Thursday, February 28, 2019

hobbit που παιζεται θεσσαλονικη

Ο κ. Χαρπαντίδης τόνισε ότι η Παπαστράτος είναι σύμμαχος του κράτους στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής και πως η δωρεά του μηχανήματος είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό. Όπως είπε, η Παπαστράτος από το 2012 έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για τη πάταξη του λαθρεμπορίου στα καπνικά το οποίο έχει αυξηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016 στο 21% της αγοράς από 3% που ήταν το 2009 με μεγάλες απώλειες στα φορολογικά έσοδα.


Μιλώντας στην εκδήλωση η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου χαρακτήρισε την εταιρεία Παπαστράτος πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και ανέφερε πως στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να αγοραστούν το επόμενο διάστημα άλλα 4 οχήματα «Χray» για να φτάσουν συνολικά στα 12 οχήματα σε επόμενη φάση.


«Έχουμε την πολιτική βούληση στον αγώνα κατά του λαθρεμπορίου η οποία δεν υπήρχε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις», δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών προσθέτοντας πως τα φορολογικά έσοδα τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται σε ποσοστό 5-10 μονάδες κάτω από το επίπεδο της Ευρώπης, κυρίως λόγω της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου στα καύσιμα στα αλκοολούχα ποτά και στα καπνικά.


Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή που θα έχει το μηχάνημα αλλά και στις ενέργειες που έχουν γίνει από τη Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την ενίσχυση των ελέγχων κατά του λαθρεμπορίου σε όλα τα τελωνεία της χώρας.


hobbit που παιζεται θεσσαλονικη


μηλο μου κοκκινο χορωδια σπυρου λαμπρου
γραφειο κοκκινο παιδικο

λιμπερτυ πλοια

ύπνος και θηλασμός
λιμπερτυ πλοια
Εορταστικό ωράριο: Δείτε ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τρεις Κυριακές μπορούν να ανοίξουν τα μαγαζιά στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως διευκρινίζει η ΕΣΕΕ.


Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 ν. 4177/2013, όπως ισχύει σήμερα, επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις δύο Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων και την τελευταία Κυριακή κάθε έτους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άρα, τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 20:00.

Εξάλλου, η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει ότι παραδοσιακά τα μαγαζιά μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου.



εξωτερικη θερμοκρασια αυτοκινητου

παγκρητια τραπεζα μηλος

παγκρητια τραπεζα μηλος
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε λήγει η παράταση υποβολής των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης

Μέχρι αύριο, Παρασκευή 15 Ιουνίου, θα μπορούν να υποβληθούν οι ενιαίες αιτήσεις ενίσχυσης για το έτος 2018, σύμφωνα τον ΟΠΕΚΕΠΕ.


Πρόκειται για την τελική προθεσμία, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, καθώς έχει δοθεί ήδη παράταση ενός μήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται πως όσοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ληξιπρόθεσμα και μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα τους υποβληθεί ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός.

Τέλος, μετά το πέρας της 10ης Ιουλίου, οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται.



δραστης συνωνυμο
βαρελας ανταλλακτικα

προσοψη μπαρ

Για τις κινητοποιήσεις τους αποφασίζουν οι αγρότες της Κρήτης

Οριστικοποιούν κατά την αποψινή τους συνάντηση, οι αγρότες, το πρόγραμμα των κινητοποιήσεών τους για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.


Συναντώνται στις επτά το απόγευμα στο Ηράκλειο, οι αγρότες απ' ολόκληρη την Κρήτη, προκειμένου να οριστικοποιήσουν το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, με τις οποίες διεκδικούν την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.


ζαχαριου καυσοξυλα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα cretapost.gr, την παγκρήτια συνάντηση οργανώνει νεοσύστατη επιτροπή αγώνα που συγκροτήθηκε τις τελευταίες μέρες από ομάδα αμπελουργών και αναμένεται να συζητηθούν φλέγοντα ζητήματα όπως είναι ο νέος τρόπος φορολόγησης των αγροτών, που όπως ισχυρίζονται τα στελέχη του αγροτικού κινήματος οδηγούν σε αφανισμό τον κλάδο.

Ανάμεσα στις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι, είναι η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου αλλά και η «απόβαση» Κρητικών αγροτών στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η σχετική λίστα αναμένεται να καταρτιστεί στην αποψινή συνάντηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι αγρότες της Κρήτης βρίσκονται σε επικοινωνία με αυτούς της υπόλοιπης Ελλάδας προκειμένου να οργανώσουν, αν υπάρξει συμφωνία, από κοινού τις κινητοποιήσεις τους στην Αθήνα.



προσοψη μπαρ
να αφηνω το μωρο να κλαιει

η μεταρρύθμιση του ελληνικού πανεπιστημίου

λάμπες πυρακτώσεως
η μεταρρύθμιση του ελληνικού πανεπιστημίου
Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ.: Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για αυτή τη γυναίκα ενημερώστε μας ΑΜΕΣΩΣ

Πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο αναζητά η Αστυνομία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής (29/09/2017) στη διασταύρωση της οδού Αγίας Λαύρας με τη Λ. Ηρακλείου, περιοχή Δήμου Αθηναίων, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά πεζή αγνώστων στοιχείων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η γυναίκα είναι ηλικίας περίπου 70 ετών, ύψους 1,55 μ., αδύνατης σωματικής διάπλασης (55 περίπου κιλά), με γκρίζα μαλλιά και γκρίζα μάτια. Την ώρα του ατυχήματος, φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα, και τζιν μπουφάν.


ελαφονησι χανια λεωφορεια

Η Αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας της παραπάνω παθούσας, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284069, 210-5284081 και 210-5284058.


ανθοδεσμη βαμβακι

αγια μαρινα κορωπιου καιρος
ανθοδεσμη βαμβακι
Γενική απεργία στην Μυτιλήνη τη Δευτέρα (20/11) για το προσφυγικό ζήτημα

Σε γενικευμένη διαμαρτυρία, που να εκφράζει την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της για την εξέλιξη του προσφυγικού και προσφυγικού ζητήματος στο νησί, καλεί ο Δήμος Μυτιλήνης.


Στη Μυτιλήνη και ιδιαίτερα στην περιοχή της πόλης, ζουν περισσότεροι από 8.400 πρόσφυγες και μετανάστες. Στο σύνολό τους είναι εγκλωβισμένοι από την εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, ενώ οι 6.500 που διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας ζουν σε χώρους με υποδομές, μόλις για 2.000 άτομα. Οι υπόλοιποι ζουν σε σκηνές ή παράγκες που έχουν φτιάξει οι ίδιοι, τόσο μέσα στον καταυλισμό, όσο και στα γύρω κτήματα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Έχουν περάσει μια θηλιά στο λαιμό μας. Εμείς θα την βγάλουμε!» είπε ο δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Γαληνός για το θέμα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, Παρασκευή (17/11).

Δεδομένης της γενικής απεργίας της Δευτέρας, δημόσιες υπηρεσίες, ιατρεία, φαρμακεία και καταστήματα, θα παραμείνουν κλειστά, με στόχο «η φωνή της Λέσβου να ακουστεί δυνατά και να φθάσει μέχρι τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα» είπε ο κ. Γαληνός, προειδοποιώντας ότι η κινητοποίηση και η γενική απεργία της Δευτέρας θα έχουν συνέχεια.

«Θα πάρουμε αποφάσεις, που θ΄ ακυρώνουν σχέδια» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, τονίζοντας πως «οι κινητοποιήσεις θα εντείνονται συνεχώς, μέχρι ν' αλλάξει η πολιτική που μας έχει υποβάλλει στο μαρτύριο της σταγόνας».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Γαληνός σημείωσε, ότι αποκλείεται να αποδεχθεί τη δημιουργία νέας δομής ή την λειτουργία οιασδήποτε άλλης δομής παραμονής προσφύγων στο νησί. «Επιμένουμε στην ανάγκη άμεσου απεγκλωβισμού όλων αυτών των ανθρώπων, που ζουν οι περισσότεροι σε άθλιες συνθήκες. Η Λέσβος δεν είναι ανοικτή φυλακή, ούτε θα επιστρέψουμε κάποιοι να την βλέπουν σαν τέτοια» είπε.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της κινητοποίησης, ο δήμαρχος τόνισε, ότι στις 10:30 το πρωί θα γίνει προσυγκέντρωση μπροστά από το παλιό Δημαρχείο, στη συνέχεια, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Σαπφούς θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση και τέλος στις 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Θέατρο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία διαμαρτυρίας.

Στην κινητοποίηση έχουν δηλώσει συμμετοχή το Επιμελητήριο Λέσβου, η Ένωση Ξενοδόχων, το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, ο δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Λογιστών, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων, το ΤΕΕ ΒΑ Αιγαίου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Ας σημειωθεί, ότι για την συμμετοχή στην κινητοποίηση από τον Δήμο και προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση των κατοίκων της υπαίθρου προς την Μυτιλήνη, θα πραγματοποιηθούν έκτακτα δρομολόγια λεωφορείων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



ξενοδοχειο ακταιον φαληρο

μπρουσκο αλεξανδρα ιωαννου

τι σημαινει επι ισοις οροις
φερρυ μποτ ελαφονησος
μπρουσκο αλεξανδρα ιωαννου

Παράλληλα, χαρακτηρίζουν «εντελώς ανυπόστατο και τα στοιχεία που παραθέτει αναληθή» ένα άρθρο με τίτλο «Τοξική Απειλή» που δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου στην εφημερίδα Real News, για το οποίο ζητούν την άμεση ανάκλησή του.


Διαφορετικά, όπως αναφέρουν, καλούν την συντάκτρια «άμεσα να αναρτήσει σε δημόσια θέα ή να καταθέσει στα αρμόδια Υπουργεία τις μετρήσεις που ισχυρίζεται ότι καταδεικνύουν ότι στις πυρόπληκτες περιοχές της 23ης Ιουλίου 2018, «στο έδαφος και στο νερό εντοπίστηκαν ουσίες καρκινογόνες και νευροτοξικές, όπως διοξίνες, φουράνια και πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες…» και «μέταλλα όπως μόλυβδος, αμίαντος», καθώς επίσης και τα επώνυμα εργαστήρια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό που ενεπλάκησαν τόσο κατά τη δειγματοληψία όσο και κατά την αναλυτική διαδικασία».


Οι τρεις επικεφαλής των ερευνητικών κέντρων τονίζουν ότι «τα εργαστήρια των Δημόσιων Ερευνητικών Κέντρων της Ελλάδας που ανέλαβαν την αξιολόγηση της τοξικής ρύπανσης στις πυρόπληκτες περιοχές, είναι διαπιστευμένα, διαθέτουν state of the art τεχνολογικό εξοπλισμό και διεθνές επιστημονικό κύρος. Είναι τα μόνα εργαστήρια που μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει μελέτες για την τοξική ρύπανση στο Μάτι», προσθέτοντας ότι «τα αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί στην πληρότητά τους και έχουν κατατεθεί στα αρμόδια υπουργεία».


βαλσαμικο ξυδι απο ροδι

φορολογικη ενημεροτητα 2015 εκτυπωση

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα:


1. 2.300 άνεργοι σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων: Αφορά σε θέσεις πλήρους απασχόλησης σε δομές υποστήριξης των προσφύγων για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Το νέο πρόγραμμα δεν αφορά σε κατάρτιση, αλλά ολοκληρωμένη απασχόληση. Γι' αυτόν τον σκοπό, αναμένεται να διατεθεί ποικιλία θέσεων σε υποστηρικτικές ειδικότητες ανά την επικράτεια.


Το νέο προσωπικό πρόκειται να καλύψει ποικιλία υποστηρικτικών ειδικοτήτων ανά την επικράτεια, με σημαντικό (επιπρόσθετο του μισθού) χρηματικό κίνητρο μετεγκατάστασης ή μετακίνησης, ύψους 300 ευρώ. Μεταξύ των ειδικοτήτων αναμένεται να περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, οδηγοί, οικοδόμοι και βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας, εργαζόμενους γενικών καθηκόντων κ. α.


cambridge oxford boat race 2016 odds

2. 5.500 νέοι πτυχιούχοι σε φορείς του δημοσίου με μισθούς αντίστοιχους των προσόντων τους: Αφορά σε άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας 22 έως 29 ετών.


Τους δίνεται δυνατότητα να απασχοληθούν σε υπουργεία και σε εποπτευόμενους δημόσιους φορείς. Αποδοχές, για θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης από 1.040 έως 1.140 ευρώ, και για θέσεις τεχνολογικής εκπαίδευσης από 990 έως 1.090 ευρώ.


3. «Δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία»: Αφορά σε ανέργους πρώην επιχειρηματίες (αναμένεται να καλύψει 5.000 θέσεις, με επιχορήγηση έως 36.000 ευρώ).


Δικαιούχοι: Όσοι έχουν διακόψει την επιχειρηματική δραστηριότητά τους για ορισμένο χρονικό διάστημα, δεν έχουν μεταβιβάσει την επιχείρηση ή το μερίδιό τους σε συγγενείς και συζύγους, δεν έχουν ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έχουν καταβάλει τη μηνιαία εισφορά στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας, έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις εισφορές τους προς τον ΕΦΚΑ και έχουν την ιδιότητα του ανέργου.



βαλσαμικο ξυδι απο ροδι

προβολεις led orion

δρομολογητης δικτυου
fat olives happy hour
Σεισμός Λευκάδα: «Εξαφανίστηκε» η παραλία των Εγκρεμνών - Δείτε πώς είναι σήμερα (videos)

Εντυπωσιακές εικόνες από την επόμενη μέρα του μεγάλου σεισμού των 6,1 Ρίχτερ που «χτύπησαν» τη Λευκάδα την Τρίτη, κατέγραψε ο φακός στην - πρώην πλέον - παραλία των Εγκρεμνών.


Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες παραλίες ενός νησιού το οποίο αντικειμενικά, έχει υπέροχες παραλίες. Πλέον, μετά τον σεισμό της 17ης Νοεμβρίου οι Εγκρεμνοί δεν θυμίζουν τίποτα από το μέρος που χιλιάδες παραθεριστές απολάμβαναν κάθε χρόνο την λευκή άμμο και τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


egremnoi2

Η κάμερα ενός πολίτη κατέγραψε το πως είναι πλέον η συγκεκριμένη παραλία, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον μεγάλο σεισμό.



Δείτε τους Εγκρεμνούς την ώρα ακριβώς που «χτυπάει» ο Εγκέλαδος, στο παρακάτω βίντεο.




προβολεις led orion

βελγιο μακελειο

Μεσσηνία: Βάση αερόστατων δημιουργείται στην Καλαμάτα

Βάση αερόστατων δημιουργείται στην Καλαμάτα και από τις 15 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις πάνω από τη Μεσσηνία, από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons.


φανή τοπάλογλου

Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016, ενώ η πίστα απογείωσης-προσγείωσης στην Καλαμάτα θα είναι το γήπεδο των πρώην Σφαγείων, στη δυτική παραλία της πόλης, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ο χώρος αυτός παραχωρήθηκε προσωρινά, «διότι ήδη έχει δημοπρατηθεί από το Δήμο η προμήθεια των σχετικών υλικών, ώστε από την επόμενη σεζόν να δοθεί στη νεολαία που αθλείται, για την εξυπηρέτηση του ποδοσφαίρου», σημείωσε ο δήμαρχος.

Ο Παναγιώτης Νίκας χαρακτήρισε τις πτήσεις αεροστάτων «κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον» για επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής, ενώ επεσήμανε ότι «για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα», προσθέτοντας πως ο Δήμος Καλαμάτας με χαρά την υποδέχεται και παραχωρεί το συγκεκριμένο χώρο για την εξυπηρέτηση του τουρισμού.



βελγιο μακελειο
κτηματολόγιο θάσου

καρβουνο μπρικετα τιμη

Μη χάσετε την παρουσίαση του προγράμματός μας ZERO WASTE CITIES


Ένα μεγαλόπνοο και φιλόδοξο πρόγραμμα, που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την πόλη της Θεσσαλονίκης!


δειτε ελληνικα καναλια δωρεαν

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο Αuditorium του US Pavilion


Μην ξεχάσετε να κάνετε εδώ την εγγραφή σας και να εξασφαλίσετε το barcode πρόσβασης στο event:


www.eventora.com/en/Events/coca-cola-zero-waste


COCA COLA 83RD TIF 1



καρβουνο μπρικετα τιμη
χειμερινό εξάμηνο μετάφραση

πως θα ειναι το παιδι σας

εξετασεις ραδιοερασιτεχνων β περιοδου 2013 θεσσαλονικη

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Ύπατης εκπροσώπου της ΕΕ, ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, ενημέρωσε την Φεντερίκα Μογκερίνι για τη «σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις στο ζήτημα της ονομασίας».


κτελ χανιων αεροδρομιο χανιων

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Φεντερίκα Μογκερίνι εξέφρασε την στήριξη της ΕΕ στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και δήλωσε πως το ενδεχόμενο θετικής έκβασης «θα ήταν καθοριστικό, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή και την ΕΕ».


Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 28 Μαΐου, πριν την έναρξη του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, έχει προγραμματιστεί πρόγευμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, στις Βρυξέλλες.




πως θα ειναι το παιδι σας

δραση τζιχαντιστων

δραση τζιχαντιστων

Υπενθυμίζεται ότι 2.713 διπλές συντάξεις και μερίσματα, ύψους 5.306.800,94 ευρώ, καταβλήθηκαν σε δικαιούχους συνταξιούχους στις 14 και 20 Αυγούστου, στις 7,14,21 και 28 Σεπτεμβρίου, στις 5, 12, 19 και 26 Οκτωβρίου και στις 2 Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για όλες τις κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι με κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό, λόγω των καταστροφών).


Οι αιτούντες μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των αιτημάτων τους, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (1555) κατά απόλυτη προτεραιότητα.


θεριζοαλωνιστικες μηχανες ρυζιου




θα μεινω χατζηγιαννης

6 ημερες σκοτους

αυγα με ντοματα και μανιταρια
αυθεντικα πιροσκι
Τρομοκρατική επίθεση Παπαδήμος - Κατάθεση συνοδού ασφαλείας: Ο φάκελος ελέγχθηκε στην Βουλή

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του συνοδού ασφαλείας του Λουκά Παπαδήμου περιγράφοντας όλες τις κινήσεις που έκανε χθες Πέμπτη (25/5) μέχρι να μπει μάζι με τον πρώην πρωθυπουργό στο αυτοκίνητο


Όπως είπε στους συνάδελφους ο συνεργάτης του πρώη πρωθυπουργού «Παρέλαβα τον κ. Παπαδήμο στις 10:40 το πρωί μαζί με την υπόλοιπη συνοδεία. Μαζί μου πήρα και την αλληλογραφία που είχε φθάσει στο σπίτι» αναφέρει στην κατάθεσή του ο συνοδός ασφαλείας του Λουκά Παπαδήμου και συνεχίζει: «Όταν φθάσαμε στο γραφείο του προέδρου στην Τράπεζα της Ελλάδος πήρα στα χέρια μου και έβαλα στην μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας τέσσερις φακέλους που τους είχαμε πάρει από το σπίτι και πήγα στην Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου για να γίνει ο έλεγχος. Μόλις τελείωσα μου έδωσαν πάλι τους φακέλους και έφυγα».




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός λάμβανε αλληλογραφία από τριά σημεία, από την Ακαδημία Αθηνων την τράπεζα Έλλαδος και από το σπίτι του.

«Νόμιζα ότι περιείχε βιβλίο»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος, ανέφερε, μετά την επίθεση, σε συνεργάτες του το πώς παρέλαβε τον φάκελο και άνοιξε το φάκελο.
«Νόμιζα ότι περιείχε κάποιο βιβλίο... ήταν ένας φάκελος σε μέγεθος μικρού βιβλίου. Όταν τον άνοιξα είχε μέσα ένα μικρό κουτί τυλιγμένο με πλαστικό περιτύλιγμα. Η έκρηξη έγινε όταν πήγα να ανοίξω αυτό το πλαστικό περιτύλιγμα».


6 ημερες σκοτους

Τι ψάχνει η Αντιτρομοκρατική

Δύο είναι τα σημεία πάνω στα οποία επικεντρώνει τις έρευνές της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μια ημέρα μετά την επίθεση.
Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών προκειμένου να καταλήξουν στο είδος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στα «φονικά» πακέτα που είχαν σταλεί σε ευρωπαίους παράγοντες πριν από περίπου τρεις μήνες.

Από την πρώτη έρευνα, φαίνεται πως ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του κ. Παπαδήμου, είχε μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης για πυροτεχνήματα και έχει και άλλες ομοιότητες με τους φακέλους στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στο Παρίσι, καθώς και άλλους οκτώ που εντοπίστηκαν τις επόμενες μέρες, στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, τον περασμένο Μάρτιο.

Παράλληλα οι Αρχές «χτενίζουν» τα κέντρα διαλογής των ΕΛΤΑ προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν άλλα δέματα ή φακέλους που μπορεί να έχουν σταλεί σε άλλους στόχους, οικονομικούς ή πολιτικούς παράγοντες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την επίθεση


Wednesday, February 27, 2019

μουρσι αιθιοπια

Αιτήσεις στο ΑΣΕΠ από 25/10 για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Απο την 25 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ για τις 35 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος.


mcdonalds θεσσαλονικη κεντρο

Δείτε την προκήρυξη αλλά και τον οδηγό που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2016. Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).


αρχικη βασικη αξια γης πινακες



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α. Σ.Ε. Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 25 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α. Σ.Ε. Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2016 Τ. Θ. 14.308 Αθήνα Τ. Κ. 115.10 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 11ης Νοεμβρίου 2016, ημέρας Παρασκευής.

www.dikaiologitika.gr



μουρσι αιθιοπια

προβλημα πεθερικα

σπανιεσ εικονεσ παναγιασ
Σκάνδαλο ΑΕΠΙ: Καλείται να πληρώσει 30 εκατομμύρια στους δημιουργούς

Το ποσό των 30 εκατ. ευρώ καλείται να καταβάλει αναδρομικά με τελεσίδικη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας, η ΑΕΠΙ στο σύνολο των δημιουργών.


Η απόφαση εκδόθηκε 21 χρόνια μετά την προσφυγή που είχαν κάνει στην επιτροπή ανταγωνισμού το 1996 οι Σταύρος Ξαρχάκος, Νίκος Κυπουργός, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Νίκος Μαμαγκάκης, Γιώργος Κουμεντάκης και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών.


μπερνι σαντερς βιογραφικο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας (υπ΄ αριθμόν 1103/2017) είναι καταχρηστική η προμήθεια πάνω από 18% στα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα (σήμερα είναι 25%) και 24% στη δημόσια εκτέλεση (σήμερα είναι 37, 5 %).


προβλημα πεθερικα

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η ΑΕΠΙ οφείλει από το 2003 και μετά να επιστρέψει τη διαφορά στους δημιουργούς. Επιπλέον, το δικαστήριο αναγνωρίζει ως καταχρηστική πρακτική τη παράλειψη λογοδοσίας της ΑΕΠΙ για τα έσοδα και έξοδα ανά κατηγορία και τη μη συμμετοχή των δημιουργών στη λήψη αποφάσεων (ή έστω εκτίμηση της γνώμης τους) σχετικά με το αμοιβολόγιο, τον κανονισμό διανομής και την παρακράτηση και διάθεση 10% για πολιτιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

«Η απόφαση αυτή αποτελεί μια δικαίωση για το σύνολο των δημιουργών, αν και οφείλεται στους ελάχιστους που διεξήγαγαν αυτόν τον μακρόχρονο δικαστικό αγώνα για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ, χωρίς να καμφθούν, με πρώτο τον Σταύρο Ξαρχάκο» τονίζει ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση, Γιωργανδρέας Ζάννος.

«Εκτός από τη σημαντική μείωση των προμηθειών με αναδρομική ισχύ και την υποχρέωση αναλυτικής λογοδοσίας, εξαιρετικά σημαντική είναι η κρίση του Δικαστηρίου που επιβάλλει στην ΑΕΠΙ να συμμετέχουν οι δημιουργοί στη λήψη των αποφάσεων για τον κανονισμό διανομής, τα αμοιβολόγια και τα πολιτιστικά κονδύλια. Δυστυχώς η απόφαση ήρθε καθυστερημένα, 21 χρόνια μετά την καταγγελία (1996), στη χειρότερη δυνατή συγκυρία, όπου μέτοχοι και διοίκηση έχουν φέρει την ΑΕΠΙ στα πρόθυρα της πτώχευσης και ελέγχονται για κακουργηματικές πράξεις. Στα αρνητικά ίδια κεφάλαια προστίθενται μερικές δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ που πρέπει να επιστρέψει η ΑΕΠΙ στους δημιουργούς, που όμως δεν τα έχει. Είναι ολοφάνερο ότι οφείλει το Κράτος να παρέμβει το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην πτωχεύσει η ΑΕΠΙ, να προστατευθούν τα δικαιώματα και η περιουσία των δημιουργών και να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς».


3 ρουμπαγιατ στιχοι

3 ρουμπαγιατ στιχοι

«Είναι βεβαίως λυπηρό ότι φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, μιλώντας τη Δευτέρα στην εκπομπή «Brennpunkt» του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και επέρριψε την ευθύνη για την αποτυχία των διερευνητικών συνομιλιών στο FDP. Σέβομαι φυσικά την απόφασή τους, όσο και αν λυπάμαι, δήλωσε και ανέφερε ότι ήδη από το πρωί της Κυριακής υπήρχαν κάποιες ενδείξεις για την αποχώρηση του FDP. «Από την σκοπιά μου, θεωρώ ότι βρισκόμασταν στην τελική ευθεία και είχαμε πετύχει πάρα πολλά για τους ψηφοφόρους», επισήμανε η Καγκελάριος και τόνισε ότι υπήρχε συμφωνία και σε πολλά ζητήματα που έθεσε το FDP, όπως ο φόρος αλληλεγγύης.


«Θα απαλλάσσαμε το 75% των πολιτών από τον φόρο», εξήγησε και ανέφερε ότι ακόμη και στο θέμα της μετανάστευσης που χώριζε τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) από τους Πράσινους, υπήρξε μεγάλη προσέγγιση. Σε αυτό το σημείο η κυρία Μέρκελ επαίνεσε τους Πράσινους, οι οποίοι, όπως είπε, σε πολλά θέματα κινήθηκαν προς την πλευρά της Χριστιανικής Ένωσης. Οικοδομήθηκε σχέση εμπιστοσύνης, κάτι που επίσης χρειάστηκε χρόνο, πρόσθεσε, ενώ σε ό, τι αφορά το δικό της κόμμα και το CSU, υποστήριξε ότι μετακινήθηκαν σε πολλά θέματα - «κάναμε επαναστατικά βήματα», είπε χαρακτηριστικά - και «επί της ουσίας (η συμφωνία) φαινόταν εφικτή».


Απαντώντας σε ερώτηση αν θα γίνουν νέες εκλογές ή αν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) θα προσκληθούν για μια ακόμη φορά σε διερευνητικές συνομιλίες για «μεγάλο συνασπισμό» ή ακόμη και αν θα επιχειρηθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης μειοψηφίας, η 'Αγκελα Μέρκελ παρέπεμψε στον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων και κατόπιν θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις.


Η ίδια πάντως δήλωσε «πολύ επιφυλακτική» για το ενδεχόμενο κυβέρνησης μειοψηφίας και τόνισε ότι σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσε τη νέα προσφυγή στις κάλπες. «Θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά τον δρόμο της κυβέρνησης μειοψηφίας. Δεν ήταν στον σχεδιασμό μου, αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες. Ο δρόμος των νέων εκλογών είναι ένας και ο δρόμος της κυβέρνησης μειοψηφίας είναι για μια σταθερή χώρα ένας άλλος δρόμος, τον οποίο πρέπει να σκεφτεί κανείς πολύ προσεκτικά. Δεν θέλω απόψε να πω "ποτέ", αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική και πιστεύω ότι οι νέες εκλογές θα ήταν ο καλύτερος δρόμος», δήλωσε και, ερωτηθείσα αν θέλει να είναι εκ νέου υποψήφια Καγκελάριος, απάντησε καταφατικά. Πριν από έναν χρόνο ανακοίνωσα ότι θα είμαι υποψήφια για μια ακόμη θητεία. "Θα ήταν αστείο αν μετά την αποχώρηση του FDP από τις διαπραγματεύσεις αποχωρούσα κι εγώ και δυο μήνες μετά τις εκλογές έλεγα στους ψηφοφόρους «αυτό δεν ισχύει πια»", δήλωσε.


Σε ό, τι αφορά το SPD, η Καγκελάριος δήλωσε έτοιμη να διαπραγματευτεί για έναν νέο «μεγάλο» συνασπισμό, δήλωσε ωστόσο κατανόηση και σεβασμό για τις θέσεις του και κατέληξε λέγοντας ότι θα περιμένει την έκβαση των συνομιλιών του Προέδρου με τον Αρχηγό του SPD, Μάρτιν Σουλτς.



αγγελιες βαγονια
συμπιεση νωτιαιου μυελου

το φτερνισμα του παντα

τονωνω
Αποκλειστικό CNN Greece: Οι διάλογοι και οι απειλές των πορτοφολάδων στους καταστηματάρχες

«...Ο παππούς πάλι κάτι έλεγε στους αστυνομικούς και έδειχνε τις δικές μας κοπέλες…» ακούγεται να λέει μια φωνή, ενώ μια δεύτερη απαντά: «Πρέπει να του σπάσουμε τα μούτρα».


το φτερνισμα του παντα

Η τηλεφωνική συνομιλία αφορά σε δυο από τα πιο αδίστακτα μέλη της συμμορίας των πορτοφολάδων που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος τουριστών στο κέντρο της Αθήνας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



το τρεχω στον αοριστο

πως να παρεις ογκο στο στηθος

οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ παρουσίασε αναλυτικά στους ευρωβουλευτές την πρότασή του να τερματισθεί η υποχρέωση να προχωρούν μπροστά οι δείκτες των ρολογιών μία ώρα τον Μάρτιο και στη συνέχεια να πηγαίνουν πίσω μία ώρα τον Οκτώβριο.


τσαντες καλογηρου 2013

πως να παρεις ογκο στο στηθος

Για να εφαρμοστεί, η πρόταση αυτή πρέπει να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το Συμβούλιο της ΕΕ. Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χώρα ξεχωριστά να επιλέξει με ποια ώρα θα πορευτεί. Είναι συνεπώς θεωρητικά δυνατό γειτονικές χώρες να κάνουν διαφορετικές επιλογές. Στην Κομισιόν εκφράζονται, όμως, ελπίδες πως θα υπάρξει κάποιου είδους συντονισμός.


Επιλογή μέχρι τον Απρίλιο του 2019


Οι χώρες της ΕΕ πρέπει να διαβιβάσουν την επιλογή τους το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου 2019. Αν το χρονοδιάγραμμα που προτείνεται από τις Βρυξέλλες γίνει σεβαστό, η αλλαγή ώρας την 31η Μαρτίου 2019 θα είναι το τελευταίο υποχρεωτικό πέρασμα στη θερινή ώρα.


Οι χώρες που επιθυμούν να επιστρέψουν μόνιμα στη χειμερινή ώρα θα έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να την αλλάξουν μια τελευταία φορά στις 27 Οκτωβρίου 2019, καθώς στη συνέχεια οι εποχικές αλλαγές ώρας δεν θα είναι πλέον δυνατές.


Η πλειοψηφία των Ευρωπαίων είναι υπέρ της αναστολής της αλλαγής ώρας, όπως φάνηκε και από τη μεγάλη διαβούλευση που έγινε από την Κομισιόν και στην οποία το 84% τάχθηκε υπέρ της κατάργησης της αλλαγής. Ήταν η πρώτη φορά που μία ηλεκτρονική διαβούλευση κατέγραφε τόσο μεγάλη συμμετοχή σε ευρωπαϊκό επίπεδο (μόνο στη Γερμανία συμμετείχαν τρία εκατομμύρια ενδιαφερόμενοι), αλλά η καταγραφή δεν θεωρείται απαραίτητα αντιπροσωπευτική.


Αυτή τη στιγμή οι χώρες της ΕΕ κατανέμονται σε τρεις διαφορετικές ωριαίες ατράκτους: την ώρα της δυτικής Ευρώπης (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο), την ώρα της κεντρικής Ευρώπης (17 χώρες) και την ώρα της ανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Εσθονία, Φινλανδία, Λετονία, Λιθουανία και Ρουμανία).



bank αγγλοελληνικο λεξικο

τάσος χαλκιάς
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας - Γυναίκα έπεσε στις γραμμές του τραμ

Μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές του τραμ στη βασιλίσσης Αμαλίας, το πρωί της Τετάρτης (30/11).


τζαμι τσουα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας γυναίκας η οποία - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - έπεσε στις γραμμές τραμ, στήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Όλγας και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τραυματισμένη τη γυναίκα, που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.


bank αγγλοελληνικο λεξικο

πως να συνδεσω καμερα στον υπολογιστη

Προσφυγικό: Έκτακτη χρηματοδότηση 3,5 εκατ. ευρώ από την Κομισιόν προς την Ελλάδα

Έκτακτη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα ύψους 3,5 εκατ. ευρώ ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η χρηματοδότηση θα συμβάλει στην κάλυψη των δαπανών για την πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού στα πρώτα Κέντρα Υποδοχής που θα συσταθούν στην Κω, τη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέρο.


τολο χιλιομετρα απο αθηνα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Επιπλέον, τα χρήματα προέρχονται από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) και στόχος είναι να ενισχυθεί η ικανότητα της Ελλάδας να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις πρωτοφανείς προσφυγικές ροές στη χώρα, διασφαλίζοντας την ικανοποιητική λειτουργία του συστήματος αναγνώρισης, καταγραφής και υποδοχής των πολιτών τρίτων χωρών.

«Η έκτακτη χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού, το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει να μειωθεί η διάρκεια των διαδικασιών εγγραφής», καταλήγει η ανακοίνωση.


πως να συνδεσω καμερα στον υπολογιστη


official site of mastercard

ηρωας συγνωμη στιχοι

συνταγες της καρδιας πρασοπιτα

Η ορκωμοσία έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


«Διαβεβαιώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού», επανέλαβαν ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, οι Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Φώτης Κουβέλης, Νάσος Ηλιόπουλος, Μερόπη Τσούφη και Κωνσταντίνος Στρατής.


Δραγασάκης για Παπαδημητρίου: Δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για τα χρήματα, ούτε για τη δόξα


ηρωας συγνωμη στιχοι

Οι βάσεις για την ανάπτυξη έχουν τεθεί, τόνισε κατά την τελετή παραλαβής - παράδοσης του υπουργείου Οικονομίας ο νέος υπουργός Οικονομίας κιαι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Όπως είπε ο κ. Δραγασάκης, όλα πρέπει τα τρέξουν πιο γρήγορα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ότι μπορεί να τελειώσει σήμερα δεν πρέπει να το αφήνουμε για αύριο.


Η έξοδος από την κρίση και την κατάσταση χρεοκοπίας, είναι μια πορεία μακρά, και ευάλωτη σε εξωγενή απρόοοπτα γεγονότα, είπε ο νέος υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο κ. Δραγασάκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον απερχόμενο υπουργό, σημειώνοντας: «με τη στάση του και με τη δράση του, έδωσε ενα νέο ήθος στην πολιτική. Υπηρέτησε ένα νέο ήθος με τον λόγο, τα επιχειρήματα, τα στοιχεία, τις θέσεις και τις απόψεις». Ο ίδιος ανέφερε πως «αυτή την πολιτική χρειάζόμαστε, μια πολιτική με αντιπαραθέσεις στη βάση θέσεων και απόψεων».


Τόνισε, αναφερόμενος στον απερχόμενο κ. Παπαδημητρίου, πως «πρόκειται για μια προσωπικότητα η οποία τίμησε τη χώρα του στο εξωτερικό και θέλησε να βοηθήσει.» «Δεν ήρθε εδώ», είπε ο κ. Δραγασάκης, «για χρήματα ούτε για τη δόξα. Ήρθε σε μια στιγμή που η χώρα ζητούσε νέες δυνάμεις και εμείς ψάχναμε να βρούμε εκείνα τα όπλα».





χαρτινο περιτυλιγμα

φοιτητικη λεσχη απθ τηλ

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα εκατομμύρια θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής (4/2)

Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή (1/2/2018) κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής στην πρώτη μεγάλη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επόμενες κληρώσεις


ποιημα χαικου

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή (1/2/2018) κληρωτίδα είναι οι: 3, 7, 9, 19, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 9.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


opap copy

Σημειώνεται ότι στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής στην πρώτη μεγάλη κατηγορία (5+1) του τυχερού παχνιδιού με αποτέλεσμα να σημειωθεί τζακ που.

Ως αποτέλεσμα του τζακ ποτ το Τζόκερ θα μοιράσει στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ!

Σημειώνεται ότι μπορεί να μην βρέθηκε κάποιος νικητής στην πρώτη κατηγορία βρέθηκαν όμως δύο επιτυχημένα δελτία στην αμέσως επόμενη (5αρια) που κερδίζουν από 87.993,13 ευρώ!



Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Πώς μπορώ να κερδίσω; Υπάρχουν και τα συστήματα!

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

• Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

• Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

• Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

• Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

• Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

• Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

• Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

• Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ το αναλυτικό πίνακα με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 28/1/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ




φοιτητικη λεσχη απθ τηλ
ρισάρ αντονί

λιποθυμικες τασεις

λιποθυμικες τασεις

Η έκρηξη σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Δεν υπάρχουν τραυματίες εξαιτίας της έκρηξης.


μαριος αθανασιαδης θεσσαλονικη

188407691
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε φωτιά στις αντλίες, ενώ έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές στο πρατήριο. Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμα άγνωστα.





#Έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λεωφ. Κ. Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο Αττικής. Επιχειρούν 15 πυρστες με 6 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 12 Δεκεμβρίου 2017


κτελ δραμας τιμη εισητηριου

ωραριο εκλογων νδ

υπουργοι της ελλαδας
παιχνιδια online για 2 ατομα
ωραριο εκλογων νδ

Όλα τα φεγγάρια είναι σχετικά μικρά. Ενώ ο Δίας, ο πέμπτος κατά σειρά πλανήτης ξεκινώντας από τον Ήλιο, έχει μεγάλα φεγγάρια όπως ο Γανυμήδης - ο μεγαλύτερος του ηλιακού συστήματος με διάμετρο 5.268 χλμ - τα νέα φεγγάρια διαφέρουν σε μέγεθος - από περίπου έξι δέκατα του ενός μιλίου (1χλμ) ως 2,5 μίλια (4χλμ).


Αυτό είναι ελάχιστο συγκριτικά με τη διάμετρο του Δία των 88.846 μιλίων (142.984 χλμ).


Μια ερευνητική ομάδα υπό τον αστρονόμο Σκοτ Σέπαρντ του Carnegie Institution for Science στην Ουάσινγκτον εντόπισε 12 μικρά φεγγάρια του Δία, περιλαμβανομένων των 10 που περιγράφηκαν σήμερα.


Σύμφωνα με τον Σέπαρντ, τα φεγγάρια αυτά ήταν πιθανόν αντικείμενα που σχηματίστηκαν κοντά στον Δία κατά την πρώιμη περίοδο του ηλιακού συστήματος, τα οποία «αιχμαλωτίστηκαν» από την ισχυρή βαρυτική έλξη του πλανήτη.


5b4e3b04bbc51119008b456f 960 600
Πηγή: The Carnegie Institution for Science


«Ο Δίας είναι σαν μια μεγάλη ηλεκτρική σκούπα γιατί είναι τόσο ογκώδης. Αυτά τα αντικείμενα ξεκίνησαν να περιστρέφονται γύρω από τον Δία αντί να πέσουν μέσα του. Επομένως θεωρούμε ότι είναι κάτι ενδιάμεσο, ανάμεσα σε βραχώδεις αστεροειδείς και παγωμένους κομήτες. Άρα είναι κατά το ήμισυ πάγοι και κατά το ήμισυ βράχοι».


Το πιο ενδιαφέρον από τα νέα φεγγάρια είναι η Βαλετούντο, που πήρε το όνομά του από την δισέγγονη του ρωμαϊκού Δία, την θεά της υγείας και της καθαριότητας. Η Βαλετούντο περιστρέφεται γύρω από τον Δία στην ίδια κατεύθυνση με την οποία περιστρέφεται ο ίδιος ο πλανήτης, αλλά μερικά άλλα μικρά φεγγάρια μοιράζονται το ίδιο «μονοπάτι» ενώ κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.


«Η Βαλετούντο κινείται στον αυτοκινητόδρομο ανάποδα, επομένως είναι πολύ πιθανό να συγκρουστεί με αυτά τα άλλα αντικείμενα. Προφανώς έχει συγκρουστεί μαζί τους στη διάρκεια των ετών», εξηγεί ο Σέπαρντ.


Τα 79 γνωστά φεγγάρια του Δία είναι τα περισσότερα που διαθέτει πλανήτης στο ηλιακό σύστημα και ακολουθούν τα 62 που έχουν εντοπιστεί γύρω από τον Κρόνο. Όπως είπε ο Σέπαρντ, ο Δίας και ο Κρόνος πιθανόν να διαθέτουν παρεμφερή αριθμό φεγγαριών με ορισμένα από τα μικρότερα του Κρόνου να μην έχουν ακόμη εντοπιστεί.


Ως φεγγάρι ορίζεται το όποιο αντικείμενο, ανεξαρτήτως μεγέθους, περιστρέφεται γύρω από έναν πλανήτη, όχι από τον Ήλιο. Μόνο οι δύο εσωτερικοί πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα - ο Ερμής και η Αφροδίτη - δεν έχουν κανένα.


Από τα 79 φεγγάρια του Δία, τα 26 δεν έχουν όνομα. Το ίδιο ισχύει για τους εννέα από τους 10 νέους δορυφόρους.


συμβαση υποστηριξησ λογισμικου

συμβαση υποστηριξησ λογισμικου

Η Thessaloniki Makerspace είναι μία ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που είχε την ιδέα να δημιουργήσει έναν τέτοιο εργαστηριακό χώρο, που λείπει από την πόλη, ξεκινώντας αρχικά από τις δικές της ανάγκες για δημιουργία, αλλά και από τη διαπίστωση που προέκυψε, όταν μέλη της θέλησαν να κάνουν κάποιες ιδέες τους πράξεις.


«Κάποια στιγμή είχα την ιδέα να φτιάξω από τα άχρηστα πλαστικά μπουκάλια υλικό για εκτύπωση σε τρισδιάστατο εκτυπωτή (3D printer), δηλαδή πλαστικό νήμα που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μηχάνημα για την παραγωγή ενός μοντέλου. Δεν είχα τον εξοπλισμό και διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να βρω κάπου αλλού, δανειζόμενος για κάποιο διάστημα τα εργαλεία που χρειάζομαι» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντώνης Μαυρομανώλης, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και ο βασικός εμπνευστής της ιδέας.


Από αυτή την ανάγκη γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας ενός εργαστηριακού χώρου (τύπου fab lab), που θα στεγάζει ομάδες οι οποίες εργάζονται πάνω σε ένα project, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό (hardware), χωρίς να είναι αναγκασμένοι να επενδύσουν χρήματα για την αγορά του, που, εξάλλου, έχει μεγάλο κόστος. Σε αυτόν θα υπάρχουν υπολογιστικά εργαλεία (CNC και 3D printers), κοπτικά εργαλεία, βαφεία, εργαλεία συγκόλλησης, τρυπάνια, ηλεκτρονικά, εργαλεία ξύλου και μετάλλου κ. ά. Οι ομάδες αυτές θα μπορούν να αναπτύσσουν τα σχέδιά τους και επιχειρηματικά, έχοντας κατάλληλη υποστήριξη, μέσω σεμιναρίων τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς και των επιχειρήσεων. Θα δίνεται επίσης η δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε επιχειρήσεις.


Ο Αντώνης ανέλαβε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων μέσω της ιστοσελίδας crowdfunding "Indiegogo", αναζητώντας πόρους που θα επιτρέψουν τη δημιουργία του χώρου. Χρήματα δεν προέκυψαν μέχρι στιγμής, ωστόσο, σε λιγότερο από ένα 24ωρο από την ανάρτηση βρήκε "πιστούς" υποστηρικτές της ιδέας, άλλους φοιτητές, που πίστεψαν σε αυτήν και αναζητούσαν κάτι παρόμοιο στην πόλη. Έτσι δημιουργήθηκε η αρχική ομάδα της Thessaloniki's Makerspace (από τους Αντώνη Μαυρομανώλη, Νίκο Κουγιώνη, Περικλή Πετρίδη, Αθηνά Κυριακού, Φώτη Χατζήσαρη), με μέλη φοιτητές στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ, η οποία συνεχίζει να διευρύνεται και με άλλους "followers". Η ομάδα έχει ήδη λάβει coaching από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΑΠΘ, και δημιουργεί ιστοσελίδα για να βρει ανταπόκριση από ενδιαφερόμενους. «Ψάχνουμε συμμετοχή σε διαγωνισμούς και τρόπους συγκέντρωσης χρημάτων μέσα από χορηγίες εταιριών που ίσως ενδιαφέρονται να προωθήσουν μία ιδέα» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Κουγιώνης.


αρχηγοι του κκε

Η Αθηνά Κυριακού και ο Περικλής Πετρίδης είχαν ήδη μία εμπειρία λειτουργίας τέτοιων fab labs από τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών Corallia, κατά τον οποίο επισκέφτηκαν - μεταξύ άλλων - παρόμοια εργαστήρια στο MIT. "Στο MIT είχαν ένα μάθημα 'how to make almost anything' και από εκεί προέκυψε το Fab Lab, το οποίο σήμερα είναι ευρέως διαδεδομένο σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά και στην Αμερική" είπε ο Περικλής.




κώδικας φπα pdf

δρομολογια κτελ φαραγγι σαμαριας

Έπιασαν στα πράσα τους διακινητές την ώρα που αποβίβαζαν μετανάστες στη Σύμη

Πενήντα πέντε μετανάστες εντόπισαν το βράδυ της Τρίτης (8/9) στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Σύμης.


Οι μετανάστες εντοπίστηκαν από σκάφος του Λιμενικού που πραγματοποιούσε περιπολία, στην περιοχή κοντά στη Μαραθούντα της Σύμης, χθες βράδυ.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Επέβαιναν σε ξύλινο ιστιοφόρο και την ώρα που τους εντόπισαν οι Αρχές, βρίσκονταν στη διαδικασία της αποβίβασης. Το Λιμενικό μαζί με σκάφος της FRONTEX περισυνέλλεξαν τους 55 αλλοδαπούς ενώ συνέλαβαν και τους δύο κυβερνήτες (ηλικίας 32 και 31 ετών) του ιστιοφόρου που όπως αποδείχθηκε ήταν και οι διακινητές τους.



δρομολογια κτελ φαραγγι σαμαριας
υμνος κινημα ελλαδα
ξυλοσομπα με καλοριφερ

χαντρες νικολης θεσσαλονικη

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο Παπαδήμος τραυματίστηκε όταν μία εκρηκτική συσκευή, τοποθετημένη σε ένα φάκελο, εξερράγη την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Αθήνας.


Το ρωσικό πρακτορείο RT με έκτακτη είδηση, μεταδίδει επίσης της έκρηξη, αναφέροντας ότι ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραύματα στα χέρια και τα πόδια, καθώς και ότι από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο οδηγός του.


Η βρετανική εφημερίδα independent επικαλούμενη την ελληνική αστυνομία, αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τραυματίστηκε από βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς τα τραύματα να είναι απειλητικά για τη ζωή του.


παναθηναικο κινημα εκλογες 2015

Αλλά και το BBC κάνει αναφορά στην έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, από την οποία τραυματίστηκαν ο ίδιος και ο οδηγός του.


ενθετη νιπτηρεσ



χαντρες νικολης θεσσαλονικη

Tuesday, February 26, 2019

ψυχουλη πηλιο

Δακτύλιος 2017-2018: Όσα πρέπει να ξέρετε - Ποιοι κινδυνεύουν με τσουχτερά πρόστιμα

Περιορίζεται η κίνηση των οχημάτων ανάλογα με τον αριθμό κυκλοφορίας τους.


ζωες παραλληλες ντιβιντι

Το κέντρο της Αθήνας που περικλείεται από το δακτύλιο που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οδοί:«Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη -28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας», ισχύει η εκ περιτροπής κυκλοφορία βάσει του τελικού ψηφίου της πινακίδας του οχήματος, κατά τις μονές ή ζυγές ημέρες κάθε μήνα. Οι ώρες ισχύος του δακτυλίου ορίζονται για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τις ώρες 07:00 έως 20:00 και για την Παρασκευή από 07:00 έως 15:00, ενώ στις οριακές λεωφόρους και οδούς του δακτυλίου δεν ισχύουν μέτρα και περιορισμοί. Επίσης, δεν εφαρμόζεται ο δακτύλιος κατά τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αυτές οι κατηγορίες εξαιρούνται από το μέτρο

Εξαιρούνται τα αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας, τα αυτοκίνητα ιατρών που φέρουν την ειδική σήμανση του οικείου Ιατρικού Συλλόγου με μόνο επιβάτη τους ίδιους. Ακόμη, αυτοκίνητα αναπήρων πολέμου, τα οποία φέρουν ειδικές κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, εφόσον οδηγούνται από τους ίδιους τους ανάπηρους ή τους μεταφέρουν, καθώς και οχήματα που μεταφέρουν ασθενείς που χρειάζονται συχνή θεραπεία (π. χ. νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, άτομα με πολιομυελίτιδα ή Ατομα με Αναπηρίες), με την προϋπόθεση ότι οι ασθενείς θα έχουν εφοδιαστεί με βεβαίωση των Διευθύνσεων των Περιφερειών της χώρας.

Οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών που περικλείονται από το δακτύλιο μπορούν να εφοδιαστούν με ειδική κάρτα από το δήμο Αθηναίων, προσκομίζοντας αποδεικτικό ωραρίου εργασίας για χρονικό διάστημα μιας ώρας πριν την έναρξη της εργασίας και μόνο για την έξοδό τους από την περιοχή του δακτυλίου και για χρονικό διάστημα δύο ωρών από τη λήξη του ωραρίου τους για την επιστροφή τους στον τόπο κατοικίας τους. Τα οχήματά τους, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας, θα κινούνται σε προκαθορισμένη ζώνη του δακτυλίου.

Οι παραβάτες των περιοριστικών μέτρων τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 6 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Διοικητικό πρόστιμο 200,00 ευρώ).



ψυχουλη πηλιο
δυσκοιλιοτητα μετα απο καισαρικη

πικραμενος αναχωρητης σκουλας

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έκανε λόγο για την ανάγκη του λαού που «θέλει να φύγει από τη σκλαβιά για την ελευθερία, από το σκοτάδι για το φως, από το ψέμα για την αλήθεια, από το θάνατο για τη ζωή». Μάλιστα, επισήμανε ότι:


πικραμενος αναχωρητης σκουλας


Είναι υπαρξιακή μας αγωνία να περάσουμε κι εμείς, να διαβούμε, να γίνει δίαυλος για να μπορέσουμε στα πολλά και δύσκολα καθημερινά μας προβλήματα να διαβούμε από το σκοτάδι στο φως. Καλό πέρασμα. Να περάσουμε από 'δω που είμαστε στην απέναντι όχθη. Εκεί που υπάρχει η αλήθεια, το φως η ζωή.


αρετή δήμητσα

4107332 copy



Ωστόσο, μίλησε για την ύπαρξη δύο προϋποθέσεων: «Η πρώτη είναι ότι το θαύμα δεν γίνεται από τη μια πλευρά μόνο, το θαύμα θέλει την προσπάθεια τη δική μας πρώτα και αυτό ήθελα να υπογραμμίσω απόψε, ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι όλων μας. Όλοι μαζί χρειαζόμαστε να βάλουμε πλάτη για να προχωρήσουμε, να διαβούμε. Και το δεύτερο μας το είπε ο Κύριος χθες, σε όλες τις Εκκλησίες, "χωρίς εμού ου δύνασθε ποείν ουδέν"».


4107333


Καταληκτικά, ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι: «λιτανεύοντας μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, τη συγκινητική, έρχονται στο νου μας αυτές οι ευχές, Καλό Πάσχα, καλή διάβαση, να περάσουμε απέναντι από εκεί που είμαστε. Χρειάζεται όμως να συνεργαστεί η ανθρώπινη προσπάθεια με τη Χάρη του Θεού. Εκεί που συναντιέται η ανθρώπινη προσπάθεια με τη Χάρη του Θεού εκεί γίνεται το θαύμα».




κωδικος προσβασης για samsung

καθηκον συνώνυμα

λεωνη δουκα
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η εντολή για έρευνα διαρροής προσωπικών δεδομένων δικαστή του ΣτΕ

Ποιος ευθύνεται για την υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας


Η εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, Νικολάου Παρασκευόπουλου, για την διενέργεια έρευνας σχετικά με την διαρροή προσωπικών δεδομένων δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας, διαβιβάστηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ειδικότερα στον εισαγγελέα Σπυρίδωνα Παππά, ο οποίος θα διενεργήσει την σχετική κατεπείγουσα ποινική προκαταρκτική έρευνα.


καθηκον συνώνυμα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του επίμαχου δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στην συνέχεια ακολούθησε και η εντολή του κ. Παρασκευόπουλου προς την κ. Δημητρίου για το ίδιο θέμα.


γαλλικα παραδοσιακα μουσικα οργανα

ξανθο σαντρε 8.1

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων αποφάσισε προ ημερών να λάβει ειδική πρόνοια για τις περιπτώσεις δανειοληπτών, οι οποίοι έχουν υποβάλλει αίτηση μακροπρόθεσμης ρύθμισης του δανείου τους, αλλά δεν μπορούσαν να υπαχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις οφειλών που έχει θεσπίσει το πιστωτικό ίδρυμα, διότι το υποθηκευμένο ακίνητο τους έχει βγει στο σφυρί.


ξανθο σαντρε 8.1

Πρέπει να σημειωθεί πως με στόχο την εξασφάλιση βιώσιμων λύσεων που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές δυνατότητες των δανειοληπτών το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έχει υιοθετήσει ειδική πολιτική προκειμένου η μηνιαία δόση των δανείων που έχει χορηγήσει να καθορίζεται με βάση το καθαρό οικογενειακό εισόδημα των δανειοληπτών.


Στη βάση αυτή το Ταμείο προσέφερε μια σειρά από λύσεις στους πελάτες του όπως επιμήκυνση της διάρκειας εξυπηρέτησης των δανείων στεγαστικού τομέα με το ισχύον επιτόκιο, μείωση επιτοκίου σε περιπτώσεις δανειοληπτών που μετά την επιμήκυνση των δανείων τους, η μηνιαία δόση τους εξακολουθεί να είναι υψηλότερη από την προσδιοριζόμενη με βάση το καθαρό οικογενειακό τους εισόδημα, αλλά και διαχωρισμό δανείου στην περίπτωση που ούτε οι ανωτέρω λύσεις δεν οδηγούν στην προκύπτουσα με βάση το καθαρό οικογενειακό εισόδημα μηνιαία δόση.


Βάσει του εν λόγω πλαισίου, στους δανειολήπτες που υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στις νέες ρυθμίσεις του Ταμείου και τα δάνειά τους παρουσιάζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, τότε για αυτές χορηγείται έκπτωση 50% στους αναλογούντες τόκους υπερημερίας και το ποσό κεφαλαιοποιείται. Σε περίπτωση που οι οφειλές έχουν ήδη διακανονισθεί, πέραν της ανωτέρω έκπτωσης, διαγράφονται οι τόκοι διακανονισμού που υπολείπονται από την ημερομηνία έναρξης της ρύθμισης και εντεύθεν και το ποσό ξανά κεφαλαιοποιείται.


πανεπιστημιο γειλ

ασφαλιστικα περιοδικα

Ρυθμίζει και τους «εκπλειστηριασμένους»



Ωστόσο, μέχρι σήμερα υπήρχαν περιπτώσεις δανειοληπτών που αν και είχαν υποβάλλει αίτηση μακροπρόθεσμης ρύθμισης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και εξυπηρετούσαν κανονικά τη μηναία δόση τους από τις αποδοχές τους, δεν μπορούσαν να ενταχθούν στις πιο πάνω ευνοϊκές ρυθμίσεις καθώς το υποθηκευμένο ακίνητο τους είχε βγει σε πλειστηριασμό. Το ΔΣ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα και στους εν λόγω δανειολήπτες να υπαχθούν στο ευνοϊκό πλαίσιο ρυθμίσεων που έχει θεσπίσει. Αυτό θα γίνεται υπό προϋποθέσεις.


Η πρώτη προϋπόθεση προβλέπει ότι για να δίδεται πρόσβαση στις ευνοϊκές ρυθμίσεις στους δανειολήπτες θα προηγείται εγγραφή υποθήκης στις περιπτώσεις που υπάρχει και άλλο ακίνητο ιδιοκτησίας τους. Στις περιπτώσεις εκείνες που δεν υπάρχει ακίνητο για εγγραφή υποθήκης, η διαδικασία που θα ακολουθείται θα είναι παρόμοια με εκείνη που ακολουθεί το Ταμείο για δάνεια χωρίς εξασφάλιση, ήτοι η ρύθμιση του δανείου δεν θα επεκτείνεται πέραν της μείωσης του επιτοκίου (εκτός εάν υπάρχει απόφαση της Διοίκησης του Ταμείου για διαχωρισμό του δανείου σε ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει το 30% του ρυθμιζόμενου ποσού).


Με την απόφαση αυτή το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δείχνει πως έχει πραγματικά τη βούληση να δώσει στους δανειολήπτες του ρεαλιστικές λύσεις που θα διασφαλίζουν πως θα είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην τράπεζα χωρίς να εξουθενώνονται οικονομικά.


καιρος λουξεμβουργο

«Θρίλερ» στη Φθιώτιδα: Επιτέθηκε με μπαλτά στον αδερφό του

Εικόνες θρίλερ αντίκρισαν οι άνδρες της αστυνομίας που έφτασαν στο σπίτι των δύο αδερφών στο χωριό Ζηλευτό στη Φθιώτιδα


Οι δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πιάστηκαν στα χέρια, με τον ένα εξ αυτών να καταφέρει χτύπημα με μπαλτά στο πόδι του άλλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έφτασαν κι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, ενώ τον τραυματισμένο άνδρα, που είχε χάσει πολύ αίμα, παρέλαβε ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Λαμίας.


γυναικα σωκρατη μαλαμα

καιρος λουξεμβουργο

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι δράστες της συμπλοκής έχουν απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές Αρχές ενώ εξετάζονται οι λόγοι που προκάλεσαν τη διαμάχη και οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο.



εγκληματα λεχου

αυτοκολλητα κηπου

ο αγνωστος κλιση
Η νεκροψία θα αποκαλύψει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φρικτού θανάτου της Βρετανίδας

Συνεχίζεται το θρίλερ με την Βρετανίδα τουρίστρια, το πτώμα της οποίας βρέθηκε κατασπαραγμένο σε περιοχή της Κομοτηνής.


Σήμερα, Τετάρτη (27/09) θα διεξαχθεί η νεκροψία της άτυχης γυναίκας στην Κομοτηνή από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη σε συνεργασία με επιστήμονες από το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο νεκροψία θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου της Σίλια Χολινγκγουόρθ, καθώς κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με βεβαιότητα αν η 63χρονη ακτιβίστρια κατασπαράχθηκε από λύκους και τσακάλια ή άγρια σκυλιά ή αν η αιτία του θανάτου της ήταν παθολογική.

«Είναι μια πολύ ειδική περίπτωση. Περιμένω τους ειδικούς για να εξετάσουμε μαζί τα ευρήματα. Λύκοι, άγρια σκυλιά και τσακάλια είναι γνωστό ότι επιτίθενται στους ανθρώπους. Υπάρχουν βουνά και δάση εδώ, έχω δει ξανά στο παρελθόν Έλληνες και Βούλγαρους να πεθαίνουν με τέτοιο τρόπο» δήλωσε ο ιατροδικαστής στον Guardian.

2949

Την ίδια ώρα η αστυνομία ερευνά το λόγο που η Χολινγκγουόρθ βρέθηκε σε αυτό το απομονωμένο σημείο.

«Τι έκανε εκεί; Το σημείο είναι πολύ απομονωμένο, πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί με τα πόδια και 3-4 χλμ. μακριά από τον αρχαιολογικό τόπο που φέρεται να ήθελε να επισκεφτεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θοδωρής Χρονόπουλος.

Η ΕΛΑΣ έχει ζητήσει και άρση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες ήταν οι τελευταίες κλήσεις της Βρετανίδας καθώς φέρεται να μίλησε με συγγενείς της καλώντας σε βοήθεια.

Μια πρώτη εκτίμηση, σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο, είναι ότι η Χελινγκγουόρθ χάθηκε όταν προσπάθησε να βρει το δρόμο της πίσω στο ξενοδοχείο της Μαρώνιας όπου διέμενε.

Η Χόλινγκγουορθ είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.



αυτοκολλητα κηπου
βόλος κτελ αθηνα

σιταρι κριθαρι βρωμη

σιταρι κριθαρι βρωμη
«Πετρελαιοκηλίδα» έξω από το υπουργείο Ενέργειας (pics)

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Ενέργειας, μέλη της Greenpeace.


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Πόσες Σαλαμίνες χρειάζονται για να πείτε όχι στις εξορύξεις πετρελαίου», γράφει ένα από τα πανό που έχει αναρτήσει η Greenpeace έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


διεμφυλική γυναίκα

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε η οργάνωση να διαμαρτυρηθεί για την πετρελαιοκηλίδα που έχει προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό και τις ακτές τις Αττικής.


γιωργοσ μαζωνακησ δυσκολα φεγγαρια

Χρησιμοποιώντας μάλιστα το φυτικό υλικό μελάσα δημιούργησαν μια «πετρελαιοκηλίδα» έξω από το υπουργείο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


«Πετρελαιοκηλίδα» έξω από το υπουργείο Ενέργειας (pics)
01
«Πετρελαιοκηλίδα» έξω από το υπουργείο Ενέργειας (pics)