Sunday, September 30, 2018

μαντευω συνωνυμο

μενου χριστουγεννων 2017
Στην Κύπρο ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού

Τη μεταφορά στην Κύπρο, από την Ιερά Μονή Αγίου Παϊσίου Βελιτσκόφσκυ Κριμαίας, του ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Ομολογητού ανακοίνωσε η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.


Η επίσημη υποδοχή για το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού θα γίνει την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016 και ώρα 6.30 μ. μ., στην κεντρική λεωφόρο της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Στη συνέχεια, εν πομπή, θα μεταφερθεί στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, όπου και θα παραμείνει για προσκύνηση από τους πιστούς μέχρι και τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016.


μαντευω συνωνυμο

Ο ναός θα είναι ανοικτός καθημερινά από τις 6.30 το πρωί, μέχρι τις 10.30 το βράδυ.

Ο Άγιος αρχιεπίσκοπος Λουκάς, κατά κόσμον Βαλεντίν του Φέλιξ Βόινο – Γιασενέτσκι, γεννήθηκε στις 14/27 Απριλίου 1877 μ. Χ. στο Κέρτς της χερσονήσου της Κριμαίας. Το οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε ήταν ιδιόμορφο καθώς ο πατέρας του ήταν Ρωμαιοκαθολικός ενώ η μητέρα του, αν και ορθόδοξη, περιοριζόταν σε καλές πράξεις χωρίς να συμμετέχει ενεργά στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας. Πολύ νωρίς μετακομίζουν στο Κίεβο.

Στο Κίεβο ο Βαλεντίν αποφασίζει να σπουδάσει Ιατρική. Παίρνει το πτυχίο του το 1903 μ. Χ. και παρακολουθεί μαθήματα οφθαλμολογίας.

Στα 70 του χρόνια γίνεται αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Με τη βελτίωση στις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους ο αρχιεπίσκοπος βρίσκει την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγαπημένη του ασχολία, δηλαδή το κήρυγμα. «Θεωρώ βασικό αρχιερατικό μου καθήκον να κηρύττω παντού και πάντα το Χριστό» σημειώνει ο ίδιος. Από τα κηρύγματά του καταγράφηκαν περίπου 750, τα οποία αποτέλεσαν 12 τόμους (4500 σελίδες), και έχουν χαρακτηριστεί «εξαιρετικό φαινόμενο στη σύγχρονη εκκλησιαστική ζωή και θεολογία».

Η αγάπη του κόσμου προς τον αρχιεπίσκοπο Λουκά ήταν έκδηλη. Ακόμα και αλλόθρησκοι η άπιστοι τον έβλεπαν με σεβασμό, όπως διαβάζουμε στο dogma.gr.

Ο αρχιεπίσκοπος είναι ήδη 84 ετών. Διαισθάνεται πως το τέλος του πλησιάζει. Τα Χριστούγεννα του 1960 μ. Χ. λειτουργεί για τελευταία φορά και για τον καιρό που απομένει, περιορίζεται στο να κηρύττει. Τελικά την Κυριακή 11 Ιουνίου 1961 μ. Χ., ημέρα που γιορτάζουν οι Άγιοι Πάντες της Αγίας Ρωσίας, κοιμήθηκε ο αρχιεπίσκοπος – γιατρός Λουκάς Βόινο – Γιασενέτσκι.

Το Νοέμβριο του 1995 ανακηρύχτηκε άγιος από την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία.



τα ζωδια εξω απο τα δοντια

σκανδιναβικες σαγκα

σκανδιναβικες σαγκα

Από τη δωρεάν αυτή παροχή μπορούν να επωφεληθούν δημότες που είναι ΑμΕΑ με ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερο ή ίσο του 80%, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και διαβιούντες με το επίδομα της Πρόνοιας, όπως γνωστοποίησε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος.


Επίσης, ο δήμος Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον τοπικό Φιλοζωικό Όμιλο, που εξασφάλισε τη δωρεάν παραχώρηση χώρου, διαμόρφωσε νέο καταφύγιο για αδέσποτα που περισυλλέγονται από κεντρικά σημεία της πόλης, με δυνατότητα φιλοξενίας 50 ζώων (ήδη έχουν περισυλλεγεί τις τελευταίες ημέρες 15).


εικονες με αρκουδακια forever friends

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και όλες οι υπόλοιπες δράσεις που υλοποιεί ο δήμος σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξάκος. Ειδικότερα, όπως είπε, συνεχίζεται η συνεργασία με φιλοζωικό σωματείο της Γερμανίας, όπου δίνονται για υιοθεσία 100-120 αδέσποτα σκυλιά σε ετήσια βάση, όπως και το πρόγραμμα στείρωσης, εμβολιασμού και αποπαρασίτωσης (πέρυσι, ο αριθμός των εμβολιασμών - στειρώσεων ξεπέρασε τις 200). Συνεχίζεται ακόμη - μεταξύ άλλων - το πρόγραμμα για τη σίτιση αδέσποτων στις 10 ταΐστρες, που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία, ενώ για ζωοτροφές διατίθενται περίπου 20.000 ευρώ σε ετήσια βάση, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


"Ως δήμος κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, αξιοποιώντας πλήρως τα χρήματα των δημοτών. Τεράστια είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν επίσης σε εθελοντική βάση τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης. Αν δεν έχουμε όμως τη συνεργασία όλων των δημοτών για να περιορίσουμε το φαινόμενο της εγκατάλειψης δεσποζόμενων ζώων ή τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες τους, ο αριθμός των αδέσποτων δεν θα μειωθεί στον επιθυμητό βαθμό" ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καρδίτσας.


εικονα αγιας θεκλας

γκρεκο βυζαντινο μουσειο

poseidon hotel ρεθυμνο τηλεφωνο

Η Κουέτα είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλουτσιστάν, η οποία γειτονεύει με το Αφγανιστάν.


Ο στρατός και η αστυνομία συγκρούονται σε αυτή την επαρχία με τζιχαντιστές αλλά και με μέλη διάφορων αυτονομιστικών ένοπλων οργανώσεων εδώ και πάνω από μια δεκαετία.


Τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος σε σημείο ελέγχου στην περιφέρεια της πόλης, δήλωσε εκπρόσωπος των ένοπλων δυνάμεων.


γκρεκο βυζαντινο μουσειο

Στη δεύτερη επίθεση, άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον αυτοκινήτου της αστυνομίας σκοτώνοντας δύο στελέχη της που επέβαιναν σε αυτό, ανέφερε αξιωματικός της πακιστανικής αστυνομίας.


Η Μπαλουτσιστάν είναι η φτωχότερη και πιο ασταθής επαρχία του Αφγανιστάν, παρά τον πλούτο του υπεδάφους της, από το οποίο εξορύσσονται υδρογονάνθρακες και μέταλλα.


Πέρα από τη δράση των βελούχων αυτονομιστών, τζιχαντιστές παρεισφρέουν συχνά στο Μπαλουτσιστάν, επαρχία όπου μαίνεται επίσης η θρησκευτική βία. Οι επιθέσεις εναντίον σιιτών είναι συχνές στην Κουέτα.



παγωνης θωμας γαστρεντερολογος

επικαλούμαι αρχαια

Χιλιάδες οι μετανάστες που έστειλαν οι Σκοπιανοί πίσω στην Ελλάδα

Μαζικές είναι οι επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών από τα Σκόπια στην Ελλάδα, τους τελευταίους δύο μήνες.


ταρτα με κατσικισιο τυρι ακης πετρετζικης

Όπως αναφέρει στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η διευθύντρια του τμήματος Στρατηγικών Υποθέσεων του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, Ναταλία Σπίροβα Κόρντιτς, οι πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν περάσει παράνομα στη γειτονική χώρα και επαναπροωθήθηκαν στην Ελλάδα, φτάνουν τους 11.803.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος» αναφέρει ότι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκαν αυτές οι επαναπροωθήσεις ξεκινά στις 8 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν την απόπειρα εκατοντάδων προσφύγων να περάσουν στα Σκόπια.


επικαλούμαι αρχαια

Τότε, κρατώντας ένα σχοινί ο ένας πίσω από τον άλλο, πρόσφυγες - που ξεκίνησαν από τον καταυλισμό της Ειδομένης παραπλανημένοι από ένα φυλλάδιο, αλλά αποφασισμένοι να φτάσουν στα Σκόπια, με κίνδυνο να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά - προσπάθησαν να περάσουν ένα ποτάμι λίγα μέτρα από τα σύνορα.

Στο διάστημα που ακολούθησε, οι αρχές των Σκοπίων ανακοίνωναν κατά διαστήματα νέες συλλήψεις και επαναπροωθήσεις προσφύγων από το έδαφός τους, με το φαινόμενο να λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.



γκρουπ ταξιδιων

τραπεζια κουζινας με παγκο

αντι για αυγο

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε ανακοίνωσή της τονίζει χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε ως όφειλε στις απαιτούμενες βελτιώσεις, προκειμένου να είναι νομοτεχνικά άρτιες οι διατυπώσεις του κυρωτικού νόμου. Οι υπερβολικές αντιδράσεις καθώς και η απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης του ζητήματος, την παραμονή του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην Κίνα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Το θέμα έχει ήδη διευκρινιστεί πλήρως και η σύμβαση θα κυρωθεί κανονικά».


Αναληθή χαρακτηρίζει και ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ κ. Στράτος Ευθυμίου, δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κινεζικό διάβημα προς το Υπουργείο Εξωτερικών για το ζήτημα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ στην COSCO.


«Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως το δημοσιότητας για δήθεν διάβημα διαμαρτυρίας του Κινέζου Πρέσβη προς το Υπουργείο Εξωτερικών για το ζήτημα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ στην COSCO είναι παντελώς αναληθείς. Από κινεζικής πλευράς ουδέν διάβημα διαμαρτυρίας έχει πραγματοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευθυμίου.


βαθμολογια β1 γερμανικα


τραπεζια κουζινας με παγκο

το βημα του πολιτη βουτοσ

καθυστερηση χωρις συμπτωματα
Λασίθι: Τραγική κατάληξη για 40χρονο οδηγό - Έπεσε σε γκρεμό

Σε γκρεμό βάθους δεκάδων μέτρων, στο όρος Θρύπτη, εντοπίστηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής (20/9/2015) το άψυχο σώμα ενός 40χρονου άνδρα, οι συγγενείς του οποίου ζήτησαν νωρίτερα το πρωί την βοήθεια των αρχών για να τον βρουν.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε φύγει με το φορτηγό αυτοκίνητό του τις πρώτες πρωϊνές ώρες, από τον οικισμό της Θρύπτης, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Αφού πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς κανένα νέο του, οι οικείοι του ξεκίνησαν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ενημερώνοντας παράλληλα και τις αρμόδιες αρχές.


ενισχυτες ηλεκτροακουστικης κιθαρας

Η κινητοποίηση που ακολούθησε δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, αφού το όχημα, με τον 40χρονο άνδρα νεκρό μέσα σε αυτό, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης αργά το μεσημέρι στο γκρεμό.

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: cretalive.gr



το βημα του πολιτη βουτοσ

Saturday, September 29, 2018

κουρδιστηρι οργανων

μαυρο φορεμα προσφορα

Το ποσό των 64.902.032,63 ευρώ θα καταβληθεί σε 288.928 δικαιούχους και αφορά συνολικά 644.309 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλλτραπεζαηλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.



κουρδιστηρι οργανων
κρεπα ξανθη

μιχαηλ μοσχος οφθαλμιατρος

Τα πτώματά τους βρέθηκαν στην έπαυλή του ζευγαριού, που είναι ένα από τα πλουσιότερα στο Καναδά, την Παρασκευή.


Η αστυνομία ανέφερε πως ειδοποιήθηκε για τους θανάτους έπειτα από μια κλήση στο κέντρο άμεσης βοήθειας που έγινε από το σπίτι των Σέρμαν, σε μια ακριβή συνοικία στο βορειοανατολικό Τορόντο, το μεσημέρι (19:00 ώρα Ελλάδας). Δύο πτώματα, καλυμμένα με κουβέρτες, απομακρύνθηκαν από το οίκημα και μεταφέρθηκαν σε ένα φορτηγάκι χωρίς διακριτικά το απόγευμα της Παρασκευής.


«Οι συνθήκες του θανάτου τους μοιάζουν ύποπτες και τις αντιμετωπίζουμε ως τέτοιες», δήλωσε ο Ντέιβιντ Χόκπινσον, αξιωματικός της καναδικής αστυνομίας. Ερευνητές του τμήματος ανθρωποκτονιών είπαν σε δημοσιογράφους ότι δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις παραβίασης στην έπαυλη.


Οι γείτονες των Σέρμαν, συνεργάτες τους και ορισμένοι από τους ισχυρότερους πολιτικούς του Καναδά εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο του ζευγαριού.


«Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους τους και σε όποιον άγγιξε το όραμά τους και το πνεύμα τους», έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό στον λογαριασμό του στο Twitter.



Sophie and I are saddened by news of the sudden passing of Barry and Honey Sherman. Our condolences to their family & friends, and to everyone touched by their vision & spirit.

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) December 16, 2017


μιχαηλ μοσχος οφθαλμιατρος
οπως θα φευγεις χατζηγιαννης
πρωτοσελιδα εφημεριδων συντακτων

κυπρος ξενοδοχειο

κυπρος ξενοδοχειο

Αυτές αφορούν, ειδικότερα, τον αποκλεισμό επιχειρήσεων από κρατικά ή κοινοτικά κονδύλια σε περίπτωση σοβαρών παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας, ενώ παράλληλα καθιερώνεται ένα πολύ αυστηρό ποινολόγιο (pointsystem), που θα οδηγεί ακόμη και ολιγοήμερη αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων, στην περίπτωση που οι εργοδότες συλληφθούν να παραβιάζουν συστηματικά τους νόμους. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο ζήτημα της κατάχρησης του θεσμού των εργολαβιών, ειδικά στον τραπεζικό τομέα, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα ''εύκολο'' τρόπο να παρακαμφθεί σχεδόν το σύνολο της εργατικής νομοθεσίας.


Στο πεδίο της καθημερινότητας, η Έφη Αχτσιόγλου προαναγγέλλει την έναρξη λειτουργίας την επόμενη εβδομάδα, στο κέντρο της Αθήνας, ενός Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών για τα θέματα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Επισημαίνει, επίσης, ότι διαρκώς εμπλουτίζονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), για την καλύτερη εξυπηρέτηση ασφαλισμένων και συνταξιούχων.


Η υπουργός σημειώνει ότι η δημιουργία του ΕΦΚΑ αποτελεί μία μεγάλη μεταρρύθμιση που σε άλλες χώρες απαιτήθηκαν πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί, για να συμπληρώσει ότι, παρά τα προβλήματα, η λειτουργία του ομαλοποιείται, κάτι που αντανακλάται και στην θετική πορεία των εσόδων του.


ηλεκτρικος τριφτης λαχανου

Επιπλέον, η κ. Αχτσιόγλου τονίζει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκδοθεί Υπουργική Απόφαση για τη ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών που είχαν σωρευθεί έως τις 31.12.2016, με τη δυνατότητα θέσπισης έως 120 δόσεων και χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας.


Η υπουργός Εργασίας αναγνωρίζει ότι η ανεργία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα. Επισημαίνει ότι η δυναμική των τελευταίων μηνών είναι θετική με τον δείκτη ανεργίας στο 22,5%, το χαμηλότερο ποσοστό από το 2012, και τη δημιουργία 200 χιλιάδων, και πλέον, νέων θέσεων εργασίας το πρώτο πεντάμηνο του 2017, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί λόγο εφησυχασμού.


Η κ. Αχτσιόγλου, μεταξύ άλλων, τονίζει τη σημασία όσων αποτυπώθηκαν στην πρόσφατη απόφαση του Eurogroup, και ιδίως τη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους, τη μείωση των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, τον προσδιορισμό της δημοσιονομικής πορείας σε μακροπρόθεσμο επίπεδο και φυσικά την εκταμίευση της δόσης, μεγάλο μέρος της οποίας θα κατευθυνθεί στην πραγματική οικονομία.



γουακαμολε αυθεντικο

μητροπολίτη νικαίας αλέξιου

πηλινεσ γλαστρεσ χονδρικη
Τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση Μαυρίκου

Όλα τα σενάρια εξετάζει η αστυνομία για τα αίτια θανάτου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το πολυτελές αυτοκίνητο της συζύγου του, στην Αττική Οδό.


Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να ερευνηθεί εξονυχιστικά και να εξεταστεί από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά και αν υπήρχε μηχανικό πρόβλημα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr



μητροπολίτη νικαίας αλέξιου
πλάι στο κύμα 2015 πρόγραμμα

χιονομπαλες απο βαζακια

χιονομπαλες απο βαζακια
Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κλοπές μέσα σε αστικά λεωφορεία

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν, για κλοπές μέσα σε αστικά λεωφορεία, οι δύο στη Θεσσαλονίκη και ένας τρίτος στην Καλαμαριά.


συμμαθητης επιθετα

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο αλλοδαποί επέβαιναν σε αστικό λεωφορείο, στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο από επιβάτιδα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης.


ροστοβιου χαρτης



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο τρίτος, ένας 33χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο από νεαρή μέσα σε αστικό στην περιοχή της Καλαμαριάς και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.


νομοσχεδιο επιλογης διευθυντων σχολικων μοναδων

vygotsky γλώσσα και σκέψη
Πνιγμός 68χρονου σε παραλία του Ηρακλείου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (5/10), από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σταλίδας Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης, ένας 68χρονος αλλοδαπός.


Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαλλίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.



νομοσχεδιο επιλογης διευθυντων σχολικων μοναδων
σχηματα χειμωνας 2017 θεσσαλονικη

σοφα λογια για την επιτυχια

φρουτεμπορικη μυλωνας νεο ηρακλειο

«Πριν το Βερολίνο αποφασίσει να παίξει σκληρή μπάλα απέναντι στο Λονδίνο, ας σκεφτεί πρώτα τον αριθμό 50,9. Πρόκειται για το ύψος των καθαρών εξαγωγών του προς τη Βρετανία. Σε δισεκατομμύρια ευρώ», έγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στον λογαριασμό του στο Twitter.



Before Berlin plays hard ball against London, it should beware number 50.9: Its net exports to UK. In billion euros! https://t.co/8oqYmEgA8I

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) June 24, 2016


σοφα λογια για την επιτυχια
κωτσοβολος καταστηματα ιλιον

τι θα πει λουγκρα

χθεσινο λοττο

Πηγές από την Πειραιώς αναφέρουν ότι το Μάξιμου για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ενώ τώρα βγάζει non paper χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε έλεγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση.


Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία, την Τρίτη θα προσφεύγει στο Ε. Σ.Ρ. προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας στην διεξαγωγή και δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων.


αστεια βιντεο με ζωα facebook


τι θα πει λουγκρα

αεροπορικη τραγωδια ανδεις

σκαμπο βιομηχανικα

Ήδη όλες οι εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του Τραμπ παρέμεναν κλειστές εδώ και μερικές μέρες, καθώς το πολυτελές θέρετρο βρισκόταν στο μονοπάτι από όπου θα περνούσε ο τυφώνας Ίρμα, ένας από τους ισχυρότερους τυφώνες που έχει πλήξει τις ΗΠΑ.


Επίσης, λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ενώ ζητήθηκε και από τους επισκέπτες που σχεδίαζαν να παραμείνουν στο Trump National Doran, να βρουν καταλύματα αλλού.


«Δεν δεχόμαστε άλλες κρατήσεις αυτή την στιγμή και σε περίπτωση που η πόλη Doral συμπεριληφθεί σε εντολή εκκένωσης, καλούνται οι επισκέπτες να βρουν άλλα καταλύματα εκτός της ζώνης εκκένωσης ή να μεταφερθούν σε κάποιο καταφύγιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.



#Maralago is #HurricaneIrma ready @realDonaldTrump @WPBF25News #PalmBeach pic.twitter.com/U1NDejIWFk

— Whitney Burbank (@wpbf_whitney) 7 Σεπτεμβρίου 2017


αεροπορικη τραγωδια ανδεις
αστυνομικό τμήμα σάμου

φτερα κ πουπουλα

φτερα κ πουπουλα

Ο 38χρονος από το Μισισίπι, έντρομος, βγήκε από το όχημα του, έτρεξε σε ένα από τα σπίτια για να δει αν είναι κάποιος μέσα, όμως, ευτυχώς, το οίκημα ήταν κενό. Οι Αρχές της Χαβάης είχαν δώσει εντολή εδώ και ημέρες σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες να εκκενώσουν τις εστίες τους.


Επέστρεψε στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη μέση του δρόμου, και ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τη λάβα, η οποία διέτρεχε τον λόφο, έφτασε στον δρόμο και «κατάπιε» ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο. Τα πλάνα του βίντεό του, κόβουν την ανάσα.


επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποίηση


πανελληνιες ωρες διαβασματος



Friday, September 28, 2018

blue ocean strategy di malaysia

blue ocean strategy di malaysia

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ η πομπή που μετέφερε την σορό του σπουδαίου πολιτικού έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής στην Χαλέπα.


Οι χιλιάδες πολίτες που είχαν στηθεί από νωρίς στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού υποδέχθηκαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με χειροκροτήματα ενώ υπήρχαν και στρατιωτικά αγήματα.


fletcher ohio obituary

ζαφειριου αθανασιος παθολογος

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας θα πραγματοποιηθεί ολονυχτία ενώ θα τεθεί και λαϊκό προσκύνημα.


1 copy copy copy copy


4 copy copy copy copy copy


5 copy copy copy copy copy


6 copy copy copy copy


7 copy copy copy copy


8 copy copy copy copy copy copy copy


3 copy copy copy copy


14 copy copy copy copy


15 copy copy copy


9 copy copy copy


10 copy copy



Αύριο στις 13.30 το μεσημέρι θα ψαλεί τρισάγιο και αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη Μαρίκα στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ Χανίων.


10 καλυτερες ρομαντικες ταινιες

ζυμη για πιτσα χωρις αλευρι

Συγγενείς του 13χρονου παιδιού, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου, φώναζαν «κτήνος, δολοφόνε, κατέστρεψες το παιδί».



279817 620x465


ποια θεατρα δεχονται εισητηρια ογα

279820 620x465


Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη από τον εισαγγελέα Ηρακλείου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία, κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενώ κρίθηκε προφυλακιστέος.


Η καταγγελία έγινε από την 13χρονη, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε για διάστημα μεγαλύτερο των 5 μηνών.



10 καλυτερες ρομαντικες ταινιες

ατια 2017

μιχαλης κοκκινος ποδοσφαιριστης
Επίθεση με χειροβομβίδα στο Α. Τ. Καισαριανής

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/02) στο Αστυνομικό Τμήμα Καιραριανής και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος.


Έκρηξη, πιθανότατα από χειροβομβίδα, σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής.


ποδηλατα απο ανθρακονηματα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου η επίθεση έγινε με χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής. Σημειώνεται ότι το τμήμα βρίσκεται στην οδό Σιβρισαρίου, η οποία κλείνει το βράδυ για λόγους ασφαλείας και η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή με τη Φιλολάου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε ένα οπωροπωλείο και σε λάμπες φωτισμού, σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια κι ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο.

Η επίθεση δεν έγινε αντιληπτή από το αστυνομικό τμήμα, ενώ και ο ταξιτζής, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως είπε δεν αντελήφθη από τι τραυματίστηκε.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν θραύμαστα τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ διενεργείται έρευνα από την ΕΛΑΣ.

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση

Σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου υπήρξε ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Η επίθεση, σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου, έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, που έχει συλληφθεί για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



ατια 2017

μπουκλα με πρεσα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο», εκτιμά πως το 2018 θα είναι μια χρονιά αποφάσεων για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς «δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς, τα ανοιχτά ζητήματα είναι πολλά και η στασιμότητα αποτελεί πλέον αυτή καθαυτή τη μεγαλύτερη απειλή για τη συνοχή της Ε. Ε.».


Όπως σημειώνει ο υπουργός, σε άλλο σημείο του άρθρου του: «Όσο μεγαλύτερη δημοκρατική νομιμοποίηση έχουν οι επιλογές που θα γίνουν στην Ε. Ε. τόσο ανοίγει ο δρόμος για την υπέρβαση των εθνικισμών και την προοπτική της πολιτικής ενοποίησης» και προσθέτει: «καθώς η πατρίδα μας μέσα στο 2018 εισέρχεται στη μεταμνημονιακή εποχή, αυτές οι αποφάσεις μάς αφορούν όσο και κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος».


τοιχοσ με κρυφο φωτισμο

Ο Νίκος Παππάς, κάνει παράλληλα αναφορά στη γαλλική προεδρία Μακρόν και την κεντροευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία μέχρι τις κυβερνήσεις του Νότου και τα κόμματα της Αριστεράς.



μπουκλα με πρεσα
βιοτεχνια δερματινων τσαντων θεσσαλονικη

ονειροκριτης πτωση παιδιου

φιλμ με πρωταγωνιστη βαμπιρ
ονειροκριτης πτωση παιδιου
ΟΠΕΚΕΠΕ - Ενιαία Ενίσχυση: Πότε θα καταβληθεί στους αγρότες - Ποιες πληρωμές ακολουθούν

Η πληρωμή υπολογίζεται περί τα 700 εκατ. ευρώ


Έως την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου – σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέχρι και αυτή την ώρα πηγές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ - πρόκειται να πληρωθεί η προκαταβολή του 70% της Ενιαίας Ενίσχυσης αφού ήδη υπεγράφη η σύμβαση µε την τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα µε πληροφορίες του agronews.gr, ο προγραμματισμός δείχνει τις πιστώσεις να ξεκινούν το βράδυ της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου, προκειμένου τα χρήματα να αρχίσουν να φαίνονται στους λογαριασμούς των παραγωγών από την Παρασκευή, ώστε να ξεκινήσουν οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ και από τα γκισέ της τράπεζας τη Δευτέρα 22 του μήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έφτασε η ώρα για την πολυπόθητη πληρωµή του τσεκ, µε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να καλούνται να είναι προετοιµασµένοι για τους συµψηφισµούς µε χρέη προς το δηµόσιο (εφορία, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ) που θα «τρέξουν» ταυτόχρονα µε τις πιστώσεις. Το µεγαλύτερο κοµµάτι δικαιούχων που θα µείνει εκτός πληρωµής είναι όσοι γεωργοί δικαιούνται ποσό βασικής ενίσχυσης µικρότερο των 250 ευρώ. Υπενθυµίζεται ότι στις πιστώσεις αυτές δεν θα περιλαµβάνεται το πρασίνισµα και κατά πάσα πιθανότητα τα επιπλέον δικαιώµατα σε νέους αγρότες κάτω των 40 ετών, οι οποίοι ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους από το 2013 και µετά, καθώς ακόµα δεν έχει εκδοθεί η απαραίτητη απόφαση µε το ποσοστό της ενίσχυσης.

Εν τω μεταξύ, στις 12 Οκτωβρίου έγινε πληρωµή περί τα 16 εκατ. ευρώ για την επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας του περασμένου χρόνου, σε περίπου 240.000 δικαιούχους, σύμφωνα µε τις κανονιστικές αποφάσεις, προκειμένου να «κλείσει» το σύστημα της ενιαίας ενίσχυσης του 2017 για να ανοίξει η διαδικασία του επόμενου έτους.

Κατά τα λοιπά, μετά το τσεκ, ακολουθούν οι εξής πληρωμές:

Παλιά αγροπεριβαλλοντικά: Ετοιµάζονται πιστώσεις ύψους 9 εκατ. ευρώ που αφορούν εξόφληση υπολοίπων για γεωργοπεριβαλλοντικά µέτρα προηγουµένων ετών (όπως νιτρικά, αυτόχθονες φυλές, διατήρηση του αµπελώνα Θήρας, αµειψισπορά και ολοκληρωµένη καπνού και τεύτλων). Πρόκειται ουσιαστικά για ένας µέρος του κονδυλίου 60 εκατ. ευρώ, το οποίο δεσµεύτηκε µε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονοµικών Γιώργου Χουλιαράκη, για να κλείσει τρύπες παλιών προγραµµάτων. Σηµειωτέον ότι από τις 18 Ιουλίου, που υπεγράφη το σχετικό ΦΕΚ, πραγµατοποιούνται τµηµατικά πληρωµές.

Νέοι Αγρότες: Μετά την κατανοµή πίστωσης ποσού 1,1 εκατ. ευρώ, θα ακολουθήσουν πληρωµές για ανειληµµένες υποχρεώσεις που αφορούν το παλιό πρόγραµµα (προγραµµατική περίοδο 2007- 2013) των Νέων Αγροτών.

Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία: Μέσα στον Οκτώβριο και ενδεχοµένως την επόµενη εβδοµάδα τοποθετεί ο Οργανισµός Πληρωµών την εκκαθάριση του πρώτου έτους της Βιολογικής Γεωργίας, προκειµένου αµέσως µετά και µέχρι τα τέλη Νοεµβρίου να δροµολογηθεί η προκαταβολή του δεύτερου έτους της Βιολογικής Γεωργίας και η αντίστοιχη προκαταβολή του πρώτου έτους της Βιολογικής Κτηνοτροφίας.

Απονιτροποίηση: Μετά την πληρωµή της ενιαίας ενίσχυσης, λογικά µέσα στον Νοέµβριο, σύµφωνα µε τον προγραµµατισµό του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα τρέξει η διαδικασία της προκαταβολής της Απονιτροποίησης, στο πλαίσιο της «τακτοποίησης» των πληρωµών του Β’ Πυλώνα, σύµφωνα µε τις κοινοτικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, το δρόµο άνοιξε η απόφαση Κασίµη, µε την οποία εγκρίθηκε η ένταξη 4.169 δικαιούχων στη δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα», των οποίων οι αιτήσεις στήριξης που υποβλήθηκαν κρίθηκαν ως παραδεκτές, µε συνολική ∆ηµόσια ∆απάνη 254.627.063,52 ευρώ.

Εξισωτική αποζηµίωση: Στα µέσα ∆εκεµβρίου, και µέχρι τις 14 ∆εκέµβρη, αναµένεται να πιστωθούν στους λογαριασµούς των δικαιούχων η εκκαθάριση της βασικής ενίσχυσης, η πράσινη ενίσχυση και η ενίσχυση για τους γεωργούς νεαρής ηλικίας, ενώ αµέσως µετά – όπως πέρυσι - δροµολογείται αρµοδίως η πληρωµή της εξισωτικής αποζηµίωσης του 2018. Σηµειωτέον ότι µέχρι το τέλος του έτους, στόχος του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι να έχουν κλείσει και όλες οι εκκρεµότητες από τα προηγούµενα έτη.

Διαβάστε επίσης:

Τι να προσέχετε στην πληρωμή των φόρων σας με κάρτα

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα 1.000 ευρώ: Είστε μητέρα; Δείτε ΕΔΩ πώς να κάνετε αίτηση



μπελα μερη θελω να με νιωσεις

ο ναος των ινκας

πληρωμή δεη online
νερομυλος κεμπαπ αργυρουπολη
Στα λευκά «ντύθηκε» για τα Χριστούγεννα και η Κρήτη (pics)

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για λευκά Χριστούγεννα επιβεβαιώθηκαν και σήμερα παραμονή Χριστουγέννων (24/12), καθώς αρκετές περιοχές στα ορεινά της Κρήτης «ντύθηκαν» στα λευκά.


Το χιόνι στα ορεινά, το χιονόνερο σε πιο χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και σε πεδινές περιοχές, συνθέτουν ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως είναι φυσικό το Οροπέδιο και αυτά τα Χριστούγεννα φόρεσε το λευκό του «πέπλο» καθώς από το βράδυ του Σαββάτου (23/12) έπεσε αρκετό χιόνι. Προβλήματα δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής.

Πηγή: neakriti.gr


Στα λευκά «ντύθηκε» για τα Χριστούγεννα και η Κρήτη (pics)
01
Στα λευκά «ντύθηκε» για τα Χριστούγεννα και η Κρήτη (pics)












ο ναος των ινκας

θεματα φυσικης πανελληνιες 2005

Ζάκυνθος: Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 26χρονο πατροκτόνο (pics)

Πώς οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί στο δράστη της δολοφονίας στις Βολίμες Ζακύνθου - Ποιο το κίνητρο του 26χρονου πατροκτόνου


Στον ανακριτή θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν να δολοφονήσει τον πατέρα του, ο 26χρονος, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημα.


πουτιν με βιομηχανους βιντεο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρομικός, είχε βρεθεί δολοφονημένος το βράδυ της Κυριακής (27/05), μέσα στο αυτοκίνητό του, στις Βολίμες Ζακύνθου.

Το σημείο όπου βρέθηκε το θύμα:



Τα στοιχεία που οδήγησαν στο δράστη

Ο 26χρονος γιος του θύματος, προσήχθη το βράδυ της Τρίτης στην Ασφάλεια Ζακύνθου και δύο ώρες αργότερα, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου.

Ο νεαρός άντρας, είναι γιος του θύματος από τον δεύτερο γάμο του, με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ermisnews.gr από το Α. Τ. Ζακύνθου, ο 26χρονος και η μητέρα του, κατά την διάρκεια των ανακρίσεων έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις γεγονός που έκανε τους αστυνομικούς να τους υποπτεύονται. Μία ακόμα ύποπτη κίνησή τους, ήταν η απουσία τους από την κηδεία του 70χρονου.

Ο 26χρονος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει πολύ καλά, την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του, καθώς του είχε κλείσει ραντεβού στην ερημική τοποθεσία, πριν το χωριό των Βολιμών.

Όταν ο άτυχος ηλικιωμένος στάθμευσε το αυτοκίνητο του, ο 26χρονος με μια δίκανη καραμπίνα τον πυροβόλησε τρεις φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο του 26χρονου, τα αίτια που όπλισαν το χέρι του νεαρού, ήταν η συχνή κακοποίηση που δεχόταν ο ίδιος, αλλά και τα νεαρότερα αδέρφια του (7 και 8 ετών), από τον ηλικιωμένο πατέρα τους.

Η μικρή κοινωνία του χωριού των Βολιμών κάνει λόγο για ένα νεαρό, που ήταν πάντα χαμογελαστός και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Στον ανακριτή

Χθες Τετάρτη, o 26χρονος πατροκτόνος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής όταν και θα επιστρέψει στο ανακριτικό γραφείο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (27/05), όταν ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Τον 70χρονο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας οδηγός ταξί που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του γιατί ίσως είχε ραντεβού μαζί του. Την εκδοχή αυτή ενίσχυε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Διαβάστε επίσης:

Απεργίες και στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς - Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους

Συναγερμός στην Καλλιθέα: Πέντε τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα


Ζάκυνθος: Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 26χρονο πατροκτόνο (pics)
01
Ζάκυνθος: Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 26χρονο πατροκτόνο (pics)















θεματα φυσικης πανελληνιες 2005
ελβετια φωτος

ανταλλακτικο πελμα ηλεκτρικης σκουπας philips

επιστημονασ κλιση
ανταλλακτικο πελμα ηλεκτρικης σκουπας philips

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ένας 32χρονος επιτέθηκε για άγνωστο λόγο σε πολίτη ο οποίος κάλεσε την άμεση δράση και τους είπε ότι χρειάζεται βοήθεια, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας.


Κανείς δεν φανταζόταν όμως αυτό που θα ακολουθούσε. Μετά από μήνυση του παθόντα, αστυνομικός επιχείρησε να συλλάβει τον 32χρονο ο οποίος ωστόσο αντιστάθηκε και σε κατάσταση αμόκ τον κλώτσησε και δάγκωσε το χέρι του 49χρονου αστυνομικού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.


Τελικά οι συνάδελφοι του τραυματισμένου αστυνομικού κατάφεραν να συλλάβουν τον 32χρονο άνδρα ενώ σε βάρος του κατέθηκε μήνυση για αντίσταση, απειλή, εξύβριση και τέλεση σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού.


Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



ελαστικα μοτο διγομα

μοναδα φροντιδασ ηλικιωμενων παγκρατι

μοναδα φροντιδασ ηλικιωμενων παγκρατι

Ο Οργανισμός Oxfam, ο οποίος νοικιάζει το σπίτι που βγήκε σε δημοπρασία τον περασμένο Δεκέμβριο, φιλοξένησε πρόσφυγες από τη Σομαλία, το Βιετνάμ και τη Συρία, προκειμένου να επισημάνει τη δεινή κατάσταση των ανθρώπων που βιώνουν συγκρούσεις και διώξεις σε όλο τον κόσμο.


Ο Οργανισμός απηύθυνε έκκληση στον Τραμπ και τους άλλους μεγάλους ηγέτες, οι οποίοι συναντώνται στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, να κάνουν περισσότερα προκειμένου να στηρίξουν τους πρόσφυγες.


Η κυβέρνηση του Τραμπ έχει απαγορεύσει την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ανθρώπους από έξι μουσουλμανικές χώρες.


υπεύθυνη δήλωση δείγμα

ζουμερο κεικ μπανανα

oxfam 2


Πηγή: Reuters/ HANDOUT


«Οι ζωές των ανθρώπων κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, ενώ περιμένουμε να δούμε αν ο πρόεδρος Τραμπ και οι άλλοι ηγέτες του κόσμου θα εκπληρώσουν το καθήκον τους να στηρίξουν τα δικαιώματα των προσφύγων και άλλων εκτοπισμένων», δήλωσε ο Shannon Scribner, διευθυντής του ανθρωπιστικού τμήματος της Oxfam America.


oxfam


Πηγή: Reuters/ HANDOUT


Το σπίτι, το οποίο χτίστηκε από τον πατέρα του Τραμπ, Φρεντ, στην πλούσια συνοικία Τζαμάικα Εξπρές, στο ανατολικό τμήμα του Κουίνς, αγοράστηκε τον Μάρτιο από ανώνυμο αγοραστή έναντι 2,14 εκατομμυρίων δολαρίων και τώρα τίθεται προς ενοικίαση μέσω Airbnb.



παλια μπουκαλια φαρμακειου

Το υπουργείο Εργασίας σημειώνει ότι η κυβέρνηση κάνει πράξη τη βασική αρχή για ισότητα μεταξύ των συνταξιούχων και των ασφαλισμένων. «Γι' αυτόν το λόγο, όσες συντάξεις εκδόθηκαν με βάση τον ν. 4387/16 και έχουν διαφορές, συγκλίνουν σταδιακά στο ίδιο ύψος με τις παλαιές συντάξεις. Παράλληλα, από την 1/1/2019, συνολικά 620.000 συντάξεις θα αυξηθούν σταδιακά, ώστε να προσεγγίσουν τις υψηλότερες συντάξεις που ήδη καταβάλλονται με τις διατάξεις του ν. 4387/16» διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας.


τζενη καρεζη προσωπικη ζωη

«Έχοντας αποκαταστήσει τη βιωσιμότητα του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης των απωλειών που υπέστησαν οι συνταξιούχοι κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» τονίζει το υπουργείο.



βαρυτικά κύματα einstein


παλια μπουκαλια φαρμακειου

αγγελιες σκυλων χαριζονται γιορκσαιρ

πρωτοχρονιατικο προγραμμα αντ1 κυπρου
λεμε ναι κελαηδονης
αγγελιες σκυλων χαριζονται γιορκσαιρ
Πούτιν σε Παυλόπουλο: Έχουμε βαθιές σχέσεις με την Ελλάδα (pics+vid)

Την πόρτα του Προέδρικου Μεγάρου πέρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου τον υποδέχθηκε ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.


«Με εξαιρετική χαρά σας υποδέχομαι στην προεδρία της Δημοκρατίας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος και συνέχισε: «Η επίσκεψή σας στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη».




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η ορθοδοξία μπορεί να εμπνεύσει τους ηγέτες, δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος και χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική τη συνεργασία ΕΕ-Ρωσίας-ΗΠΑ για να δοθεί τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, από τη μεριά του, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την πρόσκληση και σημείωσε πως «η Ελλάδα είναι μία χώρα με την οποία έχουμε βαθιές, διαχρονικές και παραδοσιακές σχέσεις». Σημασία, προσέθεσε, έχουν οι κοινές μας ηθικές αξίες.

«Διανύουμε δύσκολους καιρούς και για την οικονομία και για την ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα και να ψάξουμε τις λύσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε αυτήν την ευκαιρία στην Ελλάδα με την οποία έχουμε βαθιές σχέσεις... Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που στηρίζετε την επίσκεψή μας στο Άγιο Όρος. Να συζητήσουμε και την πορεία των οικονομικών σχέσεων, κάτι που θα γίνει αργότερα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα αλλά και κάτι που εντυπωσιάζει. Τον Μάρτιο αυξήθηκε κατά 523% η άφιξη Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Πούτιν.

Στη συνέχεια ο Βλ. Πούτιν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα έχουν διευρυμένες συνομιλίες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb



Το Newsbomb.gr μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Πούτιν σε Παυλόπουλο: Έχουμε βαθιές σχέσεις με την Ελλάδα (pics+vid)
01
Πούτιν σε Παυλόπουλο: Έχουμε βαθιές σχέσεις με την Ελλάδα (pics+vid)