηριότητες, π. χ. Μουσεία, τρένα, ΚΤΕΛ, οποιοιδήποτε θέλουν να πάρουν το αντίστοιχο hardware για να μπορούν να ενταχθούν στο σύγχρονο σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ.


γιορτη κρασιου δραμα

«Εμείς, επανασχεδιάζουμε όλο τον κυκλοφοριακό σχεδιασμό όπου σ' αυτόν θα ενταχθούν σταδιακά από το 2019 και το Μετρό και οι θαλάσσιες συγκοινωνίες και τα ταξί κλπ, την ευθύνη έχει ο ΟΣΕΘ και εμείς συμβάλλουμε αποφασιστικά σ αυτό» τόνισε.


Το μεγάλο πρόβλημα - είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ - είναι ότι «δεν υπήρχε επί της ουσίας σχέδιο» και πρόσθεσε:


καινουργιες βεσπες


Αν θα πάτε στο κέντρο (της πόλης) θα δείτε τα λεωφορεία τα οποία περνάνε το ένα πίσω από το άλλο και στην περιφέρεια είναι αραιά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα σχεδίου. Δεν μπορούμε να φορτώνουμε το κέντρο της πόλης ούτε συγκοινωνιακά, ούτε κυκλοφοριακά, ούτε περιβαλλοντικά, γιατί αυτό έχει επιπτώσεις στην περιφέρεια.



Βελτίωση στη συχνότητα των μετακινήσεων εκτός κέντρου πόλης


Αυτό που ήδη προχωράει - συμπλήρωσε ο κ. Παππάς - είναι «να διαμορφώσουμε τις συνθήκες μετεπιβίβασης έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε καλύτερη συχνότητα και καλύτερη πληρότητα (λεωφορείων)». Και αυτό διότι, όπως εξήγησε, «πολλές φορές τα λεωφορεία στο κέντρο της πόλης περνάνε άδεια», άρα, «πρέπει να τα έχουμε στη διάθεσή μας, έτσι ώστε να ξαναπηγαίνουν στην περιφέρεια και να μπορούν να βελτιώνουν τις συχνότητες της περιφέρειας».


Σύμφωνα με τον κ. Παππά, «οι γραμμές 2Κ και 3Κ που έχει ήδη προωθήσει ο ΟΣΕΘ έχουν πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και είναι μια πειραματική φάση για να μπορέσουμε σταδιακά αυτό να το ολοκληρώσουμε και κυρίως να μας δώσει το χρόνο για να σχεδιάσουμε πια , ένα πιο μακρόπνοο σχέδιο όπου θα είναι ενταγμένο πια και το Μετρό (...)».


Βήματα οικονομικής εξυγίανσης και προετοιμασίας του νέου φορέα


Κάνοντας απολογισμό του 2018, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα που αφορούν και τη διαδικασία της οικονομικής εξυγίανσης, αλλά και την προετοιμασία για τη δημιουργία καινούριου φορέα». Τόνισε δε, ότι, «αυτό που δεν έχει γινει συνείδηση και πρέπει να είναι συνείδηση των πολιτών της πόλης είναι ότι ο ΟΑΣΘ θα τελειώσει στο τέλος της (τρέχουσας) χρονιάς. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τα κλειδιά αυτού του οργανισμού, γιατί είναι προφανές ότι η τομή που έγινε τον Ιούλιο του 2017 ακριβώς ήθελε να τελειώνει με αυτή την δεκαετιών αμαρτωλή πορεία».


Εκσυγχρονισμός και ενίσχυση του μεταφορικού έργου


Σύμφωνα με τον κ. Παππά, σε εξέλιξη είναι δράσεις που αφορούν τόσο τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού, όσο και τη ψηφιοποίησή του, αλλά και την εκπαίδευση των εργαζομένων, ούτως ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις "απαιτήσεις" της σύγχρονης εποχής.


«Ήδη, προχωράμε σε ένα βαθύτατο εκσυγχρονισμό από επιχειρησιακή άποψη. Έχουμε προφανώς προβλήματα σε σχέση με το μεταφορικό μας έργο, αυτό δεν μπορούμε να το κρύψουμε, αλλά, επί της ουσίας, εμείς από 245 λεωφορεία που είχαμε παραλάβει έχουμε ανατάξει πάνω από 200 και τα έχουμε βάλει στην κίνηση, έχουμε ήδη προχωρήσει στη διαδικασία για την πρόσληψη 250 οδηγών, ψάχνουμε να βρούμε και άλλους τρόπους για να ενισχύσουμε με έκτακτες διαδικασίες το δυναμικό των οδηγών», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Επί της ουσίας - είπε ο κ. Παππάς - «εμείς προσθέσαμε στον στόλο αυτόν που παραλάβαμε, άλλα 200 λεωφορεία».


καραμελα ρουχα αγρινιο

καραμελα ρουχα αγρινιο
Ξάνθη: Διακινητής παράτησε τους μετανάστες στο βουνό κι εξαφανίστηκε

Ένα Ι. Χ. φορτηγό με βουλγαρικές πινακίδες, το οποίο ήταν γεμάτο μετανάστες, εντοπίστηκε στην Ε. Ο. Ξάνθης - Δράμας.


τροποι μαγειρεματος συκωταριας

Παρατημένο στα βουνά εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, υπάλληλοι του Δασαρχείου Δράμας, ένα Ι. Χ. φορτηγό, μέσα στο οποίο βρίσκονταν 14 μετανάστες - υπήκοοι Συρίας - οι οποίοι συνελήφθησαν.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthinea.gr, ο διακινητής και οδηγός του οχήματος, διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 3 πλαστές ταυτότητες, ενώ διενεργείται προανάκριση για το συμβάν.



φπα αγροτων 2015 υποβολη

nasa research on warp drive

τακτοποιηση αποθήκης
nasa research on warp drive

Η εμπλοκή αφορά το επίπεδο εκπροσώπησης των τριών εγγυητριών δυνάμεων (Ελλάδα, Τουρκία, Μ. Βρετανία) οι οποίες είναι προγραμματισμένο να ενταχθούν στη διαπραγματευτική διαδικασία στις 12 Ιανουαρίου αφού πρώτα Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί καταλήξουν στα ζητήματα που αφορούν την εσωτερική πτυχή του Κυπριακού.


Μέχρι στιγμής όλα τα μέρη θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία των ηγετών των τριών κρατών όμως τις τελευταίες ώρες αυτό τίθεται εν αμφιβόλω. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική ερώτηση για την συμμετοχή ή όχι του Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε:


τραπεζικη διαμεσολαβηση ελλαδα


"Τίποτα δεν είναι ακόμη δεδομένο. Όλα είναι πιθανά".



Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, μιλώντας στο CNN Greece, επιβεβαίωσε ότι το Μαξίμου δεν έχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την παρουσία ή όχι του Ερντογάν στην Γενεύη. «Όσο δεν επιβεβαιώνεται η συμμετοχή Ερντογάν δεν επιβεβαιώνεται και η συμμετοχή Τσίπρα» ήταν η απάντησή του σε ερώτησή μας για το τι θα πράξει ο Αλέξης Τσίπρας αν ο τούρκος Πρόεδρος επιλέξει να μην πάει στη Γενεύη. Υπενθύμισε, επίσης, ότι η Αθήνα επιθυμούσε συνάντηση των δύο ηγετών πριν τις 12 Ιανουαρίου κάτι που δεν έγινε εφικτό.


Λίγη ώρα αργότερα πηγές του Μαξίμου διευκρίνιζαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εργάζονται για θετική εξέλιξη στο Κυπριακό, και, παράλληλα, ότι η Αθήνα θα είναι παρούσα στη Γενεύη στο υψηλότερο επίπεδο, υπό τον όρο ότι το ίδιο θα πράξει και η Τουρκία.


Παράλληλα, την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει και η παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες. Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ: «Νομίζω θα είναι εκεί για να προεδρεύσει της διάσκεψης. Θα υπάρξουν ορισμένες επίσημες ανακοινώσεις, πιθανόν τη Δευτέρα», είπε ο εκπρόσωπος του ΓΓ. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διαπραγματεύσεις στα κεφάλαια ασφάλειας και εγγυήσεων, τα οποία θα εξεταστούν με την επιπρόσθετη συμμετοχή των εγγυητριών δυνάμεων. Μέσω του έργου του κ. Έιντε και την υποστήριξή του, τα ίδια τα μέρη έκαναν μεγάλα άλματα. Αυτό το σημείο είναι για να είμαστε υποστηρκτικοί στη διαδικασία και να δούμε πως τα μέρη μπορούν τελικά να γεφυρώσουν τα τελευταία κενά» συμπλήρωσε.


Σύμφωνα με διπλωματική πηγή στον ΟΗΕ, ο Γενικός Γραμματέας, πάντως, επιθυμεί να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή εκπροσώπηση των μερών που θα συμμετέχουν στη Γενεύη και για αυτό το λόγο ένας από τους αποδέκτες των τηλεφωνημάτων του ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν.


Αύριο στη Γενεύη ο Αναστασιάδης


Αναστασιάδης – Ακιντζί θα συζητήσουν αύριο το απόγευμα στη Γενεύη τον κατάλογο των θεμάτων που θα τεθούν στη διαπραγμάτευση από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει την ίδια μέρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ. Το κλίμα, πάντως, δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν καθώς η διαφωνία σχετικά με τον τρόπο εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γενεύη πυροδότησε νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πλευρών. Αναστασιάδης και Ακιντζί έστειλαν επιστολές στον ΓΓ του ΟΗΕ εξηγώντας τη θέση τους ενώ το θέμα παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα.


"Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη της Συνθήκης Εγγυήσεων και δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα ή να ληφθεί η όποια απόφαση χωρίς της συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας." απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.



Άκαρπες οι επαφές Κοτζιά στη Νέα Υόρκη


Την ίδια ώρα, άκαρπες ήταν οι επαφές του Νίκου Κοτζιά με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Νέα Υόρκη καθώς, όπως ενημέρωσε ο έλληνας ΥΠΕΞ, δεν έγινε εφικτό «να φτάσουμε έστω και σε μια πλησιέστερη σκέψη πάνω σε αυτά τα θέματα».



Επικοινωνία Ερντογάν – Μέι



ηλεκτρικες συσκευες καρβελας

περιεργα ποτηρια κοκτειλ

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2017, καταγράφθηκε δημοσιονομικό έλλειμμα 1,36 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 595 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2016 και στόχου του Προϋπολογισμού 2017 για έλλειμμα 1,40 δισ. ευρώ. Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1 δισ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,8 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 992 εκατ. ευρώ.


Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 11,41 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση κατά 998 εκατ. ευρώ ή 8,0% έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2017. Επισημαίνεται ότι η μείωση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εισπράχθηκε τον Μάρτιο ποσό 1,234 δισ. ευρώ, από την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, όπως είχε εκτιμηθεί στον Προϋπολογισμό 2017.


Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 10,766 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 863 εκατ. ευρώ ή 7,4% έναντι του στόχου.


φορεις κοινωνικοποιησης εκθεση

ηλεκτρικες συσκευες καρβελας

Ειδικότερα, την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017, αύξηση έναντι του στόχου παρατηρήθηκε κυρίως στις εξής κατηγορίες εσόδων:



  • Φόρος Εισοδήματος Νομικών Προσώπων κατά 27 εκατ. ευρώ ή 165,5%,

  • Φόροι στην περιουσία κατά 138 εκατ. ευρώ ή 39,4%,

  • Άμεσοι Φόροι ΠΟΕ κατά 235 εκατ. ευρώ ή 46,2%,

  • Λοιποί άμεσοι φόροι κατά 34 εκατ. ευρώ ή 10,5%,

  • Λοιποί φόροι συναλλαγών κατά 25 εκατ. ευρώ ή 29,6%,

  • Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων κατά 28 εκατ. ευρώ ή 48,6%,

  • Έμμεσοι φόροι ΠΟΕ κατά 170 εκατ. ευρώ ή 69,3%,

  • Λοιπά μη φορολογικά έσοδα κατά 470 εκατ. ευρώ ή 43,7%,

  • Έσοδα ΝΑΤΟ κατά 35 εκατ. ευρώ.


Μειωμένα έναντι του στόχου την ίδια περίοδο ήταν τα έσοδα στις κάτωθι βασικές κατηγορίες:



  • Φόρος Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων κατά 150 εκατ. ευρώ ή 8,9%,

  • ΦΠΑ καπνού κατά 41 εκατ. ευρώ ή 28,5%,

  • ΦΠΑ λοιπών κατά 135 εκατ. ευρώ ή 4,4%,

  • Λοιποί ΕΦΚ (καπνού, κλπ) κατά 144 εκατ. ευρώ ή 23,6%,

  • Λοιποί φόροι κατανάλωσης κατά 17 εκατ. ευρώ ή 20,1%,

  • Απολήψεις από την Ε. Ε. κατά 64 εκατ. ευρώ ή 23,6%,


Οι επιστροφές εσόδων (εξαιρουμένων των επιστροφών από το πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών) ανήλθαν σε 1,014 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 251 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (762 εκατ. ευρώ).


Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο του Ιανουαρίου - Μαρτίου 2017 ανήλθαν στα 12,782 δισ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 1,041 δισ. ευρώ έναντι του στόχου (13,823 δισ. ευρώ).Ειδικότερα, οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 12,416 εκατ. ευρώ και είναι μειωμένες κατά 756 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.


βερβεριδης παιδων

λιωσιμο κεριου στο σπιτι

Οι επίσημες αργίες για το 2019 είναι:



  • Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου 2019, Κυριακή

  • Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

  • Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 25 Μαρτίου 2019, Δευτέρα

  • Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

  • Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019

  • Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019

  • Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019

  • Εργατική Πρωτομαγιά 1 Μαΐου 2019, Τετάρτη

  • Πεντηκοστή 16 Ιουνίου 2019, Κυριακή

  • Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019, Δευτέρα

  • Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2019, Πέμπτη

  • Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

  • Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη

  • Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2019, Πέμπτη



βερβεριδης παιδων
παλμικο δραπανοκατσαβιδο makita

φροντιδα για bonsai

επιτραπεζια φωτιστικα ροζ
αποκριες εξυπνες στολες
Ανατροπή οχήματος με εγκλωβισμένο στην Πατρών - Πύργου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 8.00 περίπου το πρωί της Κυριακής (08/10) στην Εθνική στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Σαγαιίκων.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να εγκλώβιστεί ένα άτομο.


φροντιδα για bonsai



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά από λίγη ώρα, σύμφωνα με το patrastimes, απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική το άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε όχημα το οποίο εξετράπη της πορείας του στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:


Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός ατόμου από Ε. Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνέπεια τροχαίου, στο 39ο χλμ της Ν. Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο δήμο Δ. Αχαΐας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 8, 2017

επιπτωσεις στο περιβαλλον απο τον ανθρωπο

μπιν λάντεν νεκρό
κλιση λεγουσιν
Αλλαγή ώρας 2018: Πότε να βάλετε μία ώρα μπροστά τα ρολόγια σας

Αλλαγή ώρας: Σε ισχύ τίθεται τα ξημερώματα της Κυριακής 25η Μαρτίου η θερινή ώρα, οπότε και οι δείκτες των ρολογιών από τις 03:00 θα πρέπει να μετακινηθούν στις 04:00 π. μ.


Ενδεχομένως, πάντως, να είναι η τελευταία φορά που αλλάζει η ώρα, καθώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση συζητείται ήδη η κατάργηση της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει από αύριο η ημέρα, αλλά και μία ώρα λιγότερου ύπνου, καθώς τίθεται από τα ξημερώματα της Κυριακής η θερινή ώρα. Στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα μπροστά και να δείχνουν 4.


επιπτωσεις στο περιβαλλον απο τον ανθρωπο

Η επιστροφή στη χειμερινή ώρα θα γίνει και πάλι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.

Τις επιπτώσεις στην υγεία από τη θερινή ώρα, με αφορμή την εξέταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του αιτήματος για κατάργηση της, είχε αναλύσει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 5/3/2018, η Έλενα Τσιόλκα, ψυχίατρος, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Έρευνας του Ύπνου. Σημειώνεται ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίο σε ψήφισμά του τάχθηκε υπέρ της κατάργησής της, με βασικό επιχείρημα ότι πλήττει την υγεία των πολιτών.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζήτησε την άποψη της Έλενας Τσιόλκα, ψυχίατρος, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Έρευνας του Ύπνου, καθώς η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, μάλιστα έπειτα από εξέταση επιστημόνων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αλλαγή της ώρας προκαλεί διαταραχές στον ύπνο.

«Είναι γνωστό ότι τόσο ο ύπνος όσο και μια σειρά από άλλες βιολογικές παραμέτρους (π. χ. αυξομείωση της κορτιζόλης, μελατονίνης κ. α. ενδογενών ουσιών), οι λεγόμενοι Κιρκάδιοι ρυθμοί, καθορίζονται από τον κύκλο μέρα-νύχτα, φως - σκοτάδι. Η εναλλαγή αυτή του φωτός με το σκοτάδι και η ηλιοφάνεια, επίσης έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι σχετίζονται και με την ψυχική κατάσταση του ανθρώπου, την διάθεση, την απόδοση και την λειτουργικότητά του».

Ήπια μεταβολή για χώρες κοντά στον Ισημερινό

Η κ. Τσιόλκα υπογραμμίζει ότι «στις χώρες που είναι πλησιέστερα στον Ισημερινό, έχουν δηλαδή μικρότερο γεωγραφικό πλάτος, στις οποίες συγκαταλέγεται και η δική μας (με γεωγραφικό πλάτος μικρότερο από 40), η βαθμιαία μεταβολή της ώρας της ανατολής και της δύσης του ήλιου συμβαίνει πολύ ήπια και η συνολική απόκλιση δεν είναι μεγάλη. Έτσι, η προσαρμογή των ανθρώπων σε αυτήν εξελίσσεται σταδιακά και, όταν γίνεται η επίσημη αλλαγή της ώρας, η προσαρμογή είναι σχετικά εύκολη». Τονίζει ότι αυτό συμβαίνει και για πολλούς επιπλέον λόγους, εφόσον αυτή η αλλαγή, στην θερινή από την χειμερινή ώρα, που θεωρείται η βασική και αντίστροφα, ευνοεί την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η εργασία των περισσότερων ανθρώπων υπό το φως της μέρας αποτελεί συνθήκη που ευοδώνει, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα, την καλύτερη απόδοση και ψυχολογική κατάσταση.

Η κ. Τσιόλκα, σημειώνει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα στη βιβλιογραφία που να δείχνουν ότι στις χώρες αυτής της ζώνης η αλλαγή της ώρας δημιούργησε κάποια προβλήματα.

Χώρες πάνω από τον 50ό παράλληλο

«Στις χώρες που βρίσκονται πάνω από τον 50ό παράλληλο, σε βόρειο (και νότιο) πλάτος, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Εκεί η επιμήκυνση ή η βράχυνση της χρονικής διάρκειας της ηλιοφάνειας συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό, γεγονός που από μόνο του είναι πολύ πιθανό να επηρεάζει κατά διάφορους τρόπους την ψυχολογία και την λειτουργικότητα των ανθρώπων. Σε αυτές τις χώρες, η αλλαγή κατά μία ώρα, η οποία συμφωνήθηκε και εφαρμόστηκε στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και σε κάποιες άλλες όπως η Τουρκία από το 1975, θα ήταν μικρή. Η Ισλανδία προφανώς για αυτό το λόγο, δεν υιοθέτησε το μέτρο αυτό» τονίζει η κ. Τσιόλκα.

Μπορεί κανείς να υποθέσει, προσθέτει, ότι στις χώρες αυτές που ο προγραμματισμός του ύπνου, της εργασίας και των δραστηριοτήτων των ανθρώπων δεν καθορίζεται και δεν συμβαδίζει τόσο με τις εξωτερικές συνθήκες, μια επιβαλλόμενη αλλαγή, όπως η αλλαγή αυτή του ωραρίου πιθανόν να προκαλεί μεγαλύτερη δυσλειτουργία και δυσκολίες προσαρμογής ή διαταραχές ύπνου και διάθεσης, τουλάχιστον για μερικές ημέρες.


Wednesday, January 30, 2019

οργανα μετρησης

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε ότι ο νόμος που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μετά την αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, είχε έκτακτο χαρακτήρα και δεν μπορεί να ισχύει για πάντα.


«Ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο, ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος - κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου για να στιγματίζουν εμένα - ήταν ένας έκτακτος νόμος, ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως», είπε στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» και συμπλήρωσε πως αυτό που χρειάζεται είναι ένα λογικό σύστημα ποινών και έναν λογικό πληθυσμό στη φυλακή για να μην υπάρχει η ανάγκη αυτού του νόμου.


καντινα οαση ελευσινα

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρασκευόπουλο, πρέπει να καταργηθεί αυτή η νομοθετική διαδικασία όταν θα έχουμε νέο Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα. Να σημειωθεί πάντως, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η κυβέρνηση έδωσε νέα ετήσια παράταση στο νόμο Παρασκευόπουλου.


Οι δηλώσεις του τέως υπουργού προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Μαυρωτά ο οποίος σχολίασε τη στάση του μέσω Twitter.


tweet νόμος Παρασκευόπουλου








οργανα μετρησης
pb offline lan hamachi

παραλιακη κλειστη

υπουργος οικονομικων επικοινωνια
παραλιακη κλειστη
Ρίγη συγκίνησης στην Ειδομένη: «Εδώ είναι το σπίτι μας – Η σκηνή έχει και το όνομά μας»

Ακόμη μια δύσκολη μέρα, μέσα στη λάσπη και τη βροχή, ξημέρωσε στην Ειδομένη για τους 13.000 πρόσφυγες, οι οποίοι βλέπουν τις ελπίδες τους για συνέχιση του ταξιδιού τους, να εξανεμίζονται, καθώς από την περασμένη Δευτέρα, η ροή έχει διακοπεί και η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-Σκοπίων παραμένει κλειστή.


Ωστόσο, παρά τις άθλιες συνθήκες, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το σημείο. Προσπαθούν να οργανωθούν καλύτερα, απέναντι στην αντιξοότητα του καιρού και «θωρακίζουν» τις σκηνές τους με πρόσθετα πλαστικά κομμάτια, ενώ γράφουν και το όνομά τους στα αραβικά, προσπαθώντας να υποδηλώσουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ελάχιστοι επέλεξαν το πρωί να φύγουν από την Ειδομένη με ταξί. Οι υπόλοιποι μπήκαν στην τεράστια ουρά που σχηματίζεται με το πρώτο φως της ημέρας για να πάρουν το πρωινό που μοιράζει ΜΚΟ. Κάποιοι, που ήλπιζαν ότι τα σύνορα θα άνοιγαν με την τελευταία Σύνοδο στις Βρυξέλλες, έχουν απογοητευθεί. Δεν διστάζουν δε να διατυπώσουν φόβους ότι θα παραμείνουν «κολλημένοι» στην Ειδομένη και στην επόμενη Σύνοδο…



πωσ τελειωνει το μπρουσκο 2015

η αμνιοπαρακεντηση δειχνει την κυστικη ινωση

ευ γηρας χαλανδρι

Ο κ. Βίτσας τόνισε την ανάγκη για πλήρη και διαρκή εφαρμογή της «Κοινής Δήλωσης ΕΕ - Τουρκίας», με στόχο τον μηδενισμό των ροών και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η χώρα μας από την έναρξη της προσφυγικής κρίσης μέχρι και σήμερα λειτουργεί με πυξίδα και οδηγό τις προβλέψεις της Συνθήκης της Γενεύης, παρέχοντας διεθνή προστασία σε αναγνωρισμένους πρόσφυγες.


εορτολογιο εμιλυ

Όσον αφορά την «Κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας», ο υπουργός, τόνισε ότι παρά την δραστική μείωση, οι ροές ουσιαστικά δεν σταμάτησαν, ενώ από την αρχή του 2018 έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση. Σημειώνοντας ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν καταγραφεί περισσότερες από 17.400 νέες αφίξεις, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε την ανάγκη για πλήρη και διαρκή εφαρμογή της «Κοινής Δήλωσης ΕΕ - Τουρκίας», με στόχο τον μηδενισμό των ροών.




η αμνιοπαρακεντηση δειχνει την κυστικη ινωση

ηλεκτρονικη πυλη του ασκληπιου

Βόλος: Το έσκασε από το Νοσοκομείο και... έκανε «ντου» στην Εφορία!

Χαμός έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/09) στην Εφορία του Βόλου, με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος φορώντας πυτζάμες και παντόφλες έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε λεκτικά σε υπαλλήλους αλλά και στον ίδιο τον διευθυντή, στο γραφείο του οποίου μπούκαρε ως... ταύρος σε υαλοπωλείο


Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, με άνδρες της ομάδας ΔΙ. ΑΣ να καταφθάνουν στο σημείο και τελικά να απομακρύνουν τον 45χρονο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, νωρίτερα και χωρίς την άδεια των γιατρών, είχε αποχωρήσει από το Νοσοκομείο του Βόλου όπου νοσηλευόταν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: e-volos.gr


εγινε νονα

xbox 360


ηλεκτρονικη πυλη του ασκληπιου

νατο σουδα

πειρατες της καραιβικης 5 ηθοποιοι

Ήδη, όπου οι πύλες έχουν κλείσει, τα έσοδα αυξάνονται κατακόρυφα. Ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται να υπάρξουν, μετά τον Μάιο οπότε θα έχει κλείσει το σύνολο των πυλών.


Στόχος του ΟΑΣΑ είναι σε όλους τους σταθμούς να υπάρχουν τουλάχιστον τρία μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.


Ταυτόχρονα, οι ελεγκτές επιστρέφουν στις αστικές συγκοινωνίες και κυρίως στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Για αυτό θα ενισχυθεί το σώμα ελεγκτών της ΟΣΥ, της εταιρείας που διαχειρίζεται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, με τον ΟΑΣΑ να έχει ζητήσει-με αίτημα προς το υπερταμείο-την πρόσληψη 166 ατόμων για τη στελέχωση του σώματος ελεγκτών.




νατο σουδα
τριγωνικες συναλλαγες ορισμος

δεικτης προστασιας γυαλιων ηλιου

Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά αναφέρει:



Η Εθνική ομάδα Πόλο των Εφήβων κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους.








Η Εθνική ομάδα Πόλο των Εφήβων κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους. pic.twitter.com/BoOOAwMHLl

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) 19 Αυγούστου 2018


δεικτης προστασιας γυαλιων ηλιου
δημητρα κωστακη παιδια
πινακασ μεταλλιων λονδινο 2012

χορηγηση γλυκαγονης

πορσελάνες λιμόζ
τσιζκεικ ζαχαρουχο γαλα

Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, ο δείκτης οικονομικού κλίματος ανέκαμψε ελαφρά το Νοέμβριο και διαμορφώθηκε στις 101,8 μονάδες (από 101 μονάδες τον Οκτώβριο). Η εξέλιξη αυτή προκύπτει κυρίως από νέα βελτίωση στην καταναλωτική εμπιστοσύνη, που σημειώνει την υψηλότερη επίδοσή της από τον Μάρτιο του 2015 και από τις κατασκευές που αντισταθμίζουν σημαντική υποχώρηση στο λιανικό εμπόριο, ενώ οι υπόλοιποι τομείς παρουσιάζουν μόνο μικρές διακυμάνσεις.


Η ανοδική τάση στην καταναλωτική εμπιστοσύνη συνεχίζεται για πέμπτο μήνα, κάτι που εν πολλοίς σχετίζεται με τις παροχές προς τα νοικοκυριά ενόψει των επόμενων εκλογών. «Άλλωστε, στο παρελθόν, συστηματικά οι προεκλογικές περίοδοι συνδέονται με βελτίωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης. Σε κάθε περίπτωση, οι αβεβαιότητες για την ελληνική οικονομία παραμένουν, ειδικά για τους όρους χρηματοδότησής της μετά τα προγράμματα, όπως και για τις βασικές συνθήκες για ισχυρή ανάπτυξη. Οι αβεβαιότητες αυτές τροφοδοτούνται και από ανησυχίες για το διεθνές περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, ο συνολικός δείκτης κλίματος την τρέχουσα περίοδο, κινείται θετικά, αλλά με ασθενή δυναμική και διακυμάνσεις», αναφέρει το ΙΟΒΕ.


Αναλυτικότερα σύμφωνα με την έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ για το Νοέμβριο:


- Στη Βιομηχανία, το αρνητικό ισοζύγιο των εκτιμήσεων για τις παραγγελίες και τη ζήτηση και ο δείκτης στις εκτιμήσεις για τα αποθέματα παραμένουν αμετάβλητες, ενώ το ισοζύγιο στις προβλέψεις για την παραγωγή τους προσεχείς μήνες επιδεινώνεται.


- Στις Κατασκευές, οι προβλέψεις για το πρόγραμμα εργασιών των επιχειρήσεων επιδεινώνονται, αλλά αντισταθμίζονται από τη βελτίωση των προβλέψεων για την απασχόληση.


- Στο Λιανικό Εμπόριο, οι θετικές εκτιμήσεις για τις τρέχουσες πωλήσεις επιδεινώνονται, με τις προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη εξέλιξή τους να παραμένουν επί της ουσίας στα ίδια επίπεδα και τα αποθέματα να διογκώνονται.


- Στις Υπηρεσίες, οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα κατάσταση των επιχειρήσεων αποδυναμώνονται, όπως και οι αντίστοιχες για την τρέχουσα ζήτηση, αλλά και οι προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη εξέλιξή της.


- Στην Καταναλωτική Εμπιστοσύνη οι προβλέψεις για την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών βελτιώνονται, όπως και οι αντίστοιχες για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και οι προβλέψεις για την πορεία της ανεργίας και η πρόθεση για αποταμίευση.



χορηγηση γλυκαγονης

μηπως χριστοφορου στιχοι

Με 8 θεαματικές ιπποδρομίες υποδέχεται το 2018 ο ιππόδρομος Αθηνών

Πλήθος νεαρών δρομώνων ίππων θα διεκδικήσουν στις σπριντ διαδρομές της Παρασκευής τη νίκη, υποσχόμενοι θέαμα και κέρδη!


Στην καλύτερη κούρσα της ημέρας, την ΒΗΕ των 1200 μέτρων, ο 4ετής κάτοχος του ρεκόρ στην απόσταση των 1300 μέτρων, ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους. Ανάμεσά τους, ο σπουδαίος 6ετής σπρίντερ ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να προσελκύσει όλα τα βλέμματα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ταυτόχρονα, οι ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ, ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ, ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ, ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ και ΝΤ’ΝΙΡΟ, πραγματοποιούν την παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα, μετά τις νίκες τους στο εξωτερικό. Για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο θα αγωνιστούν, επίσης, οι ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ, ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ και ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ.


φιλαργυρος ετυμολογια

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επάνοδος της 3ετούς ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ, η οποία, ύστερα από τη διάκρισή της στη Γαλλία, επιστρέφει στην αμμώδη πίστα του Μαρκόπουλου, ενάντια στην πρόσφατη νικήτρια συνομήλική της ΤΑΣΙΟΝΗ και μία σειρά άλλων 3 ετών και 4 ετών αντιπάλων.



μηπως χριστοφορου στιχοι
πακετα διακοπων δανια

εκπαιδευτικο συστημα ελλαδας τσιπρας

αποτελεσματα μπορουμε εδω
Οι καταληψίες δεν θα κινδυνεύουν πια με φυλάκιση

Την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του έτους 2000, η οποία προβλέπει ποινή φυλάκισης για τους καταληψίες, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη προς ψήφιση στη Βουλή.


Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά επισημαίνεται από το υπουργείο Παιδείας: «Με την προτεινόμενη διάταξη αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία της σχολικής ζωής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με την αποποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων. Η κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου "περί ομαλής λειτουργίας των σχολείων", που κυρώθηκε με το Ν. 2811/2000 κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να προστατευθούν οι ανήλικοι από ιδιαίτερα ψυχοφθόρες διαδικασίες ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης λόγω των δημοκρατικών διεκδικήσεων τους.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Άλλωστε η τέλεση αξιοποίνων πράξεων στο χώρο του σχολείου τιμωρείται από τις διατάξεις του ποινικού κώδικα που αφορούν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς ανήλικων μαθητών, οι οποίοι παραλείπουν να τους εμποδίσουν από την τέλεση των αξιοποίνων πράξεων».

Τέλος, σημειώνεται ότι «η αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών, σε περίπτωση μαθητικών καταλήψεων καλύπτεται ήδη από τη ρύθμιση του ν.4326/2015 ώστε να μην διασαλεύεται η ομαλή πορεία του εκπαιδευτικού έργου».



εκπαιδευτικο συστημα ελλαδας τσιπρας
what is βανίλια γλυκο κουταλιου

ομπρελες μπαλκονιου πρακτικερ

νότες γεμάτες ελλάδα και ποίηση
Ξεσπά η μητέρα του Παντελίδη για το μυστηριώδες σημείωμα

Νέα τροπή στην υπόθεση – Τι έγραψε ο αδελφός του στο Facebook και τα μηνύματα συμπαράστασης – Ποιος «καρφώνει» Μήνα και Φρόσω με το σημείωμα που βρέθηκε στο τόπο του δυστυχήματος


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στο δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Άγνωστος άφησε ένα σημείωμα στο σημείο του δυστυχήματος με το οποίο «καρφώνει» τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο κατηγορώντας τες για ψέματα.


μηχανες ψαρεματος

ομπρελες μπαλκονιου πρακτικερ

Παράλληλα καλεί την μητέρα του Παντελή να... ξυπνήσει γράφοντας χαρακτηριστικά «ΑΘΗΝΑ ΞΥΠΝΑ».

Το σημείωμα έγραφε:

«Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το parking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες ''Μας σκότωσε η μ@@@κισμένη'''; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Αθηνά ξύπνα. Στον εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά», γράφει το σημείωμα που βρήκε ο αδελφός του καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλος, και ανήρτησε επίσης στο Facebook.

SIMEIOMA PANTELIDISpantelos

Μετά το μυστηριώδες μήνυμα που αφήνει αιχμές για το μοιραίο βράδυ, η Αθηνά Παντελίδη ζητά να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

athina

φωκια με κυνόδοντες

φωκια με κυνόδοντες
Παιδικοί σταθμοί στην Αθήνα: Πότε λήγει η προθεσμία εγγραφής – Κάντε κλικ ΕΔΩ για υποβολή αιτήσεων

Δημόσιοι παιδικοί σταθμοί: Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηνών για την περίοδο 2017 -2018.


λαγός με πετραχήλια

Η προθεσμία λήγει την Τρίτη (20/06/2017), ενώ οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Κάντε κλικ ΕΔΩ για υποβολή αιτήσεων

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, δηλαδή το νηπιαγωγείο.

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη, 21 Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου.

Όσοι από τους γονείς δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΔΒΑ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες (8 πμ-4 μμ) έως τις 20 Ιουνίου.



ηλεκτρονικοι συμβουλοι ψηφου

τι σημαίνει φερέγγυος

τηλεφωνικό κέντρο βουλής
πρόγραμμα εσπα για νέες επιχειρήσεις 2015

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς και ο περιφερειάρχης Α. Μ.Θ. Χρήστος Μέτιος, μετέβησαν στο Πύθιο Διδυμοτείχου όπου η στάθμη του ποταμού παραμένει επί τέσσερις ημέρες πάνω από το όριο συναγερμού. «Μεταβήκαμε σε διάφορα σημεία της παρέβριας ζώνης σε όλο τον νομό. Εκτός από το Πύθιο, υπήρξε εκτόνωση του φαινομένου και σ' ένα δεύτερο σημείο, στην Κορνοφωλιά, όπου με το άνοιγμα του θυροφράγματος πλημμύρησαν περίπου 4.500 στρέμματα», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πέτροβιτς μετά την «αυτοψία» στις υψηλότερου κινδύνου παρέβριες περιοχές.


Σημειώνει πως μετά τις «επανειλημμένες εκκλήσεις μας για ελεγχόμενη αποδέσμευση των νερών από τα φράγματα της Βουλγαρίας, καθότι η διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στο νομό, λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις κινδύνου πρόκλησης πλημμυρικών φαινομένων, η γείτονα με νέα ειδοποίηση μας ενημερώνει, πως θα επιχειρηθεί διαχείριση του φράγματος του Ιβαήλοβγκραντ, η πληρότητα του οποίου αγγίζει το 113%, σε πολύ χαμηλότερα ποσοστά από τα 730 κυβικά μέτρα/δευτερόλεπτο».


«Παραμένουμε σε εγρήγορση, γιατί παντού υπάρχουν νερά και ζημίες και το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Οι στάθμες του νερού του ποταμού Έβρου παραμένουν πάνω από το όριο συναγερμού σε όλο το μήκος του, ενώ από τα συνολικά 45.000 πλημμυρισμένα στρέμματα, περίπου τα 18.000 είναι από τον ποταμό Έβρο και τα υπόλοιπα 27 από τοπικά νερά», καταλήγει ο κ. Πέτροβιτς.



τι σημαίνει φερέγγυος

κονιακ κρυωμα

ο προφητης αθηνοραμα
κονιακ κρυωμα
Δικαιολογητικά - Δημόσιο: Όλα τα έντυπα

Δικαιολογητικά: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις συναλλαγές σας με το Δημόσιο - Πώς θα βρείτε όλα τα έντυπα και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μόνο με ένα ΚΛΙΚ


Νέες αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, ενισχυμένες δυνατότητες διασταύρωσης των φορολογικών στοιχείων των φορολογούμενων και αλλαγές στις δηλώσεις φέρνει μεταξύ άλλων το νέο ΤΑΧIS.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Βρείτε εύκολα όλα τα έντυπα που σας ενδιαφέρουν.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΤΑΧΙS

Πρόκειται για το σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που μπαίνει πλέον σε φάση υλοποίησης μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού «Εφαρμογή απαιτούμενων οργανωτικών αλλαγών σε παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα της Α. Α.Δ. Ε.».

Το σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων περιλαμβάνει επίσης συγχώνευση αρκετών Δ. Ο.Υ. και την πλήρη ηλεκτρονικοποίηση του συνόλου των συναλλαγών των πολιτών και των επιχειρήσεων, αφού πλέον η διευθέτηση των υποθέσεων τους θα γίνεται μέσω του ΤΑΧΙΣ και όχι με επίσκεψη στην εφορία.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ Α. Α.Δ. Ε. και κατεβάστε όλα τα έντυπα που σας ενδιαφέρουν

Ειδικότερα το νέο TAXIS φέρνει τις ακόλουθες μεταβολές στους παρακάτω τομείς

- Θα μεταβληθεί η μορφή των δηλώσεων που θα πρέπει να υποβάλλονται από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν έντυπα και θα δημιουργηθούν νέα. Σχεδιάζεται η ανάπτυξη εφαρμογών παραλαβής, εκκαθάρισης της δήλωσης, της αίτησης επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου μέσω TAXISnet καθώς και νέων εφαρμογών των μισθωτηρίων και των συμφωνητικών. Επίσης προβλέπεται η αναμόρφωση της διαδικασίας επιστροφών ΦΠΑ, η εφαρμογή του νέου Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας όπως η ηλεκτρονική κοινοποίηση και ο υπολογισμός ημερήσιου τόκου, η αυτοματοποίηση διαδικασιών όπως της επιστροφής φόρων, η αναμόρφωση της πιστοποίησης και των εξουσιοδοτήσεων στο TAXISnet.

- θα εξασφαλισθεί η άντληση πληροφοριών φορολογικού περιεχομένου από την πηγή προκειμένου να είναι εφικτή η υλοποίηση νέων διασταυρώσεων ή η κατάργηση προσκόμισης σχετικών βεβαιώσεων από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, για να πιστοποιήσουν ποσά που αναφέρονται στις δηλώσεις τους.

- Θα υλοποιηθούν νέα web services για αυτεπάγγελτη έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών από άλλους φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, προκειμένου να απαλλαγεί ο πολίτης από την απαίτηση προσκόμισης «έντυπων» βεβαιώσεων και πιστοποιητικών. Οι ανάγκες αυτές γίνονται ακόμα πιο επιτακτικές καθώς το σύνολο των φορολογικών και οικονομικών συναλλαγών θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, λόγω της συγχώνευσης των Δ. Ο.Υ.

- Στα πλαίσια της αναμόρφωσης της φορολογίας Κεφαλαίου θα υλοποιηθούν νέες εφαρμογές όπως:

* Δημιουργία εφαρμογής ηλεκτρονικών βιβλίων καταχώρησης μεταγραφής δηλώσεων φόρου δωρεάς, γονικής παροχής, κληρονομιάς και μεταβίβασης ακινήτων
* Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης φόρου χρηματικής δωρεάς
* Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης φόρου μεταβίβασης ακινήτων
* Διασταυρώσεις συσχέτισης στοιχείων φυσικών και νομικών προσώπων με Περιουσιολόγιο. Απαιτείται η διασύνδεση των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS, TAXISnet και Ακίνητης Περιουσίας, προκειμένου να είναι εφικτή η υλοποίηση πλήθους διασταυρώσεων, όπως ενδεικτικά η συσχέτιση της συνολικής ακίνητης περιουσίας βάσει δηλωθέντος εισοδήματος.
- θα επικαιροποιείται το ELENXIS βάσει του κάθε φορά ισχύοντος ελεγκτικού νομοθετικού πλαισίου και ισχύοντος οργανογράμματος Ελεγκτικών Υπηρεσιών.
Ετσι, μεταξύ άλλων θα υποστηρίζεται αποτελεσματικότερα:
* Η υλοποίηση νέων τρόπων ελέγχου που θα προκύψουν από συμπλήρωση ή αντικατάσταση τρεχουσών διατάξεων ή από ολοκληρωτικά νέες διατάξεις π. χ. Έμμεσες Τεχνικές Ελέγχου για τις Φορολογικές Ελεγκτικές Υπηρεσίες (Φ. Ε.Υ.), διασταυρώσεις τραπεζικών δεδομένων και δεδομένων τρίτων πηγών. Είναι ανάγκη να υλοποιηθούν νέες εφαρμογές που θα υλοποιούν νέους τρόπους ελέγχου και διασταυρώσεις για νέες πηγές δεδομένων στη διάθεση της Ανεξάρτητης Αρχής.
* Η προώθηση έκτακτων δράσεων πάταξης της φοροδιαφυγής.
* Η υλοποίηση από το ΣΟΕ των ελέγχων που διεξάγει και αφορούν στους τομείς: Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Παράνομες Επιδοτήσεις, Ναρκωτικά και Όπλα. Θα πρέπει να μετατραπούν οι εφαρμογές της Στόχευσης, της Διαχείρισης και της Διενέργειας Ελέγχων προκειμένου να ανταποκριθεί το σύστημα στις νέες επιχειρησιακές ανάγκες του ΣΔΟΕ.
* Η εφαρμογή νέων ειδών Τελωνειακού ελέγχου, νέων παραστατικών στα πλαίσια του Εκσυγχρονισμένου Τελωνειακού Κώδικα. Οι όποιες αλλαγές στο εθνικό ή κοινοτικό τελωνειακό δίκαιο θα επιφέρουν προσαρμογές των Εφαρμογών Διαχείρισης και Διενέργειας για τις Τελωνειακές Ελεγκτικές Υπηρεσίες.

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ

Πολλές από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ αλλά και του ΟΑΕΔ μπορούν να διεκπεραιωθούν και με ηλεκτρονικές διαδικασίες, ενώ για όλα τα ζητήματα παρέχονται αρκετές πληροφορίες στα sites των Οργανισμών. Τόσο για τα έντυπα, όσο και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΙΚΑ

Στη σελίδα του ΟΑΕΔ μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να διαπιστώσετε αν δικαιούστε τα βοηθήματα και τα επιδόματα που χορηγεί ο Οργανισμός.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ



ψωριαση ψυχολογικα αιτια

διώκομαι αγγλικα

Δώρα Ζέμπερη: Θρίλερ με το αντικείμενο που παραδόθηκε στην Αστυνομία

Δώρα Ζέμπερη: Την εκτίμηση ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκτιμούν κύκλοι της ΕΛ. ΑΣ.


«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης», τονίζουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, αλλά δεν έχει αποκλειστεί, έως αυτήν την ώρα, και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού.

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στα χέρια της Αστυνομίας και μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία, πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι Αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η δικηγόρος της οικογένειας.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, θα μπορούσε να οδηγήσει στο δράστη του εγκλήματος.

Μετά την πρωινή αποκάλυψη της δικηγόρου της οικογένειας, πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι το αντικείμενο που έχει παραδοθεί στην Αστυνομία είναι το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη εφοριακός.

Ωστόσο, πηγές της Ασφάλειας διαψεύδουν κατηγορηματικά την παραπάνω πληροφορία, αρνούμενοι, ωστόσο, να προβούν σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη



διώκομαι αγγλικα
κλουβες ζευγαρωστρες
μπερατι μετσοβου

Tuesday, January 29, 2019

τουρτα ορεο γκαναζ

τουρτα ορεο γκαναζ

Οι δύο αρμόδιες επιτροπές του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. ολοκλήρωσαν από το περασμένο καλοκαίρι το έργο τους. Η μία ασχολήθηκε με τις τεχνικές προδιαγραφές και η άλλη με την κατάρτιση σχεδίου νόμου.


21 απριλιου 1967-το πραξικοπημα

ονειροκριτης εγκυμοσυνη μιας φιλης

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” το υλικό παραδόθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και εκεί η διαδικασία «κόλλησε» λόγω αδράνειας αλλά και λόγω του κόστους της έκδοσης (υπολογίζεται στα 80.000.000 ευρώ) σε μια δύσκολη δημοσιονομικά περίοδο. Ο ανοιχτός διαγωνισμός που θα προκηρυχθεί διαρκεί περίπου 15 μήνες, ενώ πρώτα το σχέδιο νόμου πρέπει να περάσει από τη Βουλή. Στόχος είναι η προκήρυξη να γίνει μέσα στο 2017 και μέσα στο 2019 να εκδοθούν οι νέες ταυτότητες. Αναμένεται δε να γίνουν προσπάθειες για μεγαλύτερη συμμετοχή του Δημοσίου στις δαπάνες έκδοσης για να μειωθεί η συμμετοχή από τους πολίτες.


Εντεταλμένοι Αμερικανοί από το υπουργείο Εσωτερικών (Homeland Security) μαζί με υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα επισκέφθηκαν ξανά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την περασμένη Τετάρτη και είχαν συνάντηση με τον κ. Νίκο Τόσκα. Η αμερικανική πλευρά, ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, πιέζει αφόρητα για αλλαγή των «διάτρητων» ελληνικών ταυτοτήτων.



Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε απειλήσει με έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας (Visa Waiver Program), σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Από τις συναντήσεις της περασμένης εβδομάδας των Αμερικανών στη λεωφόρο Κατεχάκη προκύπτει ότι παρά τις καθυστερήσεις στην έκδοση των ταυτοτήτων υψίστης ασφαλείας, η Αμερική δεν προτίθεται να βγάλει τη χώρα μας από το πρόγραμμα.



Και αυτό διότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι Αμερικανοί είδαν σημαντικά βήματα προόδου της Ελλάδας σε άλλα μέτωπα που αφορούν σε ζητήματα ασφαλείας, τα οποία λειτουργούν ως «αντιστάθμισμα» στο θέμα των ταυτοτήτων. Η αμερικάνικη πλευρά δήλωσε στον κ. Νίκο Τόσκα απόλυτα ευχαριστημένη από τη δίωξη κυκλωμάτων πλαστογράφησης και διακίνησης διαβατηρίων. Σε έκθεση της Europol προκύπτει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως στον πίνακα με τις χώρες που πρωταγωνιστούν στις εξαρθρώσεις εγκληματικών οργανώσεων που διακινούν διαβατήρια. Σημαντική δουλειά στο κομμάτι αυτό έγινε και στα περιφερειακά αεροδρόμια, κυρίως στην Κρήτη και των νησιών του Αιγαίου, όπου έγινε τον τελευταίο χρόνο πλήθος συλλήψεων.


outlander επεισοδιο 16

outlander επεισοδιο 16
Στο Πόρτο Κάγιο μεταφέρθηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στο ακρωτήρι Ταίναρου

Σε παραλία του χωριού Πόρτο Κάγιο αποβιβάστηκαν οι 47 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν από δύο πλωτά του λιμενικού, να επιβαίνουν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του ακρωτηρίου Ταίναρου.


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για 37 άνδρες, 3 γυναίκες και 7 παιδιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι γυναίκες, τα παιδιά και δύο από τους άνδρες, αναμένεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Γυθείου καθώς είναι διαβητικοί και χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης. Οι υπόλοιποι αναμένεται να φιλοξενηθούν σε κτίριο της περιοχής.

Η επιχείρηση εντοπισμού τους ξεκίνησε αργά το μεσημέρι όταν ένας από τους επιβαίνοντες του σκάφους μέσω κινητού τηλεφώνου απηύθυνε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από που είχε ξεκινήσει το σκάφος με τους μετανάστες τους πρόσφυγες και ποιος ήταν ο προορισμός τους.



αεροπορικες πτησεις απο χιο αθηνα
χορχε μπουκαι φιλια

ταγκραμ games

Αυτές είναι οι ελληνικές «πρωτιές» για το 2018:


ταγκραμ games

Γένους αρσενικού είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Κρήτη για το 2018. Το βρέφος, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων, γεννήθηκε δύο ώρες μετά τα μεσάνυκτα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τόσο η μητέρα του, αλβανικής καταγωγής, όσο και το νεογνό χαίρουν άκρας υγείας.


Ο πρώτος συναγερμός ήχησε στο συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής εννέα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ακατοίκητο στην Νέα Ιωνία. Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.




#Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο επί της οδού Γ. Παπανδρέου στην Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 1 Ιανουαρίου 2018


παπιγιον γαμπρου
ταξιδευοντας στην ευρωπη με αυτοκινητο

μιστικεσ φατσουλεσ facebook

αιγυπτιακα ζωδια
μιστικεσ φατσουλεσ facebook

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ενημέρωσε τον δήμο για θέματα δημόσιας υγείας που ενδέχεται να προκύψουν από το αποχετευτικό σύστημα, αλλά και το σύστημα ύδρευσης, ενώ έδωσε οδηγίες σε περίπτωση που εμφανιστούν συρροές κρουσμάτων να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Επίσης, άφησε στο γραφείο κοινωνικής μέριμνας του δήμου Μάνδρας φάρμακα και υπνόσακους.


Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», θα διοργανώσει άμεσα συνάντηση φορέων για την εξέταση των προβλημάτων υγείας που ενδέχεται να εμφανιστούν μετά τις πλημμύρες.



doca φθινοπωρο χειμωνας 2015

εισαγωγη ελλαδιτων σε πανεπιστημια κυπρου

τεκμηρια και κατοικοι εξωτερικου

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε χαρακτηριστικά: «η Τουρκία στην υπόθεση αυτή, που είναι υπόθεση καραμπινάτης παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φαίνεται ότι λειτουργεί με όρους που δεν είναι μέσα στα όρια». Εξέφρασε και την ελπίδα του για μεταστροφή της στάσης της γείτονος χώρας, σύντομα.


«Προφανώς το θέμα αυτό ο κ. Ερντογάν το χρησιμοποιεί για να διαπραγματευθεί για άλλα πράγματα κι αυτό είναι το απαράδεκτο, δεν είναι δυνατό να παίζουμε με ανθρώπινες ζωές στο παιχνίδι της διπλωματικής σύγκρουσης, διότι τότε είμαστε εκτός των ορίων και περνάμε σε ένα πεδίο αρκετά εχθρικό», επεσήμανε, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξαντλεί «όλα τα μέσα της πολιτικής πίεσης, τις διπλωματικές και νομικές δυνατότητες, όμως όλα εξαρτώνται από την τουρκική εισαγγελία, που στο σύστημα της χώρας είναι εξαρτώμενη από την τουρκική κυβέρνηση».





εισαγωγη ελλαδιτων σε πανεπιστημια κυπρου
και σκοτωσα και φεγγαρια που τα ματια σου θυμιζουν

love πιτσα ιωαννινα

love πιτσα ιωαννινα
Ρόδος: Έριξαν τη μάντρα και δείτε τι έκλεψαν!

Την περίφραξη σε ένα οικόπεδο στην περιοχή της Μαλώνας Ρόδου παραβίασαν άγνωστοι και εισέβαλαν στο χώρο.


Οι δράστες, σύμφωνα με το rodiaki.gr, αφού μπήκαν στο οικόπεδο έκλεψαν 130 αρνιά και κατσίκια και εξαφανίστηκαν!




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει



βρισκω εργασια στο αγρινιο
φυλαρχος τι ειναι

ο κηπος του πασα ταβερνα

παραμυθι αλλιως σχολια
Κρήτη: Παρανάλωμα του πυρός σκάφος 10 μέτρων

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν τις 5 το απόγευμα ένα σκάφος περίπου 10 μέτρων, η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και ενώ το σκάφος ήταν μέσα σε πάρκινγκ στην περιοχή της Σούδας Χανίων


Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα με 8 πυροσβέστες και σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς, καλείται να διερευνήσει το Ανακριτικό Τμήμα της ΠΥ.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Πηγή:ekriti.gr



ο κηπος του πασα ταβερνα
κεντρο ξενων γλωσσων πθ

stock outstanding calculation

Η εκκλησία της Κύπρου στηρίζει τον Νίκο Αναστασιάδη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε προχθες συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο , στο προεδρικό μέγαρο, κατά την οποία ο πρόεδρος ενημέρωσε τον προκαθήμενο της εκκλησίας για το αποτέλεσμα των συνομιλιών στο Μόντ Πελεράν.


υπουργειο ενεργεια

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά από τη συνάντηση, ο αρχιεπίσκοπος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «είμαστε κοντά στον πρόεδρο ούτως ώστε να έχει δύναμη να διαπραγματεύεται και να διεκδικεί τα δίκαια του κυπριακού λαού».


stock outstanding calculation



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο προκαθήμενος της εκκλησίας σημείωσε ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει λύση, αλλά ανεξάρτητα τούτου, είπε, «η εκκλησία στηρίζει τον πρόεδρο για να έχει διαπραγματευτική δύναμη».



συνταγες με κοτοπουλο ντινα νικολαου

ραντεβου με ενα αστερι full movie

Κατάληψη από εργαζομένους στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ) πραγματοποιεί από το πρωί το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ), αντιδρώντας στο «σχέδιο της κυβέρνησης» να ιδιωτικοποιήσει τις αστικές συγκοινωνίες.


προβλήματα ήχου στο pc

ραντεβου με ενα αστερι full movie

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΣΕΛΜΑ, Σπύρος Ρεβύθης, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα κινηθούν με κάθε μέσο, ώστε να προστατεύσουν το δημόσιο αγαθό που λέγεται συγκοινωνίες, εφόσον η κυβέρνηση θέλει να το ιδιωτικοποιήσει και να το κάνει είδος πολυτελείας.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να συνεδριάσουν οι εργαζόμενοι στο μετρό για να αποφασίσουν την περαιτέρω δράση τους. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται στάσεις εργασίας, απεργίες, καθώς και δράσεις για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Το μεσημέρι θα συνεδριάσουν και οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Μαϊου, θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις των συνδικαλιστικών σωματείων σε όλα τα μέσα μεταφοράς, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.


νικης φιλοθεη



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


τροπος κατεβασματος ταινιων

νεες μειωσεις μισθων 2015
Εκτροχιάστηκαν βαγόνια της γραμμής Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη

Δε λειτουργεί προσωρινά η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη λόγω εκτροχιασμού της μηχανής και πέντε βαγονιών εμπορικού τρένου, περίπου στις 7:15, στην περιοχή του Κορδελιού.


Από τον εκτροχιασμό του τρένου, το οποίο είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη, δε σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Δράμας, ενώ υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.


δριμεία συνωνυμα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και για την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής, με επόμενη ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



τροπος κατεβασματος ταινιων

αντιφλεγμονωδη επιθεματα

Στόχος της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου, είναι η αύξηση του αριθμού των δόσεων, από 12 που είναι σήμερα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνεπείς φορολογούμενοι στην τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.


Οι αποφάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να οριστικοποιηθούν στις αρχές του νέου έτους, ενώ σε κάθε περίπτωση το θέμα θα συζητηθεί και με την Κομισιόν στο πλαίσιο του διαλόγου που προβλέπεται στο καθεστώς της μεταμνημονιακής εποπτείας.


Με βάση το ισχύον καθεστώς, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μπορούν να ρυθμιστούν έως και σε 12 μηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με την πάγια ρύθμιση. Η υπαγωγή στη ρύθμιση αυτή προϋποθέτει την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 στην οποία ο αιτών τη ρύθμιση οφειλέτης θα πρέπει να αναφέρει αναλυτικά στοιχεία για την εισοδηματική και περιουσιακή του κατάσταση.


ο χαμενος βαν γκογκ

Από τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να προκύπτει αφενός η αδυναμία του να εξοφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, αφετέρου η δυνατότητά του να διαθέτει από το μηνιαίο εισόδημά του ένα ποσό για την αποπληρωμή της κάθε μηνιαίας δόσης της ρύθμισης.


αντιφλεγμονωδη επιθεματα

Η υπαγωγή στην πάγια ρύθμιση και η υποβολή τόσο της αίτησης, όσο και της απαιτούμενης υπεύθυνης δήλωσης, μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής εφαρμογής του συστήματος ΤΑΧΙSnet, που είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aade.gr


Κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, ο οφειλέτης υποχρεούται να συμπληρώνει τα σχετικά πεδία που εμφανίζονται στην οθόνη της αίτησης. Με την υπαγωγή στην ρύθμιση, αποτρέπεται η επιβολή του μέτρου της κατάσχεσης ή αν το μέτρο αυτό έχει ήδη επιβληθεί αναστέλλεται.



πορφυρη πλακετα τεσλα

ορθογραφικο ελεγχος online

6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


Σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι: Ερωτηΐς, Ερωτηΐδα, Θωμάς, Θωμαή, Τόμας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


al pazar 2016


ορθογραφικο ελεγχος online
δαντελένια φορέματα

Monday, January 28, 2019

πανοραμα βυτινα

εργαστηριο γυαλιου θεσσαλονικη
Φθιώτιδα: Αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες στις φυλακές Δομοκού

Άγρια συμπλοκή με αυτοσχέδια μαχαίρια μέσα στις φυλακές - Ένας σοβαρά και ένας ελαφρά τραυματίας.


Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η αιματηρή συμπλοκή έγινε το πρωί της Τετάρτης (11/4) σε κοινόχρηστο χώρο της Γ' πτέρυγας των φυλακών Δομοκού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δυο Αλβανοί βαρυποινίτες, ηλικίας 47 και 27 ετών αντίστοιχα, συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους με δυο αυτοσχέδια μαχαίρια.


πανοραμα βυτινα

Το αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής ήταν ο 47χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο Λαμίας βαριά τραυματισμένος και ο 27χρονος πιο ελαφρά.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος μετά την απαραίτητη ιατρική φροντίδα επέστρεψε στις φυλακές, ενώ ο 47χρονος παραμένει νοσηλευόμενος χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.



μαυροματικα συνταγες παρεας

πορεια χρυσης αυγης 2015

σεισμος τωρα πατρα
Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος στην Άρβη της Βιάννου

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας περίπου 70 χρονών από τη Γαλλία, μέσα σε παράπηγμα στην Άρβη της Βιάννου Ηρακλείου, όπου έμενε το τελευταίο διάστημα.


υγιες προγραμμα διατροφης

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσαν τον θάνατό του.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Από τις την αυτοψία και τις υπάρχουσες ενδείξεις έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.



πορεια χρυσης αυγης 2015

σολομός στο φούρνο με πατάτες

το πορτραίτο του ντόριαν γκρέι αποσπασμα

Η σύνθεση της επιτροπής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο έχει ως εξής:



  • Παπαγεωργίου Χρήστος, μέλος ΔΣ ΔΕΗ, μηχανικός μεταλλείων-μεταλλουργός μηχανικός ΕΜΠ, τέως διευθυντής Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

  • Καββαδάς Μιχάλης, αναπληρωτής καθηγητής Γεωτεχνικής ΕΜΠ

  • Μαρίνος Παύλος, ομότιμος καθηγητής Τεχνικής Γεωλογίας ΕΜΠ

  • Γκαζέτας Γιώργος, ομότιμος καθηγητής Γεωτεχνικής ΕΜΠ

  • Κολοβός Χρήστος, μεταλλειολόγος μηχανικός, διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών και Έργων της Διεύθυνσης Λειτουργιών Υποστήριξης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

  • Ρούμπος Χρήστος, μεταλλειολόγος μηχανικός, διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικού Σχεδιασμού Διεύθυνσης Κεντρικής Υποστήριξης Ορυχείων

  • Μαχτής Κωνσταντίνος, μεταλλειολόγος μηχανικός, διευθυντής Κλάδου Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς

  • Χαλούλος Κωνσταντίνος, μεταλλειολόγος μηχανικός, τέως διευθυντής Σχεδιασμού και Απόδοσης Ορυχείων.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, αναφερόμενος για το ζήτημα, σημείωσε πως «είναι σημαντικός ο κλυδωνισμός αλλά θα τον απορροφήσουμε».


νεφελη τι σημαινει

Μιλώντας στο πλαίσιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ, που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις ως προς το ύψος της ζημιάς που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι υπερβολικές και δεν έχουν όπως είπε σχέση με την πραγματικότητα.



σολομός στο φούρνο με πατάτες

ποσο κοστιζει η βενζινη ανα χιλιομετρο

«Συνολικά, μετά από έντονες συζητήσεις για το ζήτημα που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση - το μεταναστευτικό - είναι καλό σημάδι που συμφωνήσαμε σε ένα κοινό κείμενο» είπε η Μέρκελ μετά τη συνάντηση, και συμπλήρωσε: «Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε για να γεφυρώσουμε τις διαφορετικές απόψεις…».


Παρότι το κείμενο αυτό ήταν ασαφές σε αρκετά σημεία, το μεγαλύτερο επίτευγμά του πιθανώς να είναι πως αναγνωρίζεται ότι η αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφευχθεί μια κρίση αντίστοιχη με αυτή του 2015.


Η υπόσχεση να μοιράζονται οι ευθύνες - παρότι μόνο εθελοντικά - «δένει» την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε εθνικιστικές πολιτικές και θέσεις ευρωπαίων ηγετών, όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, που έχει προειδοποιήσει για «εισβολή» μεταναστών. Αποφεύγοντας, ωστόσο, να σχολιάσει ότι οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί κατά 95%.


το τανγκό των χριστουγέννων ταινια

Τα λόγια της Μέρκελ έχουν ιδιαίτερη σημασία: «Τα κράτη-μέλη πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα εσωτερικά νομοθετικά και διοικητικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα και να συνεργάζονται στενά».


τυπογραφειο προσκλητηρια τιμες

ποσο κοστιζει η βενζινη ανα χιλιομετρο

Αυτό ακριβώς χρειαζόταν, αυτή τη στιγμή, για να καταπνίξει την ανταρσία των κυβερνητικών εταίρων της (CSU).


Τουλάχιστον για τώρα… Ο Χορστ Ζεεχόφερ, ο επικεφαλής του CSU και υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση εάν η Μέρκελ δεν έβρισκε τρόπο να επιστρέψει στις χώρες εισόδου τους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα.


Η Μέρκελ τα κατάφερε και το CSU εμφανίζεται ήδη ικανοποιημένο. «Η Ευρωπαϊκή Σύνοδος έκανε ένα μεγάλο βήμα προς μια καλύτερη μεταναστευτική πολιτική. Ευρώπη σημαίνει ανθρωπιά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποφασιστικότητα υπεράσπισης των εξωτερικών της συνόρων στη μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης και αλληλεγγύη στο εσωτερικό της» έγραψε στο Twitter o Manfred Weber, στέλεχος του κόμματος.