Tuesday, October 23, 2018

ρολόι ζωγραφική

τιαρα στεμμα

Ο επικεφαλής της Επιτροπής για την αλλαγή του κλίματος, Miguel Arias Canete, δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι σκέπτεται να αυξήσει από 40% σε 45% το μέγεθος των περικοπών στις επιβλαβείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που θα πρέπει να επιδιώξουν οι χώρες της ΕΕ έως το 2030 ως απάντηση σε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η κλιματική αλλαγή επιταχύνεται.


"Δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από αυτές τις νέες προτάσεις", δήλωσε η Μέρκελ στην δημόσια τηλεόραση ARD. "Νομίζω ότι θα πρέπει πρώτα να τηρήσουμε τους στόχους που έχουμε ήδη θέσει. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να θέτουμε μονίμως νέους στόχους", πρόσθεσε η ίδια, όπως μεταδίδει το Reuters.


Οι ακραίες θερμοκρασίες σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο αυτό το καλοκαίρι τροφοδότησε τις ανησυχίες για το γεγονός ότι η κλιματική αλλαγή πραγματοποιείται και ώθησε πολλές κυβερνήσεις να ταχθούν υπέρ της περικοπής των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου με ταχύτερους ρυθμούς από τους σχεδιαζόμενους.


αφοι καση & σια ε.ε

"Ένα καλοκαίρι δεν αποτελεί ένδειξη από μόνο του, αλλά η συσσώρευση ακραίων καιρικών συνθηκών και η αύξηση των θερμοκρασιών δείχνει ότι η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει μόνο στην Αφρική, της Αρκτική και την Ανταρκτική, αλλά και εδώ επίσης", είπε η Γερμανίδα καγκελάριος, απορρίπτοντας ωστόσο τις προτάσεις για περισσότερο φιλόδοξους στόχους για την προστασία του κλίματος.


Η κυβέρνηση της Μέρκελ έχει ήδη δεχτεί επικρίσεις για την εγκατάλειψη των στόχων περικοπής των εκπομπών που η ίδια είχε θέσει για το 2020, αφού έφτασε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι εφικτοί, ενώ διατήρησε τους στόχους για το 2030.



ρολόι ζωγραφική

No comments:

Post a Comment