Friday, August 31, 2018

διαβάστε εδώ τα ψηφοδέλτια της λαϊκής ενότητας

Σήμερα, Τρίτη, βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, στις δυτικές Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.


Τα φαινόμενα στη Στερεά και κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται έντονα και ενδέχεται τοπικά να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.


Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν φτάνοντας επίσης σε εντάσεις τα 7 μποφόρ.


σαλονιου τραπεζακια

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.


Δείτε το χάρτη των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ:



A SQ PROGNOSI MEGISTES ELAXISTES THERMOKRASIES


Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η εκτιμώμενη θέση του «Ορέστη» τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης καθώς και η κατανομή των βροχοπτώσεων κατά το πρώτο μισό της.


Tuesday AA


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την EMY για σήμερα:


Αττική


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και προς το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη ως προς τις μέγιστες.


Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα στη δυτική Στερεά τις πρωινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια.
Άνεμοι: Ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία μετά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς, βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά μέχρι το απόγευμα. Από τις βραδινές ώρες και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα δυτικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Άνεμοι: Ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στα βόρεια βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.


Την Τετάρτη, καθώς ο «Ορέστης» θα κινείται προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο, οι βροχές και οι καταιγίδες σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα.


Από την Πέμπτη, ψυχρές και ξηρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη θα κινηθούν προς την Ελλάδα, ρίχνοντας σημαντικά τον υδράργυρο, με εκτιμώμενη πτώση έως και δέκα βαθμούς σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.


Οδηγίες προστασίας


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:



  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

  • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.

  • Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

  • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π. χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π. χ. κάτω από μπαλκόνια).

  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κ. λπ.


Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ. ΑΣ. www.astynomia.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.





διαβάστε εδώ τα ψηφοδέλτια της λαϊκής ενότητας
λουκοπουλοσ κοχυλια

γκιουλεκας τι σημαινει

γκιουλεκας τι σημαινει

Ωστόσο, ήδη τα πρώτα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από την εκκαθάριση των δηλώσεων δείχνουν πως τα χρωστικά εκκαθαριστικά «καίνε» και πως τα γνωστά υποζύγια, ήτοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα βρεθούν για ακόμη μια χρονιά αντιμέτωποι με μεγάλες επιβαρύνσεις.


περιγραφη για φωτογραφιες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων 13 ημέρες μετά την έναρξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έχουν υποβληθεί στο Taxisnet 95.400 δηλώσεις Ε1 και έχουν εκκαθαριστεί 94.595, ενώ έχουν υποβληθεί και 28.547 δηλώσεις Ε2 και 4.191 δηλώσεις Ε3.


Από τις 94.595 εκκαθαρισμένες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οι 55.710 δηλώσεις είναι μηδενικές (το 58,89% του συνόλου), οι 25.698 είναι χρεωστικές (το 27,17% του συνόλου) και οι 13.187 δηλώσεις είναι πιστωτικές (το 13,94% του συνόλου).


Οι χρεωστικές δηλώσεις αντιστοιχούν σε συνολικό φόρο 13,6 εκατ. ευρώ ή σε μέσο φόρο 530 ευρώ ανά φορολογούμενο. Οι πιστωτικές δηλώσεις αντιστοιχούν σε επιστροφή φόρου 4,3 εκατ. ευρώ ή 331 ευρώ ανά φορολογούμενο.


Να σημειωθεί πως τα φορολογικά έσοδα που πρέπει να εισπράξει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εφέτος ανέρχονται στα 48,1 δισ. ευρώ. Συνολικά από άμεσους φόρους η ΑΑΔΕ πρέπει να εισπράξει 20,7 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13,3 δισ. ευρώ από το φόρο εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων και τα 3,3 δισ. ευρώ από τους φόρους στη περιουσία.



διαστάσεις μοντέλων

σεξολογος κοζανη

ο λαβυρινθος πλοκη
στιγμιαιος μελλοντας παιρνω
Συναγερμός για παιδεραστή στη Θεσσαλονίκη

Σοκ και όχι μόνο προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» έναν 39χρονο.


Για τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και του βιασμού, συνελήφθη 39χρονος στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προηγήθηκαν καταγγελίες στο Τμήμα Προστασία Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες ο συλληφθείς από τον περασμένο Σεπτέμβριο προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο αγοριών, ηλικίας 11 ετών. Ο 39χρονος φέρεται ως άεργος και γείτονας των δύο ανηλίκων, ενώ οδηγείται στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)



σεξολογος κοζανη

παιδικές συνταγές για πάρτυ

Η Μιγιάκο Τζίγιο πέθανε σε ηλικία 117 ετών, αφού έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, ως η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο (με την επιφύλαξη μήπως υπάρχει κάποια άλλη που δεν έχει βρεθεί).


Η Μιγιάκο είχε γεννηθεί στις 22 του Μάη το 1901 και στη ζωή της τα είχε σχεδόν όλα. Η οικογένειά της δήλωσε πως «έφυγε» γαλήνια και ως την τελευταία στιγμή της απολάμβανε να ασκείται στην καλλιγραφία.


μαγειρας αθηνα εργασια




Miyako Chiyo, the oldest person in Japan and the world, died Sunday at age 117, according to the country's Health Ministry https://t.co/IrofJnVcsy pic.twitter.com/dMAlLoxgEX

— CNN (@CNN) 27 Ιουλίου 2018


παιδικές συνταγές για πάρτυ
εφημεριδα νεα γνωμη

μεταφορες μυτιληνη

Κατάρρευση γέφυρας στην Καβάλα: Αυτοψία από την υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού αναμέμεται να μεταβεί σήμερα στην Καβάλα, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την κατάρρευση της γέφυρας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.


Ταυτόχρονα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Καβάλα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων.


μεταφορες μυτιληνη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πρόκειται για τη δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έπειτα απ΄ αυτή του Κομψάτου, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.

«Είτε υπάρχει έλλειμμα στη συντήρηση, που είναι στην ευθύνη των δήμων και της Περιφέρειας, είτε υπάρχουν σοβαρά κατασκευαστικά λάθη - και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν. Από εκεί και πέρα η αντίδραση της κυβέρνησης είναι άμεση και θα κάνουμε ό, τι πρέπει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.


εκκαθαριση επε δηλωση

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



θα φανει στο χειροκροτημα lyrics

αλεξιπτωτο πλαγιας κερκυρα

Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ θα καλείται να αποδείξει μεταξύ άλλων είτε ότι ο εκδότης του τιμολογίου είναι πρόσωπο φορολογικώς υπαρκτό, αλλά συναλλακτικώς ανύπαρκτο, ή ότι, ενόψει των επιχειρηματικών του δυνατοτήτων δεν είναι δυνατόν να ήταν σε θέση να εκπληρώσει την επίμαχη παροχή.


αλεξιπτωτο πλαγιας κερκυρα

Αν η εικονικότητα συνίσταται στο ότι έχει μεν πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, όχι όμως με το πρόσωπο που εμφανίζεται ως εκδότης του τιμολογίου τότε η εικονικότητα θεωρείται αποδεδειγμένη αν αποδειχθεί ότι το εν λόγω πρόσωπο είναι ανύπαρκτο ή ότι δεν έχει δηλώσει έναρξη επιτηδεύματος ούτε έχει προβεί σε θεώρηση φορολογικών στοιχείων.


Στην περίπτωση αυτή στοιχειοθετείται, κατ’ αρχήν, παράβαση για τον επιτηδευματία που αποδέχεται τέτοιο τιμολόγιο, εκτός εάν εκείνος αποδείξει ότι είχε καλή πίστη κατά το χρόνο της συναλλαγής.


διακοσμηση για βασιλοπιτες

Στην περίπτωση αυτή και πάλι η φορολογική αρχή έχει το βάρος της απόδειξης.



αγιος αντωνιος πατσος ρεθυμνο

καλαμακι και μπιφτεκι

πωσ μπορω να καταλαβω αν μου κλεβουν ιντερνετ
καλαμακι και μπιφτεκι
Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στο ΑΠΘ έπειτα από καταγγελίες πολιτών

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (09/11/2018) ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου - Ροτόντα, σε χώρους πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. και σε άλλες περιοχές του κέντρου της πόλης.


Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας και της εδραίωσης του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.


παγωνια λεξικο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επιπλέον, έπειτα από ενημέρωση πολιτών για διακίνηση ναρκωτικών εντός χώρων του ΑΠΘ, έγινε διερεύνηση των καταγγελλομένων, και συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: thestival.gr


Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στο ΑΠΘ έπειτα από καταγγελίες πολιτών
01
Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στο ΑΠΘ έπειτα από καταγγελίες πολιτών

καιροσ τωρα ραφηνα

Ο Γκουτέρες «είναι σίγουρος για το γεγονός πως η σύνοδος του Σότσι θα είναι μια σημαντική συμβολή» στην επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Γενεύη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς.


οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείου

Έπειτα από έναν νέο άκαρπο γύρο συνομιλιών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, ο Γκουτέρες έλαβε υπόψη τις διαβεβαιώσεις της Μόσχας σύμφωνα με την οποία το αποτέλεσμα της συνόδου του Σότσι «θα έχει ως αποτέλεσμα να συμβάλει, στη Γενεύη, στις ενδοσυριακές συνομιλίες υπό την αιγίδα του ΟΗΕ», διευκρίνισε.


Ως εκ τούτου ο Αντόνιο Γκουτέρες «αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αποστολή αντιπροσώπου στη σύνοδο του Σότσι».


Η αντιπολίτευση στο καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ ανακοίνωσε χθες βράδυ στη Βιέννη ότι θα μποϊκοτάρει τη σύνοδο στο Σότσι, όπου ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περίπου 1.600.


αλμυρο κεικ νοστιμο

Μερικές ώρες νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί στη Βιέννη ο ένατος γύρος των συνομιλιών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ χωρίς να σημειωθεί πρόοδος προς την ειρήνη.


«Συμμερίζομαι την τεράστια απογοήτευση εκατομμυρίων Σύρων, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, για τη μη ύπαρξη πολιτικής διευθέτησης μέχρι σήμερα», παραδέχθηκε ο Στάφαν ντε Μιστούρα μετά το τέλος των συνομιλιών. Υπογράμμισε και πάλι πως κάθε «τελική συμφωνία πρέπει να επιτευχθεί στο πλαίσιο που έχει ορίσει ο ΟΗΕ».


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, «η Μόσχα υπογραμμίζει τη σημασία της δήλωσης» του Στάφαν ντε Μιστούρα και «χαιρετίζει την απόφαση» του Αντόνιο Γκουτέρες να στείλει τον επιτετραμμένο των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία στο Σότσι.


Οι διαπραγματευτές στη Βιέννη «επέμειναν ιδιαίτερα στα προβλήματα μιας συνταγματικής μεταρρύθμισης. Οι προετοιμασίες της συνόδου του συριακού εθνικού διαλόγου που προβλέπεται να διεξαχθεί στο Σότσι στις 29 και 30 Ιανουαρίου και οι ενδεχόμενες συνέπειές του αναφέρθηκαν επίσης σε λεπτομέρειες», διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο.



καιροσ τωρα ραφηνα

priscilla θεατρο

Ο Σέρβος προπονητής, εμφανώς συγκινημένος και θλιμμένος για την απώλεια του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


ελλαδα κροατια on line

priscilla θεατρο

Τόνισε μάλιστα σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφράσει το πόση ευγνωμοσύνη νοιώθει για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, «για όλα όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό, για όλη τη βοήθεια που μου προσέφερε για 13 χρόνια».





fish oil supplements pregnancy

καπη παλαιου φαληρου

λουνα παρκ λευκαδα
Διαμαρτυρία εργατών μετάλλου έξω από το υπουργείο Εργασίας

Την αντίδρασή του στα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο του και κυρίως την ανεργία, εξέφρασε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας το πρωί της Τετάρτης (30/12).


καπη παλαιου φαληρου

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εργατών μετάλλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον γγ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, από τον οποίο οι εκπρόσωποι των μεταλλεργατών ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας του κλάδου, και τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος 1.000 ευρώ σε κάθε άνεργο του κλάδου.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι εκπρόσωποι των μεταλλεργατών, ανέφεραν ότι εκτός από την ανεργία σοβαρό ζήτημα είναι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του κλάδου, οι οποίοι παραμένουν έτσι 8 με 10 μήνες, ενώ ως μείζον ζήτημα έθεσαν επίσης και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Εξερχόμενοι από το υπουργείο, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέφεραν ότι δεν πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν και προανήγγειλαν σειρά κινητοποιήσεων με αιχμή τη γενική απεργία που είναι προγραμματισμένη να γίνει όταν θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.


σταδιο γεωργιος καραισκακης διευθυνση

Thursday, August 30, 2018

ο εκλεκτος imdb

κωστη παλαμα ποιηματα

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί η αναβάθμιση της συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας, με τη θέσπιση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και η δημιουργία ενός τριμερούς πλαισίου συνεργασίας σε ανώτατο επίπεδο Ελλάδας, Σερβίας και Βουλγαρίας.


ο εκλεκτος imdb

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας


Το 1ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας θα ξεκινήσει τις εργασίες του στις 10 το πρωί με τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Σέρβο πρόεδρο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις συμμετεχόντων υπουργών στους τομείς της οικονομίας, ενέργειας, μεταφορών, τουρισμού, άμυνας, ασφάλειας και μετανάστευσης.


Στο 1ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας θα υιοθετηθεί κοινή διακήρυξη για όλο το φάσμα των σχέσεων των δύο χωρών και τις κοινές τους θέσεις σε περιφερειακά ζητήματα. Επίσης θα υπογραφούν επιμέρους συμφωνίες σε διάφορους τομείς.


Στο πλαίσιο των συνομιλιών θα συζητηθούν οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και η ευρωπαϊκή τους προοπτική. Θα τονιστεί δε η σταθερή υποστήριξη της ελληνικής πλευράς στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας. Παράλληλα θα συζητηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών στο μεταναστευτικό, οι σχέσεις με τρίτες χώρες καθώς και αναπτυξιακά σχέδια, με έντονο διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον, όπως η σιδηροδρομική διασύνδεση Θεσσαλονίκης - Βελιγραδίου και η πλωτή διασύνδεσή τους.


Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών, θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού και του Σέρβου προέδρου.


v2


(Πηγή: REUTERS/Antonio Bronic)


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας


Στις 16.00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι διμερείς συνομιλίες ανάμεσα στον Έλληνα και Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ.


Στις διμερείς συνομιλίες θα τεθούν τα ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας στα Δυτικά Βαλκάνια καθώς και η ευρωπαϊκή τους προοπτική, το μεταναστευτικό, η διμερής ενεργειακή συνεργασία (IGB, FSRU) και η σιδηροδρομική διασύνδεση Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης.


BOYLGARIA


(Πηγή: REUTERS/Stoyan Nenov)


Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Μπόικο Μπορίσοφ, θα ακολουθήσει τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας. Στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους η τριμερής αυτή συνεργασία μπορεί να συνεισφέρει στην περιφερειακή ασφάλεια, σταθερότητα και ανάπτυξη.


Στις 17.45 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει οι κοινές δηλώσεις των Αλέξη Τσίπρα, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και Μπόικο Μπορίσοφ. Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.




θρανιο για βαπτιση

κορη του ηλιοπουλου

λογοι για να μαθεις αγγλικα
κορη του ηλιοπουλου
Βρέθηκε η 15χρονη που «το έσκασε» από τη ΓΑΔΑ

Στη Νέα Ιωνία βρέθηκε η 15χρονη από τη Ρουμανία η οποία κατάφερε να «το σκάσει» από το παράθυρο της ΓΑΔΑ, αφού διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών, ενώ βρισκόταν σε προστατευτική φύλαξη. Αυτή την ώρα επιστρέφει στη ΓΑΔΑ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη, παιδί διαλυμένης οικογένειας, είχε μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ, όπου περίμενε στο τμήμα Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να οριστεί σε ποιο ίδρυμα θα την πήγαιναν.


υβριδικος ηλιακος λεβητας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


σκρουτζ γυναικεια ρολογια με μπρασελε

τροχαιο περιφερειακος θεσσαλονικης
σκρουτζ γυναικεια ρολογια με μπρασελε
Ηράκλειο: Ο καβγάς κατέληξε σε μαχαίρωμα

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/12/2018) στην πλατεία Σινάνη στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 41 ετών φέρεται να διαπληκτίστηκε λεκτικά με άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, τα αίματα δεν άργησαν να «ανάψουν» μεταξύ των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να τραυματίσει τον έτερο με αιχμηρό αντικείμενο - πιθανότατα με μαχαίρι - στην πλάτη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ., άνδρες της οποίας συνέλαβαν το 41χρονο φερόμενο ως δράστη.


εργα του ρουμπενς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός του δεύτερου άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, είναι ελαφρύς, με τη ζωή του να μη βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή (23/12) - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Βίντεο – σοκ από συναυλία στην Ινδονησία: Η στιγμή που το τσουνάμι «καταπίνει» τραγουδιστή και κοινό


σφολιατα με πατατεσ μπεικον και γκουντα

βικτωρ σαντσεζ
ελα παμε να φυγουμε γλυκερια

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και τον Βασίλη Πάικο, διευκρίνισε ότι, όσον αφορά στο αδίκημα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν τίθεται θέμα παραγραφής.


Ως προς το αδίκημα της δωροληψίας, είπε ότι υπάρχουν διάφορες νομικές απόψεις, που λένε ότι δεν υπόκειται σε παραγραφή. Αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες, είπε ότι θα κληθούν να καταθέσουν, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις ως προς την προστασία τους.


Σημειώνεται ότι εφόσον συσταθεί η προανακριτική επιτροπή, αυτή θα διερευνήσει πρώτα από όλα εάν υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων της απιστίας και της δωροδοκίας. Στην περίπτωση που έχουν παραγραφεί και δεν υπάρχουν ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, είναι αμφίβολο ότι θα παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο.


σφολιατα με πατατεσ μπεικον και γκουντα

Οι συνεδριάσεις της προανακριτικής επιτροπής διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και δεν διανέμονται πρακτικά στον Τύπο.


Στη συνέχεια και πριν την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο, το πόρισμα θα αποσταλεί στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί αν έχουν παραγραφεί ή όχι οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων.


Η έρευνα που αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα συνεχίζεται. Στην περίπτωση που προκύψουν νέα στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα αυτά θα έρθουν στην προανακριτική επιτροπή. Η επιτροπή μπορεί επίσης να ζητήσει από δικαστικούς λειτουργούς να διενεργήσουν παράλληλες έρευνες και να ζητήσει άνοιγμα λογαριασμών.


tele best bis

tele best bis
Αθήνα και Σκόπια επισπεύδουν τη διαβούλευση με παράλληλη προς τον ΟΗΕ διαδικασία

Στην παράλληλη, με αυτή του ΟΗΕ, διαδικασία, με προσωπική εμπλοκή του ίδιου όπως και του Νίκου Κοτζιά, για να ‘τρέξει’ η διαβούλευση, καθώς και στις πιέσεις προς τον Μάθιου Νίμιτς να παρουσιάσει - ει δυνατόν την ερχόμενη Τετάρτη που θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους Αθηνών και Σκοπίων στη Νέα Υόρκη - μια αρχική πρόταση για το όνομα, στάθηκε ο ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του.


παιδικα τραγουδια ντιλι ντιλι

Ο κ. Ντιμιτρόφ υποστήριξε πως δεν υπάρχει ακόμη πρόταση στο τραπέζι και τόνισε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δείξει αν θα μπορέσουν να γεφυρωθούν οι διαφορές που εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



αστεια βιντεο με τρομακτικες φαρσες

κουφωματα αλουμινιου ενδεικτικες τιμες

φαναρια hyundai lantra
κουφωματα αλουμινιου ενδεικτικες τιμες

Η ζωγράφος Βούλα Λαδουκάκη, επεμβαίνει όπου... χρειάζεται και πλέον ερειπωμένα κτήρια, γυμνοί τοίχοι, φούρνοι, πηγάδια και βρύσες, στο χωριό Αντισκάρι, στον οικισμό Πλατιά Περάματα και στα Σταυράκια, «ντύνονται» με ζωγραφιές.


Όλα ξεκίνησαν από την ιδέα που είχε μία κυρία, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αντισκαρίου, την οποία ανέλαβε να υλοποιήσει η Βούλα Λαδουκάκη έχοντας τη συνδρομή των γυναικών της περιοχής, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Η αποκάλυψη του έργου της κ. Λαδουκάκη έγινε σε ομάδα ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης απ' όπου χιλιάδες μέλη της πληροφορήθηκαν ότι στην Κρήτη υπάρχουν «ζωγραφισμένα χωριά». Η κ. Λαδουκάκη μίλησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το πώς ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία και για τα σχέδιά της, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι δεν ζωγράφισε τα πάντα αλλά κάποια επιλεγμένα σημεία ώστε να ομορφύνουν τα χωριά.


σκοντα γετι τιμες

«Όλο αυτό ξεκίνησε από το χωριό Αντισκάρι. Εκεί υπάρχει ένας σύλλογος γυναικών που συστάθηκε σχετικά πρόσφατα και είναι πολύ δραστήριος. Μία ημέρα που είχα πάει σε μια συγκέντρωση του συλλόγου για καφέ, κάποια κυρία μου είπε: "Βούλα δεν θα ήταν ωραία να ζωγραφίζουμε το χωριό σε ένα δυο σημεία να ομορφύνει;". Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ιδέα. Μετά δεν το άφησα, τους το υπενθύμιζα και έλεγα: "δεν θα κάνουμε αυτό που είπαμε;". Και το κάναμε. Ξεκινήσαμε τον περασμένο Μάιο. Οι γυναίκες βοήθησαν, καθάρισαν τους τοίχους, τους άσπρισαν κι εγώ τους ζωγράφισα χρησιμοποιώντας πλαστικά χρώματα εξωτερικού χώρου. Στο Αντισκάρι έχει πολλά σπίτια, κάποια από τα οποία είναι ερειπωμένα. Όσα έχουν ιδιοκτήτη τον ρωτήσαμε πριν τα ζωγραφίσω, τα ερειπωμένα τα ζωγράφισα χωρίς να ρωτήσω κάποιον γιατί δεν υπήρχαν ιδιοκτήτες. Ζωγράφισα κάπου εννέα κτήρια και τοίχους. Κάτω από το Αντισκάρι είναι μια παραλία, ένας οικισμός που λέγεται Πλατιά Περάματα και εκεί έχω το εξοχικό μου. Εκεί έχει κάποια εγκαταλειμμένα σπίτια που χαλούσαν την εικόνα της όμορφης παραλίας μας. Όταν λοιπόν κατέβηκα στα Πλατιά Περάματα λέω: μα γιατί να μην φτιάξω κι εδώ αυτά τα χαλάσματα που χαλούν εντελώς την όψη της παραλίας; Και ξεκίνησα με δική μου πρωτοβουλία. Ρωτήσαμε τα άτομα που είχαν τα χαλάσματα, δεν είχαν αντίρρηση και με την πολύτιμη βοήθεια από τις γειτόνισσες τα ασπρίσαμε κι εγώ τα ζωγράφισα. Στα Πλατιά Περάματα ζωγράφισα τέσσερα έργα, από τα οποία το ένα πολύ μεγάλο, τρία σπίτια στη σειρά που φαίνονται σαν έκθεση και είναι εντυπωσιακά. Επειδή είναι κοντά στη θάλασσα και έχει υγρασία μετά από καιρό θα φθαρούν σίγουρα αλλά θα τους κάνω μια συντήρηση», λέει η κ. Λαδουκάκη.


τοκυο κολωνακι

βιβλια που εγιναν ταινιες 2017
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 14 Δεκεμβρίου

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη, στις 10.30 π. μ. στην Ομόνοια.


Οι προ συγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών έχουν οριστεί για τις 10π. μ. στα εξής σημεία:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πλατεία Βάθης: Ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα από το Μέταλλο, το Φάρμακο, τον Τύπο - Χαρτί, τα Τρόφιμα - Ποτά, τη Χημική Βιομηχανία, την Ενέργεια, την ΕΥΔΑΠ, την Κλωστοϋφαντουργία, τις Μεταφορές, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές.

Πλατεία Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα από τις Κατασκευές, το Εμπόριο, τους Λογιστές, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, τον Επισιτισμό - Τουρισμό, το Χρηματοπιστωτικό, τα ΜΜΕ, τους ΟΤΑ, το Δημόσιο, τη δημόσια και ιδιωτική Υγεία, τους Καλλιτέχνες. Επίσης τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας. Γυναικείοι σύλλογοι της ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας, του Γαλατσίου και των Μεσογείων.


αεν βιβλια

τοκυο κολωνακι

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας. Σύλλογοι και επιτροπές αγώνα Εκπαιδευτικών και εργαζομένων στα ΑΕΙ – ΤΕΙ.

Στην οδό Αθηνάς, στο ύψος της Ομόνοιας: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής και Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Wednesday, August 29, 2018

ανδρικες χριστουγεννιατικες πυτζαμες

θεατρο κατρανιδης βλαντη θεσσαλονικη
ανδρικες χριστουγεννιατικες πυτζαμες
Παντελής Παντελίδης: Γιατί ανοίγει και πάλι η υπόθεση του μοιραίου τροχαίου

Ευθύνες στους ανθρώπους που άφησαν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή να οδηγήσει, το μοιραίο εκείνο βράδυ, καλείται να αναζητήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.


ελληνικη αναισθησιολογικη εταιρεια

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά από παραγγελία του αντεισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών θα αναζητήσει ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν στη χαρτοπαιχτική λέσχη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2016 μαζί με τον Παντελή παντελίδη, για το αδίκημα της «δια παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια», σημειώνει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος».

Ο εισαγγελικός λειτουργός εξέδωσε την πολυαναμενόμενη διάταξη, την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα, μετά την προσφυγή της οικογένειας του τραγουδιστή κατά της αρχειοθέτησης της υπόθεσης.

Ειδικότερα, ο κ. Λογοθέτης παρήγγειλε την επιστροφή του φακέλου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνήσει τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν με τον Παντελή Παντελίδη στη λέσχη και δεν τον απέτρεψαν από το να οδηγήσει, αν και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Παράλληλα, θα διερευνηθεί και η ευθύνη του κράτους «για την παράλειψή του να εγκαταστήσει τα προβλεπόμενα συστήματα αναχαίτησης οχημάτων προς αποτροπή οδικών τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και επίβλεψης και συντήρησης της σιδερένιας προστατευτικής περίφραξης στο σημείο όπου έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα», σύμφωνα με τη διάταξη.

Εξελίξεις και για τις Αρναούτη και Κυριάκου

Ως προς τις συνεπιβάτιδες του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η διάταξη επικυρώνει την πρωτόδικη απόφαση για το σκέλος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας μάρτυρα κατ' εξακολούθηση, καταλήγοντας ότι δεν υπάρχει ευθύνη των δύο γυναικών.

Ο αντεισαγγελέας επισημαίνει ότι οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα των δύο κοριτσιών, ενώ εκείνες που προσκόμισε η οικογένεια χαρακτηρίζονται αόριστες και με αντιφάσεις, σημειώνει το δημοσίευμα του «Έθνους».

Η πλευρά της οικογένειας, δια του συνηγόρου της Δημήτρη Ιωαννίδη, αφήνει αιχμές κατά του αντεισαγγελέα Εφετών, δηλώνοντας πως την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει αίτηση ανάκλησης της διάταξης του κ. Λογοθέτη, ως προς το σκέλος που αφορά τα δύο κορίτσια, «διότι δεν έλαβε υπόψη τα κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της οικογένειας υπογραμμίζεται πως ο αντεισαγγελέας δεν έλαβε υπόψη του το πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς, «το οποίο συνιστά σημαντική προσθήκη έναντι της πρωτοβάθμιας κρίσης του κ. αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο οι κακώσεις του σώματος του Παντελή Παντελίδη είναι ενδεικτικές συνοδηγού και όχι οδηγού, ενώ η μοναδική κάκωση της συνεπιβαίνουσας πρώτη σειράς προέρχεται συνεπεία δύναμης αντίστασης αυτής ως οδηγού».

Πηγή: Εφημερίδα «Έθνος»

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά συνταξιούχων: Και ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

Είναι γεγονός! Ο Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν! (video)


bbc poll of polls 2010

Τραγωδία στη Λιβαδειά: Τον βρήκαν νεκρό στο χωράφι του

Νεκρός σε αγροτική περιοχή έξω από τη Λιβαδειά βρέθηκε ένας 61χρονος


Ο άτυχος άνδρας άργησε να επιστρέψει στο σπίτι, οι δικοί του ανησύχησαν και ενημέρωσαν την αστυνομία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. έσπευσαν στο χωράφι λίγο έξω από την Λιβαδειά και εντόπισαν τον 61χρονο άνδρα νεκρό.


συνθετα ρηματα με το αγω

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το tvstar.gr.


μεσογειος αιμοκαθαρση καλαματα


bbc poll of polls 2010

καινουρια νομοσχεδια

πυργοι κοζανησ τκ

Η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για την ανέγερση του κτηρίου που θα γίνει μέσω διεθνούς διαγωνισμού, λήγει στις 15 Μαΐου και όπως δήλωσε από τα Χανιά ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης, «με την δημιουργία και λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, το κατάστημα κράτησης Χανίων θα γίνει μια κανονική φυλακή σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία των κρατουμένων».


Ο κ Φυτράκης επεσήμανε ιδιαίτερα ότι, «ενώ η συγκεκριμένη δομή προβλεπόταν πριν από πολλά χρόνια και στις αρχικές μελέτες όλως τυχαίως στα Χανιά δεν κτίστηκε ενώ σε άλλες φυλακές κτίσθηκε».


κολωνα στη μεση του σαλονιου

Όπως είπε στο συγκεκριμένο χώρο για την ανέγερση του οποίου υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις θα στεγαστούν βιβλιοθήκες, σχολεία, εκπαιδευτήρια, εργαστήρια και άλλες δραστηριότητες για τους κρατουμένους.


καινουρια νομοσχεδια


«Βασικός στόχος της σωφρονιστικής πολιτικής που ασκούμε και η οποία θα συνεχιστεί αταλάντευτα είναι να δώσουμε στους κρατουμένους τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματικές δραστηριότητες, να περνάνε δημιουργικά το χρόνο τους», τόνισε ο κ Φυτράκης.



πασχαλιτσα ζωγραφιες

πασχαλιτσα ζωγραφιες
Αυτό είναι το νέο λέιζερ υπερόπλο της Τουρκίας (vid)

Λίγο πριν της εκλογές, ο Ερντογάν τονώνει το ηθικό του λαού του διαφημίζοντας υπερσύγχρονα όπλα.


Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Ismail Demir, ο Υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας, διαφήμισε τις ικανότητες της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας δίνοντας στην δημοσιότητα νέο βίντεο από δοκιμές αμυντικού συστήματος που χρησιμοποιεί λέιζερ για να καταστρέψει εχθρικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένων και drones.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε το βίντεο:


Geleceğin teknolojilerine bugünden hazırlanıyor ve teknoloji yarışında takip eden değil, takip edilen olmak için çalışıyoruz. ASELSAN'ı Lazer Savunma Sistemi'nin başarılı denemesi için tebrik ederim. pic. twitter.com/idVpDJ9oOJ

— Ismail Demir (@IsmailDemirSSM) June 9, 2018


ασπροδοντης μεταγλωτισμενο
τρελο γιαννης pdf

εθνος αρκα

tattoo fashion odense priser
εθνος αρκα

Ο Ομπάμα, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερο ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, έγινε δεκτός από τους Μαορί με powhiri, την παραδοσιακή τους τελετή υποδοχής στο Όκλαντ, πριν συναντηθεί με την Άρντερν με την οποία είχαν ιδιωτική συνομιλία.


«Του δώρισα ένα όμορφα λαξευμένο δόντι φάλαινας ως αναγνώριση της ρητορικής και της ηγετικής του ικανότητας», δήλωσε η Άρντερν σε ανακοίνωση. «Είμαι βέβαιη ότι η Νέα Ζηλανδία αφήνει μια μοναδική και ιδιαίτερη εντύπωση».


Μετά τη συνάντηση, η 37χρονη πρωθυπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι συνομιλίες κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως το μέλλον της παγκόσμιας πολιτικής, η κλιματική αλλαγή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μιλήσαμε εκτενώς για το διεθνές τοπίο και κατά πόσο εμείς διασφαλίζουμε ότι οι μελλοντικές γενιές δεν θα ζήσουν παγκοσμίως μεγαλύτερη πόλωση», δήλωσε.


Η Άρντερν είπε επίσης ότι ρώτησε τον 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ πώς θα διαχειριστεί το αίσθημα ενοχής ως γονιός «γιατί δεν έχω αμφιβολία ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο στο μέλλον ενόσω θα προσπαθώ να συνδυάσω τους ρόλους μου», είπε χαρακτηριστικά.


Η συμβουλή του ήταν απλή: «Η αντίληψή του ήταν η ίδια με αυτή που είμαι σίγουρη ότι οποιοσδήποτε γονιός θα μου έδινε, ότι δηλαδή ‘θα κάνεις το καλύτερο’», είπε η πρωθυπουργός.


15658343
Πηγή: EPA/Olivier Douliery / POOL


Αργότερα σήμερα, ο 56χρονος Ομπάμα θα μιλήσει ενώπιον 800 καλεσμένων του Συμβουλίου Νέας Ζηλανδίας-ΗΠΑ, το οποίο στη συνέχεια θα παραθέσει δείπνο.


Ο Ομπάμα θα αναχωρήσει αύριο, Παρασκευή, για το Σίδνεϊ όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Μάλκολμ Τέρνμπουλ, με τον οποίο θα παίξουν μαζί γκολφ.



μτφ ξυλο τιμη

σταφυλια φπα

Εκδήλωση για τον Εθνάρχη Μακάριο στην Παναγιά

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εθνάρχη Μακαρίου Γ', ο Σύνδεσμος Αποδήμων Παναγιάς Κύπρου, το Κέντρο Νεότητας και η κοινότητα Παναγιάς διοργάνωσαν μεγάλη πολιτιστικο-εθνική εκδήλωση, με τον τίτλο "Κύπρος μου", τιμώντας τη μνήμη του Εθνάρχη Μακαρίου.


Χαιρετισμό εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου απηύθυνε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ο οποίος ανέφερε ότι “τιμώντας σήμερα τη μνήμη του Εθνάρχη Μακάριου μετρούμε τη μεγάλη απώλεια.”


βοήθεια για την ανθρωπιστική κρίση

σταφυλια φπα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ταυτόχρονα όμως παίρνουμε προσανατολισμό – όπως είπε - και επαναβεβαιώνουμε τη θέληση μας για συνέχιση της δικής μας εθνικής γραμμής, που στόχευε στην κατοχύρωση της παραμονής μας, σε συνθήκες ασφαλείας και ελευθερίας στη γη των πατέρων μας.

Ας γίνει ο Μακάριος το μέτρο με το οποίο θα μετρούμε την απλή αξιοπρέπειά μας, είπε ο Πάφου Γεώργιος και κάλεσε κυβερνώντες και λαό να σκεφτόμαστε σε κάθε σχεδιαζόμενο βήμα μας πώς θα δρούσε σε ανάλογη περίπτωση ο Μακάριος και “ας πράττωμεν και ημείς ομοίως», όπως είπε.

Η Ιστορία διδάσκει, ο Θουκιδίδης μας το επισημαίνει, είπε ο Μητροπολίτης Πάφου, από την αρχαιότητα ότι οι πόλεμοι δεν εξελίσσονται συνήθως όπως ήταν η πρόβλεψη των εμπνευστών τους.

Απρόοπτοι και αστάθμητοι παράγοντες αναδεικνύουν αδυναμίες για τους μεγάλους και ευκαιρίες για τους μικρούς, φθάνει – όπως είπε - “να εργαστούμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας για να αξιοποιήσουμε όλα τα δεδομένα που δημιουργούνται, ή θα αναφανούν στην περιοχή. Να πιστέψουμε ότι τα εθνικά μας δίκαια δεν παραγράφονται όσος χρόνος και αν περάσει”.

Θα είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον Μακάριο, όχι μόνο σήμερα (14/8/2015), επέτειο των γενεθλίων του, αλλά και καθημερινά, κατέληξε.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή απηύθυνε ο Επιθεωρητής Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Μέσης Εκπαίδευσης Γιώργος Κουτσίδης.

Ο Υπουργός ανέφερε πως η πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο "Κύπρος μου" εκφράζει ακριβώς την αγάπη που ο αείμνηστος Εθνάρχης Μακάριος έτρεφε για την πατρίδα μας.

Με τις αφηγηματικές μαρτυρίες που θα ακουστούν και τη συμμετοχή εκλεκτών Κυπρίων δημιουργών, ερμηνευτών και τραγουδοποιών, συνέχισε, που διαπρέπουν σε Ελλάδα και Κύπρο, τιμούμε την προσωπικότητα του Μακαρίου μέσα από την Ιστορία, τον πολιτισμό , την παράδοση και την ομορφιά της κυπριακής υπαίθρου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση η Παναγιά, ένα απομακρυσμένο από τα αστικά κέντρα χωριό, συγκεντρώνει τις μέρες αυτές ανθρώπους του πολιτισμού, σε μια εκδήλωση που έχει καταστεί πια θεσμός.

Ο τίτλος "Κύπρος μου" δόθηκε γιατί είναι γνωστή η αγάπη που είχε ο αείμνηστος ηγέτης στη μικρή μας πατρίδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο για την πορεία του Μακαρίου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετείχαν οι Μιχάλης Βιολάρης, η Κωνσταντίνα, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου, ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ, ο Κωνσταντίνος Ναθαναήλ και η Διάσταση.

Τη μουσική διεύθυνση επιμελήθηκε ο Άδμητος Πιτσιλλίδης ενώ στην παρουσίαση ήταν η Αθηνά Βιολάρη και Αναστασία Ιωάννου.



άντρας αιγόκερως γυναίκα υδροχόος

κυπρος ισραηλ πλοιο

Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Το εφιαλτικό σενάριο στο θρίλερ που κρατά είκοσι ημέρες (vid-pics)

Εξαφάνιση | 23χρονος: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» πριν από τρεις εβδομάδες, με τις Αρχές να στρέφουν πλέον τις έρευνές τους σε δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, οι κινήσεις των οποίων έχουν κινήσει υποψίες.


ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ «ΦΙΛΟΥ»


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου φαντάρου, Αθανάσιος Τάρτης επιβεβαίωσε ότι οι διωκτικές Αρχές ερευνούν στοχευμένα τις κινήσεις δύο προσώπων, τα οποία φαίνεται να γνωρίζουν πολλά σχετικά με τον 23χρονο.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι που για εμάς θεωρούνται ύποπτοι και η έρευνα για την εμπλοκή τους συνεχίζεται. Συλλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα στοιχεία και εκτιμούμε ότι πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Τάρτης.


εκκινηση υπολογιστη απο μακρια

Το εφιαλτικό σενάριο της αρπαγής και η εξαφάνιση του «φίλου»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο προσκήνιο έχει μπει και το σενάριο που θέλει τον 23χρονο να έχει πέσει θύμα αρπαγής.


κυπρος ισραηλ πλοιο

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει ότι το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα φέρεται να συνδέεται με το χώρο του Στρατού και εκεί γνωρίστηκε με τον αγνοούμενο Τάκη Κολλιαδέλη.

Μεγάλη, ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου, ένα άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του φαντάρου χάθηκε από προσώπου γης.

Ο Κώστας Κολλιαδέλης, ο πατέρας του φαντάρου επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος… Δεν μπορώ να πω αν είναι από το στρατιωτικό ή οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και οι Αρχές τον ψάχνουν».

Δείτε το βίντεο:



Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Το εφιαλτικό σενάριο στο θρίλερ που κρατά είκοσι ημέρες (vid-pics)
01
Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Το εφιαλτικό σενάριο στο θρίλερ που κρατά είκοσι ημέρες (vid-pics)















άγιος νεκτάριος διδαχές

τους χρήσιμους ηλίθιους

ηλιακη επιστροφη κρονου
τους χρήσιμους ηλίθιους
Νέα εικονική αερομαχία πάνω από το Αιγαίο

Σε νέες παραβάσεις προχώρησαν σήμερα (14/1) τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.


Οκτώ τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τρεις παραβάσεις του FIRΑθηνών και δύο παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πάνω από το βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο. Σημειώνεται ότι μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ένας σχηματισμός αποτελούμενος από έξι τουρκικά αεροσκάφη, καθώς και δύο ακόμη μεμονωμένα, προέβησαν στις παραπάνω παραβάσεις ενώ δύο από αυτά ήταν οπλισμένα.

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


αδεια παγωτατζη

ελληνικη ομοσπονδια καρατε αγωνες

η οικογενεια βλαπτει τηλεθεαση
προβλημα με router forthnet
Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Την Πέμπτη η κηδεία

Κωνσταντίνος Κατσίφας | Ειδήσεις: Στα χέρια της οικογένειας του βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/11), η σορός του 35χρονου Έλληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.


Μαζί με την σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης παρέλαβε αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αλβανικές Αρχές έδωσαν το απόγευμα της Τρίτης το «πράσινο φως» στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παραλαβή της σορού του γιου τους.

Για το σκοπό αυτό, ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα μετέβησαν από το χωριό Βουλιαράτες στα Τίρανα.

Από τα ξημερώματα η σορός βρίσκεται σε γραφείο τελετών διπλανού χωριού και μέχρι το μεσημέρι θα μεταφερθεί στο σπίτι του όπου αναμένεται να περιμένουν δεκάδες συγγενείς και φίλοι.

Η σορός του 35χρονου θα παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας όλη την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, η νεκρώσιμος ακολουθία. Η ώρα της κηδείας δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί είτε στις 11:00 το πρωί είτε στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας Κατσίφα, κ. Ναυρίδη, ότι η επιστροφή της σορού δεν έγινε νωρίτερα, «επειδή», όπως είπε, «οι αλβανικές Αρχές φοβούνταν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το Σαββατοκύριακο, θα υπήρχαν επεισόδια».

«Πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς υπάρχει μειονότητα στην Αλβανία και λόγω της εθνικής εορτής υπήρχε μεγάλη ένταση», πρόσθεσε ο συνήγορος της οικογένειας Κατσίφα.

Κατά τον ίδιο, «η έρευνα της Εισαγγελίας δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο δεδομένου ότι πέρασε και το Σαββατοκύριακο».

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός της αλβανικής Αστυνομίας διέψευσε κατηγορηματικά στο κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών που πήγε στη γειτονική χώρα, την ύπαρξη βίντεο από την αλβανική αστυνομία που να έχει καταγράψει το αιματηρό περιστατικό με τον 35χρονο ομογενή.

Παρέμβαση του Αλβανού πρόεδρου Ιλίρ Μέτα

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το epiruspost.gr, χρειάστηκε τελικώς η παρέμβαση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της γειτονικής χώρας, για να σταματήσουν οι παλινωδίες των αλβανικών Αρχών γύρω από την επιστροφή της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους οικείους του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Μέτα ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.

Στην επιστολή του, ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ώστε να τελεστεί η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με το epiruspost.gr, στην Εισαγγελία Βαρεών Εγκλημάτων στα Τίρανα έγινε η συνάντηση κλιμακίου συμβούλων απ' το επιτελείο του Προέδρου στην Γενική Εισαγγελία του Κράτους με την Γενική Εισαγγελέα, Άρτα Μάρκου, και με την συμμετοχή της Προϊστάμενης της Εισαγγελίας, Ντονίκα Πρέλια.

Η Εισαγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν και στην ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.



ελληνικη ομοσπονδια καρατε αγωνες

αγιος νικητας ηρακλειο κρητης

παιδικες ταινιες αγορα

Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν με επιθετική νοοτροπία, πιέζοντας ψηλά την Σάλκε για να σκοράρουν πρώτοι, αλλά σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Μυστακίδης (έπαιξε αριστερό μπακ χαφ στο 3-5-2) καθυστέρησε να καλύψει τον Σεμπφ, που πρόλαβε να πλασάρει τον Γλύκο για το 0-1 στο 23.


4057953
(Ο Σεμπφ πλασάρει τον Γλύκο για το 1-0 της Σάλκε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


πως παμε ισλανδια

Δύο λεπτά αργότερα όμως ήρθε η ισοφάριση για τον Δικέφαλο με σέντρα του Μυστακίδη και προβολή του Κουλούρη στην μικρή περιοχή, με την μπάλα να χτυπά και στα πόδια του Νάσταζιτς καταλήγοντας στα δίχτυα της ομάδας του.


Στο 39 ο Κουλούρης πέτυχε και 2ο γκολ σε ωραία κάθετη του Ουάρντα, όμως ο σκόρερ ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Σάλκε και σωστά υποδείχθηκε οφσάιντ.


4057959
(Ο Κουλούρης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Ο Δικέφαλος ζήτησε 2 πέναλτυ στα πρώτα 45 λεπτά, σε επαφή του Μυστακίδη με τον Χέβεντες ακριβώς πριν το 1-0 (ο διαιτητής Λούκα Μπάντι θεώρησε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήγε πάνω στο πόδι του Γερμανού αμυντικού), αλλά και σε ένα κράτημα στον Κάμπος, που έμπαινε στην περιοχή.


4058101
(Η επίμαχη φάση του Μυστακίδη με τον Χέβεντες - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Ούτε στο β ημίχρονο εγκατέλειψε την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ με αρκετές τελικές στην εστία του Φέρμαν, την ώρα που η Σάλκε είχε λιγότερες προσπάθειες, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» περισσότερο κυκλοφορούσαν την μπάλα στο πρέσινγκ των παικτών του Ίβιτς.


4058135
(Προσπάθεια του Ενρίκε στο β ημίχρονο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Μόνο λίγο πριν το τέλος του αγώνα από κόντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, χρειάστηκε η παρέμβαση του νεαρού Πούγγουρα να διώξει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και στις καθυστερήσεις να βάλει προβολή σε σουτ του Κέρερ, για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι.


Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε το εισιτήριο για τους 16 στην Σάλκε, αλλά και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φεύγει ικανοποιημένος από την εμφάνιση μπροστά σε 4 χιλιάδες περίπου φίλους του και να σκεφτεί τα λάθη του στον αγώνα της Τούμπας, που του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.


4058049
("Καυτή εξέδρα" έφτιαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Στα άλλα ματς που έγιναν σήμερα η Γιουνάιτεντ με το 3-0 του πρώτου αγώνα πέρασε εύκολα στους 16, ενώ η Κράσνονταρ έβαλε γρήγορα το εκτός έδρας γκολ που ήθελε, ώστε η Φενέρ να κυνηγά 3 γκολ, κάτι που δεν πέτυχε μέχρι τέλους, με την Ρωσική ομάδα να περνά στους 16.


EUROPA LEAGUE - φάση των 32 (β αγώνες)


Σεντ Ετιέν-Μάντσεστερ Γ. 0-1 (17 Μιχτιαριάν) (0-3 α αγώνας)
Φενέρ-Κράσνονταρ 1-1 (41 Σόουζα / 7 Σμολόφ) (0-1)
Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1 (23 Σεμπφ / 25 αυτ. Νάσταζιτς) (3-0)




αγιος νικητας ηρακλειο κρητης

νανα παλαιτσακη με μαγιο

φυλακες αγιου στεφανου τηλεφωνο
Φωτιά Μάτι: Στις 1.761 οι αιτήσεις πυρόπληκτων που υποβλήθηκαν

Χίλιες επτακόσιες εξήντα μία (1.761) αιτήσεις πυρόπληκτων υπεβλήθησαν κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της σχετικής διαδικασίας αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.


ψυχολογια μοναχοπαιδιου

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τις 1.761 αιτήσεις, οι 629 κατατέθηκαν στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, οι 602 στον δήμο Μαραθώνα, οι 364 στον δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 166 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από τις 627 αιτήσεις της χθεσινής 3ηςημέρας, οι 243 κατατέθηκαν στο δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου, οι 236 στον δήμο Μαραθώνα, οι 82 στον δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 66 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Φωτιά Μάτι: Στις 1761 οι αιτήσεις πυρόπληκτων που υποβλήθηκαν
01
Φωτιά Μάτι: Στις 1761 οι αιτήσεις πυρόπληκτων που υποβλήθηκαν









νανα παλαιτσακη με μαγιο