Friday, November 30, 2018

πολιτικοι γαμοι κερκυρα

sn oh 2 слабое основание

Το Athens Innovation Festival (AIF), το φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα που αποτελεί πλέον θεσμό, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μεταξύ 12 και 14 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.


προσκλητηρια βαπτισης για πριγκιπισσες

Το 2ο AIF εμπνέεται από τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον συμβολισμό της ανάδειξης του στόχου και της επιμονής και συμπράττει καθοριστικά στην ανάδειξη του καινοτόμου επιχειρείν. Με διοργανωτές το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ - ΕΒΕΑ) το Φεστιβάλ διεξάγεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, το Ζάππειο Μέγαρο, έχοντας ως στρατηγικούς συνεργάτες τους Industry Disruptors - Game Changers και τον ΣΕΓΑΣ.


Έτσι, το Athens Innovation Festival υπόσχεται τρεις (3) ημέρες, αφιερωμένες στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και το επιχειρείν σε όλες τις εκφάνσεις του, με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση, δικτύωση και δυναμικές συνέργειες. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου Φεστιβάλ, εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία, θα συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. Ακόμα, εκθέτες από τους πλέον ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας, μέχρι το fintech και το e-commerce, έρχονται να αναδείξουν τα next-big-things φέρνοντας μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία ενώ, κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και έχουν σημαντικό αποτύπωμα εντός και εκτός Ελλάδος, έρχονται να συναντήσουν τις πολλά υποσχόμενες startups που ανθίζουν εντός του οικοσυστήματος.


Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε περισσότερα για το λεπτομερές πρόγραμμα του Athens Innovation Festival, τις ομιλίες, τα πάνελ, τους εκθέτες, τους φορείς και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια στο: https://www.athensinnovation.gr/


πολιτικοι γαμοι κερκυρα

πρισμα βιβλιο

γιαγια ψαχνει
πρισμα βιβλιο

Η ίδια πρόσθεσε ότι πραγματοποίησε επίσης έρευνες σε ορισμένα ιδιόκτητα σπίτια στο πλαίσιο της έρευνάς της, η οποία έχει σχέση με τις υποψίες για απάτη και παράνομη διαφήμιση σε σχέση με την πώληση τουλάχιστον περίπου 210.000 οχημάτων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ από το 2009.


"Τώρα οι ερευνητές επικεντρώνονται στην χρήση τεχνικών μέσων για την χειραγώγηση των επιπέδων των εκπομπών των 3λιτρων V6 κινητήρων ντίζελ που προορίζονταν για την ευρωπαϊκή αγορά", διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία.


Όσον αφορά την έρευνα για την πώληση κινητήρων ντίζελ Audi στις ΗΠΑ, η εισαγγελία σημειώνει ότι 14 άνθρωποι θεωρούνται τώρα ύποπτοι, από τους οποίους κανένας δεν είναι νυν ή πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.


Η Audi, η πιο κερδοφόρα εταιρεία του ομίλου της Volkswagen, παραδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2015 ότι οι 3λιτροι V6 κινητήρες της ντίζελ είχαν προσαρμοστεί με μια συσκευή η οποία κρίθηκε παράνομη στις ΗΠΑ που επέτρεπε στα αυτοκίνητα να ξεπερνούν τα όρια των εκπομπών ρύπων στις ΗΠΑ.


Οι Γερμανοί εισαγγελείς είχαν ήδη πραγματοποιήσει έρευνες στα δύο μεγαλύτερα εργοστάσια και άλλες εγκαταστάσεις της Audi τον περσινό Μάρτιο σε σχέση με το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων.


Η Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με την εισαγγελία.


Η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung και τα δίκτυα NDR και WDR μετέδωσαν πρώτα τις πληροφορίες για τις έρευνες των εισαγγελέων.



χριστουγεννιατικες θηκες iphone 5

iron maiden killers original cover

Οι «Μικροί Ήρωες» συνεχίζουν να μαθαίνουν και να «κυνηγούν» γνώσεις και εμπειρίες!

Λένε πως τα παιδιά αποτελούν το μέλλον μας και η αλήθεια είναι πως το «αύριο» μιας κοινωνίας, ανήκει σε εκείνα.


Για αυτό, λοιπόν, είναι σημαντικό να γίνονται συνεχώς νέες δράσεις που κάνουν πιο όμορφη και «πλούσια» την καθημερινότητά τους. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα δε, η οποία τα τελευταία χρόνια πλήττεται από την οικονομική κρίση, κρίνεται απαραίτητη η συμβολή όλων μας, ώστε τα παιδιά του σήμερα, δηλαδή οι πολίτες του «αύριο» και οι σύγχρονοι «Μικροί Ήρωες», να αποκτήσουν τα εφόδια για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το 2017 ήταν, ευτυχώς, μια καλή χρονιά για χιλιάδες μαθητές απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας μας (και όχι μόνο) στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν και να ταξιδέψουν σε μέρη που δεν είχαν επισκεφτεί ξανά και τα οποία, για τα παιδιά που μεγαλώνουν στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους.


εγχείρηση κιρσοκηλης
12 copy

Ίσως το τελευταίο διάστημα να είδατε στο Διαδίκτυο ή την τηλεόραση συγκινητικές εικόνες με μαθητές από απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας, όπως την Ανάφη, τους Αρκιούς, την Κάσο και το Τρανόβαλτο, οι οποίοι πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό, «ταξίδι» γνώσης στην Αθήνα. Τα παιδιά αυτά έλαβαν μέρος σε ένα από τα προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan («Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν») και η εμπειρία τους έγινε ντοκιμαντέρ που όχι μόνο «άγγιξε» τον κόσμο, αλλά ανέδειξε και τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα. Ναι, εν έτει 2017, πολλά πράγματα δεν είναι δεδομένα για χιλιάδες παιδιά στη χώρα, ακόμη κι όταν αυτά αφορούν στο αγαθό της εκπαίδευσης.


robe di kappa πειραιας
555

Προτού ταξιδέψουν, όμως, οι «Μικροί Ήρωες» έμαθαν μέσα από μια σειρά μοναδικών - και δωρεάν - επισκέψεων σε Μουσεία και ιδρύματα καθώς και παρακολουθώντας εκπαιδευτικά προγράμματα εκτός των σχολικών ορίων. Από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μέχρι Εθνικό Αστεροσκοπείο και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως το Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές βρέθηκαν παντού.

Οι «Μικροί Ήρωες» σε δεύτερο «κυνήγι» γνώσεων και εμπειριών

Είναι τουλάχιστον αισιόδοξο, λοιπόν, το γεγονός ότι και φέτος, χιλιάδες παιδιά στην χώρα, θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για εξερεύνηση και μάθηση χάρη στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Stoiximan που συνεχίζονται.

Πιο αναλυτικά, τώρα η Stoiximan προσκαλεί τους «Μικρούς Ήρωες» σε δεύτερο «κυνήγι» γνώσεων και εμπειριών με τη Β΄ φάση του προγράμματος «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν», δίνοντας έτσι σε μαθητές από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τη δυνατότητα να «εμπλουτίσουν» τις γνώσεις τους. Στόχος είναι οι συμμετοχές να ξεπεράσουν φέτος τις 12.000 και η διαδικασία για να γίνει αυτό εφικτό είναι κάτι παραπάνω από απλή. Για την ακρίβεια, το μόνο που έχουν να κάνουν οι Εκπαιδευτικοί και οι Σύλλογοι Γονέων που ενδιαφέρονται, είναι να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα. Με κάθε αίτηση του προγράμματος, αυτόματα γίνονται δικαιούχοι των δωρεάν εισιτηρίων του προγράμματος.

159 copy

Ναι, αυτές οι ενέργειες είναι σημαντικό να συνεχίζονται και να «αγκαλιάζονται» από την κοινωνία και κυρίως, τα παιδιά. Διότι τα νέα ερεθίσματα «ανοίγουν» τον δρόμο για ανάπτυξη και δημιουργία και «θρέφουν» τα «μικρά θαύματα» της χώρας μας, τους «Μικρούς Ήρωές» μας.



iron maiden killers original cover

ηλίας ψαροταβέρνα πειραιάς

Την ίδια ώρα, ο κ. Τραμπ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον πρώην διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας, Πολ Μάναφορτ, που καταδικάστηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη, καθώς κρίθηκε ένοχος για τραπεζική απάτη και φοροδιαφυγή.


Αμερικανικά ΜΜΕ έγραφαν χτες ότι ο Μάικλ Κόεν «έσπασε» κατά την ανάκριση αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίζεται ότι ο δικηγόρος «επινόησε τις ιστορίες προκειμένου να πετύχει μια συμφωνία».


«Εάν κάποιος αναζητά έναν καλό δικηγόρο, θα σας πρότεινα να μην ζητήσετε τις υπηρεσίες του Μάικλ Κόεν!» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, και περίπου μια ώρα αργότερα συμπλήρωσε:


«Αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον Πολ Μάναφορτ και την υπέροχη οικογένειά του. Η “Δικαιοσύνη” πήρε μια υπόθεση 12 ετών, μεταξύ άλλων, και τον πίεσε τρομακτικά. Σε αντίθεση με τον Μάικλ Κόεν, δεν “έσπασε” ούτε επινόησε ιστορίες προκειμένου να πετύχει μια συμφωνία. Σεβασμός για έναν θαρραλέο άνδρα».


βιβλιο κοκ λαμπρακακης


If anyone is looking for a good lawyer, I would strongly suggest that you don’t retain the services of Michael Cohen!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 22, 2018


ηλίας ψαροταβέρνα πειραιάς
λευκη βλαβη

οσμη του πεους

οσμη του πεους
Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για μία γυναίκα!


Μία 49χρονη συνελήφθη, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης.


κούκλες από ύφασμα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 49χρονη που αφίχθη στη χώρα μας από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Ζυρίχης, μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3.565 γραμμαρίων, μέσα σε τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες στα τοιχώματα τριών σακιδίων πλάτης, που ήταν τοποθετημένα μέσα στην αποσκευή της. Κατασχέθηκαν επίσης δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ειδικότερα κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.


κολυμβητηριο ελευσινας ωραριο

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.


εντμοντ νταντε

Προσφυγικό - Λαμία: Όταν οι αστυνομικοί συνάντησαν τα προσφυγόπουλα (pics)

Μέσα στη δραματική κατάσταση που δημιουργήθηκε με τους πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν στη Λαμία, υπήρξαν κάποιες εικόνες που συγκίνησαν!


Παρά την ένταση που υπήρχε για πολλές ώρες, αφού οι πρόσφυγες ζητούσαν να φύγουν και οι αστυνομικοί είχαν εντολές να τους κρατήσουν εκεί, ο φακός του LamiaReport.gr κατέγραψε εικόνες που δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Αρχικά, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας έδωσαν στα προσφυγόπουλα αναψυκτικά, νερά και ό, τι άλλο είχαν μαζί τους στο αυτοκίνητο, ενώ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας μετέφεραν κρουασάν και τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαμιέων, τα οποία και μοίρασαν στους πρόσφυγες.

Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr...


φοβαμαι να μεινω εγκυος

Προσφυγικό - Λαμία: Όταν οι αστυνομικοί συνάντησαν τα προσφυγόπουλα (pics)
01
Προσφυγικό - Λαμία: Όταν οι αστυνομικοί συνάντησαν τα προσφυγόπουλα (pics)





















εντμοντ νταντε
φθηνα υδραυλικα υλικα

το κρυολογημα ειναι μεταδοτικο

το κρυολογημα ειναι μεταδοτικο

Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα που διατηρεί καφέ απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου. Η γυναίκα βρήκε στο κατάστημά της μια μαύρη τσάντα, την οποία ενδεχομένως είχε ξεχάσει κάποιος αφηρημένος ταξιδιώτης, που κατέβηκε ή επρόκειτο να ανέβει στο τρένο.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν η γυναίκα μετέβη με το εύρημα στην Αστυνομία, διαπίστωσε ότι περιείχε έναν μικρό θησαυρό. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα 19.900 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 500 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι του οποίου η αξία εκτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, χρυσές κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών.


Από την ταυτότητα και το διαβατήριο, που βρέθηκαν μέσα στην ξεχασμένη τσάντα, εντοπίσθηκε ο ιδιοκτήτης της.



χωριο καταρρακτης τζουμερκα
συνδυασμος τζιν γιλεκο

τι ειναι το πικ

καρμα τραβελ φαψεβοοκ
Προκλητικό: Εκτός «κόφτη» οι συντάξεις των βουλευτών!

Οι συντάξεις των βουλευτών δεν θα «ψαλιδιστούν» καθώς στον ασφαλιστικό νόμο υπάρχει ένα... «παραθυράκι», το οποίο δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο.


Για τα μάτια του κόσμου πέρυσι κατήργησαν την «εξαίρεση», αλλά δεν νομοθέτησαν την εξομοίωση με τους υπόλοιπους συνταξιούχους με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό νόμου και να ισχύει το παλαιό καθεστώς.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου 4387, αποκαλύπτει μια προκλητική εξαίρεση για τις συντάξεις βουλευτών και αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίες δεν κοπούν, σε αντίθεση με ό, τι ισχύει για το σύνολο των υπολοίπων συνταξιούχων, μετά τον επανυπολογισμό τους και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.


επισκευες ενισχυτων θεσσαλονικη

τι ειναι το πικ

Στην παράγραφο 1 του άρθρου 4 του νόμου αναφέρονται τα πρόσωπα που διέπονται από το συνταξιοδοτικό καθεστώς του Δημοσίου και από 1/1/2017 υπάγονται για κύρια σύνταξη στο συνταξιοδοτικό καθεστώς του ΕΦΚΑ.

Ενώ όμως απαριθμούνται ρητά: οι τακτικοί και μετακλητοί υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου, οι τακτικοί και μετακλητοί υπάλληλοι και λειτουργοί της Βουλής (σ. σ.: λειτουργοί Βουλής είναι το επιστημονικό προσωπικό Κοινοβουλίου), των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμίδας, οι ιερείς και οι υπάλληλοι των εκκλησιαστικών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος, από την ίδια διάταξη απουσιάζει η ρητή αναφορά στους αιρετούς της Βουλής και των ΟΤΑ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Στην αρχική διάταξη του νόμου, πριν την ψήφισή του, αναφερόταν ότι οι βουλευτές και τα πρόσωπα που εκλέγονται στην τοπική αυτοδιοίκηση εξαιρούνται από τις ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού. Λόγω των αντιδράσεων η διάταξη αυτή απαλείφθηκε αλλά μαζί της ξεχάστηκε η προσθήκη στη διάταξη της ρητής αναφοράς των αιρετών στα πρόσωπα που εντάσσονται στις διατάξεις του νόμου.

Έμπειρα στελέχη στις συντάξεις του δημοσίου δήλωσαν στην εφημερίδα ότι είναι βέβαιο πως υπάρχει «κενό νόμου» ενώ το θέμα έχει τεθεί - χωρίς να έχει δοθεί λύση - και στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.


Thursday, November 29, 2018

ο θηλυκος παντελιδης

ο θηλυκος παντελιδης

Πρώτα έψαλλαν τα κάλαντα τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down και στη συνέχεια μέλη της Πολιτιστικής Ένωσης «Βουθρωτό» που στόχο έχει τη διάδοση της παράδοσης και των εθίμων της Ηπείρου.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε σε όλους τις ευχές του και είπε τα εξής: «Είμαστε κοντά σας. Εύχομαι το 2018 για όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδος, να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και προσωπική ευτυχία. Να είναι η χρονιά εκείνη που θα αφήσουμε πίσω τα σκοτεινά χρόνια της κρίσης και θα κάνουμε ενωμένοι το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαι αισιόδοξος. Δεν έχω αμφιβολία ότι το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά».





εβελινα παπαντωνιου σχεσεις
διακοσμητικα για τραπεζια εστιατοριου

εξετασεις πει λεωφορειου

np online shopping

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως στόχος είναι η διαπραγμάτευση και η έξοδος από το μνημόνιο, ενώ επισήμανε πως έχει αλλάξει το κλίμα αρκετά τους τελευταίους 6 μήνες. «Είμαστε σε καλό δρόμο, να κλείσει η αξιολόγηση και να αρχίσουν οι σοβαρές συζητήσεις, να διευκρινιστεί τι θα πάρουμε για το χρέος και ποια θα είναι η φύση της εξόδου. Το βλέπουμε τις τελευταίες μέρες που πέφτουν οι τιμές των ομολόγων μας και αυξάνεται η ζήτηση τους. Έχει αλλάξει το κλίμα από τους Θεσμούς, από τους επενδυτές και νομίζω πως αυτό θα επηρεάσει σιγά-σιγά και την πραγματική οικονομία», τόνισε χαρακτηριστικά.


Ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί προφανές πως σε μία περίοδο ύφεσης και αβεβαιότητας, που πολλοί δεν ξέρουν το αύριο, δεν ήταν εύκολο να γίνουν επενδύσεις ή να πάρουν πρωτοβουλίες. Υπογράμμισε ωστόσο, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σοβαρές συζητήσεις καθώς αλλάζει το κλίμα και πρόσθεσε: «Και αυτό θα δώσει ώθηση στο ολοκληρωμένο μας σχέδιο, που δεν είναι απλά να βγούμε από το μνημόνιο, αλλά μια έξοδο με πιο ισχυρή οικονομία, μία αναπτυξιακή πολιτική που έχει και βάθος και εύρος, που βασίζεται σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο».


εξετασεις πει λεωφορειου

Σε ερώτηση σχετικά με τα εργασιακά και τη φοροδιαφυγή, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οποίος αποκάλεσε «κυνικούς» στην ομιλία του τον ίδιο και τον κ. Χουλιαράκη, επειδή «και οι δύο είπαμε στη συζήτηση για το προσχέδιο του Προϋπολογισμού ότι όντως έχουμε ζορίσει τη μεσαία τάξη»- όπως είπε - και συνέχισε: «Το έχουμε κάνει αυτό, γιατί είχαμε μία απόλυτη προτεραιότητα, να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση και πήρε καιρό να βρούμε χρήματα από τη φοροδιαφυγή. Η κυνικότητα ήταν για 40 χρόνια να μην κάνεις τίποτα για την φοροδιαφυγή. Δεν είναι γιατί δύο χρόνια καθυστερήσαμε να έχουμε τόσο καλά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι έχουμε ζορίσει έναν κόσμο, δεν είναι όλοι που έχουμε ζορίσει, υπάρχουν πάρα πολλοί αυτοαπασχολούμενοι που πληρώνουν λιγότερες εισφορές, ίσως η πλειοψηφία από πέρυσι.... Μέσα στο μεσοπρόθεσμο υπάρχουν 3,5 δισ. ευρώ μειώσεις φόρων για τα επόμενα 5 χρόνια και νομίζουμε ότι καταλαβαίνουμε πως καθώς έρχεται η ανάπτυξη θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και αυτά τα στρώματα όλο και περισσότερο».


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε ότι η σταθεροποίηση η οποία έχει πλέον επέλθει και είναι εμφανής σε όλους, καθώς και η αλλαγή του κλίματος, δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να ανοίξει με πιο ρεαλιστικούς και ουσιαστικούς όρους από ποτέ κατά τα τελευταία 7-8 χρόνια της κρίσης, τη συζήτηση για την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, τόνισε πως η επόμενη ημέρα θα πρέπει να βασίζεται στην παραδοχή ότι «αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μια δημοσιονομική κρίση η οποία ενέσκηψε τα τελευταία 7-8 χρόνια, αλλά και μια πολύ σοβαρή κρίση παραγωγικού μοντέλου».


Η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει αυτή τη διπλή κρίση, επισήμανε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτό δεν μπορεί να γίνει ερήμην της κοινωνίας και αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται τα περιφερειακά συνέδρια, «τα οποία θα συνεχιστούν στο σύνολο της χώρας, ώστε να υπάρχει συζήτηση με την κοινωνία, τους παραγωγικούς φορείς την αυτοδιοίκηση, για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας». «Επιστροφή του παραγωγικού μοντέλου που υπήρχε πριν από το 2009 δεν θέλουμε, ούτε μπορεί να υπάρξει – γι’ αυτό η συζήτηση για την ανάπτυξη, το παραγωγικό μοντέλο, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Τα περιφερειακά συνέδρια που οργανώνουμε, αποτελούνε εφαλτήριο γι' αυτή τη συζήτηση. Στόχος είναι να συζητήσουμε, να συνθέσουμε, να δούμε ποιες είναι οι προτάσεις και να δούμε πώς αυτές συνομιλούν με τις δικές μας αναπτυξιακές προτεραιότητες» υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης.



ραγδαία λεξικό

μοντελα για ζωγραφικη

μοντελα για ζωγραφικη
ΟΑΕΔ: Τα νέα προγράμματα που αφορούν 36.000 ανέργους

Τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για συνολικά 36.000 ανέργους παρουσίασε η διοικητής του οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη.


Το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε 10.000 ανέργους άνω των 50 ετών και προβλέπει την επιχορήγηση των επιχειρήσεων κατά 50% του μισθολογικού κόστους, για 18 και 30 μήνες, με την προϋπόθεση ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας στην επιχείρηση.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Επιπλέον, όπως είπε μιλώντας στο Mega, "τρέχουν" προγράμματα για 18.000 νέους ανέργους, ενώ τον Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσει και ένα πρόγραμμα για 8.000 άτομα. Το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε νέους ηλικίας 18-24 ετών που έχουν τελειώσει γυμνάσιο ή γενικό λύκειο, το δεύτερο νέους που έχουν τελειώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν έχουν κάνει πρακτική εξάσκηση και το τρίτο νέους ηλικίας 25-29 ετών, απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


ποτε καταβαλλονται οι συνταξεις ικα οκτωβριου 2015

Όπως τόνισε η κ. Καραμεσίνη, αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένα στον ΟΑΕΔ 1.050.000 άτομα, από τα οποία τα 845.000 αναζητούν εργασία. Επίδομα ανεργίας λαμβάνει το 10% των εγγραμμένων.



μμμ εισιτήρια 2015

ημερομηνια αποτελεσματων proficiency michigan 2015

Μια υπόθεση που πέρασε από πολλά στάδια, πήρε πολλές αναβολές αλλά τελικά εκδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνει σε μια πολύ άσχημη κατάληξη για τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση αυτή δεν είναι άλλη από την καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος των «πράσινων» ο Γενς Βέμερ, ζητώντας επιβολή και ενεργοποίηση της ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών από το «τριφύλλι». Μετά την εκδίκαση, ήταν αναμενόμενο πως θα έρθει η απόφαση με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η οποία θα επιβάλει την αφαίρεση των τριών βαθμών και πράγματι αυτή ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (19/03).


Το μόνο θετικό, αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο για τον Παναθηναϊκό, είναι πως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πλευράς του Γενς Βέμερ για την ενεργοποίηση της ποινής. Για να υπάρξει αυτή θα πρέπει να γίνει νέα εκδίκαση, αφού δεδομένα αυτή θα ζητηθεί από τον δικηγόρο του Γερμανού μπακ. Συνεπώς, υπάρχει ένα περιθώριο για να βρουν οι δυο πλευρές μια συμβιβαστική λύση και να αρθεί το αίτημα της πλευράς Βέμερ για αφαίρεση βαθμών. Σε κάθε περίπτωση, για τον Παναθηναϊκό το τυπικό περιθώριο που έχει στην παρούσα φάση είναι τρεις εργάσιμες ημέρες έτσι ώστε να πληρώσει το ποσό που έχει επιδικαστεί στον ποδοσφαιριστή για να αρθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.


Η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε. Ε.Ο. Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».




ημερομηνια αποτελεσματων proficiency michigan 2015
γειωση ουδετερος
crocs στην αθήνα

το τουμπανο της μυκονου

πεταει συνεχεια διαφημισεις

Αποτυπώνεται όμως, και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό, με πόση άνεση καταφέρνουν να φύγουν από το σημείο μέλη του Ρουβίκωνα πιάνοντας για ακόμη μια φορά στον ύπνο αυτούς που θα έπρεπε να αντιδράσουν και δεν το είχαν κάνει ούτε με το χτύπημα στη γαλλική πρεσβεία, στο ακριβώς απέναντι κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών πριν από λίγο καιρό.


το τουμπανο της μυκονου

Μάλιστα, τα μέλη της οργάνωσης του Ρουβίκωνα στο μικρό κείμενό τους που συνοδεύει το βίντεο, ειρωνεύονται και τη μοναδική προσαγωγή που έκανε χθες η ΕΛΑΣ χρησιμοποιώντας μάλιστα τη φράση ότι πρόκειται για ένα άτομο που είναι άσχετο με την ομάδα, ενώ ειρωνεύεται και δημοσιεύματα τα οποία είναι άγνωστο πως διοχετεύτηκαν από κάποιους που χαρακτήριζαν την προσαγωγή του πολίτη ως «ο καμεραμάν του Ρουβίκωνα».





γκολ μεσι με αργεντινη

μυρωδιά στο πλυντήριο

μυρωδιά στο πλυντήριο
Πανικός στην Κρήτη: Δεν θα πιστεύετε από πού έβγαλαν αυτή τη γυναίκα - Το βίντεο που κάνει θραύση

Μια νεαρή γυναίκα έχασε το κινητό της και στην προσπάθειά της να το βρει, χάθηκε η ίδια από... προσώπου γης.


μάικ γκριν αεκ

Το βράδυ της Πέμπτης (15/12) οι περαστικοί από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, άρχισαν να ακούν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, αλλά γυναίκα δεν έβλεπαν.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αναζητώντας την, ανακάλυψαν ότι η φωνή ερχόταν μέσα από έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών.


πως να αποκτησω βραζιλιανικο σωμα

Πλησιάζοντας, συνειδητοποιησαν ότι μια νεαρή κοπέλα είχε εγκλωβιστεί μέσα στον κάδο και προσπαθούσε να βγει από αυτόν, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Τελικά με τη βοήθεια των περαστικών, η γυναίκα κατάφερε να βγει από τον κάδο και εξήγησε ότι είχε εγλωβίστηκε σε αυτόν στην προσπάθειά της να πιάσει το κινητό της, το οποίο είχε πέσει μέσα.

Δείτε το βίντεο του Cretalive, που περνούσε από το σημείο:



φιλελευθεροσ αγγελιεσ γαμου

Ο Ρώσος κροίσος, ξεκίνησε τις διακοπές του στη Λευκάδα, συνέχισε σε Αντίσαμο και Αργοστόλι, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στις θάλασσες της Ζακύνθου.


φιλελευθεροσ αγγελιεσ γαμου

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, το υπερπολυτελές γιοτ εθεάθη στη νότια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στο Κερί μεταξύ Λίμνης – Μαραθία και Μαραθωνησίου. Η περίφημη θαλαμηγός του Luna έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, το φωτογραφίζουν και το αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


διακοσμηση λουλουδιων σε βαζο

Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο 13ος πλουσιότερος Ρώσος και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα έδωσαν το στίγμα τους με το γιοτ “Luna”, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί, αφού δεν αποβιβάστηκαν σε κανέναν από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν. Από εκεί και πέρα αρκέστηκαν να απολαυσουν την φυσική ομορφιά, το τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά.


ABRA 2


Ακολουθεί βίντεο από το πολυτελές γιοτ...





ισχυς δυναμης

τζιν κελι σχολη χορου

βλεμματικη επαφη ορισμος
χειμερινό εξάμηνο μετάφραση

Υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλήνιες έκαναν πρεμιέρα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη (7/9) με το μάθημα της Έκθεσης.


Φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλήνιες εξετάσεις 2018.


Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 ανέρχονται στις 104.040, με τις 86.301 να προέρχονται από μαθητές των ημερήσιων ΓΕΛ, τις 914 από εσπερινά ΓΕΛ, τις 15.742 από ημερήσια ΕΠΑΛ, τις 405 από εσπερινά ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και 678 από εσπερινά ΕΠΑΛ, που εξετάζονται μαζί με το ημερήσιο.


τζιν κελι σχολη χορου

Τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι


Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2018 πρέπει να έχουν μαζί τους:



  • Το δελτίο του εξεταζόμενου

  • Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο

  • Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι

  • Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό


Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.


Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco)


Αναλυτικά το πρόγραμμα:






* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.




Σημείωση 1: Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ., μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ. και μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Σημείωση 2: Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες, του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


χριστιανικα ποιηματα χριστουγεννων

χιλια ενα games
πολυτεχνείο κρήτης σχολες
χριστιανικα ποιηματα χριστουγεννων
Ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή»

Ξεκίνησε η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή», με στόχο την αντιμετώπιση της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού στο θέμα των εγγυήσεων των αγαθών και των υπηρεσιών που προσφέρονται στην αγορά από τις επιχειρήσεις.


Ο ιστότοπος http://warranty. uhc.gr/ υλοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), μέλος της οποίας είναι και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, η ΚΕΕ, στο πλαίσιο του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2015/1051 της Επιτροπής, σχετικά με τους όρους άσκησης των λειτουργιών τής πλατφόρμας ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών, τις λεπτομέρειες που αφορούν στο ηλεκτρονικό έντυπο καταγγελίας και στους όρους της συνεργασίας μεταξύ των σημείων επαφής που προβλέπονται στον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την ηλεκτρονική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών (L 171/1/2.7.2015)(http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_lawEU. html), καθώς επίσης και της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στα επιμελητήρια και κατ' επέκταση στις επιχειρήσεις, δημιούργησε την πλατφόρμα «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή», η οποία έχει στόχο την εφαρμογή της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού στο θέμα των εγγυήσεων των αγαθών και των υπηρεσιών, που προσφέρονται στην αγορά από τις επιχειρήσεις.

Η κατάσταση μέχρι σήμερα

Μέχρι σήμερα, ο καταναλωτής ενημερώνεται για τις εγγυήσεις των αγαθών και των υπηρεσιών που αγοράζει, είτε προφορικά από τον πωλητή, είτε γραπτά μέσα από τη συσκευασία (φυλλάδιο οδηγιών) του αγαθού, αφού το αγοράσει.

Σημειώνεται, ότι σχετικά με τις παρεχόμενες εγγυήσεις στα αγαθά και στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους καταναλωτές, υπάρχουν πολλές κοινοτικές Οδηγίες-υποχρεώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες δεν είναι ευρέως γνωστές, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής - μετά την αγορά του αγαθού ή της υπηρεσίας και σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα - να μη μπορεί να διεκδικήσει την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση του ελαττωματικού αγαθού.

Η προσφερόμενη υπηρεσία

Η υπηρεσία, έχει ως στόχο το κύρος των επιχειρήσεων, το όφελος των καταναλωτών, αλλά και συνολικά την καλή λειτουργία τής αγοράς ως προς τη διαφάνεια των παρεχόμενων εγγυήσεων.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή-εμπορία αγαθών και στην παροχή υπηρεσιών, θα μπορούν να εφαρμόσουν-προωθήσουν μία πολιτική διαφάνειας προς το καταναλωτικό κοινό, ως προς τις εγγυήσεις που παρέχουν για τα αγαθά-υπηρεσίες που προσφέρουν, αυξάνοντας τόσο το κύρος τους, αλλά και το πελατολόγιό τους.

Οι καταναλωτές θα μπορούν εύκολα και έγκυρα να βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις των αγαθών-υπηρεσιών που τους προσφέρονται, μέσα από ένα συγκεκριμένο σημείο του διαδικτύου, με την υποστήριξη και το κύρος της ΚΕΕ και των επιμελητηρίων-μελών της.

Οι επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και είναι ταμειακά ενήμερες στο επιμελητήριο που ανήκουν, θα έχουν τη δυνατότητα (μέσα από την πλατφόρμα «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή») να αναρτούν πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές, ως προς τη διάρκεια, τον τρόπο υποστήριξης-συντήρησης-αντικατάστασης και όποια άλλη πληροφορία θεωρούν απαραίτητη. Έτσι, οι επιχειρήσεις θα έχουν κίνητρο να αυξήσουν την ποιότητα των αγαθών ή των υπηρεσιών που προσφέρουν, μέσα από τη διαφάνεια των εγγυήσεων, αποβλέποντας στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών τους και στην προσέλκυση νέων πελατών. Η επιχείρηση θα μπορεί να αποστέλλει μέσα από το «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή» τη σχετική εγγύηση, που προσφέρεται με την πώληση ενός αγαθού-υπηρεσίας, απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του καταναλωτή.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να πληροφορηθούν σχετικά με τις προσφερόμενες εγγυήσεις αγαθών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα (μέσα από την πλατφόρμα «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή»), με εύκολο και έξυπνο τρόπο να τα αναζητούν, είτε με μέρος της περιγραφής του προϊόντος, είτε ως παρόμοιο, είτε ανά προμηθευτή, να τα φιλτράρουν στον τόπο διαμονής τους, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν για τις εγγυήσεις που προσφέρονται, συγκριτικά ανά προμηθευτή, τις επεκτάσεις εγγυήσεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπροσθέτως, ο καταναλωτής θα μπορεί να ενημερώνεται για τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν το καθεστώς των εγγυήσεων αγαθών και υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο:

  • Οι επιχειρήσεις έχουν κίνητρο να βελτιώσουν-αυξήσουν την ποιότητα των αγαθών ή υπηρεσιών που προσφέρουν, μέσα από τη διαφάνεια των εγγυήσεων, με στόχο να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και την προσέλκυση νέων πελατών.
  • Οι καταναλωτές μπορούν, αφενός να πληροφορηθούν για τις εγγυήσεις των αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις, ανά είδος ή ομάδα ειδών, αφετέρου να πληροφορηθούν σχετικά με τους νόμους που διέπουν το καθεστώς των εγγυήσεων.

Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία, εμφανίζεται σχετικό εικονίδιο (banner) στον ιστότοπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών www.eea.gr.


σταφιδες ξερες

το μυστικο της ευτυχιας imdb
σταφιδες ξερες
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το «αντίο» στα δίδυμα κοριτσάκια που βρέθηκαν νεκρά

Τα 9χρονα κοριτσάκια που βρέθηκαν νεκρά μετά την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι αποχαιρέτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Όντας μανούλα η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγαλύτερη και θέλησε να γράψει δύο λόγια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



βιβλια πλεξιματος

δικτυα κινητης τηλεφωνιας στην ελλαδα

κοινωφελής εργασία 2014 αποτελεσματα

Οι πιο πρόσφατες ψήφοι στο #NBA VOTE υπέρ του Greek Freak φέρουν την υπογραφή του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και του Σπύρου Γιαννιώτη.


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα φούτερ με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούμπο και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, με τα απαραίτητα hashtags για να μετρήσει η ψήφος του.


"Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! τελευταία μέρα σήμερα όλοι τρέχουμε στο facebook και γράφουμε status ή comment για τον παιχταρά μας... GIANNIS ANTETOKOUNMPO #NBAVOTE" έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ανάρτησή του.


επιτοκιο προθεσμιακων καταθεσεων eurobank




δικτυα κινητης τηλεφωνιας στην ελλαδα

πολιτικης επιστημης και ιστοριας παντειου κατατακτηριες

jenny γευση
πολιτικης επιστημης και ιστοριας παντειου κατατακτηριες

Αναφερόμενος στη συνάντηση των δύο ανδρών ο εκπρόσωπος υπογράμμισε: «Ο γενικός γραμματέας συναντήθηκε με τον κύριο Νίκο Αναστασιάδη, πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο γενικός γραμματέας χαιρέτισε τη δέσμευση της Κύπρου προς τα Ηνωμένα Έθνη και την υποστήριξη της κυβέρνησης στις τρέχουσες προσπάθειες για τη μεταρρύθμιση του Οργανισμού».


Ο γενικός γραμματέας, πρόσθεσε ο εκπρόσωπός του, «επανέλαβε τη δέσμευση των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας των καλών του υπηρεσιών για να επαναλάβουν οι πλευρές τις συνομιλίες αμέσως μόλις αυτές δείξουν την ετοιμότητά τους να επανεμπλακούν».


youtube music στην υγεια μας

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, η συνάντηση του κ. Γκουτέρες με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, αν και δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των συναντήσεων του γγ, που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ το βράδυ της προηγούμενης, θα λάβει χώρα την Κυριακή στη 13:30 (τοπική ώρα).


ακρυλικα ειδη

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Δείτε τους αριθμούς που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής (12/6/2016) κλήρωσης του Τζόκερ.


εννοιολογικές μεταφορές

ακρυλικα ειδη

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 7, 8, 12, 21, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 4.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σημειώνεται ότι το Τζόκερ μοιράζει απόψε τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.



κτελ νομου πρεβεζας δρομολογια

εγγραφες στο νηπιαγωγείο

ιδειν λεξιγραμ

Παρότι τα Σκόπια, διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου της χώρας, μίλησαν για παρερμηνεία των δηλώσεων του Ζόραν Ζάεφ και υπογράμμισαν για ακόμη μια φορά την προσήλωση του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας στη Συμφωνία των Πρεσπών, η πολιτική «θύελλα» στην Αθήνα είχε ήδη ξεκινήσει.


Η κόντρα ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις Ζάεφ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ήταν «αναμενόμενες από το ίδιο το περιεχόμενο της συμφωνίας».


μαξιλαρια κουνιας κηπου πρακτικερ

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις αυτές «επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο αυτό που η ΝΔ είχε πει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή η αναγνώριση της δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για την αναβίωση όλων των ανιστόρητων αλυτρωτικών διεκδικήσεων των Σκοπίων».


Το Μαξίμου σήκωσε το… γάντι, με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει σε έναν «επικίνδυνο και ολισθηρό δρόμο».



«Δε φθάνει που ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει ότι επί των ημερών της παράταξής του αναγνωρίστηκε η ύπαρξη “μακεδονικής γλώσσας” το 1977 στη διάσκεψη του ΟΗΕ. Δε φθάνει που σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Politico άνοιξε αυτοβούλως ζήτημα “αυτονομιστικών δυνάμεων” στην Ελλάδα» τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Συνεχίζει τον επικίνδυνο και ολισθηρό δρόμο, ανοίγοντας τώρα αυτοβούλως και θέμα “μειονότητας”, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι και το τελευταίο παράθυρο σε μία τέτοια πιθανότητα κλείνει οριστικά η ίδια η Συμφωνία των Πρεσπών».



Το Μαξίμου υπογραμμίζει παράλληλα ότι πρόκειται για μια συμφωνία που η πΓΔΜ και ο κ. Ζάεφ οφείλουν να τηρήσουν «μέχρι κεραίας» για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.





εγγραφες στο νηπιαγωγείο

αγαπης φως

blue point μαγιο θεσσαλονικη

Με ερώτηση της Σοφίας Βούλτεψη προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτάται εάν θεωρείται ηθικό να παρέχει σύζυγος υπουργού νομικές συμβουλές σε ελεγχόμενα για φοροδιαφυγή πρόσωπα, από τα οποία η ελληνική πολιτεία μπορεί να έχει απολέσει ή να κινδυνεύει να απολέσει τεράστια χρηματικά ποσά.


taexeiola στ δημοτικου γεωγραφια λυσεις

Επικαλούμενη το δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας “Newsbomb” η βουλευτής αναφέρει ότι επιχειρηματίας από την Πάτρα, το όνομα του οποίου βρίσκεται σε ένα από 65 cd που ερευνώνται αρμοδίως και στον οποίο έχει επιβληθεί πρόστιμο 13,5 εκατ. ευρώ, κατονομάζει την σύζυγο του Πάνου Καμμένου ως δικηγόρου του, ενώ όπως αναφέρεται η υπόθεση αυτή δεν είναι και η μοναδική στην οποία εμπλέκεται η κ. Τζούλη.


Μεταξύ των ερωτημάτων που θέτει προς τους δύο υπουργούς είναι πόσους ελεγχόμενους – εμπλεκόμενους εκπροσώπησε ή εκπροσωπεί η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας και ποιο το συνολικό ποσό τους έχει καταλογιστεί.



αγαπης φως

πασο μινεδυ

πασο μινεδυ

Τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας, με τους Έλληνες αστυνομικούς να ρωτούν να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό.


Ο Αλβανός αρχηγός, τούς επανέλαβε ότι δεν είχε καμία σχέση η ύψωση της ελληνικής σημαίας και ότι η αλβανική αστυνομία κινητοποιήθηκε όταν ο 35χρονος άρχισε να πυροβολεί περιπολικά. Η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία ενώ επέμειναν στο εάν η χρήση όπλων από την πλευρά των Αλβανών αστυνομικών ήταν μέσα στα νόμιμα πλαίσια.


Η άλλη πλευρά απάντησε ότι η χρήση όπλων έγινε κάτω από απαραίτητες προϋποθέσεις και σύμφωνα με τον νόμο.


αμουργιανος αργυρουπολη

Τέλος, οι Έλληνες αξιωματικοί ζήτησαν από τον Αλβανό αρχηγό να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι διαδικασίες για να δοθεί η σορός του 35χρονου στην οικογένειά του.


Ο Αλβανός αρχηγός διαβεβαίωσε ότι αν και είναι θέμα της εισαγγελίας, θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα η σορός του 35χρονου να παραδοθεί στην οικογένειά του.



πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου

βραδινα χτενισματα μενεγακη

Χάος στη Μυτιλήνη - Ξεπερνούν τους 10.000 οι μετανάστες - Καθημερινές οι εντάσεις στο λιμάνι

Η κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με τον κίνδυνο να φτάσει στα όρια του ανεξέλεγτου καθώς συνωστίζονται εκεί περισσότεροι από 10.000 μετανάστες και πρόσφυγες.


Οι χιλιάδες άνθρωποι που φτάνουν στη Λέσβο (αλλά και σε άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, περιμένουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης να καταγραφούν και να αναχωρήσουν με ένα πλοίο για τον Πειραιά.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Κι ενώ το δύσκολο αυτό σκηνικό προκαλεί εντάσεις, καθώς οι μετανάστες διαμαρτύρονται για το ότι είναι εγκλωβισμένοι εκεί και δεν μπορούν να φύγουν προς τον Πειραιά αλλά και για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους, τα συνεχή δρομολόγια που πραγματοποιούν πλοία δεν προλαβαίνουν να αποφορτίσουν την κατάσταση.

Σήμερα Πέμπτη (3/9), αναχώρησαν περίπου 1.800 άτομα για Πειραιά με το πλοίο «Τέρα τζετ», ενώ το απόγευμα με πλοίο της γραμμής θα αναχωρήσουν άλλα 400.

Τα μεσάνυχτα θα αναχωρήσει από τη Μυτιλήνη για τον Πειραιά και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενο από Κάλυμνο και Κω ενώ από τη Μυτιλήνη θα παραλάβει περίπου 700 άτομα.

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σε επιστολή του στον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης και τον Αστυνομικό Δ/ντή Λέσβου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης ζητά να υλοποιηθεί προηγούμενη απόφαση σε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων φορέων για το μεταναστευτικό πρόβλημα της Λέσβου, να σταματήσει οριστικά η καταγραφή των μεταναστών στον λιμένα της Μυτιλήνης. Κι αυτό ως τρόπος εκκένωσης του λιμανιού και ακύρωσης των επιπτώσεων που αυτή η κατάσταση δημιουργεί στη ζωή της πόλης.

«Για διαφόρους λόγους καθυστέρησε η υλοποίηση της απόφασης αυτής», σημειώνει ο κ. Γιαννέλλης ο οποίος ζητά «άμεσα να μεταφερθεί ο χώρος της καταγραφής στη Μόρια κι επικουρικά σε ιδιωτικό χώρο, που θα υποδείξει ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σπύρος Γαληνός, ο οποίος ήδη καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για την οριστικοποίησή του».

Μόνο για όσους μετανάστες φεύγουν την ίδια μέρα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιμάνι «και με ευθύνη σας», υποστηρίζει ο Γιάννης Γιαννέλλης ο οποίος και ζητά από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου «να συνδράμει το Λιμενικό με κάθε τρόπο. Εννοείται ότι πριν από οποιαδήποτε ενέργεια θα υπάρχει συνεννόηση με τον δήμαρχο Μυτιλήνης», καταλήγει ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου.

Τη δραματική κατάσταση που πλέον έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης το οποίο έχει καταληφθεί από μετανάστες και πρόσφυγες καταγγέλλει με επιστολή του σε κάθε κατεύθυνση ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Σωτήρης Ζαμτράκης.

«Ολοκληρώθηκε η οριστική κατάληψη του επιβατικού λιμανιού της Μυτιλήνης από μετανάστες και πρόσφυγες. Ολοκληρώθηκε η πλήρης καταστροφή όλων των λιμενικών εγκαταστάσεων. Είναι αδύνατη η παροχή κάθε υπηρεσίας στα επιβατικά και φορτηγά πλοία και στα τουριστικά σκάφη. Όλη η έκταση του λιμανιού έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χωματερή και χώρο υπαίθριων αφοδευτηρίων. Ο κίνδυνος μολύνσεων μετά τη μόνιμη ρύπανση είναι ορατός. Εξεγέρσεις και συγκρούσεις όχι μόνο μεταξύ των ιδίων των προσφύγων, αλλά και μεταξύ αυτών και των περιοίκων και των κατοίκων της Μυτιλήνης είναι θέμα ημερών ή ωρών».

«Οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος στην πόλη είναι τραγικές» αναφέρει ο κ. Ζαμτράκης ο οποίος καλεί τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τους αναπληρωτές υπουργούς Ναυτιλίας, Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής, το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τους βουλευτές Γιάννη Ζερδελή, Χαράλαμπο Αθανασίου και Σταύρο Τάσσο και τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης:

- Να επισκεφθούν τώρα το λιμάνι για να αποκτήσετε άποψη.

- Να απομακρύνουν το κέντρο καταγραφής από τον αύλειο χώρο του κολυμβητηρίου, τώρα.

- Να αποδώσουν το λιμάνι της πόλης στους δικαιούχους και τους νόμιμους χρήστες του, απομακρύνοντας τους καταληψίες από αυτό.

- Να αποκαταστήσουν άμεσα τις καταστροφές.

«Ερωτώ κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο αυτής της χώρας και της πόλης. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να κηρυχθεί η Λέσβος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Κάνω έκκληση στους Μυτιληνιούς και τους Λεσβίους να επιδείξουν, όπως μέχρι σήμερα, τη δέουσα ψυχραιμία. Καταγγέλλω όσους με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας έχουν συντελέσει στο να ζουν πρόσφυγες και Μυτιληνιοί κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες και συγχαίρω Αστυνομικούς και Λιμενικούς για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους» αναφέρει ο Σωτήρης Ζαμτράκης.

Εν τω μεταξύ, παραστάσεις διαμαρτυρίας των πολιτών της Μόριας και της Παναγιούδας έγιναν χθες στην περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και στο δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Αίτημα όλων η ενεργοποίηση της Πολιτείας στην κατεύθυνση της προστασίας της ζωής, της ασφάλειας και των περιουσιών των κατοίκων των χωριών στο βόρειο τμήμα της Μυτιλήνης από τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που ζουν πέριξ του καταυλισμού της Μόριας περιμένοντας να ταυτοποιηθούν και να κινηθούν στο λιμάνι περιμένοντας εκεί να αναχωρήσουν για Πειραιά.




βραδινα χτενισματα μενεγακη
κουρτινα πακετο για σαλονι
πωσ κανω format σε κινητο

ξανθός ανδρέας

μπικινι kings ρεφρεν

Τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους η συμμετοχή των ξένων επενδυτών ήταν 59,1% συνυπολογίζοντας τη συμμετοχή του ΤΧΣ και 61,6% χωρίς τη συμμετοχή του ΤΧΣ.


Οι Έλληνες επενδυτές στο τέλος του μήνα κατείχαν το 36,0% του συνόλου της κεφαλαιοποίησης των μετοχών στο Χ. Α, από 36,3% το Φεβρουάριο.


θερμιδες σε βατ

Οι ξένοι επενδυτές τον Μάρτιο 2018 πραγματοποίησαν το 58,4% των συναλλαγών (σε σχέση με το 53,6% τον προηγούμενο μήνα ενώ τον Μάρτιο του 2017 είχαν πραγματοποιήσει το 49,4% των συναλλαγών)


Τον Μάρτιο 2018 οι ξένοι επενδυτές στο σύνολό τους εμφάνισαν εισροές 243,84 εκατ., ενώ οι Έλληνες επενδυτές εμφανίζονται πωλητές, με εκροές κεφαλαίων ύψους 243,93 εκατ.


Η Αξία Συναλλαγών του Μαρτίου 2018 έφτασε τα 1.546,73 εκατ. σημειώνοντας άνοδο κατά 25,1% από τη συναλλακτική δραστηριότητα του προηγούμενου μήνα που ήταν 1.235,99 εκατ. Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2017 που η αξία συναλλαγών ήταν 952,99 εκατ., σημειώθηκε άνοδος 62,3%.


Αντίστοιχα, η Μέση Ημερήσια Αξία Συναλλαγών του Μαρτίου 2018 ήταν 73,65 εκατ., αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου μήνα (65,05 εκατ.) και αυξημένη της αντίστοιχης του ίδιου μήνα του προηγούμενου έτους (41,43 εκατ.).


Ο αριθμός των Ενεργών Μερίδων για τον μήνα Μάρτιο 2018 ανήλθε στις 21.520 έναντι 18.694 κατά τον προηγούμενο μήνα (τον Μάρτιο του 2017 ο αριθμός των ενεργών μερίδων ανήλθε στις 23.159).


Τον Μάρτιο 2018 δημιουργήθηκαν 1.023 Νέες Μερίδες Επενδυτών έναντι 672 νέων Μερίδων που δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.


Η κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο τέλος Μαρτίου υπολογίστηκε στα 43,33 δισ. σε σχέση με την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση του προηγούμενου μήνα που ήταν 46,52 δισ., σημειώθηκε μείωση 6,9%, ενώ συγκρινόμενη με την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση του ίδιου μήνα του προηγούμενου έτους που ήταν 38,79 δισ., σημειώθηκε αύξηση 11,7%.



ξανθός ανδρέας

πινακίδα ρ1

Με τη νίκη της 2-1 στη Βουδαπέστη επί της Βίντι, οι πρωταθλητές συμπλήρωσαν 13 αγώνες χωρίς ήττα, βελτιώνοντας την προηγούμενη επίδοση που μοιράζονταν με τον ΠΑΟΚ. Ένα επίτευγμα που πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί.


σωσιας ντοστογιεφσκι κριτικες

Η προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ είχε φτάσει τα 12 ματς αήττητοι, ήταν από τον Φεβρουάριο του 2002 έως τον Φεβρουάριο του 2003. Τώρα, της δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσει και το ένα ημερολογιακό έτος, σ΄αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από τις 17 Αυγούστου 2017 και το 0-0 με τη Μπριζ στο Βέλγιο.


Η τελευταία της ήττα σημειώθηκε στις 2 Αυγούστου 2017, από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0). Εκτοτε, ακολούθησαν 4 νίκες και 9 ισοπαλίες.


οδικός χάρτης μυκόνου

πινακίδα ρ1

Οι τελευταίοι 13 ευρωπαϊκοί αγώνες της Ενωσης:


ΣΕΖΟΝ 2017/18
Europa League - Play Off
17/08/2017 Μπριζ-ΑΕΚ 0-0
24/08/2017 ΑΕΚ-Μπριζ 3-0

Europa League - Όμιλος
14/09/2017 Ριέκα-ΑΕΚ 1-2
28/09/2017 ΑΕΚ-Αούστρια Βιένης 2-2
19/10/2017 Μίλαν-ΑΕΚ 0-0
02/11/2017 ΑΕΚ-Μίλαν 0-0
23/11/2017 ΑΕΚ-Ριέκα 2-2
07/12/2017 Αούστρια Βιένης-ΑΕΚ 0-0

Φάση των «16»
15/02/2018 ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου 1-1
22/02/2018 Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0



ΣΕΖΟΝ 2018/19
Champions League - Γ΄ προκριματικός
08/08/2018 Σέλτικ-ΑΕΚ 1-1
14/08/2018 ΑΕΚ-Σέλτικ 2-1


Champions League - Play Off
22/08/2018 Βίντι-ΑΕΚ 1-2


βασιλιας βησιγοτθων

βασιλιας βησιγοτθων

Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε σε ετήσια βάση κατά 3,2%, αντί για 2,9% που αναμενόταν αρχικά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ κατά την παρουσίαση νέων εκτιμήσεων για την πορεία της ανάπτυξης. Πρόκειται για την ισχυρότερη ανάπτυξη που έχει καταγραφεί από το τρίτο τρίμηνο του 2014. Το δεύτερο φετινό τρίμηνο η ανάπτυξη στις ΗΠΑ σε ετήσια βάση είχε ανέλθει σε 1,4%.


Προφανώς ενισχύθηκε επίσης από την αύξηση των επενδύσεων αλλά και του κατασκευαστικού κλάδου. Τα νέα θετικά στοιχεία για τις ΗΠΑ φέρνουν ακόμη πιο κοντά την αύξηση των επιτοκίων δανεισμού σε δολάρια από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed). Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση των μελών της Fed θα γίνει τον Δεκέμβριο και οι αγορές εκτιμούν ότι τότε θα αυξηθεί το κόστος δανεισμού.


Το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι οι καταναλωτικές δαπάνες που αναλογούν στα δύο τρίτα της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ αυξήθηκαν το τρίτο τρίμηνο κατά 2,8%. Τον προηγούμενο μήνα η αύξηση αυτή αναμενόταν ότι δεν θα ξεπερνούσε το 2,1%.


Οι επενδύσεις σε υποδομές που δεν αφορούν την κατοικία όπως οι πετρελαιοπηγές αυξήθηκαν κατά 10,1% και αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο από το πρώτο τρίμηνο του 2014. Οι επενδύσεις στην κατασκευή κατοικιών υποχώρησαν κατά 4,4%, ενώ μείωση σημείωσαν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και οι κρατικές δαπάνες. Οι επιχειρήσεις, από την πλευρά τους, αύξησαν τις δαπάνες για να αναπληρώσουν τα προϊόντα που πούλησαν το δεύτερο τρίμηνο. Πρόκειται για δείκτη που παρακολουθούν στενά στις ΗΠΑ, όπου η κατανάλωση είναι μεγάλη.


km to miles per hour


γοργίας γαροφαλάκης

Wednesday, November 28, 2018

φροντιστηριο οροσημο πατρα

γυφτισσα γυναικα
βιολι δυσκολια
Γκαζάκια σε σύνδεσμο φιλάθλων στα Πετράλωνα

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τρία γκαζάκια.


Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στα Πετράλωνα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ειδικότερα, στις 04:30, σημειώθηκε έκρηξη που προκάλεσε υλικές ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τρία γκαζάκια, ενώ πραγματοποιείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



φροντιστηριο οροσημο πατρα

σε ξεχασα δε σ'αγαπω

σε ξεχασα δε σ'αγαπω

«Η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου προκαλεί έντονο προβληματισμό. Ελπίζουμε να μην αποδειχθεί αρνητικό πρόκριμα για τη σημερινή επίσκεψή του στη χώρα μας», ανέφερε.


«Η επιμονή στην αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο Αιγαίο και σε ολόκληρη την περιοχή της Αν. Μεσογείου, καθώς και οι υποδείξεις προς την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, διαβρώνουν τις προσπάθειες βελτίωσης των διμερών μας σχέσεων», σημείωσε.


Ολοκληρώνοντας επεσήμανε πως «η συνέντευξη Ερντογάν δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και αμφιβολίες για το πώς έχει προετοιμαστεί η επίσκεψη αυτή από την κυβέρνηση και το υπουργείο των Εξωτερικών.


Τι αναμένει η ελληνική κυβέρνηση από την επίσκεψη Ερντογάν


ταξιδιωτικα πακετα για πραγα απο θεσσαλονικη


κουκετες τηνιακος

κουπες καφε με ζωδια

Προσευχή που πρέπει να λέει η μάνα για το παιδί της

Στην ορθόδοξη εκκλησία υπάρχουν διάφορες προσευχές που βοηθούν τους πιστούς δίνοντάς τους δύναμη.


Μία από αυτές είναι η προσευχή του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς που καλείται να λέει ένας γονιός για το παιδί του.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Κάνε μου την τιμή γιε μου να σταθείς ανδρείος για το Χριστό.
Να Τον ομολογήσεις άφοβα και χωρίς δισταγμό!
Ελπίζω μέσα στην καρδιά μου ότι σύντομα θα ανθίσει επάνω σου το στεφάνι του μαρτυρίου...
Προς τιμή μου και προς σωτηρία πολλών μη φοβηθείς τις απειλές ή τα ξίφη ή τους πόνους ή τις πληγές ή την πυρά. Τίποτα να μη σε χωρίσει από το Χριστό, αλλά να κοιτάξεις προς τον ουρανό.
Από εκεί μπορείς να περιμένεις τη μεγάλη, αιώνια και πλούσια ανταμοιβή σου από το Θεό.


κοτατζ ασβεστιο

Να φοβάσαι το μεγαλείο του Θεού.
Να φοβάσαι τη φρικτή κρίση Του.
Να φοβάσαι τον Παντεπόπτη Θεό, διότι όλοι εκείνοι που Τον αρνούνται θα λάβουν μισθαποδοσία φοβερή, το πυρ το άσβεστο και τον αιωνίως ακοίμητο σκώληκα.
Ας είναι η ανταμοιβή μου από εσένα, γλυκύτατο παιδί μου, για τους πόνους με τους οποίους σε ανέθρεψα και σε μόρφωσα, αυτή: “Να κληθώ μητέρα ενός μάρτυρος”.

πηγη dogma



κουπες καφε με ζωδια
μαθηματικα γ λυκειου γενικης παιδειας παπαδακης

εργατικο κεντρο ναυπλιου τηλεφωνο

jon bon jovi y su esposa

Σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους, ο Ερντογάν «μετέφερε ξεκάθαρα» στον Αμερικανό υπουργό όλες «τις προσδοκίες της Τουρκίας» στη Συρία, το Ιράκ, αλλά και αναφορικά με όλα τα ζητήματα που δηλητηριάζουν τις διμερείς σχέσεις.


Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ περιορίστηκε να δηλώσει ότι διεξήχθη «μια παραγωγική και ανοικτή συνομιλία ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με επωφελή τρόπο και για τις δύο χώρες». Μάλιστα πρόσθεσε ότι αναμένει «νέες προόδους» κατά τη σημερινή συνάντηση του Τίλερσον με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Από την πλευρά του ο Τίλερσον δεν έκανε δηλώσεις. «Όχι σήμερα, έχουμε ακόμη πολλή δουλειά», περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη συνάντησή του με τον Ερντογάν έπειτα από τρεισήμισι ώρες. Στη συνάντηση ήταν παρών μόνο ο Τσαβούσογλου ο οποίος εκτέλεσε και χρέη διερμηνέα, μεταδίδει το AFP.


φυματιωση παιδια

«Οι σχέσεις μας βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Είτε θα τις βελτιώσουμε, είτε θα καταρρεύσουν οριστικά», είχε σχολιάσει ο Τούρκος υπουργός πριν την επίσκεψη Τίλερσον.


«Η συζήτηση προμηνύεται δύσκολη», παραδέχεται και η Ουάσινγκτον, που υπογραμμίζει ότι «η τουρκική ρητορική» είναι «πολύ έντονη», τόσο αναφορικά με την κρίση στη Συρία όσο και με άλλα ζητήματα που δηλητηριάζουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ.


2018 02 15T171252Z 1121162606 RC1543EEB700 RTRMADP 3 USA TILLERSON TURKEY


Πηγή: Kayhan Ozer/Presidential Palace/Handout via REUTERS


Ένδειξη της κατάστασης αποτελεί και το γεγονός ότι οι αρχές της Άγκυρας αποφάσισαν να μετονομάσουν τη λεωφόρο που περνά μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία σε «Κλάδο Ελαίας», όπως είναι και η ονομασία της επιχείρησης που διεξάγει ο τουρκικός στρατός στο Αφρίν της Συρίας.


Αυτή η επιχείρηση εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) δηλητηριάζει τις τουρκοαμερικανικές σχέσεις. Η Άγκυρα θεωρεί την YPG «τρομοκρατική οργάνωση», όμως πρόκειται για έναν σύμμαχο κλειδί της Ουάσινγκτον στη μάχη κατά του ΙΚ.


Ο Τίλερσον διαμαρτυρήθηκε την Τρίτη για την επιχείρηση αυτή που αποσπά την προσοχή των δυνάμεων που μάχονται κατά των τζιχαντιστών από τον βασικό τους στόχο.


«Η κατάσταση είναι ήδη αρκετά περίπλοκη ως έχει, ας μην επιδεινώνουμε την κατάσταση», δήλωσε ένα μέλος της αμερικανικής αντιπροσωπείας.


Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε χθες Πέμπτη πως είπε στον αμερικανό ομόλογό του Τζιμ Μάτις ότι η πολιτοφυλακή YPG των Κούρδων της Συρίας θα πρέπει να εκδιωχθεί από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), την πολιτοφυλακή που υποστηρίζει η Ουάσινγκτον στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.



εργατικο κεντρο ναυπλιου τηλεφωνο

δρομολογια οσε λαμια θεσσαλονικη

Μεσολόγγι: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ένας 60χρονος αγρότης στην Στάμνα Μεσολογγίου έχασε την ζωή του, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε τον καταπλάκωσε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.


Συγκεκριμένα, ο άτυχος 60χρονος επιστρέφοντας από εργασίες που εκτελούσε στα αγροκτήματά του, στην θέση Χαλιά του χωριού Στάμνα Μεσολογγίου, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του γεωργικού ελκυστήρα ο οποίος ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται κι ενεργείται προανάκριση από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.



δρομολογια οσε λαμια θεσσαλονικη
θηκη sx mini
πενσακι για πετσακια τιμη

αλλαγη χρωματοσ στα γεννητικα οργανα

μποξερ η γερμανικο ποιμενικο
αελ λαρισα τελευταια νεα
αλλαγη χρωματοσ στα γεννητικα οργανα

Η πρωτοφανής στα χρονικά νομική αυτή ενέργεια, δηλαδή εισαγγελέας να στρέφεται κατά συναδέλφων της που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις μεταξύ των οποίων και η Novartis έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμό στους κόλπους της Δικαιοσύνης.


Σύμφωνα με πληροφορίες στην αγωγή κακοδικίας που έχει καταθέσει η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς σε βάρος της νυν γίνεται αναφορά στα δημοσιεύματα περί «εμπλοκής» του γιατρού συζύγου της στην υπόθεση Novartis (την οποία ερευνούσε η κα Ράικου) και κατ΄ επέκταση της ίδιας. Γι' αυτά κατηγορεί την κα Τουλουπάκη και τους επίκουρους εισαγγελείς , πως διέρρευσαν σε μερίδα του Τύπου στοιχεία από την ανάκριση που αφορούν τον σύζυγό της. Τα δημοσιεύματα αυτά εμφάνιζαν τον γιατρό Λάζαρο Καρνέση, σύζυγο της κας Ράικου να λαμβάνει χρήματα από την Novartis σε κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του. Τότε η κα Ράικου με 3 δημόσιες τοποθετήσεις κύκλων της είχε αναφερθεί σε «Ρασπούτιν» στη Δικαιοσύνη που επιχειρεί να την εξοντώσει, χωρίς η ίδια να προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία ή να ονοματίσει το εν λόγω πρόσωπο.


Η αγωγή


Την αγωγή κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας επικαλούμενη παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας σχετικά με την υπόθεση της Novartis. Νομικές πηγές πάντως εκτιμούσαν πως η κατάθεση αγωγής κακοδικίας αφορά συγκεκριμένες δικαστικές πράξεις που έχει κάνει ο εναγόμενος δικαστικός λειτουργός, ενώ εν προκειμένω η κα Ράικου, φέρεται να επικαλείται μόνον τη διαρροή πληροφοριών , η οποία, κατά τις ίδιες πηγές εμπίπτει στην αρμοδιότητα των τακτικών δικαστηρίων.


Το Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας (άρθρο 99 του Συντάγματος) συγκροτείται από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Αρείου Πάγου, ως πρόεδρό του, ένα σύμβουλο της Eπικρατείας, έναν αρεοπαγίτη, ένα σύμβουλο του Eλεγκτικού Συνεδρίου, δύο τακτικούς καθηγητές από τις Νομικές Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας και δύο δικηγόρους, μέλη του Aνώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου των δικηγόρων.


Στην συγκεκριμένη υπόθεση θα προεδρεύσει η πρόεδρος του ΣτΕ Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, καθώς και η κ. Ραίλκου και οι εναγόμενοι εισαγγελείς προέρχονται από την ποινική δικαιοσύνη.


Η υπόθεση προσδιορίστηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ τα μέλη του δικαστηρίου (εκτός της κας Σακελλαροπούλου) θα κληρωθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.


Την αγωγή κακοδικίας της Ελένη Ράικου χειρίζεται προσωρινά η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου.



χειροποιητη λακερδα

χειροποιητη λακερδα

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια, έχει ως εξής: Το κείμενο θα μεταφραστεί στα Αγγλικά και στα Γαλλικά και στη συνέχεια πρέπει να δημοσιευτεί στον ελληνικό Τύπο και σε τρεις ξένες εφημερίδες.


Αμέσως μετά τη δημοσίευση, οι ενδιαφερόμενοι έχουν περίοδο 45 ημερών προκειμένου να καταθέσουν τους φακέλους τους. Στη συνέχεια υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν 7-10 ημέρες για τον έλεγχο της νομιμότητας και των δικαιολογητικών των υποψηφίων και των φακέλων τους, προκειμένου να καταρτιστεί ο πίνακας όσων μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της δημοπρασίας.


Μετά την ανάρτηση του πίνακα των αποδεκτώς συμμετεχόντων ακολουθεί η περίοδος ων ενστάσεων, κάτι το οποίο υπολογίζεται να διαρκέσει άλλη μία βδομάδα με δέκα μέρες.


Ύστερα από όλη αυτή τη διαδικασία, αναμένεται να προσδιοριστεί ο τρόπος και η ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.


κουκετα με γραφειο τιμες

ακιτα σκυλια

Το ΕΣΡ επεξεργάζεται τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας, η οποία ενδέχεται να είναι διαφορετική από αυτή του 2016.


το επιτοκιο της εκτ

γεννηθηκα για να χω τοσα

Ο εκπρόθεσμος χαρακτήρας της διακοπής επισύρει πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.


Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η διακοπή εργασιών με βάση τον πραγματικό χρόνο μπορεί να γίνει – υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και διαδικασία – εντός 30 ημερολογιακών ημερών χωρίς την επιβολή προστίμου.


Όσοι φορολογούμενοι επιθυμούσαν να κλείσουν τα βιβλία τους με βάση πραγματικό χρόνο διακοπής 31/12/2016, μπορούσαν να προχωρήσουν το κλείσιμο έως και την 30η Ιανουαρίου.


εκει ψηλα στην ανδρομεδα

Παράλληλα, με βάση τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας για να υπαχθεί κάποιος στις διατάξεις για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων και να υποβάλλει δήλωση διακοπής εργασιών με βάση πραγματικό χρόνο διακοπής στις 31/12/2016, χωρίς το πρόστιμο των 100 ευρώ, θα πρέπει να μην έχει εκδώσει κανένα στοιχείο μετά τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.



το επιτοκιο της εκτ

για φυσικα ξανθα μαλλια

ζουμερο κεικ μπανανα
Συμφωνία των Πρεσπών: «Αστακός» σήμερα η Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Σε φρούριο αναμένεται να μετατραπεί σήμερα η Βουλή ανήμερα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Στους δρόμους θα βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη, 1.500 αστυνομικοί για να διασφαλίσουν ότι η διαδικασία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών θα ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και πως δεν θα υπάρξουν εντάσεις στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αστυνομικά τείχη με έξι φραγμούς από αστυνομικές κλούβες και συνολικά 300 αστυνομικούς θα αποτελούν τα αναχώματα ασφαλείας γύρω από τη Βουλή και το Υπουργείο Εξωτερικών και θα στηθούν σταδιακά από το πρωί.

Το κυριότερο θα είναι αυτό στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής στην Βασ. Σοφίας, το οποίο θα είναι διπλό και θα σχηματίζει έναν ασφαλή διάδρομο διέλευσης για την ανεμπόδιστη πρόσβαση των βουλευτών στο κοινοβούλιο.

Γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο της Βουλής θα υπάρχει ένας κύκλος ασφαλείας από την Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Όλγας και θα κλείνει στην Αμαλίας. Ένα ακόμη «αόρατο τείχος» από αστυνομικούς της Ασφάλειας θα στηθεί μέσα στον Εθνικό Κήπο, ο οποίος θα είναι κλειστός από το πρωί, για την περίπτωση προσέγγισης μέσα από αυτόν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Υπενθυμίζεται ότι δύο συλλαλητήρια για την Μακεδονία έχουν ανακοινωθεί για τις 6 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρώτο στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς εξέδρα και ομιλητές, από την «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» που διοργάνωσε και το τελευταίο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στην Αθήνα και το δεύτερο στο Πάρκο Ελευθερίας από το ΚΚΕ.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Λόγω των συναθροίσεων που θα πραγματοποιηθούν τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, στην Πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που ψηφίζεται στη Βουλή, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αυτές θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ. λπ.) καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (Πρεσβεία Η. Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας-Κηφισίας).

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία των Πρεσπών: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου» η Μακεδονία μας…



για φυσικα ξανθα μαλλια
μακρια και αλαργα

τζος ντάλας

«Ντου» εργαζομένων στους δήμους στο υπουργείο Εσωτερικών

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (28/12) έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των εργαζομένων στους δήμους.


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ


τζος ντάλας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αίτημα των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων.


εγγραφη μεεπ α2

Στην πλατεία Κλαυθμώνος είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ έχει προγραμματιστεί πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί, κάποιοι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στη στοά για να προστατευτούν από τη βροχή, σηκώνοντας τα ρολά ασφαλείας μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών. Άμεση αντέδρασαν άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι τους εμπόδισαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Η Ομοσπονδία ζητεί να καταβληθούν δεδουλευμένα και να μην απολυθούν όσοι εμπίπτουν στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θέτει το 24μηνο ως ανώτατο χρόνο υπηρεσίας των συμβασιούχων.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το τελευταίο διάστημα δήμοι αφήνουν απλήρωτους τους συμβασιούχους-«παρατασιούχους», ενώ ήδη χιλιάδες εργαζόμενοι καταφεύγουν στα δικηγορικά γραφεία προκειμένου να διασφαλίσουν την πληρωμή και τη μη απόλυσή τους.


«Ντου» εργαζομένων στους δήμους στο υπουργείο Εσωτερικών
01
«Ντου» εργαζομένων στους δήμους στο υπουργείο Εσωτερικών












κοινωνικη προνοια εργασια