Saturday, November 24, 2018

ασκληπιειο βουλασ τηλεφωνα

ροκ μπυραριες θεσσαλονικη
ασκληπιειο βουλασ τηλεφωνα

Οι κυρώσεις αυτές αφορούν επτά υψηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με πολλές ευρωπαϊκές πηγές.


Ανάμεσά τους, ο δεύτερος στην ιεραρχία του καθεστώτος, ο αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας και βουλευτής της συντακτικής Συνέλευσης Διοσδάδο Καμπέγιο και ο υπουργός Εσωτερικών στρατηγός, Νέστορ Ρεβερόλ, σύμφωνα με μία από τις πηγές αυτές.


Στη «μαύρη λίστα» της ΕΕ περιλαμβάνονται και άλλες προσωπικότητες που κατηγορούνται ότι κατέστειλαν τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης, όπως ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών Γκουστάβο Γκονσάλες Λόπες, ο γενικός εισαγγελέας Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ και ο πρώην διοικητής της Εθνικής Μπολιβαριανής Φρουράς Αντόνιο Μπεναβίδες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επιβεβαιώνει ορισμένα ονόματα τα οποία μεταδόθηκαν από βενεζουελάνικα ΜΜΕ.


Στις κυρώσεις της ΕΕ περιλαμβάνονται επίσης ο πρόεδρος του εθνικού εκλογικού συμβουλίου Τιμπισάι Λουσένα και ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου Μαϊκέλ Μορένο. Ο Μορένο βρίσκεται ήδη στη μαύρη λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή «καταστρατήγησε» τις εξουσίες του κοινοβουλίου, που ελέγχεται από την αντιπολίτευση, και επέτρεψε στην εκτελεστική εξουσία να κυβερνά με έκτακτα διατάγματα.


Τα «περιοριστικά μέτρα» της ΕΕ, που αποφασίστηκαν σήμερα σε επίπεδο πρεσβευτών, συνίστανται συνήθως σε «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση χορηγήσεων βίζας (θεωρήσεων εισόδου) στην ΕΕ.


Η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί επίσημα από τους 28, πιθανόν τη Δευτέρα, με την ευκαιρία μιας συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.


Τα ονόματα των προσώπων εις βάρος των οποίων θα επιβληθούν κυρώσεις δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν πριν από τη δημοσίευσή τους, την επομένη, στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ.



θεωρηση αποδειξεων παροχης υπηρεσιων 2015

No comments:

Post a Comment