Sunday, November 25, 2018

ζουγανελης ρετσινα

ζουγανελης ρετσινα

Ο λόγος για το βίντεο «Το Επόμενο Βήμα» που παρακολουθήσαμε πρόσφατα στις οθόνες μας. Πρόκειται για τη νέα καμπάνια της μπύρας ΑΛΦΑ, που για μία ακόμη φορά παραμένει πιστή στην επικοινωνία της, παρουσιάζοντας μία ακόμη συγκινητική ιστορία που εστιάζει στις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις.


ευυπόληπτος αντιθετο

Μέσα από ένα άψογα σκηνοθετημένο βίντεο, γεμάτο «δυνατές» εικόνες, παρουσιάζεται μοναδικά η πορεία ενός ζευγαριού. Γρήγορες σκηνές που διαδέχονται η μία την άλλη, μέσα σε λίγα λεπτά «ζωντανεύουν την ιστορία δύο ανθρώπων, εστιάζοντας στα έντονα συναισθήματα και στις αξίες που τους φέρνουν πιο κοντά.


Φωτογραφίες, σουβενίρ, αντικείμενα γίνονται αφορμή για ένα ταξίδι στον χρόνο με έμφαση σε μικρές στιγμές ευτυχίας που μοιράζονται οι πρωταγωνιστές: Μία ανεπίσημη πρόταση γάμου, η πρώτη ημέρα της μετακόμισης στο νέο σπίτι, ένα γιορτινό τραπέζι, ένα οικογενειακό κειμήλιο… Στιγμές με συναισθηματική αξία που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη των πρωταγωνιστών και τους δίνουν δύναμη για να προχωρήσουν στο επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής τους. Ποιο είναι αυτό;





τοσο μεγαλη

No comments:

Post a Comment