Monday, December 31, 2018

ηλεκτρικές κουβέρτες & υποστρώματα

δημοψηφισμα ναι η οχι στοιχημα
Άρχισαν οι αντιδράσεις για το Κέντρο Υποδοχής στη Β. Ελλάδα

Οι δήμαρχοι Ωραιόκαστρου και Δέλτα Αστέριος Γαβότσης και Μίμης Φωτόπουλος ήδη διαμαρτυρήθηκαν για την επιλογή του Χώρου Υποδοχής προσφύγων και μεταναστών σε χώρο που ανήκει στη ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Ιωάννης Τσουκνιδάς, είχε ενημερωθεί πριν από μία βδομάδα από τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Φίλιππο Τσαλίδη για την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργηθεί σε περιοχή του δήμου του, κέντρο φιλοξενίας.


«Πρόκειται για ένα χώρο 10-15 στρεμμάτων που ανήκει στην ΓΑΙΑΟΣΕ, η οποία και τον παραχώρησε προκειμένου να δημιουργηθεί ο χώρος φιλοξενίας» ξεκαθάρισε ο κ. Τσουκνιδάς, προσθέτοντας ότι ο δήμος θα συνδράμει όποτε του ζητηθεί.


θα γλεντησω στου ζαμπετα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Τα προπαρασκευασμένα σπίτια που θα χρησιμοποιηθούν μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγχιάλου, στον δήμο Χαλκηδόνας.

Οι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου και Δέλτα πάντως δήλωσαν άγνοια για την επιλογή της περιοχής καθώς και για το πού ανήκει διοικητικά. Επικοινώνησαν με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί συνάντηση στο δημαρχείο Δέλτα με τη συμμετοχή του Απόστολου Τζιτζικώστα και των δύο δημάρχων.

Ο κ. Φωτόπουλος μίλησε για «ανοργανωσιά από πλευράς της κυβέρνησης», υπογραμμίζοντας ότι στον χώρο δεν υπάρχει «ούτε νερό, ούτε τουαλέτες και ρεύμα», ενώ την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν από την κυβέρνηση εξέφρασε ο κ. Γαβότσης.
«Ο χώρος δεν έχει καμία υποδομή και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει καν ενημερωθεί προκειμένου να ενσκήψει στο θέμα και ίσως να υποδείξει έναν άλλο χώρο» είπε, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για το πού ανήκει διοικητικά ο επιλεγμένος χώρος αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, «βρίσκεται στα όρια των δήμων Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Χαλκηδόνας».


Άρχισαν οι αντιδράσεις για το Κέντρο Υποδοχής στη Β. Ελλάδα
01
Άρχισαν οι αντιδράσεις για το Κέντρο Υποδοχής στη Β. Ελλάδα









ηλεκτρικές κουβέρτες & υποστρώματα

κλιση του μετακινω

χρυσοί σταυροί για βάπτιση
κανει να πινουμε γαλα
κλιση του μετακινω

Όπως σε κάθε φορολοταρία έτσι και σε αυτή, 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:


-Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ


-Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ


-Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ


-Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ


Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι και που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του προηγούμενου μήνα έχουν ήδη αναρτηθεί και μπορείτε να τους δείτε χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή.


Πώς θα δοθούν τα χρήματα της φορολοταρίας


Τα χρήματα της φορολοταρίας θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet. Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών, μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.


μυτιληνη αρχαγγελος μιχαηλ

μισθοι ενστολων 2016
μυτιληνη αρχαγγελος μιχαηλ
Επίδομα… Μυκόνου στους δημοσίους υπαλλήλους - Ποιοι θα το λάβουν

Για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα


Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, εγκρίθηκε η ενίσχυση των δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν στο νησί, ύψους 350.000 ευρώ ετησίως.


προλογος εκθεσης για τον εθελοντισμο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Δήμος Μυκόνου είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που εφαρμόζει το νόμο ενίσχυσης των δημοσίων λειτουργών υπό μορφή επιδόματος.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά στην αναγκαιότητα παροχής δωρεάν σίτισης και κατάλληλου καταλύματος διαμονής στους δικαιούχους ιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας και των δημόσιων νοσοκομείων, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε. Κ.Α. Β. και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί της Μυκόνου ή την αναγκαιότητα χορήγησης στους ως άνω δικαιούχους εφάπαξ χρηματικού ποσού ως βοήθημα.

Το ποσό των 350.000 ευρώ έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου Μυκόνου για το οικονομικό έτος 2018 και καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από δημοτικούς πόρους, υποκαθιστώντας κατά αυτόν τον τρόπο το Κεντρικό Κράτος. Ο Δήμος προχωράει στη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση ορισμένων υπαλλήλων και στη χορήγηση επιδόματος στους υπολοίπους.

Υπενθυμίζεται, ότι η δυνατότητα παροχής ενίσχυσης δημόσιων λειτουργών που υπηρετούν σε μικρούς νησιωτικούς ή ορεινούς δήμους της χώρας, αποτελεί σήμερα νόμο του Κράτους, ο οποίος προήλθε ύστερα από σχετική εισήγηση της παρούσας Δημοτικής Αρχής Μυκόνου.

Ήδη από το 2015, ο Δήμος Μυκόνου επιδοτεί συστηματικά τους Ιατρούς που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Ποιοι «κλειδώνουν» το 2018


Επίδομα… Μυκόνου στους δημοσίους υπαλλήλους - Ποιοι θα το λάβουν
01
Επίδομα… Μυκόνου στους δημοσίους υπαλλήλους - Ποιοι θα το λάβουν











υποψηφιοι δημαρ χανια

υποψηφιοι δημαρ χανια
Ανείπωτη τραγωδία στη Θήβα: 4χρονο αγοράκι έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/06) στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων όταν ένα 4χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε σε βόθρο.


Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα κοριτσάκι αντίστοιχης ηλικίας, τελικά νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για αγόρι.


σουφλε σοκολατας με φουντουκι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι λεπτομέρειες γύρω από την τραγωδία είναι συγκλονιστικές. Το άτυχο παιδάκι παρακολουθούσε άλλους πρόσφυγες να παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα μικρό γηπεδάκι μέσα στο κέντρο φιλοξενίας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο βόθρο. Το άτυχο αγοράκι φαίνεται ότι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατέληξε - άγνωστο πως – μέσα στο βόθρο με τα λύματα.

Οι γονείς του που θορυβήθηκαν από την απουσία του άρχισαν να ψάχνουν απεγνωσμένα το χώρο, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία και ανέσυρε τη σορό του από φρεάτιο.

Το τραγικό περιστατικό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση στον καταυλισμό.

Η ένταση μάλιστα ήταν τέτοια που οι γονείς αρνούνταν να παραδώσουν τη σορού του παιδιού στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Ωστόσο, λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Πάτρα: 16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει



βικυ παπαλουκα παντρεμενη

χτυπα το

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Παγετός τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια κατά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι με ένταση 4 με 5, στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


χτυπα το

Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


κιαμος να σαι μαζι μου καλη στιχοι

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία κατά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο.
Άνεμοι: μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



χωριατικο κοτοπουλο με πιπεριες

ιωσηφ ταινια ελληνικα

δραματικη ταινια 2016
Πλημμύρες: Θάβουν τους νεκρούς τους στη Μάνδρα – Θρήνος για τον Σωτήρη Πίνη

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα συμβαίνουν εδώ και 8 ημέρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο


Συντετριμμένοι και διαλυμένοι από την κούραση οι κάτοικοι – Δραματικές στιγμές και οδύνη στις κηδείες των θυμάτων


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πόνος, οργή, απελπισία και αγωνία για το μέλλον είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους κατοίκους, οι οποίοι καλούνται να θάψουν πλέον τους νεκρούς τους και αναγεννηθούν από τις στάχτες τους.

Στις κηδείες των θυμάτων εκτυλίσσονται στιγμές από αρχαία ελληνική τραγωδία. Τι να πεις στους γονείς των παλικαριών που χάθηκαν στις λάσπες, τις να πεις στα αδέρφια, τους φίλους, τους συγγενείς. Όλοι με σκυμμένα κεφάλια προσπαθούν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλο… δεν λένε πολλές κουβέντες, τα βλέμματα μιλάνε.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον 30χρονο Σωτήρη Πίνη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στα Άνω Λιόσια, ενώ η οικογένειά του ζήτησε από τα ΜΜΕ να είναι μακριά από την κηδεία του νεαρού.

Ο άτυχος οδηγός φορτηγού και πατέρας ενός παιδιού 3 ετών, τη μοιραία ημέρα έκανε το καθημερινό του δρομολόγιο. Περνούσε από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών για να φορτώσει το φορτηγό του.

Στο ύψος του ρέματος του Αμαξοστασίου τον βρήκε η θεομηνία.

Για μία εβδομάδα θεωρούνταν αγνοούμενος. Ο πατέρας του μέρα και νύχτα έψαχνε με τα χέρια στις λάσπες και παρακαλούσε τους άνδρες της ΕΜΑΚ να κάνουν ό, τι μπορούν για να βρεθεί το παλικάρι του.

Η μάνα του στο σπίτι σε τραγική κατάσταση, παρακαλούσε να βρεθεί ο Σωτήρης της. «Αν είναι νεκρός τουλάχιστον να έχω ένα τάφο να πηγαίνω να του ανάβω το καντήλι» έλεγε η χαροκαμένη μάνα.

Ο Σωτήρης βρέθηκε τελικά νεκρός στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας.

Το άψυχο κορμί του ήταν καταπλακωμένο από τόνους λάσπης, σφηνωμένος ανάμεσα σε ένα φορτηγό και ένα κοντέινερ, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε κομματισμένο… αλλού ο τράκτορας, αλλού το σασί, αλλού η μηχανή.

Ο πατέρας του τον αναγνώρισε αμέσως, είδε τα χέρια του, καθώς από τα τραύματα δεν γνωριζόταν. Μόλις είδε το παιδί του, λύγισε.

Οι έρευνες στην περιοχή δεν έχουν σταματήσει λεπτό, καθώς υπάρχει άλλος ένας αγνοούμενος (ο τελευταίος;) τον οποίο ψάχνουν άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό, Χρήστο Γεωργακόπουλο.



ιωσηφ ταινια ελληνικα
ταξιδιωτικο πρακτορειο τηνου

δημοσιας ταξης υπουργειο

κατωτατοι μισθοι στην ευρωπη 2016

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας ως και τη Δευτέρα το βράδυ και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.


δημοσιας ταξης υπουργειο

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:


Το Σάββατο, το Ιόνιο η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και κατά διαστήματα η υπόλοιπη χώρα, εκτός από τη δυτική Μακεδονία και το βράδυ πρόσκαιρα η κεντρική Μακεδονία.


Την Κυριακή μέχρι τις πρωινές ώρες το Ιόνιο και η δυτική Στερεά, μέχρι το απόγευμα η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στερεά (κυρίως η κεντρική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και πιθανόν η Πιερία και η Χαλκιδική. Κατά διαστήματα θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και πιθανόν η Κρήτη κατά διαστήματα.


μορφη ποιηματος

Τη Δευτέρα, μέχρι το μεσημέρι η Ήπειρος, μέχρι το βράδυ η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις, κυρίως πάνω από τα 700 μέτρα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα.


μύρωνας

εθνικη ποδοσφαιρου κ16
Αυτές είναι οι καθαρές παραλίες σε Αίγινα και Αγκίστρι

Τι έδειξαν οι μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ


Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών πραγματοποίησε δειγματοληψίες, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σε πολυσύχναστες παραλίες της Αίγινας και του Αγκιστρίου, καθώς και στο πόσιμο νερό των περιοχών αυτών.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι δειγματοληψίες έγιναν στο τέλος του Ιουνίου 2016 σε 16 σημεία. Με βάση τις μικροβιολογικές αναλύσεις, 10 παραλίες κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμβηση και 6 κατάλληλες. Σχετικά με το πόσιμο νερό, στην Αίγινα από τα 3 σημεία που ελέγχθηκαν, στα 2 το νερό βρέθηκε ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Στο Αγκίστρι έγινε δειγματοληψία από ένα σημείο, στο οποίο το νερό βρέθηκε κατάλληλο προς πόση.

Δείτε αναλυτικά τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες σε Αίγινα και Αγκίστρι στους παρακάτω πίνακες:


περναω δυσκολα
pakoe1pakoe2

μύρωνας

κατω παρταλι τελευταιο επεισοδιο 20

μουτζουρες και ψυχολογια

Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού τα Χριστούγεννα θα θυμίζει χεμώνα, καθώς αναμένονται βροχές και χιόνια, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση.


bb b.org

Ο καιρός σήμερα


Στην Αττική σήμερα, Παρασκευή (21/12), σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τις μεσημεριανές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Στη Ζάκυνθο, η οποία επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βόρεια. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Ο καιρός το Σαββατοκύριακο


To Σάββατο (22/12) προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα νοτιά πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.


Την Κυριακή (23/12) γενικά αίθριος ο καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Ο καιρός παραμονή, ανήμερα και δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων


Τη Δευτέρα (24/12) παραμονή Χριστουγέννων αρχικά αίθριος ο καιρός. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


Τα Χριστούγεννα, ημέρα Τρίτη (25/12) λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια 4 με 6 και βαθμιαία, πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους, βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια.


Την Τετάρτη (2612) λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.



κατω παρταλι τελευταιο επεισοδιο 20

μαλωσα με την καρδια μου

Νέες αποκαλύψεις για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Η μεταφορά σε φυλακή ενηλίκων και η κρίσιμη δίκη

Δραματικές οι εξελίξεις - Με πόσα χρόνια κάθειρξης κινδυνεύει αν βρεθεί ένοχη


το ψαροκοκκαλο κερατσινι

H Ειρήνη είχε χθες (22/01) τα γενέθλια της, αλλά το... δώρο των κινεζικών αρχών είναι να μεταφερθεί, αργά ή γρήγορα, σε πιο σκληρές φυλακές ενηλίκων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο ποινικολόγος και συνήγορος του 21χρονου μοντέλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ότι «αύριο ή μεθαύριο θα μεταφερθεί σε φυλακές ενηλίκων και βεβαίως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, γιατί έως τώρα εργαζόταν στις φυλακές ανηλίκων».

«Στις 7 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη δίκη, που θα κρίνει την ελευθερία της και τη ζωή της» συμπλήρωσε ο κ. Κεχαγιόγλο, ο οποίος σημείωσε ότι την 21χρονη θα εκπροσωπήσει δικηγόρος του Χονγκ Κονγκ, καθώς ο συνήγορος που θα την υπερασπιστεί στο δικαστήριο πρέπει να συγκαταλέγεται στον δικηγορικό σύλλογο του Χονγκ Κονγκ.


πλεξιμο με βελονακι πουλοβερ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Η τηλεφωνική επικοινωνία της κοπέλας με τον δικηγόρο της είναι μια φορά τον μήνα, για 10 λεπτά. Πριν από τέσσερις μέρες μίλησε μαζί της και του είπε ότι «εφόσον δεν μπορώ να πω ότι εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη, έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην Παναγία και τον Θεό, δεν έχω κάτι άλλο να απευθυνθώ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Στις 7 Μαρτίου θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη.

Η δίκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιό του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, τον Νοέμβριο του 2017, φέροντας στο σακίδιο της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Εξαρχής το μοντέλο διακήρυσσε την αθωότητά του και ότι είχε πέσει θύμα επιτηδείων. Το Χονγκ Κονγκ έχει αυστηρή εφαρμογή και ποινές για εμπόριο ναρκωτικών. Αν κριθεί ένοχη η Ειρήνη, η κάθειρξη μπορεί να είναι από 24 έως 27 χρόνια. Η Ειρήνη έως σήμερα ισχυρίζεται πως η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

Πηγή: Star

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Άγριος ο «Φοίβος» - Διπλό χαμηλό βαρομετρικό θα σαρώσει τη χώρα (pics)

Συμφωνία των Πρεσπών - Αποκάλυψη: Η πρόταση μομφής που δεν έγινε ποτέ



μαλωσα με την καρδια μου

Sunday, December 30, 2018

υπολογισμος αποστασης σε χιλιομετρα

σιδηροπυρίτης μετάφραση
ο τεντζερης και το καπακι μενου
Υποχρεωτικά μαθήματα κολύμβησης σε όλα τα δημοτικά από Σεπτέμβριο

Υποχρεωτικά μαθήματα κολύμβησης θα γίνονται από το νέο σχολικό έτος σε όλα τα δημοτικά σχολεία που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι και 25 χιλιόμετρα σε κολυμβητήρια.


Την σχετική εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και σύμφωνα με την οποία η κολύμβηση θα διδαχθεί υποχρεωτικά και κατά προτεραιότητα σε όλους τους μαθητές της Γ' τάξης και της Δ' τάξης σε ειδικές περιπτώσεις.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αναλυτικά τι προβλέπει η απόφαση

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, ο αριθμός των μαθημάτων θα είναι 10-12 εντός της σχολικής χρονιάς και τα μαθήματα θα ολοκληρώνονται σε ένα τρίμηνο εκτός και αν υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις π. χ. λόγω καιρικών συνθηκών, όπου και θα δίνεται η δυνατότητα ολοκλήρωσής τους σε περισσότερα από ένα τρίμηνα.

Κάθε μάθημα θα υλοποιείται εντός ενός συνεχόμενου διδακτικού δίωρου και το διδακτικό δίωρο θα περιλαμβάνει το χρόνο μετάβασης των μαθητών/τριων από και προς το χώρο διεξαγωγής του μαθήματος και τη χρονική διάρκεια διδασκαλίας του αντικειμένου.

Σε κάθε εκπαιδευτικό δίωρο θα συμμετέχει ένα τμήμα της σχολικής μονάδας που θα συνοδεύεται από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του τμήματος. Για την υλοποίηση του μαθήματος, υπεύθυνοι για τη διδασκαλία της κολύμβησης θα είναι τρεις μόνιμοι εκπαιδευτικοί ή/και αδιόριστοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην κολύμβηση, προκειμένου να τηρηθεί η αναλογία 10:1 μαθητών/τριών ανά καθηγητή/προπονητή. Επίσης, ο συνοδός εκπαιδευτικός θα είναι παρών επιβλέποντας τα μαθήματα κολύμβησης και μαζί με τους διδάσκοντες καθηγητές-πτυχιούχους ΦΑ θα έχουν την εποπτεία των μαθητών/τριών στα αποδυτήρια των κολυμβητηρίων πριν και μετά το μάθημα.

Σύμφωνα με το υπουργείο, «σκοπός της διδασκαλίας της κολύμβησης είναι η απόκτηση κολυμβητικής παιδείας/επάρκειας και ειδικότερα: η απόκτηση βιωματικής γνώσης των βασικών κανόνων ασφαλείας και υγιεινής, ο χειρισμός έκτακτων καταστάσεων γύρω και μέσα στο υδάτινο περιβάλλον, η αποφυγή του πνιγμού, η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης μέσα στο νερό, η εξάσκηση των βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων, η εξοικείωση των παιδιών με το υδάτινο στοιχείο μέσα από το παιχνίδι και τη ψυχαγωγία, η ανάπτυξη της συνεργασίας και της κοινωνικότητας συμβάλλοντας έτσι στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των μαθητών».



υπολογισμος αποστασης σε χιλιομετρα

ραδιοταξι χωρις χρεωση πειραιας

28η Οκτωβρίου 1940: Ο ρόλος του Πολεμικού Ναυτικού στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο (pics)

28η Οκτωβρίου | Ειδήσεις: Συνολικά 78 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Κυριακή (28/10/2018), από την έναρξη του Ελληνοϊταλικού Πολέμου και η Υπηρεσία Ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δράσεις του Π. Ν. κατά τη διάρκεια του ηρωικού Έπους του ’40.


Πολυσήμαντος και καθοριστικός ήταν ο ρόλος των δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού που έδρευαν στην Πάτρα κατά την διάρκεια του ελληνο-ϊταλικού πολέμου, όπως προκύπτει από τα ιστορικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του υποπλοιάρχου Π. Ν.(Ο) Παναγιώτη Γέροντα, «Μεθ' Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού 1821 – 1945».


ραδιοταξι χωρις χρεωση πειραιας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr (πηγές: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού)


Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει το υποβρύχιο
01
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει το υποβρύχιο "Πρωτεύς" στην Κέρκυρα εν ημικαταδύσει, Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018. Πολυσήμαντος και καθοριστικός ήταν ο ρόλος των δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού που έδρευαν στην Πάτρα κατά την διάρκεια του ελληνο-ϊταλικού πολέμου, όπως προκύπτει από τα ιστορικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του υποπλοιάρχου Π. Ν.(Ο) Παναγιώτη Γέροντα, «Μεθ' Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού 1821 – 1945», έκδοση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού/STR












ποτε κοβεται η περιοδος στην εγκυμοσυνη
μαθηματικα κατευθυνσης β λυκειου λυμενες ασκησεις βιβλιου

μανιταρια με κρασι και σκορδο

θουκυδιδης ιστοριαι η 66 1-2
νουβελες ηροδοτου
μανιταρια με κρασι και σκορδο

Από τον επίμαχο λογαριασμό εμβάστηκαν στη σύζυγο του πρώην υπουργού, Σταυρούλα Κουράκου, συνολικά 1,3 εκατ. ευρώ, καταθέσεις που εντοπίστηκαν στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.


Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ελβετίας (σ. σ. ο αντίστοιχος Άρειος Πάγος στην Ελλάδα) απέρριψε πριν από λίγες ημέρες την αναίρεση του ελβετικού υπουργείου Δικαιοσύνης κι έτσι καθίσταται αμετάκλητη η προ πενταμήνου απόφαση του Ομοσπονδιακού Ποινικού Δικαστηρίου.


Σύμφωνα με αυτή, δεν πρέπει να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κουμπάρου του κ. Παπαντωνίου, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι τα στοιχεία που επικαλούνται οι ελληνικές αρχές στα δύο αιτήματα τους, είναι προϊόν υποκλοπής.


Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν ότι η ελβετική Εισαγγελία όφειλε να ζητήσει από την Ελλάδα απαντήσεις για την προέλευση των συγκεκριμένων στοιχείων.


Το Ανώτατο Δικαστήριο αφήνει ωστόσο ένα παράθυρο ανοιχτό στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες δίνει τη δυνατότητα στην εκεί Εισαγγελία να επανέλθει, με ερώτημα προς την Ελλάδα για την προέλευση των στοιχείων.


Ο δικηγόρος Ηλίας Μπίσιας, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση ενώπιον των ελβετικών αρχών, δήλωσε σχετικά:


«Η απόφαση του Ομοσπονδιακού Ποινικού Δικαστηρίου, η οποία επικυρώθηκε από το Ανώτατο Ελβετικό Δικαστήριο και αποτελεί πλέον δεδικασμένο, είναι η πρώτη που εκδίδεται σε υπόθεση αιτημάτων δικαστικής συνδρομής που βασίζονται σε τραπεζικά δεδομένα που έχουν υποκλαπεί από ελβετικές τράπεζες.


» Ως εκ τούτου, είναι νομολογιακά ιδιαίτερα σημαντική για τη μελλοντική αντιμετώπιση παρόμοιων αιτημάτων δικαστικής συνδρομής, με αντικείμενο το άνοιγμα λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων αποκτήθηκαν μέσω αξιοποίνων πράξεων. Το δικαστήριο δεν υπεισήλθε στην ουσία της υπόθεσης, αλλά ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ζήτημα της υποκλοπής των δεδομένων, υπό το πρίσμα της παραβίασης της λεγόμενης Αρχής της Εμπιστοσύνης που διέπει τις διακρατικές σχέσεις.


» Με την απόφαση αυτή, ακυρώθηκε αμετάκλητα η απόφαση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας, με την οποία είχε διαταχθεί τον Νοέμβριο του 2017 η άρση του τραπεζικού απορρήτου του λογαριασμού του εντολέα μου και η διαβίβαση των σχετικών πληροφοριών στις ελληνικές Αρχές».


συνωνυμες λεξεις ωραιος

υποχρεωση διοικησης για απαντηση
συνωνυμες λεξεις ωραιος

Οι νέες ταυτότητες θα είναι αντίστοιχες με εκείνες των υπολοίπων κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς η αντικατάσταση των παλιών εγγράφων με νέα, βιομετρικά αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας έναντι της Ε. Ε., ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 2000.


Σύμφωνα με τις προτάσεις των εμπειρογνωμόνων της ΕΛ. ΑΣ., το νέο έγγραφο θα είναι πλαστικό και θα περιέχει μικροτσίπ με αποθηκευμένα τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου. Σε κάθε νέα ταυτότητα θα εμφανίζεται η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του κατόχου, όχι όμως και το δακτυλικό του αποτύπωμα.


σταχτη στα γλυκα

Το κόστος αντικατάστασης των παλιών ταυτοτήτων με νέες υπολογίζεται στα 80 εκατ. ευρώ. Κάθε νέο έγγραφο θα κοστίζει 8 έως 10 ευρώ και το αντίτιμο θα πληρώνει ο πολίτης που ενδιαφέρεται να αποκτήσει για πρώτη φορά ταυτότητα (αφορά τους 18άρηδες) ή να αντικαταστήσει την παλιά του με νέα, βιομετρική, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.


Η έκδοση νέων εγγράφων θα ξεκινήσει πιλοτικά από την Αττική, πριν επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα, ενώ πρόθεση των επιτελών του μεγάρου της λεωφόρου Κατεχάκη είναι οι πρώτες βιομετρικές ταυτότητες να έχουν εκδοθεί πριν από το τέλος του χρόνου.


gagarin first man on the moon

gagarin first man on the moon

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Moody’s αναμένει ότι η ελληνική οικονομία θα διατηρήσει τη θετική της δυναμική κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, υπό τον όρο ότι η κυβέρνηση θα παραμείνει δεσμευμένη στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ξένους επενδυτές.


επαγγελματική στέγη λάρισα

Ο πιστοληπτικός οίκος αξιολόγησης προβλέπει, όπως επισημαίνεται, αύξηση του ΑΕΠ κατά 2% φέτος και κατά 2,2% το 2019, που αναμένεται να βασιστεί στη δυναμική αύξηση των εξαγωγών αλλά και στον κλάδο των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού.



μουσικο σχολειο καλαματας διευθυνση

αγανακτώ στα αγγλικα

καθαρίζω ονειροκρίτης
ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα (14/5) οι εγγραφές και επανεγγραφές βρφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2018-2019.


Η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών - νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ είναι στις 25/5/2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια).


αγανακτώ στα αγγλικα
  • Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά την 6:45 π. μ και τελειώνει στις 16:00 μ, μ,
  • Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο και α) από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, β) από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.
  • Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.
  • Η φιλοξενία των βρεφών - νηπίων είναι δωρεάν.

Οι γονείς - κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από την 9.00 π. μ. μέχρι 14.00 μ. μ.

Βρεφονηπιακοί Παιδικοί Σταθμοί:

  • Β. Ν. Σ. Αγίας Βαρβάρας, Αρχιμήδους 25 & Κερκύρας, Τηλ. 210 5697490
  • Β. Ν. Σ. Άνω Λιοσίων, Καλλικράτους 16 ( Ζοφριά ), Τηλ. 210 2315755
  • Β. Ν. Σ. Ελευσίνας, Δραγούμη 29 Ελευσίνα, . Τηλ. 210 5542052.
  • Β. Ν. Σ. Κερατσινίου, Χανίων 5 Κερατσίνι, Τηλ. 210 4008105.
  • Β. Ν. Σ. Μενιδίου, Αγ. Βασιλείου 1 & Αθηνάς Υγείας, Αχαρναί, Όηλ. 210 2477950
  • Β. Ν. Σ. Μοσχάτου, Καλύμνου 5 Μοσχάτο, Τηλ. 210 9566727
  • Β. Ν. Σ. Ολυμπιακού Χωριού, Νικολάου Κακλαμανάκη 22 και Καλλιπάτειρας. Τηλ. 210 2476610
  • Β. Ν. Σ. Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 127 & Φερών Περιστέρι,. Τηλ. 210 5754610
  • Β. Ν. Σ. Αγρινίου, Θυσίας & Παπαλέξη Δηματά Αγρίνιο, Τηλ.26410 45425
  • Β. Ν. Σ. Άρτας, Εργατικές Κατοικίες, Γέφυρα Άρτας, Τηλ.2681074345
  • Β. Ν. Σ. Δράμας, 4ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Δράμας Σερρών Τηλ. 2521046855
  • Β. Ν. Σ. Ηγουμενίτσας Π. Αθηναγόρα 33, Ηγουμενίτσα, Τηλ. 2665028549
  • Β. Ν. Σ. Ιωαννίνων Τσακάλωφ 10, Ιωάννινα, Τηλ.2651074776
  • Β. Ν. Σ. Καλαμάτας Δυτ. Εμπορικό Κέντρο Αγ. Τριάδας Καλαμάτα, Τηλ.27210 21984
  • Β. Ν. Σ. Καρπενησίου Ύδρας & Καλύμνου, Καρπενήσι, Τηλ. 2237080505
  • Β. Ν. Σ. Κομοτηνής Παλ. Καβακλιώτικα, Κομοτηνή, Τηλ.2531028728
  • Β. Ν. Σ. Μεσολογγίου Αλίπεδο Μεσολογγίου - Πάροδος Σταχροπούλου, Τηλ.26310 51765
  • Β. Ν. Σ. Νάουσας Νικολάου Αναδολή 36, Τηλ. 2332027141.
  • Β. Ν. Σ. Ξάνθης Γ. Κονδύλη & Τυρολόης, Ξάνθη Τηλ. 2541029777
  • Β. Ν. Σ. Πατρών Νοταρά 16 Πάτρα,. Τηλ. 2610435634.
  • Β. Ν. Σ. Πυλαίας Θεσσαλονίκης Λαζάρου Τσιάμη 74-76 Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τηλ. 2310919409
  • Β. Ν. Σ. Σερρών Μεραρχίας 158 Σέρρες, Τηλ. 2321038401.
  • Β. Ν. Σ. Τρικάλων 5ου Συντάγματος & Μαρτύρων Τρίκαλα, Τηλ. 20431033223
  • Β. Ν. Σ Λάρισας Εργατικές κατοικίες Γιάννουλης Τηλ. 2410592655

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια)

Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς. Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από την υπ' αριθμ. 1325/33/08-05-2018 Απόφαση του Δ. Σ. ΟΑΕΔ.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην διεύθυνση www.oaed.gr

Με πληροφορίες από dikaiologitika.gr



νεφελιμ αγια γραφη

two kinds of truth michael connelly epub

ναρκισσος λουτσα πρεβεζα
two kinds of truth michael connelly epub
Βάσεις 2018: Το «ασανσέρ» των βάσεων: Πόσα μόρια ανέβηκε ή έπεσε κάθε Σχολή (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Βάσεις 2018: Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/08/2018) οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2018 - Με πόσα μόρια μπαίνετε στη Σχολή που θέλετε - Δείτε με ένα ΚΛΙΚ πού περάσατε - Όλα τα αποτελέσματα στο Newsbomb.gr


Οι υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων μπορούν πλέον να δουν τα μόρια εισαγωγής για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, καθώς ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΕ Ή ΕΠΕΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ:

1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

2) ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

3) ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

4) ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

5) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

6) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

7) ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

8) ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2017 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

9) ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ, ΕΠΑΛΒ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

10) ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ 2017 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου ΕΔΩ πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν το πρωί της Τρίτης (28/08) σε όλα τα Λύκεια.

Από φέτος καταργείται η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.


Βάσεις 2018: Το «ασανσέρ» των βάσεων: Πόσα μόρια ανέβηκε ή έπεσε κάθε Σχολή (ΠΙΝΑΚΕΣ)
01
Βάσεις 2018: Το «ασανσέρ» των βάσεων: Πόσα μόρια ανέβηκε ή έπεσε κάθε Σχολή (ΠΙΝΑΚΕΣ)















ευρεση αντιστροφου πινακα excel

τι σημαινει η λεξη παραπομπη

rich&royal bluse
τι σημαινει η λεξη παραπομπη

Το παρατεταμένο καθισιό έχει συσχετισθεί από προηγούμενες μελέτες με την επιδημία της παχυσαρκίας, τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, το διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας. Οι Αμερικανοί ενήλικες κάθονται τουλάχιστον επτά ώρες τη μέρα, ενώ οι Ευρωπαίοι από 3,2 έως 6,8 ώρες (ανάλογα με τη χώρα). Ακόμη και σωματικά δραστήριοι άνθρωποι μπορεί να περνάνε την περισσότερη μέρα τους σε μια καρέκλα.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Φρανσίσκο Λόπεθ-Χιμένεθ, διευθυντή του τμήματος προληπτικής καρδιολογίας της Κλινικής Mayo στο Ρότσεστερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ευρωπαϊκό περιοδικό προληπτικής καρδιολογίας "European Journal of Preventive Cardiology", αξιολόγησαν (μετα-ανάλυση) τα ευρήματα 46 ερευνών που αφορούσαν συνολικά 1.184 άτομα με μέση ηλικία 33 ετών, με μέσο βάρος 65 κιλών και με μέσο δείκτη μάζας σώματος 24.


Η ανάλυση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην ορθοστασία ένας άνθρωπος καίει 0,15 χιλιοθερμίδες (kcal) ανά λεπτό περισσότερες από ό, τι στο καθισιό του. Έτσι, αν ένας άνθρωπος 65 κιλών στέκεται όρθιος συνολικά επί ένα εξάωρο καθημερινά, αντί να κάθεται, θα «καίει» 54 έξτρα χιλιοθερμίδες τη μέρα. Εφόσον η ποσότητά της τροφής του παραμείνει σταθερή, αυτό «μεταφράζεται» σε απώλεια 2,5 κιλών ετησίως ή δέκα κιλών μέσα σε μια τετραετία.


«Στην ορθοστασία δεν καίει κανείς μόνο περισσότερες θερμίδες, αλλά μειώνεται η πιθανότητα εμφραγμάτων, εγκεφαλικών και διαβήτη, συνεπώς τα οφέλη της ορθοστασίας πάνε πέρα από τον έλεγχο του βάρους» δήλωσε ο Λόπεθ-Χιμένεθ. Το «κλειδί», τόνισε, είναι να αντικαταστήσει κανείς τις ώρες του καθισιού με ώρες ορθοστασίας.


Σύμφωνα με τη μελέτη, το δυνητικό όφελος από την μετατροπή του καθισιού σε ορθοστασία φαίνεται να είναι μεγαλύτερο για τους άνδρες, οι οποίοι καίνε περίπου διπλάσιες έξτρα θερμίδες σε σχέση με τις γυναίκες.



τβ παοκ

bowling center ηρακλειο προσφορες

Κατά την ψηφοφορία που προηγήθηκε τα κόμματα τοποθετήθηκαν ως εξής:


Η τροπολογία για την επιδότηση ανεργίας εργαζομένων σε επιχειρήσεις που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 ψηφίστηκε ομόφωνα.


Η τροπολογία με τα μέτρα οικονομικής στήριξης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα, εκτός από το ΚΚΕ που δήλωσε "παρών".


Η τροπολογία με τις "επείγουσες ρυθμίσεις για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων σε αιγιαλό και δασικές εκτάσεις και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας", ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα εκτός του ΚΚΕ που δήλωσε "παρών" και της Χρυσής Αυγής που δήλωσε "όχι".


Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροπολογία με τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης:
1.α. Επεκτείνεται η εφαρμογή της μνημονευόμενης κ. υ.α. (οικονομική ενίσχυση πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές) για κάθε κατοικία φυσικών προσώπων (όχι μόνον πρώτη κατοικία) που επλήγη από τις πυρκαγιές. Με την εν λόγω κ. υ.α., μεταξύ άλλων, προβλέπονται:
• οικονομική ενίσχυση ύψους περίπου 600 ευρώ και επιπλέον ισόποση οικονομική ενίσχυση σε περίπτωση που ο δικαιούχος είναι πολύτεκνος ή/και άτομο με αναπηρία.
• οικονομική ενίσχυση ύψους περίπου 5.900 ευρώ για την αντιμετώπιση επισκευαστικών εργασιών και την αντικατάσταση οικοσυσκευής και
• οικονομική ενίσχυση ύψους περίπου 4.400 ευρώ, σε περίπτωση πρόκλησης μόνιμης σωματικής βλάβης λόγω τραυματισμού.
β. Προβλέπεται ότι οι ως άνω δικαιούχοι εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης αντιγράφου φορολογικής δήλωσης ή της Υπεύθυνης Δήλωσης του ν.1599/1986, όπως προβλέπεται στην αναφερόμενη κ. υ.α.
γ. Επαναπροσδιορίζεται ο βαθμός ζημιών, ως κριτήριο υπολογισμού της χορηγούμενης οικονομικής ενίσχυσης και επανακαθορίζεται ο συντελεστής υπολογισμού αυτών.
δ. Για τις κατά τα ανωτέρω χορηγούμενες οικονομικές ενισχύσεις, εφαρμόζεται η διάταξη του αρ.271 του ν.4555/2018, σύμφωνα με την οποία:
• οι δικαιούχοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, κατά τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών,
• οι σχετικές οικονομικές ενισχύσεις δεν κατάσχονται ούτε συμψηφίζονται με οφειλές των δικαιούχων προς τη φορολογική διοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα πιστωτικά ιδρύματα ή άλλους φορείς, καταβάλλονται εξ ολοκλήρου, χωρίς καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτων και δεν υπόκεινται σε φορολογία. Τυχόν συμψηφισθέντα ή κατασχεθέντα ποσά δεν αναζητούνται, αλλά αποδίδονται στους δικαιούχους.


Δείτε ΕΔΩ την τροπολογία



bowling center ηρακλειο προσφορες
συνοδεύομαι στίχοι
μονοκατοικιες για πωληση στην αθηνα

στελλα λουκακη

μικροι μυθοι για την ελια
Στέλλα Εικοσπεντάκη: Δείτε το πρώτο βίντεο από τον κάδο που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης

Στέλλα Εικοσπεντάκη - όλες οι ειδήσεις: Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την υπόθεση εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη στην Αγία Βαρβάρα. Αστυνομικοί, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 27/8) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας - Δείτε το βίντεο του Newsbomb.gr από το σημείο


Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου


στελλα λουκακη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)



Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

To άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το παιδί στραγγαλίστηκε, ωστόσο για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στο σημείο.

Δράστης ο πα-τέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

Ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».

Μάλιστα πρόβαλλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 6χρονης (Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ)

Άλλωστε, έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν εδώ και πολλές ώρες εντοπίσει τις αντιφάσεις του για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Δείτε τι μετέδωσε από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr, Νικόλ Παπάζογλου:

Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.




διαφορα ζωδιου με ωροσκοπο

ξενοφωντας κυριακου

ξενοφωντας κυριακου
Φωτιά ΤΩΡΑ στη Φθιώτιδα: Μεγάλη πυρκαγιά στον Έξαρχο Αταλάντης

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (21/9) στην Φθιώτιδα για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον Έξαρχο Αταλάντης.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 28 πυροσβέστες με 11 οχήματα καθώς και 7 άτομα πεζοπόρο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Έξαρχος Αταλάντης στο νομό Φθιώτιδας. Επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 21, 2017


τιμή λιρας σήμερα
συνταγη ρυζι πιλαφι

fahrenheit αρωμα τιμη

Η υπεροψία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι υπεύθυνη για την τουρκική αποσταθεροποίηση, σημειώνει σε άρθρο του ο Guardian. Συγκεκριμένα, η υπεροψία του έχει αποσταθεροποιήσει ένα έθνος με καίρια περιφερειακή σημασία, σημειώνεται στο εν λόγω άρθρο και προστίθεται:


Η ύβρις προκαλεί τη νέμεση, όπως πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες. Πρόκειται για ένα μάθημα ζωής για τον Τούρκο πρόεδρο που φαίνεται ανίκανος να κατανοήσει ότι η χώρα του παραπαίει σε μια άβυσσο που ο ίδιος δημιούργησε. Η Ε. Ε. εκφράζει ιδιαίτερες ανησυχίες για την κατάσταση στην Τουρκία ιδιαίτερα για τις σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ερντογάν και για τη δέσμευσή του σε μια συμφωνία για την ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών από τη Συρία προς την Ευρώπη.


fahrenheit αρωμα τιμη

Ανησυχίες εκφράζουν και για την προσέγγιση που διατηρεί αναφορικά με το Κυπριακό, τα ενεργειακά οικόπεδα της ανατολικής Μεσογείου αλλά και για την εχθρότητά του προς συμμάχους της περιοχής, όπως η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος.


Οι απειλές του Τούρκου Προέδρου να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ και να αναζητήσει νέους συμμάχους στη Μόσχα και στο Πεκίνο έχουν οξύνει τις εντάσεις και όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να επιδεινωθούν πολύ εύκολα, εκτιμά η έγκριτη βρετανική εφημερίδα.




το τραγουδι αποψε
lust for life gamma ray letra en espa�ol

Saturday, December 29, 2018

manual de origami online

νήσοι ανταμάν
manual de origami online
Παντελής Παντελίδης: Έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια - Τι ακριβώς είχε ο τραγουδιστής

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έριξε φως στις συνθήκες θανάτου του Παντελή Παντελίδη έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Realnews.


αυτος που ασκει επιρροη

Σε αυτό, η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου περιγράφει τον Παντελή Παντελίδη ως έναν άνδρα «καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης», ο οποίος φορούσε «μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια».




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Από τα τραύματα που προκλήθηκαν η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Αίσθηση προκαλεί το στοιχείο ότι στο σώμα του εντοπίστηκαν «χώμα και χαλίκια».

Η ιατροδικαστής περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους, σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης, είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε «συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό».

Η εικόνα της καρδιάς του Παντελή Παντελίδη φαίνεται ότι προβλημάτισε την ιατροδικαστή, η οποία επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα για την εν λόγω ασθένεια στο onmed.gr.


δημοτικος ταμιας

αγωνες τβ σημερα
Τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Οικονομικών

Άγνωστος τηλεφώνησε στο υπουργείο και ισχυρίστηκε ότι στο διάστημα μεταξύ 12 με 2 το μεσημέρι θα εκραγεί βόμβα στο κτίριο. Επί τόπου βρίσκονται άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).


Περισσότερα σε λίγο




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει



δημοτικος ταμιας
καιρος ω

εξοπλισμος σνακ καφε

λεοναρντο ντα βιντσι λουκρητια
Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά σε κύριες και επικουρικές - Αναλυτικά παραδείγματα

Δείτε ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται αναδρομικά από τις παράνομες κρατήσεις στις επικουρικές συντάξεις, και ποιοι από τις παράνομες μειώσεις στις κύριες συντάξεις.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, για να διασφαλίσουν οι συνταξιούχοι ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους πρέπει να κάνουν αίτηση για την ορθή απεικόνιση των σημερινών ποσών σύνταξης με βάση τα οποία θα πρέπει να επιβάλλονται οι περικοπές και ταυτόχρονα να απαιτήσουν από τα ασφαλιστικά Ταμεία (κυρίως το ΕΤΕΑΠ) να τους κοινοποιήσουν τις νέες συνταξιοδοτικές αποφάσεις των επικουρικών συντάξεων, με βάση τις οποίες θα φανεί και η διαφορά στις κρατήσεις. Αίτηση για τη νέα συνταξιοδοτική απόφαση θα πρέπει να κάνουν όλοι οι συνταξιούχοι που από 1/6/2016 και ύστερα είχαν περικοπή επικουρικής ή επικουρικής και μερίσματος εάν είναι συνταξιούχοι του δημοσίου.


θελω να δω στιχοι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κύριες συντάξεις

Τα ποσά που πρέπει να πάρουν πίσω οι συνταξιούχοι ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ, Τραπεζών λόγω των παράνομων μειώσεων του Ν. 4093 καθώς επιβάλλονταν στο παλιό άθροισμα μέχρι 31/5/2016 και όχι στο νέο άθροισμα από 1/6/2016.

κυριεσ 1κυριεσ 2

Eπικουρικές συντάξεις

επικουρικεσ 1επικυρικεσ 2επικουρικεσ 3επικουρικες 4

εξοπλισμος σνακ καφε