Saturday, May 4, 2019

σωματικός κολασμός

σωματικός κολασμός
Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή

Ηλίας Βρεττός - Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή - Ποια τα νέα στοιχεία - Παρέμεινε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια για 45 λεπτά - Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.


σεμιναριο ειδικης αγωγης αριστοτελειο

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του έχει προκαλέσει το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ήταν 9:30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19/02/2018) όταν ο Ηλίας Βρεττός τραυματίζεται σοβαρά σε τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος. Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του μέσα σε λίγα λεπτά κάνει το γύρο των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης. Λίγη ώρα αργότερα τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.


λαυρεντιαδης αρρωστος

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο. Οι εικόνες από το τροχαίο σοκάρουν.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο

Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Άνδρες των δύο Σωμάτων και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός και η φίλη του, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες είχαν τις αισθήσεις τους, ενώ ο Ηλίας φώναζε συνεχώς πως πονούσε στα πόδια.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Τι ανέφερε ο μάνατζερ του τραγουδιστή

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε πως ο Ηλίας Βρεττός έχει επικοινωνία με το περιβάλλον κι έχει κατάγματα στα χέρια και στα πόδια.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Τμήμα Αντιμετώπισης Τραύματος των επειγόντων περιστατικών, με τους γιατρούς να δίνουν στους δημοσιογράφους τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του:

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, το μόνο που μπορώ να πω ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση» σημείωσε ο Επιμελητής Β΄ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης.

Όπως εξήγησε ο γιατρός, έπειτα από ένα τέτοιο τροχαίο, χρειάζεται χρόνος ώστε να έχουν οι γιατροί πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η οποία και χαρακτηρίζεται "κρίσιμη".

Λιγότερο τραυματισμένη είναι η οδηγός και φίλη του Ηλία Βρεττού, ενώ ο τραγουδιστής έχει υποστεί πολλά κατάγματα, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Ποιοι κατοχυρώνουν πλήρη σύνταξη από τα 57

Συγκλονίζει το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Τη δύναμη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του βρήκε ο Ηλίας Βρεττός μέσα από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται.

Σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει:

«Αφού ζω όλα καλά... Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς...»

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Το λευκό φορτηγό

Αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν πως στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λευκό φορτηγό, το οποίο φέρεται να έκλεισε το δρόμο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής.

Η Αστυνομία και η Τροχαία θα εξετάσουν προσεκτικά, τόσο τις συγκεκριμένες μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του ατυχήματος, όσο και τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία αλλά και τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή φωτογραφίων: SnowTime CY

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Ποιοι κατοχυρώνουν πλήρη σύνταξη από τα 57

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Πώς να κάνετε την αίτηση βήμα - βήμα


Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή
01
Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή














θετικα βιβλιου εκθεση

σκουρας κατασκηνωση περιοδοι
θετικα βιβλιου εκθεση

Ανάμεσα στις κατηγορίες είναι αυτές της υλικής υποστήριξης ξένης τρομοκρατικής οργάνωσης, η άσκηση βίας και καταστροφή οχημάτων.


Ο δράστης παραδέχτηκε ότι εμπνεύστηκε την επίθεση από βίντεο του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, ενώ όπως είπε διάλεξε την ημέρα του Halloween γιατί περίμενε να είναι περισσότερος κόσμος στον δρόμο.


Όπως είπε, αρχικά σχεδίαζε να πραγματοποίησει επίθεση στη γέφυρα του Μπρούκλιν για να χτυπήσει περισσότερους πεζούς.


Ο Σαϊπόφ συμφώνησε να μιλήσει από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Μάλιστα, ζήτησε άδεια προκειμένου να κρεμάσει μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους στο δωμάτιό του, ενώ όπως είπε, αισθανόταν καλά με την επίθεση που μόλις είχε διαπράξει.


ξανθη εργασια 2017

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένας δεύτερος Ουζμπέκος, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση στο Μανχάταν, καταζητείται από τις Αρχές.


Το FBI με μια αφίσα που εκδόθηκε την Τετάρτη ενημερώνει ότι ζητά πληροφορίες σχετικά με τον Mukhammadzoir Kadirov, έναν 32χρονο άντρα από το Ουζμπεκιστάν.


Κυβερνήτης Νέας Υόρκης: Διεστραμμένος δειλός ο Σαϊποφ


Ο Σαΐποφ, «είναι ένας διεστραμμένος δειλός και είχε σχέσεις με τον ISIS και είχε ριζοσπαστικοποιηθεί» στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο στο CNNi.


Σύμφωνα με τον Κουόμο, ο νεαρός άνδρας είναι «το πρότυπο του μοναχικού λύκου».


2017 11 01T101922Z 1615597424 RC114083CD00 RTRMADP 3 NEW YORK SHOOTING SUSPECT UGC


TAWHID KABIR XISAN via REUTERS


«Άρχισε να ενημερώνεται για το ισλαμικό κράτος και τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό αφού έφθασε στις ΗΠΑ», υποστήριξε ο κυβερνήτης προσθέτοντας πως δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά ένδειξη ότι δεν έδρασε μόνος ή ότι η ενέργειά του αποτελεί μέρος μιας επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη ή άλλων σχεδίων επίθεσης.


2017 10 31T235934Z 1527984829 RC18A83318E0 RTRMADP 3 NEW YORK SHOOTING


Facebook/Chris Landry via REUTERS


Σαϊφούλο Σαΐποφ: Ο οδηγός που σκόρπισε το θάνατο στο Μανχάταν


Ο οδηγός της καμιονέτας, ο οποίος κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν και έφθασε το 2010 στις ΗΠΑ όπου διαθέτει τίτλο μόνιμης διαμονής, άφησε ένα χειρόγραφο μήνυμα στο οποιο δηλώνει πίστη στο Ντάες, έγινε γνωστό σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης από πηγές στις υπηρεσίες που συμμετέχουν στην έρευνα.



Video appears to show suspect in NYC truck attack running outside of his vehicle and then being taken into custody https://t.co/wZ8VKHpCUv pic.twitter.com/VFARuIBoTs

— CNN International (@cnni) 31 Οκτωβρίου 2017

Friday, May 3, 2019

σκιάθος βόλος

γιατροσοφια αυτι
Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς την Τρίτη (20/02)

Ανοιχτοί οι 75 βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων


Στην προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους εργαζόμενους των δημοτικών παιδικών σταθμών, την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, προχώρησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς υπάρχουν ορισμένοι δήμοι που παρά τη σχετική απόφαση της ΚΕΔΕ, ανακοίνωσαν ότι την ημέρα εκείνη οι σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι 75 βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων.

Την ίδια μέρα, η ΚΕΔΕ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων) θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, αντιδρώντας σε νομοθετική διάταξη του υπουργείου Παιδείας για την υποχρεωτική ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το μέτρο αυτό, όπως αναφέρουν, θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία 1.600 δημοτικών δομών και οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες συμβασιούχους εργαζόμενους.



σκιάθος βόλος
νεα ερυθραια νησακι

ταπερ μεγαλα

Σχεδιασμένο για να ανακουφίσει από την πίεση το άλλο διεθνές αεροδρόμιο της κινεζικής πρωτεύουσας, το οποίο βρίσκεται στα όρια του κορεσμού, θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με τους αρμόδιους κατασκευαστικούς φορείς.


Ο νέος αυτός «Διεθνής αερολιμένας του Daxing» αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το 2025. Θα διαθέτει οκτώ επιχειρησιακούς διαδρόμους και θα μπορεί να φιλοξενεί 72 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Με συνολικό κόστος 63,9 δισ. γιουάν (8 δισ. ευρώ), ο νέος αερολιμένας θα απορροφήσει για την κατασκευή του περίπου 200.000 τόνους χάλυβα συνολικά.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA), μέχρι το 2036 ο αριθμός των επιβατών που μεταφέρονται παγκοσμίως αναμένεται να διπλασιαστεί και να αγγίξει τα 7,8 δισεκατομμύρια ετησίως.



ταπερ μεγαλα
σεναριο τηλεοπτικης διαφημισης
δημοψηφισμα γιωργου παπανδρεου

σ α τ μ

«Ενημερωθήκαμε για το ηχητικό απόσπασμα που αποδίδεται στον Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να το ελέγξουμε. Αν και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητούμε την αυθεντικότητά του, δεν το έχουμε επαληθεύσει προς το παρόν» επισήμανε μια πηγή από τις υπηρεσίες πληροφοριών.


πανεπιστήμιο αιγαίου τμήμα μηχανικών σχεδίασησ προϊόντων και συστημάτων

Στο ηχητικό μήνυμα, ο αρχηγός της τζιχαντιστικής οργάνωσης καλεί τους μαχητές της στη Συρία και το Ιράκ να «αντισταθούν» στους εχθρούς.


«Οι ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους και οι στρατιώτες τους θα λογοδοτήσουν προκειμένου να λάβουν την ευλογία του Θεού και (να επιτύχουν) τη νίκη, πρέπει να επιδείξουν υπομονή και να αντισταθούν στους άπιστους σε όποια συμμαχία κι αν ανήκουν», ακούγεται να λέει ο Μπαγκντάντι.


«Θα είμαστε παρόντες, θα προβάλλουμε αντίσταση και θα επιδείξουμε υπομονή (...), δεν θα υποκύψουμε, ακόμα κι αν μας σκοτώσουν, μας φυλακίσουν, παρά τα τραύματά μας».


Ο ίδιος αναφέρεται στις ήττες που έχει υποστεί η οργάνωση και μιλά για «το αίμα που χύθηκε στη Μοσούλη, στη Σύρτη, στη Ράκα, στο Ραμάντι και στη Χάμα».


Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος έχασε τη λιβυκή πόλη Σύρτη τον Δεκέμβριο του 2016, την ιρακινή πόλη Ραμάντι τον Φεβρουάριο του 2016 και τη Μοσούλη του Ιράκ τον Ιούλιο του 2016.




σ α τ μ
κοζανη μεταχειρισμενα

σταθησ ονομαστικη εορτη

Η Έβερτον που είναι η ομάδα της πόλης και αγωνίζεται στο Άνφιλντ αποφασίζει μετά από 8 χρόνια να μετακομίσει λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω, στο Γκούντισον Παρκ, γιατί θεωρεί το ενοίκιο που πληρώνει στον Τζον Χούλντινγκ, ιδιοκτήτη του γηπέδου, ακριβό. Και αυτός μαζί με τρεις παίκτες της Λίβερπουλ θα ιδρύσει έναν νέο σύλλογο. Την Everton Athletic (σε συντομία) που όμως δεν γίνεται δεκτή από την Αγγλική Ομοσπονδία και λίγο μετά παίρνει το όνομα, που θα εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα brand names της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας: έτσι γεννήθηκε η Liverpool FC.


ιεζεκιηλ καρδιτσα

2016 09 24T121520Z 117720920 MT1ACI14620395 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV HUL
(Το ακριβό ενοίκιο ήταν η αιτία της ίδρυσης της Λίβερπουλ - Πηγή: Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic)


Ήδη από την πρώτη σεζόν θα κερδίσει το πρωτάθλημα της περιοχής του Lancashire και το 1901 με το πρώτο πρωτάθλημα της α κατηγορίας θα ξεκινήσει η συλλογή τίτλων, που την έφερε για πολλά χρόνια στην κορυφή της σχετικής λίστα ανάμεσα στους Αγγλικούς συλλόγους και την μετέτρεψε σε ένα κλαμπ με παγκόσμια απήχηση.


η κολαση ειναι αδεια

2016 09 24T125457Z 117723297 MT1ACI14620453 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV HUL
(Η συμβολή των οδών στο γήπεδο της Λίβερπουλ - Πηγή: Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic)



125 years ago today, Liverpool Football Club was born. pic.twitter.com/12YDcRoyR3

— Liverpool FC (@LFC) March 15, 2017


σταθησ ονομαστικη εορτη

τζειμς μποντ βιβλια

μαρια μπακοδημου συλλογη ρουχων

Σύμφωνα με τα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης η αντίστοιχη τιμή τον Οκτώβριο του 2017 ήταν 94,4 λεπτά το λίτρο ενώ στη λήξη της περιόδου θέρμανσης, τον περασμένο Απρίλιο, η τιμή διαμορφώθηκε στο 1,025 ευρώ.


τζειμς μποντ βιβλια

Οι τιμές που θα διαμορφωθούν κατά τη φετινή περίοδο θέρμανσης, εξαρτώνται από τη διακύμανση των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ.


Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών αναφέρει ότι η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης «επέδρασε καταστροφικά τόσο στον κλάδο των βενζινοπωλών αφού συνετέλεσε σε σημαντικό βαθμό μαζί με τα άλλα μέτρα του μνημονίου στο κλείσιμο 2.500 πρατηρίων, αλλά και στη θέρμανση των ανθρώπων και στο περιβάλλον και στα έσοδα του Κράτους».


«Αναμένουμε άμεσα, καταλήγει, τη σχετική τροποποίηση του νόμου που θα υλοποιήσει επιτέλους την εξαγγελία της Κυβέρνησης ώστε τον φετινό χειμώνα τα σπίτια να είναι ζεστά, το περιβάλλον καθαρό και φυσικά να μειωθούν τα φαινόμενα παραβατικότητας που πλήττουν τους νόμιμους επαγγελματίες του κλάδους μας».


Μείωση του ΕΦΚ ζητά και η Ένωση Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων



πελασγικα φυλα

κεντρο εξυπηρετησης πολιτων κυπρου εντυπα

τρελος ειμαι οτι θελο κανο
Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2017: Με πέντε μαθήματα συνεχίστηκαν οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2017: Σε μαθήματα ειδικοτήτων εξετάστηκαν την Πέμπτη 15 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, για τις Πανελλαδικές - Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017.


Τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ήταν: Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Ιστορία των Τεχνών, Υγιεινή, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Ιστορία των Τεχνών

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Υγιεινή

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, οι υποψηφίοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα: Ψηφιακά Συστήματα, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Μεταφορά Φορτίων και Οικοδομική.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Ψηφιακά Συστήματα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στον Προγραμματισμό Υπολογιστών

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Μεταφορά Φορτίων

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Οικοδομική

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2017

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Για τα ΓΕΛ, οι Πανελλαδικές 2017 θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

panellinies 2017

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2017

Για τα ειδικά μαθήματα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Αρμονία (23/6), Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και Ισπανικά (24/6), Ελεύθερο (26/6) και Γραμμικό Σχέδιο (27/6). Στη συνέχεια, εξετάζονται τα Γερμανικά (28/6), τα Γαλλικά (29/6) και, τέλος, τα Ιταλικά (30/6).

Το διάστημα μέσα στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα πρέπει να προχωρήσουν στην Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία έχει οριστεί από την Τρίτη 20-6-2017 μέχρι και την Παρασκευή 30-6-2017.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2017

Τέλος, τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου και θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού από τους υποψηφίους.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και της Δ΄ τάξης εσπερινών Γενικών Λυκείων έτους 2017 είναι το εξής:

programma

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας έτους 2017 είναι το εξής:

programma3

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας "Αρχιτεκτονικό Σχέδιο", για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή σε Τμήματα Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και των Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης, για τα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα είναι το εξής:

programma4

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :

μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.,

μέχρι τις 14.30 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ. μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

- του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

panellinies 2017 copy

Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2017-18 ορίζεται το διάστημα από την Τρίτη 20-6-2017 μέχρι και την Παρασκευή 30-6-2017.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στη Νεοελληνική Γλώσσα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στα Αρχαία Ελληνικά

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στην Ιστορία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στη Φυσική

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στην Ανάπτυξη Εφαρμογών

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στα Λατινικά

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στη Χημεία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στη Βιολογία Κατεύθυνσης

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα προσομοίωσης στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας



κεντρο εξυπηρετησης πολιτων κυπρου εντυπα
ασφαλειες online moto

πλειν κλιση αρχαια

πλειν κλιση αρχαια
Πανελλήνιες 2016: Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Κατανοητό και βατό χαρακτηρίζουν οι καθηγητές το θέμα της Έκθεσης της Νεοελληνικής Γλώσσας, στο οποίο διαγωνίστηκαν τη Δευτέρα (16/5), στο άνοιγμα της αυλαίας των Πανελληνίων Εξετάσεων 2016 χιλιάδες υποψήφιοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.


Οι εξεταζόμενοι που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σκέψη τους σε κείμενο του Ευάγγελου Παπανούτσου, του Έλληνα φιλόσοφου, παιδαγωγού και δοκιμιογράφου, με θέμα τη φιλία από το βιβλίο «Πρακτική Φιλοσοφία».


τοσο μεγαλη



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Το κείμενο είναι κατανοητό και σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς αποτελεί κλασικό δείγμα δοκιμίου, είδος με το οποίο οι μαθητές είναι εξοικειωμένοι.

Το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας:


παραδοσιακοι ξενωνεσ β.ελλαδα

Εκτός από τις ασκήσεις γραμματικής και συντακτικού οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναπτύξουν και ένα κείμενο: "Σε ομιλία 500-600 λέξεων που θα γράψετε για να εκφωνήσετε σε εκδήλωση του σχολείου σας, με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις στη σύγχρονη εποχή, να εκθέσετε:

α) τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας, όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε

και

β) την άποψή σας σχετικά με τον ρόλο των μέσων κοινωνικής
δικτύωσης/διαδικτύου στη δημιουργία σχέσεων φιλίας"

Κατεβάστε ΕΔΩ τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά και διεξήχθη χωρίς απρόοπτα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Newsbomb.gr μπαίνει δυναμικά στη μάχη των εξετάσεων με συνεχή ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016.

Επίσης, το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016 και για τις απαντήσεις τους, καθώς και για τις Βάσεις 2016 μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλαδικές 2016.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 18/05 και οι μαθητές θα διαγωνιστούν (τόσο με το παλαιό όσο και με το νέο σύστημα) σε δύο μαθήματα Κατεύθυνσης: Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Ποιος ήταν ο Ευάγγελος Παπανούτσος

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του εθνικού κέντρου βιβλίου «ο παιδαγωγός-φιλόσοφος-δοκιμιογράφος ακαδημαϊκός Ευάγγελος Π. Παπανούτσος γεννήθηκε το 1900 στον Πειραιά.

Σπούδασε στα πανεπιστήμια Αθηνών, Βερολίνου, Τυβίγγης και Παρισίων. Διετέλεσε διδάκτωρ της Φιλοσοφίας, του γερμανικού Πανεπιστημίου της Τυβίγγης. Και "τιμής ένεκεν" διδάκτωρ του Δικαίου, του σκωτικού Πανεπιστημίου του Αγίου Ανδρέου.

Υπηρέτησε την εκπαίδευση από το 1920, και ως εκπαιδευτικός πέρασε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας, έως ότου (μετά την απελευθέρωση της χώρας) διορίστηκε γενικός διευθυντής και αργότερα (1950 και 1963) γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Παιδείας. Δίδαξε επί 20 χρόνια φιλοσοφία, ψυχολογία και παιδαγωγικά στον μορφωτικό σύλλογο "Αθήναιον". Διετέλεσε αντιπρόεδρος του "Αθηναϊκού Τεχνολογικού Ομίλου" και βουλευτής επικρατείας στην πρώτη Δημοκρατική Βουλή.

Με τη διεύθυνσή του δημοσιεύτηκαν 15 τόμοι του Περιοδικού "Παιδεία" (1946-1961) και 100 τόμοι Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων, έκδοση Ι. Ζαχαρόπουλου (1954-1958). Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει δεκάδες βιβλία, όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στη γερμανική, την αγγλική και τη γαλλική. Πέθανε το 1982.»

Δείτε τα ΣΟΣ θέματα και τις απαντήσεις στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Δείτε τα ΣΟΣ θέματα στη Φυσική Κατεύθυνσης

Δείτε τα ΣΟΣ θέματα και τις απαντήσεις στη Χημεία Κατεύθυνσης

Δείτε τα ΣΟΣ θέματα και τις απαντήσεις στα Λατινικά

Δείτε τα ΣΟΣ θέματα και τις απαντήσεις στην Ιστορία Κατεύθυνσης

Δείτε ΕΔΩ τα SOS θέματα και τις απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον


ποιηση για μεταναστες

λεφακης κρονος στο σκορπιο

Οι εργασίες τελικά σταμάτησαν το 1981 και το νοσοκομείο εγκαταλείφθηκε. Από τότε αποτελεί χώρο εξερεύνησης, τόπο παιχνιδιού για τα παιδιά της γειτονιάς, καταφύγιο ναρκομανών, επιφάνεια έκφρασης για καλλιτέχνες του γκράφιτι, πεδίο αναζήτησης για κυνηγούς φαντασμάτων.


Το 5όροφο κτίριο των 11.600 τ. μ. βρίσκεται στη μέση ενός πευκοδάσους 119 στρεμμάτων. Ανήκει στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο το οποίο δεσμεύεται από το καταστατικό του να το λειτουργήσει μόνο ως νοσοκομείο.


ποιηση για μεταναστες

Το βίντεο είναι μια παραγωγή του Drone A. S GR.



τουρίστες κρουαζιέρες

μελετη θερμομονωσης κτιριου

πρωτευουσα πελοποννησου
βασιλησ ζαφειροπουλοσ
μελετη θερμομονωσης κτιριου
Νέα τραγωδία στον Έβρο: Νεκρός άνδρας στις γραμμές του τρένου (pics)

Τραγικό θάνατο βρήκε ακόμη ένας άνθρωπος σε γραμμές τρένου στον Έβρο.


Το συμβάν διαδραματίστηκε στο ύψος της γέφυρας στη Μάνδρα Σουφλίου, την οποία ο άτυχος νεαρός άνδρας διέσχιζε πεζός, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το τρένο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το χτύπημα για τον άνδρα, πιθανώς παράτυπο μετανάστη, ήταν μοιραίο καθώς ο θάνατος ήταν ακαριαίος, προκαλώντας την πτώση του από τη γέφυρα.

Την σορό του ανέσυραν σήμερα (29/11) άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο, μετά από την ακινητοποίηση της αμαξοστοιχίας που είχε κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.

Ο άνδρας έφερε στην πλάτη του ένα σάκο με τα υπάρχοντά του, και πιθανώς να διήλθε πεζός από τα σύνορα του Έβρου.

Πηγή e-evros.gr

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ στο Βόλο με 4χρονο αγοράκι που ζει σε άθλιες συνθήκες - Παρέμβαση της εισαγγελίας

Συγκλονίζει η ιστορία ενός Κρητικού που μπήκε άδικα φυλακή και ψυχιατρείο

Ελεύθερος ο παιδοκτόνος της Πελασγίας - Είχε κατακρεουργήσει το αγγελούδι του


Έβρος: Νέο σιδηροδρομικό δυστύχημα – Ένας μετανάστης νεκρός (pics)
01
Έβρος: Νέο σιδηροδρομικό δυστύχημα – Ένας μετανάστης νεκρός (pics)











Thursday, May 2, 2019

μετατροπη ιντσας

new day θεσεις εργασιας

Η γαστρονομική εμπειρία της Brazier, γνωστής και ως «μητέρα Brazier», μετέτρεψε την πόλη της Λυών σε γαλλική πρωτεύουσα της γαστρονομίας.


Γεννήθηκε στο La Tranclière στην ανατολική Γαλλία το 1895, έχασε τη μητέρα της στην ηλικία των δέκα ετών και μεταφέρθηκε σε ένα αγρόκτημα όπου έμαθε να μαγειρεύει στην περιοχή του Bresse.


Το 1921 άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο το La mère Brazier. Μάλιστα, ήταν η πρώτη που συγκέντρωσε τρία αστέρια Michelin για τα εστιατόρια La Mère Brazier και Col de la Luère.


Η μαγειρική της ήταν γνωστή, προσελκύοντας πελατεία όπως ο Charles de Gaulle, ο Valéry Giscard d'Estaing και η Marlene Dietrich.


Πέθανε το 1977, σε ηλικία 81 ετών.






μετατροπη ιντσας
στιχοι τραγουδιων αγγελακας

σκανδιναβικες σαγκα

συριζα ψηφοδελτιο ηρακλειου 2015
Έργα του γλύπτη Τάκη για τη στήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Δύο πρωτοποριακά έργα, με τίτλο «Μαγνητικοί Τοίχοι – Τέταρτη Διάσταση», που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και 50 έργα από τη σειρά «Θεραπευτικά εργαλεία» (για θετική ενέργεια), προσέφερε ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας γλύπτης Τάκης, θέλοντας να στηρίξει το έργο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.


Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο εστιατόριο Zonar’s, την Τρίτη (24/05/2016), παρευρέθη η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.


σκανδιναβικες σαγκα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η κυρία Βαρδινογιάννη, στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον γλύπτη Τάκη για τη στήριξή του στον ιερό σκοπό του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην κοινωνική του ευαισθησία και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο του: «Κάθε φορά που βρίσκομαι στην UNESCO στο Παρίσι αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια που βλέπω τα "Αιολικά Σινιάλα" του να κοσμούν τους κήπους του Οργανισμού. Έργα του κοσμούν επίσης το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Metropolitan Museum, και τόσους άλλους σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους. Ο Τάκης είναι ένας διεθνής Έλληνας γλύπτης το έργο του οποίου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού και της γλυπτικής τέχνης διεθνώς. Τον ευχαριστούμε θερμά και θα ήθελα να τον καλέσω να επισκεφθεί το Ογκολογικό μας Νοσοκομείο για να τον τιμήσουμε για τη σημαντική του στήριξη!».

TAKIS

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με τόση αμεσότητα στην πρόσκληση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο τεχνοκριτικός, Νίκος Σταθούλης, ο οποίος παρουσίασε εν συντομία στους προσκεκλημένους το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη.

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου.

Την εκδήλωση υποστήριξε με την ευγενική του χορηγία ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie, προσφέροντας στις προσκεκλημένες κυρίες ως δώρο την Ιconic Skin Caviar Cream (50ml) της La Prairie καθώς και μια πρόσκληση για περιποίηση στην Καμπίνα της La Prairie στο Golden Hall.



φικο φυτο

συνταγες με μελι και κανελα

βαγενας ανθοπωλειο πειραιας
Ραγδαίες εξελίξεις - Αρχηγός ΓΕΝ: «Θα κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε εκπαιδευτεί»

Ηχηρό μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΝ Νικόλαου Τσούνη προς τους Τούρκους


συνταγες με μελι και κανελα

«Έχουμε τη βούληση, τα μέσα, τη γνώση και την ετοιμότητα, αν απαιτηθεί, θα κάνουμε αυτό που έχουμε εκπαιδευθεί μία ζωή, θα νικήσουμε», διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Παράλληλα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη», διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι «τα παιδιά του είναι και παιδιά μας, καθώς και ότι και το τελευταίο ευρώ που δίνει από το υστέρημα του για την άμυνα της χώρας δεν πάει χαμένο».


θηκες για κινητα μαικροσοφτ

Η δήλωση του αρχηγού ΓΕΝ γίνεται σε μια στιγμή που η Τουρκία ωθεί στα άκρα την ειρήνη στο Αιγαίο και πυροδοτεί νέες προκλήσεις με την άσκηση DENIZ KURDU ή αλλιώς «Θαλασσόλυκος», η οποία δέσμευσε τερματικές περιοχές του αεροδρομίου της Ρόδου και μέρος του FIR Aθηνών.

Η κύρια αποστολή του Πολεμικού Ναυτικού είναι η αποτροπή εχθρικής ενέργειας, η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, η αντιμετώπιση απειλών όπως της τρομοκρατίας, τόνισε ο αρχηγός ΓΕΝ επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη για εγρήγορση και ετοιμότητα για να «αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις», όπως είπε ο κ. Τσούνης.

Επίσης, αναφέρθηκε στην κοινωνική προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού και στο ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας με τις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις της που αποτελούν παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρχηγός ΓΕΝ, απευθυνόμενος προς τα στελέχη, δήλωσε ότι και μόνο που υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό τούς γεμίζει υπερηφάνεια. «Είμαστε συνεχίστες των Σαλαμινομάχων, των ναυμάχων του '12-13 και του '40. Το Πολεμικό Ναυτικό δεν υπέστειλε ποτέ τη σημαία του και αυτό μας φορτώνει με ευθύνη για τη συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή έκανε αφιέρωμα στη θρυλική «Κυρά της Ρω», Δέσποινα Αχλαδιώτη - η οποία καθημερινά ύψωνε την ελληνική σημαία στο ακριτικό νησί-, παρουσιάζοντας σπάνια αποσπάσματα από συνέντευξή της.

Πηγή: ΑΠΕ


συνδεδεμένη βάμβακος 2016

συνδεδεμένη βάμβακος 2016

Στο πρώτο εξάμηνο 2018 οι εγγραφές επιχειρήσεων ήταν αυξημένες κατά 4%, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2017. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τη βάση δεδομένων του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ), από την 1/1/2018 έως τις 30/6/2018 συστάθηκαν 17.018 επιχειρήσεις, έναντι 16.353 που είχαν συσταθεί την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Ειδικότερα, το φετινό εξεταζόμενο διάστημα ιδρύθηκαν 4.830 ΙΚΕ και 8.088 ατομικές επιχειρήσεις!


Το «φαινόμενο» έχει την εξήγησή του: Οι ατομικές επιχειρήσεις και οι ΙΚΕ χρησιμοποιούνται κατά κόρον για λόγους «φορολογικού αρμπιτράζ».


εκδορες βικιπαιδεια

Οι επαγγελματίες σπάνε τα κέρδη τους σε περισσότερα από ένα ΑΦΜ, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να περιορίσουν τη φορολογική επιβάρυνση ή το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών.


Ένας ακόμη σοβαρός λόγος για να προχωρήσει κάποιος στη σύσταση «εικονικής» ατομικής εταιρείας είναι και η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τόσο προς την εφορία όσο και προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις.



χορηγιες καλλιτεχνων

λοχρη γραμματεια

ζητειται φαρμακοποιος κυπρος

Σε μια ομιλία που δεν εμπεριείχε αναφορές στις Ελλάδα καθώς το βασικό θέμα της ημερίδας ήταν οι διασυνοριακές ροές κεφαλαίων ο Ρέγκλινγκ τοποθετήθηκε στο ζήτημα της δυνατότητα ανάπτυξης ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.


Αρχικά ο Γερμανός επικεφαλής του ESM είπε πως το ΔΝΤ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αρχή της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, αλλά έκτοτε ο ρόλος αυτός έχει περιοριστεί.



«Τώρα φαίνεται απίθανο το ΔΝΤ να συμμετάσχει σε μελλοντικά προγράμματα της ζώνης του ευρώ και ο ESM θα μπορούσε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Αυτό ήταν το συμπέρασμα του Eurogroup τον Οκτώβριο», είπε σχετικά.


παρτα πραγματα σου


Στο σημείο αυτό ξεκαθάρισε πως το κουαρτέτο των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM θα πάψει να υφίσταται ως εποπτικό σχήμα. «Αντί να έχουμε μια ομάδα τεσσάρων πιστωτών, ο ESM και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αναλάβουν οι δύο τους την εντολή να σχεδιάζουν, να διαπραγματεύονται και να παρακολουθούν από κοινού προγράμματα διάσωσης», αποσαφήνισε.


Ο ίδιος έδωσε πάντως την εντύπωση πως ακόμη και εάν υπάρξει Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο αυτό θα έχει διακυβερνητικό χαρακτήρα όπως έχει σήμερα ο ESM.


«Διαχειριζόμενο κεφάλαια για προγράμματα σταθεροποίησης και ενδεχομένως συμμετέχοντας μερικώς σε αναδιαρθρώσεις χρέους, αυτές οι λειτουργίες θα δικαιολογούσαν την αλλαγή του ονόματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο», είπε ο Ρέγκλινγκ.



λοχρη γραμματεια

οδος αντωνη τριτση ευοσμος

Σε επίσχεση εργασίας από αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από αύριο οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), μέχρι κυβέρνηση και διοίκηση ΟΑΣΘ να τα βρούν και να λογικευτούν και να καταβάλλουν τα δεδουλευμένα, ύψους 6,1 εκατ. ευρώ, στους 2.300 απασχολουμένους του οργανισμού.


σπρευ ταμπλο

Αυτό επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, προσθέτοντας ότι "η διάρκεια της επίσχεσης εργασίας μας θα εξαρτηθεί από το πότε κυβέρνηση και διοίκηση του ΟΑΣΘ θα βάλουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων τα δεδουλευμένα των τελευταίων δύο μηνών".


αρχή διασφάλισης της ποιότητας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η απόφαση των εργαζομένων λήφθηκε στο πλαίσιο της σημερινής τους συνεδρίασης. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη συνεδρίαση είχε αποφασιστεί για τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, ωστόσο μετατέθηκε για σήμερα, εν αναμονή τής απάντησης του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, στην ομόφωνη απόφαση της διοίκησης του ΟΑΣΘ για την κυβερνητική πρόταση που της κατατέθηκε.

Βάσει της πρότασης αυτής, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα με αποκλειστική ευθύνη του ΟΑΣΘ, η πλευρά του Δημοσίου ανέλαβε να προκαταβάλλει την αντισταθμιστική καταβολή (επιχορήγηση), του επόμενου μήνα και των κοινωνικών αντισταθμισμάτων του υπουργείου Παιδείας.

Αυτό όμως, υπό την αυστηρή προϋπόθεση, ότι τα χρήματα θα αποδοθούν απευθείας στους λογαριασμούς των εργαζόμενων.

Εξετάζοντας την πρόταση του υπουργού, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ δήλωσε ότι δεν τη θεωρεί σύννομη, ωστόσο κοινοποίησε τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να κατατεθούν σε αυτόν τα δεδουλευμένα τους, ύψους 6,1 εκατ. ευρώ.



οδος αντωνη τριτση ευοσμος

σοκ νωτιαιου μυελου

μισθολογια ιατρων εσυ

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, πιθανώς στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυρές και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:



ΑΤΤΙΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και γρήγορα αίθριος.


Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια.


Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




σοκ νωτιαιου μυελου
οδικη διαδρομη αθηνα κωνσταντινουπολη

ιππασια σταυρουπολη ξανθης

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονέων-δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων.


H ανάλυση του οικογενειακού εισοδήματος με βάση τη δήλωση Ε1 του φορολογικού έτους 2016, η οποία έχει ληφθεί υπόψη για τον προσδιορισμό του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων: www.aade.gr/ polites/ epidomata/ oikogeneiako - epidoma - a21. Η είσοδος στην ανωτέρω εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης του Taxisnet (Password, Username).


εμποριο σταφιδας

Για να δει κάθε δικαιούχος τα επιμέρους εισοδήματα που αποτελούν το συνολικό οικογενειακό εισόδημά του, καθώς και το δικαιούμενο οικογενειακό επίδομα γι' όλο το έτος, δεν έχει παρά να ακολουθήσει τέσσερα βήματα:


ποιηματα για την ημερα της γυναικας

- Από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, επιλέγει την είσοδο στην εφαρμογή Α21 ( www.aade.gr/ polites/ epidomata/ oikogeneiako - epidoma - a21).
- Επιλέγει «είσοδος» στην αντίστοιχη φόρμα «Αίτηση-δήλωση Α21» (ανάλογα αν είναι γονέας ή επίτροπος).
- Επιλέγει την μπάρα «Εκτύπωση Στοιχείων Υπολογισμού».
- Βλέπει τα στοιχεία υπολογισμού για τα δικαιούμενα επιδόματα και την ανάλυση του οικογενειακού εισοδήματός του με βάση το έντυπο Ε1.


ιππασια σταυρουπολη ξανθης

Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα είναι το άθροισμα του φορολογητέου εισοδήματος όπως εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό και των απαλλασσόμενων-αυτοτελώς φορολογούμενων εισοδημάτων του υπόχρεου, της συζύγου και των τέκνων, εφόσον αυτά υποβάλλουν δική τους φορολογική δήλωση.


«Όπως παγίως συμβαίνει εδώ και χρόνια, το συνολικό οικογενειακό εισόδημα υπολογίζεται με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης, στην περίπτωση που αυτά είναι μεγαλύτερα των δηλωθέντων ετήσιων εισοδημάτων» διευκρινίζει η διοίκηση του ΟΓΑ.


greek movies δεκα λεπτα κηρυγμα

εκδηλώσεις δήμου βόλου
Φωτιά στα Λεγραινά

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (20/08) στα Λεγραινά της Αττικής


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και επί τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 2 Ε/Π.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται επί ποδός όλο το 24ωρο λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα.


Πυρκαγιά σε #χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λεγραινά Αττικής. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 2 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 20, 2017

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστική, η πυρκαγιά πλέον είναι σε ύφεση και έχει οριοθετηθεί, ωστόσο παραμένουν οι δυνάμεις για την κατάσβεσή της υπό τον κίνδυνο της αναζωπύρωσης.



greek movies δεκα λεπτα κηρυγμα
συνδεδεμενη ενισχυση βαμβακι 2015 πληρωμη

nike air force l

nike air force l

Όπως ανακοινώθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) το 2016 κατεγράφη ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 1,948 δισ. ευρώ, από 3,490 δισ. ευρώ το 2015. Στα 3,569 δισ. ευρώ αυξήθηκε (από 3,359 δισ. ευρώ πέρυσι) το ταμειακό έλλειμμα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΤτΕ, την περίοδο Ιανουαρίου Δεκεμβρίου 2016 το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 3,569 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 3,359 δισ. ευρώ, την αντίστοιχη περίοδο του 2015.


Όσον αφορά στις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 3,850 δισ. ευρώ που αφορούν στην πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 51,143 δισ. ευρώ, από 48,043 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2015.


ασβέστης ετυμολογία

Το 2016 τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 48,941 δισ. ευρώ, από 45,607 δισ. ευρώ πέρυσι. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται 43 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα της Ελλάδος.


ελληνικα θεατρα σεφερλης

δωρο χριστουγεννων για μπαμπα

σκύλος για μέσα στο σπίτι
λεωφ συγγρού 123 125 και τορβά 3 117 45 αθήνα
δωρο χριστουγεννων για μπαμπα
Κιλκίς: Σύλληψη 20χρονου για αιματηρό επεισόδιο στους Ευζώνους

Ένας 20χρονος Αφγανός συνελήφθη κατηγορούμενος ως εκ των «πρωταγωνιστών» του αιματηρού επεισοδίου, που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στους Ευζώνους Κιλκίς, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 46χρονος Πακιστανός και τραυματίστηκαν άλλοι δύο συμπατριώτες του.


Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος που εξέδωσε προηγουμένως ο ανακριτής Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμμετοχή του 20χρονου Αφγανού στο επεισόδιο επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά κι ένας από τους τραυματίες, όταν κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Το περιστατικό διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου κοντά σε βενζινάδικο, όπου συγκεντρώνονται πρόσφυγες και μετανάστες. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Κιλκίς προέκυψε ότι ομάδα πέντε αλλοδαπών, που σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων ήταν Αφγανοί υπήκοοι, επιτέθηκε με μαχαίρια στους τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι περιφέρονταν στην περιοχή, αναζητώντας τρόπους να περάσουν στο έδαφος των Σκοπίων, ενώ οι δράστες φαίνεται ότι λήστεψαν τα θύματά τους.

Στις καταθέσεις που έδωσαν οι δύο τραυματισμένοι μετανάστες δεν εξήγησαν εάν προηγήθηκε κάποια συναλλαγή με τους δράστες για το ενδεχόμενο να ήθελαν να πληρώσουν διακινητές προκειμένου να τους μεταφέρουν στη γειτονική χώρα, κάτι το οποίο - πάντως - ερευνάται από της αστυνομικές αρχές.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Κιλκίς ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή και δεύτερου Αφγανού στο επεισόδιο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.


σκυλια χωρις ρατσα

δασικής πολιτικής
καταλογος υπουργειων 2015
σκυλια χωρις ρατσα

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07), στα Γεράνεια Όρη και συγκεκριμένα στο ύψος της Κινέτας.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά καίει σε δασική περιοχή και δεν απειλεί κατοικίες. Οι ισχυροί άνεμοι όμως που πνέουν στην περιοχή και το γεγονός ότι αλλάζουν κατευθύνσεις, δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στο σημείο επιχείρησαν αρχικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα ενώ έσπευσαν και δύο πεζοπόρα τμήματα.

Από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Στην πορεία της ημέρας, κρίθηκε αναγκαίο να αυξηθούν οι δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα

Η αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω twitter:


Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αέρας στα Γεράνια Όρη. Έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 Ε/Π & 3 Α/Φ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 23, 2018

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές εξελίξεις: Σερβικά μαχητικά «κλείδωσαν» αλβανικούς στόχους

Προσοχή! Αν δείτε αυτό το e - mail ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία


ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη φωτιά στη Δυτική Αττική - Στις φλόγες τα Γεράνια Όρη (pics)
01
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη φωτιά στη Δυτική Αττική - Στις φλόγες τα Γεράνια Όρη (pics)











πινακας ημιτονου συνημιτονου

Σε άρθρο του, στην ετήσια έκδοση του περιοδικού «Τhe Economist» ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η χώρα διανύει την όγδοη χρονιά των προγραμμάτων διάσωσης και βρίσκεται αναίτια, στην εντατική, υποστηριζόμενη σε όλες τις βασικές λειτουργίες της οικονομίας της, δίχως να έχει διαφύγει τον κίνδυνο μιας σοβαρής υποτροπής.


Όπως έγραψε η παρατεινόμενη ελληνική κρίση αποτελεί κατά κύριο λόγο μια αποτυχία του πολιτικού μας συστήματος και σε αυτή τη λογική «μια πολιτική αλλαγή μπορεί να φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα». Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη οι σημαντικές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια κινδυνεύουν να εξαϋλωθούν, αν η πολιτική αλλαγή δεν επέλθει εγκαίρως, ενώ κάνει λόγο για την ανάγκη ενός τολμηρού προγράμματος μεταρρυθμίσεων που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις προσέλκυσης επενδύσεων, δημιουργίας θέσεων εργασίας και εισόδου της χώρας σε έναν ενάρετο κύκλο βιώσιμης ανάπτυξης.


Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας γνωρίζει τι πρέπει να γίνει στη χώρα, ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως θα πρέπει να προσαρμοστεί ο κρατικός μηχανισμός, να εξορθολογιστεί το θεσμικό πλαίσιο, να ενδυναμωθούν ανεξάρτητοι θεσμοί, να διευκολυνθεί το επιχειρείν και να επιταχυνθούν οι αποκρατικοποιήσεις.


πολυκλινική θρομβώσεων

«Αυτή η παραδοχή ούτε ίσχυε ούτε ήταν πλειοψηφική μέχρι πολύ πρόσφατα στην Ελλάδα. Σήμερα όμως αποδεδειγμένα είναι. Οι κυβερνήσεις της κρίσης μέχρι το 2015 κατανοούσαν την ανάγκη των μεταρρυθμίσεων αλλά έβρισκαν αντίσταση στους πολίτες και τις οργανωμένες ομάδες πίεσης. Αυτή ήταν η βασικότερη ίσως αιτία της βραδύτητας στη λήψη και πλήρη εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων, που είχε ως συνέπεια την επιμήκυνση και την επίταση της κρίσης», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως όχι μόνο απέτυχε παταγωδώς, αλλά και πως ανέδειξε ακόμη πιο επιτακτικά τον μονόδρομο των ριζικών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα.


πινακας ημιτονου συνημιτονου

«Με τον σκληρότερο τρόπο που επιβλήθηκε από το αχρείαστο 3ο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ελληνικός λαός κατανόησε - έστω και αργά - ότι δεν υπάρχουν εύκολες παρακαμπτήριοι», τόνισε επισημαίνοντας πως αν και η πλειοψηφία του λαού έχει απομυθοποιήσει το λαϊκισμό και είναι έτοιμη να υποστηρίξει ένα τολμηρό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, η πολιτική ηγεσία της χώρας αδυνατεί, είτε για λόγους ιδεοληψίας, είτε από έλλειψη ικανότητας. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη, για αυτό η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας από την κρίση», σημείωσε, επισημαίνοντας πως χρειάζεται μια τολμηρή, ικανή, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που θα υλοποιήσει με συνέπεια αυτό το πρόγραμμα για το οποίο για πρώτη φορά από το 2010 είναι έτοιμος ο ελληνικός λαός.


Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκης «όσο πιο σύντομα συντελεστεί η πολιτική αλλαγή τόσο πιο σύντομα θα υλοποιηθεί το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της χώρας. Όμως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Αντίθετα. Κάθε μέρα που περνά ως έχει, προσθέτει βάρη και απομακρύνει ευκαιρίες», γράφει στο άρθρο του ο κ. Μητσοτάκης και κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσεις.


«Έχουμε ήδη διανύσει τη μισή διάρκεια του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη αξιολόγηση και ακόμη δεν διαφαίνεται το χρονικό σημείο της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης. Δεν θα μπορούσαν οι ρυθμοί να είναι βραδύτερο», ανέφερε, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον.



προσομοιωση μαθηματικων γ λυκειου 2015

αδυνατισμα με herbalife

αδυνατισμα με herbalife
Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πτώση σε αίθριο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης

Μοιραία αποδείχθηκε η πτώση άνδρα σε αίθριο πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλους 24α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/8), λίγα λεπτά πριν τις 22:00.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Αστυνομία από την πλευρά της δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα, ενώ η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν διαρρηκτικά και άλλα εργαλεία μέσα σε σακούλα. Τα είχε πάρει λίγο νωρίτερα από δώμα του έκτου ορόφου, όπως δήλωσε στην Αστυνομία ο ενοικιαστής του δώματος.


ιταλική σχολή πατήσια

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας εικάζεται ότι γλίστρησε στην προσπάθεια του να σκαρφαλώσει προς την ταράτσα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ανέσυρε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Πηγή: Thestival.gr


Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πτώση σε αίθριο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης
01
Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πτώση σε αίθριο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης









δικαιολογητικα εκδοσης αδειας γαμου

Wednesday, May 1, 2019

site με ταινιεσ online με ελληνικουσ υποτιτλουσ

τρικαλα ολα γεφυρα
Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/06/2016) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


site με ταινιεσ online με ελληνικουσ υποτιτλουσ
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/06/2016) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Κολομβιανός, που επρόκειτο να επιβιβαστεί με την οικογένειά του σε πτήση για την Ισπανία, λογομάχησε, για άγνωστο λόγο, με άνδρες ασφαλείας των ισραηλινών αερογραμμών, στην αίθουσα αναχωρήσεων.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Εκείνη τη στιγμή, ο άνδρας προσπάθησε να βγάλει από την πλάτη του σακίδιο και τότε οι άνδρες ασφαλείας των ισραηλινών αερογραμμών, που θεώρησαν ύποπτη την κίνησή του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Ο αλλοδαπός διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανδρών ασφαλείας, για πρόκληση σωματικών βλαβών.



σπανιεσ εικονεσ παναγιασ