Wednesday, October 31, 2018

ενδεδειγμένος μεταφραση

Οι δύο Βρετανοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι το ζευγάρι – ένας άνδρας και μία γυναίκα – στοχοποιήθηκαν εσκεμμένα, μετά την επίθεση τον Μάρτιο σε βάρος του πρώην Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια στο Σάλσμπερι.


Η Βρετανία έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι δηλητηρίασε τους Σκριπάλ, μια κατηγορία που η Ρωσία έχει κατ’ επανάληψη αρνηθεί.


«Το ρωσικό κράτος θα μπορούσε να διορθώσει αυτό το ‘λάθος’, θα μπορούσαν να μας πουν τι συνέβη, τι έκαναν και να συμπληρώσουν κάποια από τα σημαντικά κενά που εμείς προσπαθούμε να κλείσουμε», δήλωσε ο υπουργός Ασφάλειας Μπεν Γουάλας σήμερα στο ραδιόφωνο του BBC.


μητροπολη χαλκιδας

«Εκείνοι (η Ρωσία) είναι αυτοί που μπορούν να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία για να είναι ασφαλής ο κόσμος».




ενδεδειγμένος μεταφραση
πολυ ομορφη μερα

βαιος νταφος

«Η ίδια η συνάντηση αποτελεί βήμα προόδου προς την κατεύθυνση της λύσης. Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία ανάλυσης και συντονισμού σχετικά με το τελευταίο πλαίσιο που παρουσίασε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς» ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, Μίλε Μποσνιάκοφσκι, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


βαιος νταφος

Ο Μποσνιάκοφσκι υπενθύμισε πως ο Ζάεφ έχει εκφράσει αρκετές φορές την αισιοδοξία του ότι οι δύο χώρες θα μπορέσουν να βρουν λύση, που θα είναι αξιοπρεπής και για τις δύο πλευρές. «Όλα τα στοιχεία που ανέφερα θεωρούμε ότι οδηγούν σε θετική κατεύθυνση και ότι στην Αθήνα και στα Σκόπια υπάρχει η πολιτική βούληση να λυθεί αυτό το ζήτημα» προσέθεσε.


Νταβός: Το διπλό στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα


κολωνιες πακο ραμπαν

Ανέφερε, ακόμη, ότι το Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, βρίσκεται σε επαφή με το Γραφείο του Προέδρου, Γκιόργκι Ιβάνοφ, για τη διοργάνωση συνάντησης των πολιτικών αρχηγών της πΓΔΜ, για να συζητηθεί το πλαίσιο που παρουσίασε ο Μάθιου Νίμιτς. Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπος της πΓΔΜ, θα συμμετάσχουν και άλλοι αρμόδιοι πολιτικοί παράγοντες της χώρας. Προσέθεσε ότι η ημερομηνία αυτής της συνάντησης δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά θα γίνει σύντομα.


Επίσης, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Μάθιου Νίμτς στα Σκόπια.


Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ σημείωσε ότι δεν θέλει να αναφερθεί σε συγκεκριμένες πλευρές της διαπραγμάτευσης προκειμένου να προστατευθεί η διαδικασία, ενώ κάλεσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να καλύπτουν τη διαδικασία με επαγγελματισμό και να αποφεύγουν τις εικασίες οι οποίες, όπως είπε, θα μπορέσουν να ζημιώσουν τη διαπραγμάτευση.



αδειεσ εργανησ

κατι ψηνεται επεισοδια νοεμβριου 2013

θρησκευτικα ε δημοτικου τεστ
κατι ψηνεται επεισοδια νοεμβριου 2013
Πελοπόννησος: 43 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια ογδόντα τρία άτομα, προσήχθησαν εκατόν τριάντα τέσσερα, εκ των οποίων συνελήφθησαν σαράντα τρία άτομα.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κατοχής ναρκωτικών, παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στην Ερμιονίδα και για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου Έλληνα, για κλοπή, ο οποίος αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες ογδόντα δύο παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, μία παράβαση για στέρηση αδείας εργασίας και δύο παραβάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.



βασιλικα ευβοια καιρος

με βροχη

Ομάδα ατόμων είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τη μεταγωγή από τις φυλακές Κορυδαλλού του Κώστα Γιαγτζόγλου.


Ήρθαν σε αντιπαράθεση με διμοιρία των Ματ που ήταν στο υπουργείο Δικαιοσύνης με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να μεταφερθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Παραμένει άγνωστο προς το παρόν εάν οι προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.


Σημειώνεται ότι από το πρωί επικρατεί αναστάτωση στις φυλακές Κορυδαλλού, εξαιτίας της μεταγωγής του κρατουμένου Κ. Γιαγτζόγλου - ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή τρομοπακέτων στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο-στις φυλακές της Λάρισας.



με βροχη
όμιλος καλάσνικοφ
τρελη ιδεα καλιδης

ψυγειο ντουλαπα

Για αυτό το λόγο, ο πρωθυπουργός συγκαλεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο στη Βουλή σε κοινή συνεδρίαση με το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα, το σκάνδαλο Novartis και η διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ.


Από την Πάτρα και το βήμα του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες και τα κόμματα να πάρουν «οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες και τις νοοτροπίες του χθες. Να πάρουμε όλοι αποστάσεις από την Ελλάδα του χθες και από τα πρόσωπα που την σημάδεψαν», φράσεις που «δείχνουν» την πολιτική στόχευση της κυβέρνησης με αφορμή την υπόθεση Novartis.


Επιπλέον, η κυβέρνηση διατυπώνει την εκτίμηση πως – τελικά - όλα τα κόμματα θα επιδείξουν την αρμόζουσα νηφαλιότητα και θα κρίνουν επί των πραγματικών στοιχείων της υπόθεσης ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να στηθούν λαϊκά δικαστήρια.



ψυγειο ντουλαπα
χριστουγεννιατικος φωτισμος εξωτερικου χωρου
quiz online uk

γενικο λογιστηριο του κρατουσ τμημα μισθων και συνταξεων

εκφραση εκθεση τραπεζα θεματων

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού που προκλήθηκαν από καυτό νερό στο περίπου 70% περίπου της επιφάνειας του σώματός του.

Αρχικά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στη Νοσοκομείο Τρικάλων, όπως αναφέρει το trikalaola.gr. Στη συνέχεια, λόγω της βαριάς κατάστασής του το μωρό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το άτυχο μωρό υπέστη ανακοπή και κατέληξε.


αισθητικη του χωρου στο νηπιαγωγειο

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.


Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η προανάκριση.



γενικο λογιστηριο του κρατουσ τμημα μισθων και συνταξεων

στενος τραχηλος και υπογονιμοτητα

κολοκυθοπιτα με φυλλο αλμυρη
στενος τραχηλος και υπογονιμοτητα
Στήνουν σκηνικό προβοκάτσιας οι Τούρκοι με τη σύλληψη του ιμάμη

Οι Τούρκοι αφήνουν υπονοούμενα ότι στην φυγάδευση στην Ελλάδα ήταν εμπλεκόμενες και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες είχαν ναυλώσει το γιοτ, ενώ τα βέλη τους φτάνουν ακόμη και μέχρι τις ΗΠΑ - Ο ύποπτος για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) στο λιμάνι της Μαρμαρίδας.


Όπως αναφέρει το yenisafak.com, πρόκειται για τον 48χρονο Μουράτ Ελμάς, ο οποίος φέρεται να είναι ιμάμης των «γκιουλενιστών» στη Σαμψούντα του Πόντου και δάσκαλος θρησκευτικών σε σχολεία του δικτύου Γκιουλέν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.gr

Συνελήφθη μαζί με πέντε ακόμα ύποπτους ενώ βρισκόταν σε σκάφος με ελληνική σημαία και φέρεται να ετοιμαζόταν να διαφύγει για την Ελλάδα με ψεύτικη ταυτότητα.

Ο Elmas θεωρείται ένα από τα ηγετικά στελέχη του δικτύου FETO στην Τουρκία του εξόριστου - στις ΗΠΑ - ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και ως εκ τούτου η σύλληψή του σε γιότ με ελληνική σημαία, προκειμένου να φυγαδευθεί στην Ελλάδα πρόκειται να προκαλέσει νέου τριγμούς στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ήδη τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανάμιξη του επίσημου ελληνικού κράτους στην υπόθεση της απόδρασης του 48χρονου καταζητούμενου στην Τουρκία.

Δείτε βίντεο από το πρακτορείο Anadolu:


FETÖ/PDY'nin sözde "Samsun Bölge İmamı" Yunanistan bayraklı yatta yakalandı https://t. co/eYkdJqITgR pic. twitter.com/03xaCUNtvt

— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) 9 Απριλίου 2018

Τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στον Ελμάς, έφεραν την εφαρμογή ByLock, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα επιτρέπει να γίνονται τηλεφωνικές συνομιλίες χωρίς να παρακολουθούνται και συνδέεται από την τουρκική κυβέρνηση με το δίκτυο του Φετουλάχ Γιουλέν.

Πηγή φωτογραφίας: Anadolu

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα συμβάν στο οποίο φυσικά η Ελλάδα δεν έχει καμία ανάμειξη η Τουρκία πρόκειται να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο εξαπολύοντας νέα «βέλη» κατά της χώρας μας ότι υποθάλπει «τρομοκράτες», όπως αποκαλεί τα στελέχη του FETO.

Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της υπόθεσης και η εξέλιξή της πρόκειται να κορυφωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες τόσο από την Άγκυρα όσο και από τα κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Η προβοκάτσια εναντίον της Ελλάδας δεν έχει όρια και αναμένεται να κορυφωθεί στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από επιστήμονα: Ξεχάστε την Ελλάδα όπως την ξέρατε – Απίστευτο αυτό που θα συμβεί

Φρίκη: Ταρίχευσαν ζωντανή 27χρονη – Το μοιραίο λάθος



τα μαγειρευτα της μαριας ροδος

υπευθυνος ασφαλειας

ευρωκλινικη μητροπολεως

Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γερμανία και τη Βρετανία, που έκαναν δύο σχετικές δημοσιεύσεις στο περιοδικό «Nature Ecology & Evolution», ανακάλυψαν συνολικά τέσσερα δείγματα και ονόμασαν το ζώο Chimerarachne yingi (C. yingi), συνδυάζοντας τη λέξη αράχνη με τη Χίμαιρα της ελληνικής μυθολογίας.


Το ζώο έχει σαφή χαρακτηριστικά αράχνης (π. χ. όργανα στο πίσω μέρος για να δημιουργεί μεταξένιο ιστό), δόντια, τέσσερα πόδια, αλλά και μία μακριά ουρά, κάτι που δεν έχει καμία σημερινή αράχνη. Το ίδιο το ζώο έχει μήκος μόλις δυόμισι χιλιοστά, ενώ η ουρά του φθάνει τα τρία χιλιοστά.


Εκτιμάται ότι η ουρά λειτουργούσε ως κεραία για την ανίχνευση του περιβάλλοντος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Το μικροσκοπικό ζώο βρέθηκε παγιδευμένο μέσα σε κεχριμπάρι (ήλεκτρο), δηλαδή σε απολιθωμένη ρητίνη, οπότε μάλλον ζούσε κάτω από κάποιο δέντρο με ρετσίνι. Παραμένει άγνωστο αν ύφαινε ιστούς για να παγιδεύσει θύματα.


σον το πρόβατο online

ΑράχνηΠηγήUniversityofKansas


Πηγή: University of Kansas



υπευθυνος ασφαλειας

τριχα ψαρεματος

Η εξαφάνιση της νεαρής είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ πριν από 8 περίπου χρόνια. Η 25χρονη είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.


Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.


συσταση επε κεφαλαιο

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.


Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του, αλλά και ότι την κακοποιούσε σωματικά.


τριχα ψαρεματος



κατσουφησ πιετρα αε

magia forum onet

καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό
magia forum onet

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, ο συλληφθείς, μαζί με ακόμη δύο άτομα, εξαπατούσαν κυρίως ηλικιωμένα άτομα μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, με σκοπό να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.


Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Πέμπτης μια άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με 65χρονη και προσποιούμενη την αστυνομικό, απαίτησε να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, προκειμένου να διευθετήσει προσωπική υπόθεση συγγενικού της προσώπου.


Η 65χρονη κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΛΑΣ και οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 25χρονος αλλοδαπός την ώρα που παραλάμβανε το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό από την 65χρονη.


Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μοιρών, προέκυψε ότι ο 25χρονος, με ακόμα δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, προσπάθησαν ανεπιτυχώς, την ίδια ημέρα νωρίτερα, να αποσπάσουν χρήματα από 56χρονη ημεδαπή.



χρόνης εξαρχάκος ταινίες

δικαιωμα συνταξης

υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου
δικαιωμα συνταξης
Τρίκαλα: Τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο

Άγνωστος τηλεφώνησε στο δικαστικό μέγαρο των Τρικάλων, το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) και προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβας στο κτήριο.


Αμέσως, εκκενώθηκε το κτήριο και κλήθηκαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας οι οποίοι το ερευνούν εξονυχιστικά.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.



εντυπωσιακα χτενισματα βιντεο

βοηθών φαρμακείου

αμερικανοί συγγραφείς
παραλληλη συνδεση αντιστασεων ασκησεις

Οι πρωθυπουργοί της πΓΔΜ και της Πορτογαλίας, Ζόραν Ζάεφ και Αντόνιο Κόστα, εθεάθησαν να βοηθούν τον Ευρωπαίο αξιωματούχο προκειμένου να κατέβει τις σκάλες.


Στη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Mαρκ Ρούτε, ο πρόεδρος Γιούνκερ έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο.


Την ίδια νύχτα, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε σε αναπηρική πολυθρόνα. Στο παρελθόν, ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι υποφέρει από ισχιαλγία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα ή αδυναμία στα πόδια.





βοηθών φαρμακείου

Tuesday, October 30, 2018

εκφράσεις για έκθεση αγγλικών

Τραγική ειρωνεία – Κωστής Πολύζος και Βαγγέλης Γιακουμάκης φοιτούσαν στην ίδια σχολή

Τραγικά παιχνίδια παίζει η μοίρα καμιά φορά... Κωστής Πολύζος – Βαγγέλης Γιακουμάκης, δυο υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και είχαν τραγική κατάληξη!


Πέντε ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για αποκαλυφθεί η αλήθεια στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου. Μητέρα και πατριός δολοφόνησαν τον ίδιο τους το γιο και έπαιζαν «θέατρο», προσπαθώντας να καλύψουν τα ίχνη τους. Τελικά, το πόρισμα του ανακριτή αποκάλυψε την φρικτή αλήθεια.


μπριζ αθηνα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η ζωή του Κωστή Πολύζου κόπηκε απότομα το 2011, στα 23 του χρόνια. Ένα παιδί με όνειρα και σχέδια για τη ζωή που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.... Όπως αποκάλυψε στο δελτίο του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, ο 23χρονος φοιτούσε στην Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων και ήθελε να προχωρήσει τις σπουδές του. Τραγική ειρωνεία; Στην ίδια σχολή, φοιτούσε και ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης...



εκφράσεις για έκθεση αγγλικών
ακουω αποφθεγματα

ίωνος δραγούμη σέρρες

ροκκος μαρια
τσιμπημα εντομου σε σκυλο

Όλα άρχισαν έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης-ρεπεσάζ ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ, αναμέτρηση που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία των 65 κιλών. Ο Μογγόλος σε εκείνο το σημείο πήρε πόντο και προηγήθηκε 7-6. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα... σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει.


2016 08 21T192843Z 332234242 RIOEC8L1I3F23 RTRMADP 3 OLYMPICS RIO WRESTLING M FREE 65KG
(Ο Μογγόλος (κοκκ.) αφήνει το ματς και αρχίζει το πανηγύρι - Πηγή: Reuters / TORU HANAI)


Ο διαιτητής έδωσε σημείο στον Ουζμπέκο με αποτέλεσμα το ματς να έρθει στα ίσα και η πλάστιγγα της νίκης να γείρει προς την πλευρά του, κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου, που πανηγύριζε μαζί με τους προπονητές του.


2016 08 21T193706Z 1503162438 RIOEC8L1IHE4N RTRMADP 3 OLYMPICS RIO WRESTLING M FREE 65KG
(Πηγή: Reuters / TORU HANAI)


Κάπου εκεί άρχισε το σόου από τους δύο προπονητές! Αφού ξεκίνησαν με έντονες λεκτικές διαμαρτυρίες, στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και πέταξαν προς τους κριτές, ενώ ο δεύτερος προπονητής ξεκίνησε το... στριπτίζ με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στο ταπί.


2016 08 21T192642Z 966736889 RIOEC8L1I021L RTRMADP 3 OLYMPICS RIO WRESTLING M FREE 65KG
(Πηγή: Reuters / ISSEI KATO)



So this just happened pic.twitter.com/15tgJTPNk7

— Daniel Elliott (@DanieloElliott) August 21, 2016


ίωνος δραγούμη σέρρες

77 παλμους το λεπτο

Έρχεται «μπλόκο» στις μεταβιβάσεις αυθαιρέτων

Νέο τοπίο στις αποδοχές κληρονομιάς σε ό, τι αφορά στα ακίνητα αλλά και σε κάθε μεταβίβαση σηματοδοτεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη δόμηση, το οποίο θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση έως τις 22 Σεπτεμβρίου.


εκμε μετκα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Έθνος», οι διατάξεις του καθιστούν υποχρεωτική τη βεβαίωση μηχανικού προκειμένου να μπορεί στο εξής να ολοκληρωθεί κάθε δικαιοπραξία που έχει σχέση με ακίνητο - ακόμα και εάν σε αυτό δεν υφίσταται κτίσμα - επιβαρύνοντας με ένα πρόσθετο κόστος τους ενδιαφερομένους χωρίς να εξαιρεί ούτε εκείνους που κάνουν αποδοχή κληρονομιάς.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, στο άρθρο 64 του σχεδίου νόμου ορίζεται σαφώς ότι «σε κάθε δικαιοπραξία εν ζωή, περιλαμβανομένων και των αιτία θανάτου δωρεών που συντάσσεται μετά τη δημοσίευση του παρόντος και έχει ως αντικείμενο τη μεταβίβαση ή τη σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων χωρίς κτίσμα, επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και βεβαίωση μηχανικού».



77 παλμους το λεπτο
περιφερειακη διευθυνση οαεε

αρουραίο στα αγγλικα

κεντρο διαφυλαξησ αγιορειτικησ κληρονομιασ (κ.δ.α.κ.)

Στοιχεία για τους μετακλητούς υπαλλήλους έδωσε στη Βουλή, στη συζήτηση του προϋπολογισμού, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, προαναγγέλλοντας μεταρρύθμιση του κράτους χωρίς αυταρχισμό.


Η Ολγα Γεροβασίλη παραδέχθηκε ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι ανέρχονται σε 2.067 και διευκρίνισε ότι οι 1.349 απασχολούνται στη Βουλή και τους ΟΤΑ. Οι υπόλοιποι 718 απασχολούνται στην κυβέρνηση. «Εμείς κατηγορηθήκαμε γιατί τους μετράμε όλους μαζί» είπε. και συμπλήρωσε οτι 576 είναι επιστημονικοί συνεργάτες όλων των βουλευτών, 151 είναι μετακλητοί στην Βουλή όλων των κομμάτων και 631 των δημάρχων και λοιπών.


Σε ότι αφορά στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, είπε ότι ο αριθμός τους μειώθηκε όσο σε πάει άλλο τα χρόνια της κρίσης και πρόσθεσε ότι σήμερα ανέρχονται σε 692.000, εκ των οποίων οι 564.000 είναι τακτικό προσωπικό.



αρουραίο στα αγγλικα
πανελληνιες εξετασεις νεο συστημα

δουλειες για κρητη

«Συγκεκριμένες προτάσεις για την οργάνωση του έργου με στόχο την επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους απεστάλησαν στην αμερικανική πλευρά», δηλώνει σε ανακοίνωσή του υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου, ο στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ.


απορροφητήρας μονής αναρρόφησης

Οι προτάσεις «λαμβάνουν υπ' όψιν συμφωνίες που έγιναν ανάμεσα στον Ρώσο και τον Αμερικανό πρόεδρο κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στο Ελσίνκι», διευκρινίζει ο στρατηγός.


Η Ρωσία προτείνει την προετοιμασία ενός κοινού σχεδίου για την επιστροφή των Σύρων προσφύγων στους τόπους όπου κατοικούσαν πριν από την σύρραξη, κυρίως εκείνων που έχουν καταφύγει στην Ιορδανία και τον Λίβανο.


Με το στόχο αυτόν, η Μόσχα προτείνει την σύσταση ομάδας εργασίας με την συμμετοχή Ρώσων, Αμερικανικών και Ιορδανών με βάση το Ρωσο-ιορδανικό Συντονιστικό Κέντρο στο Αμάν, καθώς και την σύσταση αντίστοιχου κέντρου στον Λίβανο.


δουλειες για κρητη

Η Ρωσία, η οποία πραγματοποιεί στρατιωτική επέμβαση στην Συρία από τον Σεπτέμβριο 2015 στο πλευρό των δυνάμεων του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ, προτείνει επίσης στις ΗΠΑ τον σχηματισμό κοινής ομάδας για την χρηματοδότηση της ανοικοδόμησης των συριακών υποδομών, διευκρινίζει ο στρατηγός Μιζίντσεφ.


«Οι ρωσικές προτάσεις εξετάζονται από την αμερικανική πλευρά», προσθέτει.


Την περασμένη Δευτέρα, Πούτιν και Τραμπ δήλωσαν ότι συμφώνησαν ως προς πολλά θέματα, κυρίως για την Συρία, χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες , έπειτα από την διμερή συνάντηση κορυφής.



ιωσηφόγλειο ίδρυμα χαρτης

απεργια αεροδρομιο σημερα

συνώνυμα ενθουσιασμενος

Από το απόγευμα της Πέμπτης, δεκάδες χιλιάδες πολίτες πήγαν στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αλληλεγγύης (ECS) για να αποτίσουν έναν ύστατο φόρο τιμής στον Πάβελ Αντάμοβιτς, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε δημόσια την προηγούμενη, κατά τη διάρκεια γιορτής για την ολοκλήρωση μιας φιλανθρωπικής δράσης.


Ο κόσμος σιωπηλός, συγκινημένος, αμήχανος στεκόταν στην ουρά επί δύο και τρεις ώρες και μετά πήγαινε μπροστά από το φέρετρο του δημάρχου που ήταν τοποθετημένο στην κεντρική αίθουσα του ECS, καλυμμένο με την κόκκινη σημαία του Γκντανσκ και με λευκά λουλούδια.


Χιλιάδες πολίτες έγραψαν στα βιβλία των συλλυπητηρίων που υπήρχαν στο δημαρχείο και στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αλληλεγγύης.


Πολύ δημοφιλής στο Γκντανσκ, ο 53χρονος Πάβελ Αντάμοβιτς διοικούσε με επιτυχία την παμπάλαια χανσεατική πόλη επί 20 χρόνια. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το φθινόπωρο του 2018 είχε την υποστήριξη σχεδόν του 65% των κατοίκων.


απεργια αεροδρομιο σημερα




νηρηιδες σπα ωραριο

κυα για τις παραλιες

αβαλον ξενοδοχειο πισινα

Το υπουργείο Μεταφορών με εγκύκλιο του προς τις αρμόδιες διευθύνσεις και υπηρεσίες βάζει «φρένο» στους ηλικιωμένους που κυκλοφορούν στους δρόμους και έχουν... χάσει τα αντανακλαστικά τους αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος.


σωληνες χαρτινοι

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, οι ηλικιωμένοι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ξανά εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης μόλις συμπληρώσουν το 74ο έτος της ηλικίας τους και μάλιστα να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε τρία χρόνια, εκτός από τις ιατρικές βεβαιώσεις που θα προσκομίζουν. Όσοι είναι πάνω από 80 ετών θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα κάθε δύο χρόνια.


Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών οι ηλικιωμένοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης και δεν θα δίνουν όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων (σήματα οδήγησης). Ανανέωση διπλώματος υποχρεούνται και οι οδηγοί άλλων χωρών που ζουν και κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.


κυα για τις παραλιες

Επίσης, όσοι απορρίπτονται σε θεωρητικές εξετάσεις πάνω από τέσσερις φορές έχουν δικαίωμα επανεξέτασης µε την παρέλευση δεκατεσσάρων ημερών.


Όπως δήλωσε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, το υπουργείο εξειδικεύοντας τις αλλαγές που έγιναν στον ΚΟΚ με τον πρόσφατο νόμο 4530/18, προχώρησε στον καθορισμό της διαδικασίας για την επανεξέταση της ικανότητας οδήγησης των πολιτών άνω των 74 ετών. «Στόχος μας είναι να λαμβάνεται κάθε αναγκαίο μέτρο που εγγυάται μεγαλύτερη οδική ασφάλεια αλλά και προστασία των οδηγών» τόνισε και πρόσθεσε πως οι διαδικασίες που προβλέπονται εισάγουν και την πρακτική άσκηση, εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα, προκειμένου να είναι έμπρακτη η απόδειξη της ικανότητας. «Η εξασφάλιση της Οδικής Ασφάλειας είναι ευθύνη όλων μας και η λήψη δοκιμασμένων αποτελεσματικών πρακτικών και μέτρων είναι απαραίτητη» επισήμανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών.


«Είμαστε υπέρ της επιμόρφωσης των ηλικιωμένων οδηγών, είναι αναγκαία η κατάρτιση και γι αυτή την ηλικία αλλά πιστεύουμε ότι ο τρόπος αυτός δεν βοηθάει» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδηγών Θανάσης Καλύβας σημειώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιου είδους εκπαίδευση, σεμινάρια σε βασικά θέματα οδήγησης (πχ βασικά σήματα που έχουν ξεχάσει ή δεν τα γνωρίζουν).


Επίσης, ο κ. Καλύβας εξέφρασε επιφυλάξεις για τον τρόπο εξέτασης θέτοντας θέμα ασφάλειας αφού οι εξετάσεις θα γίνονται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή και με όχημα του ηλικιωμένου ή κάποιου άλλου ιδιοκτήτη. «Είναι βασικά ζητήματα που νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τους αρμόδιους» ανέφερε.


Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών προβλέπεται:


Κάτοχος άδειας οδήγησης οποιασδήποτε κατηγορίας που την ανανεώνει μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των 74 ετών, στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνει την/τις κατηγορία/ες που επιθυμεί να ανανεώσει και υποβάλλει:


α) Μία πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, για κάθε ΔΕΕ που εκδίδεται προκειμένου να συμμετάσχει σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς για την αντίστοιχη κατηγορία που επιθυμεί να ανανεώσει.


Για κάθε κατηγορία που ο ενδιαφερόμενος θα εξεταστεί εκδίδεται και αντίστοιχο ΔΕΕ.


β) Αποδεικτικό, για την καταβολή του προβλεπόμενου ποσού για κάθε προγραμματισμό δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς οδηγού κάθε κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει.


Μετά την έκδοση του ΔΕΕ η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών προγραμματίζει τη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς του ενδιαφερομένου κατ' αναλογία της παραγράφου 3 του άρθρου 24.


Ο ενδιαφερόμενος σύμφωνα µε τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του π. δ.51/2012, υποχρεούται και σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.


Η παραπάνω διαδικασία διενεργείται µε οποιοδήποτε όχημα της αντίστοιχης κατηγορίας που επιθυμεί να ανανεώσει ο ενδιαφερόμενος, το οποίο πληροί τα κριτήρια των διατάξεων του άρθρου 3 του π. δ.51/2012.


Για το όχημα αυτό πρέπει να διατίθενται όλα τα έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία του (Άδεια κυκλοφορίας, Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, Κάρτα Καυσαερίων, Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο ή ειδικό σήμα ασφάλισης, Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας).


Η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών. Σε περίπτωση που το όχημα που χρησιμοποιείται στη δοκιμασία δεν ανήκει στον ενδιαφερόμενο, απαιτείται παραχώρηση του οχήματος από τον ιδιοκτήτη του στον ενδιαφερόμενο µε υπεύθυνη δήλωση.


game over νεα ιωνια

game over νεα ιωνια
Προσοχή! Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ την Τρίτη (8/11)

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ την Τρίτη 8 Νοεμβρίου ύστερα από την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1.


Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα.


εκκλησιαστικα κωστοπουλος



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ η στάση εργασίας πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα 8 σωματεία των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι «δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία».

Όπως αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.



παιχνιδια γεωγραφιας α γυμν

μονοκερος φουσκωτα

παρομοια ζωα με τον ασβο

Ο Επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν με σχόλιο στο Twitter σχετικά με την έκβαση του δημοψηφίσματος, ανέφερε ότι οι ψήφοι «υπέρ» του δημοψηφίσματος είναι σημαντικοί , διότι στηρίζουν έτσι τη Συνθήκη των Πρεσπών.


κληρωση τζοκερ αριθμοι σημερα

«Συγχαίρω αυτούς που ψήφισαν σήμερα σε συμβουλευτικό δημοψήφισμα και χρησιμοποίησαν τις δημοκρατικές τους ελευθερίες. Με το σημαντικό ποσοστό υπέρ του ναι, υπάρχει ευρεία υποστήριξη για τη συμφωνία Πρεσπών και το ευρωατλαντικό μέλλον της χώρας», έγραψε ο Χαν στο Twitter και πρόσθεσε: «Περιμένω από όλους τους πολιτικούς ηγέτες να σεβαστούν αυτή την απόφαση και να την εφαρμόσουν με μεγάλη ευθύνη και ενότητα όλα τα κόμματα προς το συμφέρον της χώρας»



Referendum in ??: I congratulate those citizens who voted in today's consultative referendum and made use of their democratic freedoms. With the very significant "yes" vote, there is broad support support to the #Prespa Agreement + to the country's #Euroatlantic path. 1/2


— Johannes Hahn (@JHahnEU) 30 Σεπτεμβρίου 2018


I now expect all political leaders to respect this decision and take it forward with utmost responsibility and unity across party lines, in the interest of the country. 2/2


— Johannes Hahn (@JHahnEU) 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με Reuters, ανέφεραν ότι ελπίζουν πως η αντιπολίτευση «θα είναι πιο εποικοδομητική από ποτέ» και ότι θα υποστηρίξει θεσμικά το αποτέλεσμα.



μονοκερος φουσκωτα

Monday, October 29, 2018

μονο εσυ τελευταιο επεισοδιο

Αιγαίο: Δεύτερο ναυάγιο μέσα σε μια ώρα - Σώοι και οι 52 Σύριοι πρόσφυγες

Νέο ναυάγιο, το δεύτερο μέσα σε διάστημα μίας ώρας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/09) στη θαλάσσια περιοχή της Εφταλούς, στο στενό μεταξύ Λέσβου και απέναντι Μικρασιατικών ακτών.


μονο εσυ τελευταιο επεισοδιο

Μια λέμβος, στην οποία επέβαιναν 52 Σύριοι πρόσφυγες, είχε ξεκινήσει από την περιοχή του Μπεχράμ Καλέ (αρχαία Άσσος) της βόρειας ακτής του Αδραμυτινού κόλπου, όταν για άγνωστο λόγο ανατράπηκε. Όλοι τους περισυνελλέγησαν ζωντανοί και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Μολύβου, καλά στην υγεία τους.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει



ξενοδοχεια στο λος αντζελες
πολιουχος της χιου

παρκοκρεβατο για νεογεννητο

ελευθερια μεσσηνιας τυπος
Ματαιώσεις δρομολογίων τρένων την Παρασκευή (16/10) λόγω στάσης εργασίας

Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών στον άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης-Αθήνας, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας και στο υπόλοιπο δίκτυο θα υπάρξουν την Παρασκευή (16/10/2015) λόγω της δίωρης στάσης εργασίας (13.00-15.00) που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών του ΟΣΕ.


παρκοκρεβατο για νεογεννητο

Επίσης, δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών που ματαιώνονται είναι τα εξής:


περιοδος με βλεννες

Μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Αθηνών οι αμαξοστοιχίες: IC 52-IC 55. Η αμαξοστοιχία 56 θα κυκλοφορήσει μετά τη λήξη των στάσεων εργασίας.

  • Μεταξύ Πειραιώς-Αθηνών-Χαλκίδας-Αθηνών οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου: 1548/11548, 1552/11552, 11553/1553,11557/1557
  • Μεταξύ Αθηνών-Λιοσίων-Αθηνών οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου: 4316-4317
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης-Φλώρινας-Θεσσαλονίκης οι αμαξοστοιχίες:
  • IC 83 - IC 86
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκης οι αμαξοστοιχίες 600/601 θα καταργηθούν στο τμήμα Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης-Ξάνθης. Τα δρομολόγια των ανωτέρων αμαξοστοιχιών μεταξύ Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης-Ξάνθης θα εκτελεστούν με λεωφορεία.
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης-Λάρισας-Θεσσαλονίκης οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού: 2591-2590. Οι αμαξοστοιχίες 2592 και 2593 θα αναχωρήσουν μετά την λήξη της στάσης.
  • Μεταξύ Λάρισας-Βόλου-Λάρισας οι αμαξοστοιχίες: 1578-1579
  • Μεταξύ Λειανοκλαδίου - Λαμίας - Στυλίδα - Λειανοκλαδίου οι αμαξοστοιχίες :5524-5525
  • Μεταξύ Αγ. Ανδρέα - Πάτρας - Ρίου - Αγ. Βασιλείου οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Πάτρας: 2303 -2305-2307
  • Μεταξύ Αεροδρομίου - Κιάτου - Αεροδρομίου οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου:4412-4414-4416-4415-4417-4419. Η αμαξοστοιχία 4418 θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσηςεργασίας.
  • Μεταξύ Αεροδρομίου - Αν. Λιοσίων - Αεροδρομίου του Προαστιακού Σιδηρόδρομου: 4230-4232-4234-4236-4227-4229-4231-4233-4235
  • Μεταξύ Διακοπτού-Καλαβρύτων-Διακοπτού οι αμαξοστοιχίες: 1332- 1333. Η αμαξ.1336 θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.
  • Μεταξύ Πύργου-Κατάκολου-Ολυμπίας-Πύργου οι αμαξοστοιχίες: 1384-1385

Τέλος, δεν θα πραγματοποιηθούν 4 δρομολόγια λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως τις ώρες της στάσης εργασίας.


φιδια στην κυπρο

η ακριβοτερη τηλεκαρτα
φιδια στην κυπρο

Η Κομισιόν ήρθε να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής το οποίο, στην τριμηνιαία έκθεσή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ανέφερε ότι «σύμφωνα με όσες προβλέψεις αποτολμούνται σήμερα, φαίνεται, πλέον, απίθανη η ανάπτυξη 2,7% που πρόβλεπε ο Προϋπολογισμός για το 2017.


Και συνεχίζει: «Διάφοροι οργανισμοί, πάντως, προβλέπουν, πλέον, ότι το ΑΕΠ θα αυξηθεί από 0,5% έως 2,2% το 2017. Τον Απρίλιο 2017 το ΔΝΤ τροποποίησε μεν προς τα κάτω τις προβλέψεις του για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2017 σε 2,2% από 2,8% αλλά προβλέπει (υπό όρους) επιτάχυνση στο 2,7% για το 2018. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται απώλεια ΑΕΠ το 2017 περίπου € 1 δισ».


Με πιο απλά λόγια, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έχει στοιχίσει στην οικονομία τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ μέχρι τώρα. Αν τελικά η χρονιά κλείσει με ανάπτυξη κοντά στο 2% (κάτι που είναι το καλό σενάριο) μπορεί η συνολική απώλεια να φτάσει το 1,5 δισ. ευρώ...


you καλλιθεα τηλεφωνο

Ποιος φταίει;


Ο Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση ήταν απαραίτητη για να καμφθούν οι παράλογες απαιτήσεις των θεσμών και να επιτευχθεί μια συμφωνία που να επιτρέψει την έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία. Ο πρωθυπουργός είπε μεταξύ άλλων: «Και σήμερα έχουμε μπροστά μας μια συμφωνία που δίνει προοπτική εξόδου, μια συνολική συμφωνία, γιατί περιλαμβάνει και το χρέος, που κανείς δεν θα ισχυριστεί ότι δεν έχει δυσκολίες. Κανείς δεν θα ισχυριστεί ότι είναι μια εύκολη επιλογή. Όμως μπορούμε να ισχυριστούμε και μπορούμε να το αποδείξουμε, όχι στα λόγια, όχι θεωρητικά, με επιχειρήματα, ότι έχει τις λιγότερες δυνατές πληγές, δεδομένων των συσχετισμών μέσα στους οποίους παλεύουμε, για το κοινωνικό σώμα. Και αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος, η βασική αιτία της μεγάλης καθυστέρησης αυτής της αξιολόγησης».


Στον αντίποδα, η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φέρνει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα για τον ελληνικό λαό, κόβοντας κατά μέσο όρο δυο συντάξεις, επιβαρύνοντας με νέους φόρους όλους τους Έλληνες. Δεσμεύει τη χώρα για πολλά χρόνια, χωρίς να εξασφαλίζει καν την χρηματοδότησή της», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της. Σε ό, τι αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, αποτελεί πάγια θέση της ότι η καθυστέρηση στη συμφωνία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κυβέρνηση.


σωληνες νερου αυτοκινητων

εκμεκ καταιφι της τεμπελας
Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας των βορείων προαστίων

Τέλος στη ζωή του έβαλε 48χρονος Αθηναίος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε χώρο του καταστήματος του.


Οι εργαζόμενοι ενός εστιατορίου στα βόρεια προάστια της Αττικής πάγωσαν, όταν βρέθηκαν στον υπόγειο χώρο του καταστήματος και αντίκρισαν απαγχονισμένο τον ιδιοκτήτη.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr


φιονα καμπελ


σωληνες νερου αυτοκινητων

μικρουτσικος συριζα

μικρουτσικος συριζα
Κομμένη στα δύο η Αθηνών – Λαμίας: Μετανάστες «κατέλαβαν» το εθνικό οδικό δίκτυο

Απίστευτη ταλαιπωρία στην Αθηνών - Λαμίας και στα δυο ρεύματα - Διεκόπη λίγο πριν τις 14:30 μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από το 39ο χιλιόμετρο - Ουρές χιλιομέτρων


Μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησής τους έχοντας κάνει κατάληψη στο οδόστρωμα.


γκολντεν κοστ μαραθωνασ



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η διαμαρτυρία τους φαίνεται πως έχει να κάνει και με την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα την περιοχή.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο.

Δείτε βίντεο του Newsbomb.gr από το σημείο



Τα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί και η ουρά έχει ξεπεράσει τα διόδια Αφιδνών και στα δυο ρεύματα: Και προς Αθήνα και προς Λαμία.

Η ταλαιπωρία των οδηγών είναι τεράστια, ενώ όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι μετανάστες πετούν πέτρες και αντικείμενα σε όποιον επιχειρήσει να βιντεοσκοπήσει τη διαμαρτυρία.

Γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα.

Αγνωστο, ωστόσο, παραμένει το πόσο θα διαρκέσει η διαμαρτυρία των μεταναστών.

Δείτε και δεύτερο βίντεο από το σημείο



ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.gr ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ


Κομμένη στα δύο η Αθηνών – Λαμίας: Μετανάστες κατέλαβαν το εθνικό οδικό δίκτυο
01
Κομμένη στα δύο η Αθηνών – Λαμίας: Μετανάστες κατέλαβαν το εθνικό οδικό δίκτυο












μισθος ειδικευομενου γιατρου

τζουμερκα τα

αποστολου βουλευτης ευβοιας

Όπως λέει στο CNN Greece ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξουν κάποιες αστάθειες, αλλά το τριήμερο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στις πεδινές και παράκτιες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις.


τζουμερκα τα

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, οι άνεμοι θα είναι βοριάδες οι οποίοι στο Αιγαίο δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και τα 8 μποφόρ, με συνέπεια να έχουμε μία υποχώρηση της θερμοκρασίας.


Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 28 βαθμούς Κελσίουτο σαββατοκύριακο και τους 27 βαθμούς τη Δευτέρα. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.


κατακρατηση υγρων στη κοιλια

Λίγο περισσότερη συννεφιά θα έχει την Κυριακή, χωρίς όμως να σημειωθούν βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας.


Εξαίρεση θα αποτελέσουν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανές κάποιες τοπικές βροχές το σαββατοκύριακο και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες.


Τη Δευτέρα, θα συνεχίσουν οι βοριάδες, ωστόσο, οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στις ορεινότερες περιοχές, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 27 βαθμοί στην κεντρική Ελλάδα και 26 στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία της θάλασσας θα είναι γύρω στους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.


Ακούστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό:




αποτελεσματα ευρωεκλογων υποψηφιοι

Πασχαλινό ωράριο 2017: Οι μέρες και οι ώρες που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Πάσχα 2017 - Όλες οι ειδήσεις: Συνεχές θα είναι το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα του 2017 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου.


Tην Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 6 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, η αγορά θα λειτουργεί με πασχαλινό ωράριο και από την Τρίτη 18 Απριλίου επανέρχεται το ωράριο στους γνώριμους ρυθμούς λειτουργίας.


αποτελεσματα ευρωεκλογων υποψηφιοι

Σύμφωνα με την πρόταση της ομοσπονδίας, τις καθημερινές προτείνεται συνεχές ωράριο από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και το ίδιο προτείνεται και για τις ημέρες από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο που προτείνεται είναι από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Για το Μεγάλο Σάββατο από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Διευκρινίζεται ότι θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται διαφορετική ώρα πρωινής έναρξης, όπου αυτή ισχύει, ενώ παραμένει η δυνατότητα στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους.



βιβλιοθήκη πανεπιστημίου κύπρου ωράριο
ξυλουρης να χαμηλωσω τα φτερα

ιδιωτικη ασφαλιση υγειας παιδιου τιμες

αλλεργικη επιπεφυκιτιδα σκυλος
ιδιωτικη ασφαλιση υγειας παιδιου τιμες

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν την κλήση του πρώην υπουργού τη Δευτέρα 26 Ιουνίου ώστε να καταθέσει και να δώσει εξηγήσεις για τις υποθέσεις που τον αφορούν. Στη συνέχεια τα μέλη της επιτροπής θα εξετάσουν όσα θα καταθέσει ο κ. Παπαντωνίου και θα συντάξουν το πόρισμά τους το οποίο θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, εάν ο Γιάννος Παπαντωνίου θα δώσει το «παρών» στην εξεταστική επιτροπή ή θα στείλει υπόμνημα.


αγορα διαμερισματος πλακα

παραγωγη μπισκοτων βικιπαιδεια

ναυτια θαλασσα

Οι Έλληνες καπνιστές «παράγουν» κάθε χρόνο κοντά στα 22 δισεκατομμύρια (3.500 τόνους) αποτσίγαρα, αναφέρει η ΕΑΕ, προσθέτοντας ότι πολλά απ΄ αυτά καταλήγουν στη θάλασσα, μολύνοντάς την, δηλητηριάζοντας ψάρια, θαλασσοπούλια και ανθρώπους. «Τα αποτσίγαρα αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό (κοντά στο 40%) των απορριμμάτων που συλλέγονται παγκοσμίως στους καθαρισμούς των ακτών», υπογραμμίζει.


κινητηρες υποβρυχιων αντλιων

Η ΕΑΕ καλεί τους καπνιστές, αν δεν μπορούν να αποφύγουν το κάπνισμα, τουλάχιστον να τοποθετούν τις γόπες των τσιγάρων σε κάποιο αυτοσχέδιο δοχείο ή σε κάποιο χωνάκι από χαρτί και στη συνέχεια να τα πετούν σε κάδους απορριμμάτων.


Επίσης, καλεί τις αρμόδιες κρατικές ή δημοτικές αρχές, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να πληροφορήσουν σχετικά τους πολίτες. Επίσης, να προβούν σε συστάσεις και να οργανώσουν ένα σύγχρονο κανονιστικό πλαίσιο για περιβαλλοντικά και υγειονομικά σωστή συμπεριφορά των λουομένων.



παραγωγη μπισκοτων βικιπαιδεια

συνταξεις δημοσιου απριλιος 2015

σουβλακι η γευση
συνταξεις δημοσιου απριλιος 2015
«Θράκη: Το επόμενο βήμα»: Το νέο βιβλίο – κατάθεση ψυχής του Ευριπίδη Στυλιανίδη

«Ηθική, πολιτική και εθνική υποχρέωση» αποτέλεσε για τον πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, η συγγραφή του νέου του βιβλίου, που τιτλοφορείται «Θράκη: Το επόμενο βήμα» και παρουσιάζεται στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.


Πρόκειται για ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για κάθε πολίτη, ο οποίος ενδιαφέρεται να προσεγγίσει την ιστορία της Θράκης και τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή, μέσα από την ιδιαίτερη πληθυσμιακή σύνθεση της τοπικής κοινωνίας, τις φυσικές και επίκτητες δυνατότητές της και τη σύγχρονη γεωπολιτική της αναβάθμιση. Αυτοί ακριβώς οι λόγοι, άλλωστε, θέτουν τη Θράκη στο επίκεντρο του ερωτήματος: μπορεί είτε να σηκώσει στην πλάτη της την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και την επιστροφή της Ελλάδας στο ρόλο του περιφερειακού πρωταγωνιστή ή να αποτελέσει το μεγαλύτερο εθνικό ζήτημα τα επόμενα χρόνια. Το τι θα γίνει εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τη δράση της πολιτείας, και στο πεδίο αυτό, ο κ. Στυλιανίδης καταθέτει την πρότασή του, έχοντας υπηρετήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του για περισσότερα από 15 χρόνια ως εκλεγμένος εκπρόσωπός της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ή ως αρμόδιος Υπουργός σε κρίσιμα Υπουργεία.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ο κ. Στυλιανίδης, ασκώντας και αυτοκριτική, επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση για τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής στη Βουλή, η οποία θα χαράξει μια Διαχρονική Εθνική Στρατηγική για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης ως πρότυπης Ανοιχτής Δημοκρατικής Κοινωνίας. Κύριοι στόχοι αυτής της στρατηγικής είναι η δημογραφική ενίσχυση της περιοχής, η αποθάρρυνση λαϊκισμού και εθνικισμού, η αποτροπή χειραγώγησης της μουσουλμανικής μειονότητας από ξένα κέντρα και η αποκατάσταση της ελεύθερης δημιουργικής συμβίωσης των σύνοικων στοιχείων, η οποία περνά μέσα από την ουσιαστική συνεννόηση πολιτείας και τοπικής κοινωνίας και την ειλικρινή συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, που πιστεύουν στις δυνατότητες των Θρακών και στην αναπτυξιακή προοπτική της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο βιβλίο, με ιδιαίτερη έμφαση αναλύονται οι εξής θεματικές:

- Η αλήθεια για το νομικό και πραγματικό status της μουσουλμανικής μειονότητας.

- Τα λάθη και τα επιτεύγματα της ελληνικής πολιτικής από την «Αρχή της Αμοιβαιότητας στη Συνθήκη της Λωζάννης» έως την «Πολιτική της Θετικής Διάκρισης».

- Ο ρόλος του τουρκικού Γενικού Προξενείου της Κομοτηνής και η «εμπιστοσύνη» ως καταλύτης για την εδραίωση της «Ανοιχτής Κοινωνίας» και τη βελτίωση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας.

- Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ανάπτυξη της περιοχής, στη δημογραφική και πολιτική ισορροπία μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, στην επανεμφάνιση παρεμβατικών πολιτικών από τη γείτονα με στόχο τη «Συνδιοίκηση της Θράκης».

Το έργο του κ. Στυλιανίδη αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, κατά τις οποίες στην οικονομική κρίση της Ελλάδας προστίθενται οι συνέπειες του θρησκευτικού φανατισμού και των πολεμικών συγκρούσεων, των γεωπολιτικών ανακατατάξεων και των βίαιων μετακινήσεων πληθυσμών προς την Ευρώπη. Οι δε εθνικές εκλογές του 2015 άφησαν τη Ροδόπη χωρίς χριστιανό βουλευτή, διαταράσσοντας τη δίκαιη και ισόρροπη εκπροσώπηση χριστιανών και μουσουλμάνων. Επομένως, η επανεξέταση των εθνικών ζητημάτων επιβάλλει την αφύπνιση και την ανάγκη κοινής δράσης, ώστε η απάντηση στο κεντρικό ερώτημα του βιβλίου να είναι θετική για τη χώρα, με την ανάδειξη της Θράκης σε «δόρυ» της οικονομικής διπλωματίας και «γέφυρα» της Ελλάδας και της Ευρώπης προς την Ανατολή.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, προσφώνηση θα απευθύνει ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, ενώ θα μιλήσουν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και ο επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης.



συνδεσμοσ ελληνικων φαρμακευτικων εταιρειων

Sunday, October 28, 2018

δρομολογια πλοιων απο πειραια υεν

βαρλας νικος 2015
ποντιοι χορευουν σε beach bar
Σέρρες: Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας «θηλυκή συμμορία» που ξάφριζε σπίτια

Πέντε γυναίκες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο ανήλικες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για κλοπές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.


Πρόκειται για γυναίκες ηλικίας 39, 35, 21, 16 και 15 ετών, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ακόμη μια 15χρονη συνεργός της "ομάδας".




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, η 39χρονη και η 35χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαφύγουν από οικία, έχοντας αφαιρέσει ένα ασημένιο κόσμημα. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν και οι άλλες 3 γυναίκες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2018, οι συλληφθείσες έχοντας διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπραξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης δύο κλοπές σε βάρος ατόμων και μία κλοπή από οικία στις Σέρρες, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοινες αξιόποινες πράξεις.



δρομολογια πλοιων απο πειραια υεν

διαθεσιμοτητα και αδεια ανατροφης τεκνου

μινερβα λαδι διευθυνση
ενοικιαζομενοι αποθηκευτικοι χωροι θεσσαλονικη

Ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας εισηγήθηκε την ανάκληση της άδειας λειτουργίας, λόγω παραβίασης των υποχρεώσεών της για το χρονικό διάστημα της δραστηριοποίησής της πριν και κατά την έναρξη ισχύος του ν. 4481/2017, οι οποίες τεκμηριώνουν έλλειψη βιωσιμότητας και αδυναμία αποτελεσματικής διαχείρισης των δικαιωμάτων των δικαιούχων.


Η εταιρεία ΑΕΠΙ, η οποία επί ογδόντα χρόνια, σχεδόν μονοπωλιακά, διαχειρίστηκε τα πνευματικά δικαιώματα συνθετών και στιχουργών στην Ελλάδα, είχε οδηγηθεί, εξαιτίας της μη χρηστής διοίκησης και διαχείρισης των μετόχων της και μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο, με πολλά εισπραγμένα και μη αποδοθέντα δικαιώματα στους δικαιούχους - μέλη της, με οφειλές προς τους δικαιούχους - μέλη από προηγούμενες διανομές, προς τρίτους, προς τους εργαζομένους υπαλλήλους της και προς το ελληνικό Δημόσιο.


διαθεσιμοτητα και αδεια ανατροφης τεκνου

Στους μετόχους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επτά κακουργήματα.


Ο φορέας που αντικαθιστά την ΑΕΠΙ


Με την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ΑΕΠΙ, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προχωράει στη συγκρότηση της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων εντός του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας.


Στόχος της υπηρεσίας είναι η ρύθμιση της αγοράς και η διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων συνθετών και στιχουργών, με τρόπο αποτελεσματικό, διαφανή, δίκαιο, αντικειμενικό και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.


Όλη η υποδομή και η τεχνογνωσία της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης θα μεταβιβασθεί στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης, που θα συγκεντρώνει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να λειτουργήσει και που τα ίδια τα μέλη, μέσω της Γενικής τους Συνέλευσης, θα επιλέξουν σύμφωνα με τα όσα ορίζει το άρθρο 51Α του νόμου 4481/2017.



pokemon x y e z ep 1

pokemon x y e z ep 1

Αυτός ο νόμος, ο οποίος είχε κατατεθεί από την πρώην διοίκηση του Δημοκρατικού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στοχεύει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας στις ΗΠΑ. Περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία, το γνωστό Obamacare, που υιοθετήθηκε το 2010.


Η Ρεπουμπλικανική κυβέρνηση του διαδόχου του Ντόναλντ Τραμπ επιδιώκει την κατάργηση του νόμου, ιδίως τα μέτρα που προβλέπει για τις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες ωστόσο η διάταξη που αφορά τις θερμίδες θα τεθεί σε ισχύ τον Μάιο έπειτα από πολλές αναβολές.


2017 10 25T142030Z 1698227085 RC1C604131F0 RTRMADP 3 FRANCE FOOD BUTTER


REUTERS/Eric Gaillard


Η FDA επιβεβαιώνει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί αρχής γενομένης από τον Μάιο του 2018, ενώ επισήμανε ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις που θα καλύπτουν «τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν από τα εμπλεκόμενα μέρη για την επισήμανση αναφορικά με τις θρεπτικές ιδιότητες για τα γεύματα που θα σερβίρονται» στα εστιατόρια.


Μεταξύ των διευκρινίσεων που δόθηκαν για την ακριβή εφαρμογή του νόμου βρίσκονται λεπτομέρειες που αποσαφηνίστηκαν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα καταγράφονται οι θερμίδες στα εστιατόρια self-service, όπως στις πιτσαρίες όπου ο υπολογισμός των θερμίδων κάθε πίτσας σχετίζεται άμεσα με τα υλικά που επιλέγει ο καταναλωτής.


«Τη στιγμή που το 1/3 και πλέον των ενηλίκων Αμερικανών είναι παχύσαρκο και όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να προσέχουν την υγεία τους, γνωρίζουμε ότι το να έχουμε τη δυνατότητα να αποφασίσουμε βασιζόμενοι σε πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή μπορεί να βελτιώσει και να σώσει ζωές» υπογράμμισε ο Σκοτ Γκότλιεμπ, ένα από τα μέλη της FDA.



ρετζεπ κομοτηνη
δερματικοι καρκινοι

στατικη ip τι ειναι

ενοχο μυστικο 2000
Θρίλερ στο Κιλκίς: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου

Πτώμα άνδρα - αγνώστων στοιχείων ταυτότητας μέχρι στιγμής - βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές.


Τη σορό εντόπισε στις 7 το πρωί της Τρίτης (24/7) υπάλληλος του ΟΣΕ και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, ο άνδρας φέρεται να έχει τραύματα στους γλουτούς και στο μέτωπο, τα οποία προκλήθηκαν πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ενώ η ηλικία του υπολογίζεται από 25 έως 30 έτη. Ο θάνατός του φαίνεται ότι επήλθε λίγες ώρες νωρίτερα, γύρω στις 4 με 6 τα ξημερώματα.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.


κιλο σοπ ερμου

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



στατικη ip τι ειναι

λογια αγαπης στα αγγλικα

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία οι νέες διαγνώσεις τα τρία τελευταία έτη (2016 - 2018) είναι σε σταθερά επίπεδα (≈5 ανά 100.000 πληθυσμού).


μισθοσ δημαρχου 2013

Σύμφωνα με το σύστημα υποχρεωτικής δήλωσης, από την εμφάνιση της HIV λοίμωξης στη χώρα μας, μέχρι και την 31η Οκτωβρίου του 2018, έχουν καταγραφεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ 17.241 περιστατικά HIV λοίμωξης (82,83% άνδρες).


final cut pro manuel d'utilisation

λογια αγαπης στα αγγλικα

Από το σύνολο των ατόμων αυτών, 4.199 έχουν εμφανίσει AIDS και 10.177 βρίσκονται υπό αντιρετροϊκή θεραπεία. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται στους 2.846.


Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων πραγματοποιεί την επιδημιολογική επιτήρηση της HIV λοίμωξης στην Ελλάδα κυρίως μέσω του συστήματος υποχρεωτικής δήλωσης των περιστατικών HIV/AIDS και των θανάτων, ενώ παρεμβαίνει καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσω δράσεων στο γενικό πληθυσμό και ειδικότερα στις ευάλωτες ομάδες.


Το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει σχεδιάσει και φέτος ενημερωτική εκστρατεία με κεντρικό μήνυμα «κάνε την εξέταση για τον ιό του HIV». Η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση του αριθμού των ατόμων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους και η ενημέρωση του πληθυσμού για τη δυνατότητα δωρεάν και ανώνυμου ελέγχου αποτελούν τους βασικούς στόχους της φετινής καμπάνιας.


Η κεντρική εκδήλωση την 1η Δεκεμβρίου θα γίνει στην πλατεία Κεραμικού στο Γκάζι, την ίδια μέρα, από τις 10:00 έως τις 22:00, που θα λειτουργεί κινητή μονάδα με τη δυνατότητα διενέργειας Rapid test, με παροχή συμβουλών πριν και μετά το test και διανομή έντυπου υλικού. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις από πολυμελή ομάδα κρουστών.


Επίσης έχει προγραμματιστεί γνωριμία με το χώρο της Πολυκλινικής (ωράριο 08:00-14:00) παρουσία διεπιστημονικής ομάδας με ένα ειδικό διαμορφωμένο stand, το οποίο θα τοποθετηθεί έξω από την Πολυκλινική, προκειμένου να «επικοινωνήσει» στον διερχόμενο πληθυσμό το μήνυμα της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκστρατείας για τη λειτουργία του κέντρου συμβουλευτικής και δωρεάν ανώνυμου ελέγχου SIMIO PLUS.


Τέλος, θα γίνει πρόγραμμα δρόμου σε χώρους με δρώμενα μέσα στην πόλη με ομάδα-στόχο τους νέους και τους άνδρες που κάνουν σεξ με ίδιου υ άτομα.


Συγκεκριμένα: 24/11/2018 στο Περιστέρι, 25/11/2018 στην Αγία Ειρήνη - Πλατεία Καρύτση, 29/11/2018 στο Μεταξουργείο, 30/11/2018 στο Χαλάνδρι, 1/12/2018 σε Γκάζι-Θησείο - Πεδίο του Άρεως.


Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 20:00 έως και τις 03.00.


τα εθιμα στην ελλαδα

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, «η ενίσχυση του Σ. ΕΠ. Ε. αποτελεί βασική προτεραιότητα του υπουργείου.


Εκτός από τις 53 προσλήψεις που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, το προσωπικό του Σ. ΕΠ. Ε. έχει ήδη αυξηθεί με 39 άτομα από επιτυχόντες παλαιότερου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και με 15 άτομα από μετατάξεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ενίσχυσή του με άλλα 150 άτομα, μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας.


κηποθεατρο παπαγου ο μαγος του οζ

Παράλληλα, με τον νέο οργανισμό του υπουργείου Εργασίας (ΠΔ 134/2017), οι οργανικές θέσεις του Σ. ΕΠ. Ε. αυξήθηκαν από 829 σε 970, θέτοντας τη βάση για την ενίσχυση της στελέχωσης του Σώματος. Συνολικά, με την ολοκλήρωση των παραπάνω προσλήψεων και της κινητικότητας, το προσωπικό του Σ. ΕΠ. Ε. θα φτάσει τα 950 άτομα, ενισχυμένο με πάνω από 240 εργαζόμενους ή κατά περίπου 35% σε σχέση με το 2014».


«Σε αντίθεση με την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν σε συρρίκνωση το Σ. ΕΠ. Ε., η σημερινή κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, για να το ενισχύσει, καθιστώντας το έτσι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας και στην προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων», σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.



τα εθιμα στην ελλαδα
μεσος ορος ζωης ανα τους αιωνες

σπιτικα δολωματα για ψαρεμα

Ερωτηθείς από το «Βήμα της Κυριακής» για την απόφαση της κυβέρνησης να χορηγήσει μια 13η σύνταξη και ειδικά για ποιο λόγο οι δανειστές διαμαρτυρήθηκαν για το θέμα και απείλησαν με αντίμετρα ο Φελντ δήλωσε τα εξής: «Αν η πολιτική της σταθεροποίησης είναι τόσο επιτυχημένη που να επιτυγχάνει υπερέσοδα στον προϋπολογισμό, αυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται για την περαιτέρω απόσβεση των κρατικών χρεών. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα έπρεπε να αναμένει ελάφρυνση του χρέους από τους ευρωπαίους εταίρους όταν η ίδια δεν θέλει να το περιορίσει αλλά, αντίθετα, προτιμά να μοιράζει χριστουγεννιάτικα δώρα. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο κ. Σόιμπλε υποχωρεί στην πίεση της ελληνικής κυβέρνησης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και εγκρίνει τέτοια ελάφρυνση. Η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει τελικά να την αποκρούσει».


κλινικες ιδιωτικες αθηνα

κοκκινο δωματιο επεισοδιο η ντιβα

To μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης ρωτήθηκε και για το θέμα της ελάφρυνσης χρέους και για το εάν θα μπορούσε να υπάρξει κούρεμα. Και στην απάντηση τους αυτή έκανε μνεία στην 13η σύνταξη. Συγκεκριμένα είπε: «Σε καμία περίπτωση “κούρεμα”. Αυτό θα προσέκρουε σαφώς κατά της διάταξης των Ευρωπαϊκών Συνθηκών περί μη συμπαράστασης. Το περισσότερο που μπορεί να γίνει είναι ελάφρυνση του χρέους αναφορικά με τους τόκους και τους χρόνους εξυπηρέτησης. Όσο όμως η Ελλάδα χρησιμοποιεί την υπεραπόδοση των φόρων για χριστουγεννιάτικα δώρα, οι ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να αποφεύγουν τέτοια ελάφρυνση».


Ο ίδιος κληθεί να σχολιάσει την πρόταση της Αθήνας να γίνει μια διάσκεψη για τη ρύθμιση των χρεών όλων των χωρών της Ευρώπης ήταν κάθετα αρνητικός. «Είναι εντελώς άχρηστη. Τα κράτη-μέλη πρέπει να μειώσουν τα χρέη τους μέσω μιας κανονικής εξυγίανσης του προϋπολογισμού τους, με κύριο μοχλό τη μείωση των δαπανών – όχι την αύξηση των εσόδων», σημείωσε.


Τέλος, για το πως βλέπει το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη ο Γερμανός «Σοφός» απάντησε με προβλεπόμενο τρόπο:«Εάν η Ελλάδα συνεχίσει να περπατά στον δρόμο των δομικών μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής εξυγίανσης, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα για την παραμονή της στη νομισματική ένωση. Εάν εγκαταλείψει αυτό το μονοπάτι, τα πράγματα εμφανίζονται διαφορετικά», τόνισε.



σπιτικα δολωματα για ψαρεμα

χαρτης οδων κατερινης

αυλώνα καιρός
Φωτίου: Ξεκινάνε τα σχολικά γεύματα των μαθητών

Ξεκινάνε εντός των επόμενων ημερών τα σχολικά γεύματα.


Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου δήλωσε ότι 152.000 σχολικά γεύματα θα δίνονται από τον Οκτώβριο στα σχολεία.


ρευμα στην αγγλια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Είναι ένα μέτρο που εφάρμοσε η κυβέρνηση. Είναι εξαιρετικά γεύματα, σχεδιασμένα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ειδικά σχεδιασμένα κατά της παχυσαρκίας των παιδιών. Με αυτόν τον τρόπο, μειώθηκε η επιθετικότητα των παιδιών, καλυτέρευσαν οι σχολικές επιδόσεις, ενώ μειώθηκε και η σχολική διαρροή» σημείωσε η κ. Φωτίου, επαναλαμβάνοντας ότι εντός των επόμενων ημερών τα σχολικά γεύματα θα ξεκινήσουν να μοιράζονται στα σχολεία.


Φωτίου: Ξεκινάνε τα σχολικά γεύματα των μαθητών
01
Φωτίου: Ξεκινάνε τα σχολικά γεύματα των μαθητών









χαρτης οδων κατερινης

δωρακια θεσσαλονικη

μπλε δερματινο γυναικειο μπουφαν

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.


συλλογη λιλαλο

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο.


δωρακια θεσσαλονικη

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


σοφία γιαννικοπούλου

ο πληθυσμος της ελλαδας γεωγραφια ε δημοτικου
Σαν σήμερα το 2015 έφυγε από τη ζωή ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος

Διεθνούς φήμης έλληνας τραγουδιστής, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία, κυρίως τη δεκαετία του ‘70. Οι πωλήσεις των δίσκων του ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια.


σοφία γιαννικοπούλου

Ο Αρτέμιος Βεντούρης - Ρούσσος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1946 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ήταν ο πρωτότοκος γιος του μηχανικού και κλασσικού κιθαρίστα Γιώργου Ρούσσου και της συζύγου του Όλγας. Από μικρός σπούδασε μουσική και εντάχθηκε στην εκκλησιαστική χορωδία της ενορίας του. Μετά την Κρίση στο Σουέζ το 1956, η οικογένειά του έχασε τα πάντα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά την εγκατάστασή του στην Αθήνα, συμμετείχε σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα, ξεκινώντας από τους «The Idols» σε ηλικία 17 χρόνων. Αργότερα εντάχθηκε στους «We Five», αλλά έγινε γνωστός μέσα από τους «Aphrodite's Child», το ελληνικό συγκρότημα, που βρέθηκε στην πρωτοπορία του προοδευτικού ροκ (progressive rock). Σχηματίστηκε το Φεβρουάριο του 1968 από τους Βαγγέλη Παπαθανασίου (κίμπορντς), Ντέμη Ρούσσο (φωνητικά, μπάσο), Αργύρη Κουλούρη (κιθάρες) και Λουκά Σιδερά (ντραμς).


δυναμικη χρηματιστηριακη αεπευ

Με έδρα το Παρίσι κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά το άλμπουμ «The End of the World», από το οποίο ξεχώρισε το «Rain and Tears», διασκευή του κλασσικού «Κανόνα» του Πάχελμπελ, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και ταυτίστηκε με τη νεανική εξέγερση του Μάη του ‘68. Ακολούθησε το «It's Five O' Clock» με την ομώνυμη μεγάλη επιτυχία, ενώ η κορυφαία στιγμή του συγκροτήματος ήταν το άλμπουμ «666», με πηγή έμπνευσης την «Αποκάλυψη» του Ιωάννη. Κυκλοφόρησε το 1972, πούλησε πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους και θεωρείται ένα από τα πρώτα κόνσεπτ άλμπουμ (concept album, δίσκος με ενιαία θεματολογία).

Παράλληλα με τους «Aphrodite's Child» και μετά τη διάλυσή τους ακολούθησε σόλο καριέρα, με διαβατήριο τη σπουδαία τενόρο φωνή του, με τη χαρακτηριστική βραχνάδα και το εκκεντρικό του ντύσιμο (ενδυματολογικό σήμα - κατετεθέν η κελεμπία), που προανήγγειλε το κιτς του γκλαμ-ροκ (glam-rock). Πρώτη του μεγάλη επιτυχία, το τραγούδι «We Shall Dance». Ακολούθησαν τα «White Sails» (αγγλική διασκευή του τραγουδιού «Άσπρα, Κόκκινα, Κίτρινα, Μπλε» του Δήμου Μούτση), «Forever And Ever», «My Friend the Wind», «My Reason», «Velvet Mornings», «Goodbye My Love, Goodbye», «Someday Somewhere» και «Lovely Lady of Arcadia», όλα τη δεκαετία του ‘70.

Τα επόμενα χρόνια παρέμεινε μουσικά ενεργός. Πραγματοποίησε μεγάλες περιοδείες και ηχογράφησε τις μεγάλες του επιτυχίες σε διάφορες γλώσσες, που εξάπλωσαν τη φήμη του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υδρογείου. Το 2010 έδωσε μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, μετά από 37 χρόνια απουσίας από τα συναυλιακά δρώμενα της Ελλάδας.

Για πολλά χρόνια ο Ντέμης Ρούσσος έδινε μάχες με την παχυσαρκία που τον ταλαιπωρούσε. Τον Ιούνιο του 1980, όταν ζύγιζε 147 κιλά, ξεκίνησε ένα αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας, με αποτέλεσμα μέσα σε δέκα μήνες να χάσει 50 κιλά. Το 1982 εξέδωσε το βιβλίο «A Question of Weight» («Είναι θέμα βάρους»), μαζί με τη φίλη του φωτογράφο Βερονίκ Σκαβίνσκα, στο οποίο με πάσα ειλικρίνεια περιέγραψε το πρόβλημά του με την παχυσαρκία και πώς την καταπολέμησε.

Στις 14 Ιουνίου 1985 βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όταν έπεσε θύμα αεροπειρατείας, κατά τη διάρκεια της πτήσης 847 της TWA από την Αθήνα στη Ρώμη. Οι λιβανέζοι αεροπειρατές της «Χεζμπολάχ» και της «Ισλαμικής Τζιχάντ», μόλις τον αναγνώρισαν, γιόρτασαν τα γενέθλιά του την επομένη και τον απελευθέρωσαν μαζί με άλλους τέσσερις επιβάτες πέντε ημέρες αργότερα.

Στην προσωπική του ζωή νυμφεύθηκε τρεις φορές και απέκτησε δύο παιδιά. Τον Σεπτέμβριο του 2013, παρασημοφορήθηκε από τη Γαλλική Δημοκρατία με τον τίτλο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής, σε τελετή που έγινε στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα. Μετά τη βράβευση δήλωσε: «Αυτό το μετάλλιο αντιπροσωπεύει την πρώτη χώρα μου, την Ελλάδα και τη δεύτερη, τη Γαλλία. Ευχαριστώ και τις δυο χώρες στις οποίες ανήκω».

Ο Ντέμης Ρούσσος πέθανε στις 25 Ιανουαρίου 2015 στην Αθήνα, ύστερα από μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο «Υγεία».

Πηγή: sansimera.gr


Saturday, October 27, 2018

ντολτσε βιτα 2ος κυκλος

νικος θεοδωριδης βιβλια

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, ενώ θα υπάρξει και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.


Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



ντολτσε βιτα 2ος κυκλος
ενοικιαση γραφειου μαρουσι

σχολες μακιγιαζ τιμες

θεραπεια της ουριας

Ηγέτης των «ελαφιών» είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που οδηγεί την ομάδα του Μιλγουόκι από νίκη σε νίκη. Οπως συνέβη και στην άνετη επικράτηση με 113-91 επί των Ορλάντο Μάτζικ, με τον Ελληνα αστέρα, να σημειώνει 21 πόντους και να παίρνει επτά ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλή απόδοση για τους νικητές, είχε και ο Μίντλεντον με 18 πόντους, ενώ από την ομάδα του Ορλάντο, ξεχώρισε ο Βούτσεβιτς με 16 πόντους.


Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και ερωτηθείς για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε στο ματς, προφανώς επειδή η βραδυά ήταν εύκολη για τους Μπακς, ο Giannis, σχολίασε: «Η ξεκούραση είναι πολύ σημαντική. Ξέρω πως όταν θα είμαι 40 ετών θα έχω αποχωρήσει από την ενεργό δράση και θα κυνηγάω τα παιδιά μου, θα έχω ακόμη τα γόνατά μου και δεν θα ψάχνω για γόνατα στο eΒay»...





σχολες μακιγιαζ τιμες
πως δημιουργω φακελο στο ipad

ποσο κοστιζει η στειρωση μιας γατας

ρεμπετικη μουσικη αθηνα
ποσο κοστιζει η στειρωση μιας γατας

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος, με καταγωγή από το Γοργογύρι Τρικάλων, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 42χρονη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, ηλικίας 14 και 4, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr. Μάλιστα, φέρεται η 14χρονη κόρη, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά το περιστατικό να βγαίνει έξω και να ζητά βοήθεια από τους γείτονες.


Ο άνδρας κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν και σε άλλα σημεία του σώματός της.


Μετά το συμβάν ο ίδιος ο δράστης πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.


Όπως αναφέρουν οι γείτονες, το άγριο φονικό έλαβε χώρα μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους.


Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει πιο εκρηκτικοί, με το θύμα μάλιστα να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα λίγες μέρες νωρίτερα.


Το θύμα ήταν νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ καταγόταν από Πετροχώρι του δήμου Πύλης.


Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.




fat32 or ntfs for bootable usb

μπισκοτα ρυζιου συνταγη

χρηση διακριτικου τιτλου
Eξιχνιάστηκε υπόθεση διαδικτυακής απατής με κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διαδικτυακής απατής κατ΄ εξακολούθηση, σχετικά με πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, μιας 59χρονης υπεύθυνης ταξιδιωτικού γραφείου στην Αττική, μιας 21χρονης και ενός 26χρονου από τη Γεωργία. Το ύψος της οικονομικής απάτης από την παράνομη δραστηριότητα υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με τα οποία, σε δεκάδες περιπτώσεις, έγινε πώληση αεροπορικών εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, με τη χρήση κλεμμένων στοιχείων πιστωτικών καρτών. Ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και έρευνας, για την περαιτέρω διερεύνηση των στοιχείων που προέκυψαν. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των τριών ατόμων στην υπόθεση και προσδιορίστηκε ο τόπος κατοικίας τους.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η 59χρονη, ως υπεύθυνη ταξιδιωτικού γραφείου, προέβαινε σε πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, εισπράττοντας από πελάτες το πλήρες χρηματικό αντίτιμο, και το ίδιο εισιτήριο αγόραζαν διαδικτυακά οι δύο συνεργοί της, με τη χρήση κλεμμένων πιστωτικών καρτών, χρεώνοντας τον πραγματικό κάτοχο εν αγνοία του.


μπισκοτα ρυζιου συνταγη

Κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και διενεργήσαν έρευνες στις οικίες και στους χώρους εργασίας των εμπλεκομένων, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό που σχετίζεται με την παράνομη δραστηριότητά τους.


500' προς όλους μόνο 5€

Από τη μέχρι σήμερα αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή τους σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις πώλησης εισιτηρίων, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί με χρήση κλεμμένων στοιχείων καρτών πληρωμής, ενώ διερευνώνται περισσότερες από εκατόν έντεκα περιπτώσεις ύποπτων συναλλαγών, το ύψος των οποίων ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, εξετάζονται ενδεχόμενες φορολογικές παραβάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ παράλληλα ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των εμπλεκομένων και σε άλλες παρόμοιες και συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ακόμα, ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα του Perseuss (Παγκόσμια Κοινότητα Αεροπορικών Εταιρειών για την καταπολέμηση των απατών), μέσω της οποίας οι αεροπορικές εταιρείες, ανά τον κόσμο μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες όλο το 24ωρο, σχετικά με παράνομη δραστηριότητα που αφορά στη χρήση όλων των τύπων καρτών πληρωμής. Παράλληλα, για τη διεξαγωγή κοινών ερευνών, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με Europol/Interpol/Ameripol.


παναγια ροδο το αμαραντο

παναγια ροδο το αμαραντο
Πλημμύρες τώρα: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τη βιβλική καταστροφή στη Δυτική Αττική

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος σχετικά με τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία στη Δυτική Αττική.


Θα ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις και αν χρειαστεί θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ανάμεσα στα ενδεχόμενα αδικήματα που ερευνώνται είναι και οι πολεοδομικές παραβάσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό


τροποι μαγειρεματος συκωταριας


επικουρικες συνταξεις δημοσιων υπαλληλων