Tuesday, December 4, 2018

που να παμε

υγεια διαγνωστικο & θεραπευτικο κεντρο αθηνων α.ε
που να παμε

Οι αναλυτές του ΟΟΣΑ αναφέρουν στην έκθεση τους πως η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης υπονόμευση την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των επιχειρήσεων και διατήρησε υψηλά τις αποδόσεις των κρατικών ομολόγων.


Αναφορικά με το δημόσιο χρέος, ο ΟΟΣΑ σημειώνει ότι αυτό έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει πολύ υψηλό και απαιτείται πρόσθετη ελάφρυνση του χρέους για να διασφαλισθεί η μεσο - μακροπρόθεσμη δημοσιονομική βιωσιμότητα. Το χρέος εκτιμάται ότι θα φτάσει 178,4% φέτος και στο 174,1% το 2018.



«Η ελάφρυνση του χρέους, περιλαμβανόμενης της επέκτασης των λήξεων των δανείων και πρόσθετων περιόδων χάριτος θα μείωνε τις ευπάθειες, θα αύξανε την ανάπτυξη και θα ενίσχυε την ικανότητα της Ελλάδα να χειριστεί το βάρος του χρέους της.Η ελάφρυνση του χρέους θα άνοιγε τον δρόμο για την ένταξη στο πρόγραμμα αγορών ομολόγων της ΕΚΤ και, σε συνδυασμό με μία περαιτέρω πρόοδο στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τη φορολογική συμμόρφωση, θα επέτρεπε τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και μεγαλύτερες δημόσιες δαπάνες σε υψηλής ποιότητας επενδυτικά προγράμματα», αναφέρει η έκθεση.


καταθεση κοπελας φυσσα


Η αγορά εργασίας βελτιώνεται, σημειώνει ο ΟΟΣΑ, και η υψηλότερη ζήτηση από το εξωτερικό ενισχύει τις εξαγωγές. Για την ανεργία, προβλέπει ότι θα μειωθεί από το 23,5% πέρυσι στο 22,2% φέτος και περαιτέρω στο 20,1% το 2018. Οι επενδύσεις, αναφέρεται, έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν από τα πολύ χαμηλά επίπεδα και αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω.



@OECD on Greece: The delay in the conclusion of the second review has undermined consumer and business confidence https://t.co/JbPyNOUSKP pic.twitter.com/YbvvKmOHUY

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) June 7, 2017

No comments:

Post a Comment